sss написав:
тож зараз найбільше я хочу зрозуміти вас щодо того що вас питав--люба здорово мисляча людина яка керується знання а не сліпою вірою,ніколи не погодиться що Мерседес,зявився сам по собі випадково і ніхто розумний не доклав до цього рук??Ніколи))))З цим лише можуть погодитись або психопати,або сліповірячі фанати.Тож ким є ви з цих двох?? .Дайте мені найперш зрозуміти це,а тоді непоспішаючи розясніть і все інше.Буду теж вдячним за розуміння))))
Бородатий написав:
Зараз я попробую відповіти на те. що ви написали чорним шрифтом. Виділити неможу. бо з телефона таку функцію зробити важко.
Зробімо такий маленький, зовсім нескладний дослід. Візьміть аркуш чистого паперу, зігніть його вчетверо. Цупко зігніть, краї щоб доторкались одні до інших. Закрийте очі. Візьміть ножниці, і просто повільно ріжте цей аркуш скільки вам заманеться і як заманеться, куди заманеться, але так щоб папір залишився, хоч трішки. Потім візьміть і розкрийте: ви побачите , що форма того, що ви зробили однакова з 4 - ох сторін . Невже ви хочете сказати, щоб для того, щоб зробити таку гарну, і хорошої форми "сніжинку", ви прикладали дуже багато зусиль, і що вона появилася не в результаті простих випадкових нарізів, де попало, а в результаті. що ви чітко і ясно вирізали кожний крайчик паперу з відкритими очима. лінійкою і іншими приборами?
Мда,я сподівався від вас серйознішої все ж розмови.А ви...
.Ех Бородатий,Бородатий.Що ж давайте до вашого прикладу.Так от,по перше де взяти папір-де взялась матерія.По друге-щоб після отакого сліпого вирізування вийшла однакова форма з 4-ох сторін,треба щоб хтось зігнув отой папір вчетверо та при цьому краї до країв,поділивши таким чином аркуш на чотири рівні частини.Хто це має в нашому випадку зробити??Папір сам?якась інша випадкова сила??чи розум??Хтось мусив це передбачити що лишень коли отак зігнути цей папір в четверо,то вийде те що ви кажете після сліпого нарізування.Спробуйте зігнути папір в четверо але не так як ви пишете,краї до країв ділячи його на 4 рівні частини,а отак же сліпо як і це слід робити коли вірізати та після цього сліпо виріжте.Чи вийде у вас така ж гарна та однакова форма з 4 країв??Спробуйте,дуже смішно вийде?
.Якраз це й унаочнює те,що сліпо та випадково може вийти лише кумедно)))
Тож не вдавайтесь до таких же кумедних прикладів.Так от такої кумедності ми не спостерігаємо у тому що нас оточує,а це яскраво свідчить що все це зявилось не сліпо та невипадково??Візьміть це до уваги.
Цитата:
На основі цього прикладу можна пояснити випадковість створення людини. Наш світ це кусок паперу, який формується під фізичними законами - те, що я назвав ножницями.
Так де ж взявся отой кусок паперу-наш світ??через сліпий випадок чи через те що його розум винайшов та виготовив??Хто ж цей кусок паперу зігнув та при цьому на 4 рівні частини??-сліпий випадок чи розум??ті ж ножниці,де вони узялись??чия сила на них діяла,тощо,тощо,тощо.
Цитата:
Цими законами ніхто не керує, вони існують самі по собі. Зараз я теж попробую це пояснити. Замітьте, я лише пояснюю, а не доказую. Доказувати потрібно в лабораторіях, я лише стараюсь пояснити як і чому.
Шановний,жоден закон не зявляється сам по собі,мусить бути законодавець.А оте сліпе різання паперу,не вказує на впорядкованість чи закон а на хаос,чого ми не спостерігаємо в цьому світі.Тож ваше пояснення не відповідає дійсності,а є надуманим та хибним.
Цитата:
Можливо , для вас я являюся, як я прочитав дурником. який видає себе "не за того", я правда не дуже зрозумів цих слів, але перейдемо далі. тому я попробую пояснити самоіснування природи на основі одного із самих відоміших філософів, одного самого розумнішого із всіх мудреців, Бенедикта Спінози. Своє життя він присвятив філософії, і напевне його аргументи щодо природи не варто пропускати крізь вуха. Він дав таке визначення природі:
Природа - те. що існує само по собі, і представляється саме через себе. Все існуюче це природа.
Слон ходить, бо у нього є ноги, ви думаєте. бо у вас є мозги, ви ходите в туалет, бо у вас є органи виділення. Ви представляєте себе через самого себе. Просто ви ніколи не думали про те. що колись ви були лише сперматизоїдом, який запліднився сам по собі, і це були ви, ви, які мені це пишете. і не розумієте, що людський організм різноманітній, і це не лише сходити пожерти, це сукупність явищ, які в ньому відбуваються самі по собі, без вашої ж на те згоди. Ви ж не даєте згоди. щоб серце билось, воно бьється саме по собі. Подумайте про це. Ви на даєте згоди на те, щоб ви самі існували, ви існуєте самі по собі. Серце ж бьється саме по собі, ви ніколи про це не думаєте, і вам здається , що це нормально. Але ж ви це природа. яка як я уже сказав існує сама по собі, і представляється сама через себе.
А я вам уже говорив,що жоден розум не може придумати чи бодай повторити чогось подібного аби воно функціонувало саме по собі без зайвих зусиль.То
як міг сліпий випадок перевершити розум,та щей при цьому мільони разів??Слон ходить не тому що у нього є ноги,а тому що у нього закладений такий інстинкт.Я думаю,не тому що у мене є мозги,у слона вони теж є,а тому що у мене є інтелект,тобто така здатність і очевидно що вона не зявилась сама пособі,адже чомусь вона не
зявилась сама по собі у тварин.Ходжу в туалет,бо у мене є на те потреби,а не лишень тому що є органи виділення.Мозок мені про ці потреби інформує.Якби таких потреб не було,то через саму наявність тих органів я б в туалет не пішов.Чи не так??І так далі.Філософія яка неузгоджується з ясністю мислення є шкідливою.Тому не захоплюйтесь нею надміру.Дивіться на речі просто та ясно-
ніщо в світі що зробив людський розум не здатне функціонувати саме по собі.Тож наскільки більше потребує розуму те що здатне функціонувати саме по собі на перший погляд.От скажімо,завдяки чому земля рухається??чому не зупиняється??завдяки чому рухається зі сталою швидкістю??Чому не з різною??чи є щось подібне з того що створила людина??Просто та без філософії дайте мені відповідь.І знову прошу,не поспішайте,бо так ви робите це недумаючи)))