Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 24 грудня 2024, 00:57

Створити нову тему Відповісти  [ 125 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Альфа й Омега
31659
UNREAD_POSTДодано: 09 серпня 2011, 00:51 

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
sss написав:
Yur написав:
Ніде не сказано що Ісус Христос не є Богом.
Як несказанно,знову блудите??Пригадайте слова Павла-«один Бо є Бог-Отець»,що власне виключає інші варіанти,в тому числі і ваш.Проте якщо ви маєте на увазі що Ісус є так званим богом,то тут я можу погодитись,адже апостол сам звернув увагу що «існують так звані боги».Але це лише тому що їх так звуть люди подібні до вас.
Знову нічим не обгрунтовані вигадки. Ісус Христос є істиним Богом, про що й говориться в Євангелії:
Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28)
Слова Павла навпаки підтвержують, що Син є Бог. Бо сказано:
Я й Отець Ми одне! (Івана 10:30)

sss написав:
Yur написав:
Зате є звернення Апостола до Нього Господь мій і Бог мій, як би це комусь не дошкуляло.
Гм,от цікаво,а з чого ви зробили висновок що цими словами Хома звертася до Ісуса??Хіба він сказав «Ти Господь мій і Бог мій»??.
Може годі показувати з себе клоуна.
А Хома відповів і сказав Йому: Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28)

sss написав:
Yur написав:
Що іще залишається, як викрикувати несуразності аби замаскувати своє банкрутство. Вам же пропонувалось висловитися з цього приводу в окремій гілці viewtopic.php?p=31563#p3156
нічого я не викрикую,а лише подаю вам у відповідь слова які записанні в Святому Писання у перекладі вашого начебто одновірця католика Хоменка,де як мають можливість переконатись присутні,слів про тройцю у 1Ів5:7 невідшукаєш.І це пане факт,якого ви ніяк не можете заперечити.Чи не так??тож не вдавайтесь до маніпуляцій із тим чого неможете заперечити.
Ваше небажання прийняти участь в запронованій розмові у відповідній гілці viewtopic.php?p=31563#p31563 говорить само за себе.

sss написав:
Yur написав:
Чому ж не можна, Й Сина можна назвати скажімо Божим милосердям. Але милосердя від цього не стане особою.
Нарешті начебто до вас доходить.Отож особою є не мудрість якою названо Сина Божого,а саме Син якого названо мудрістю у Пр8:22-30.Чи розумієте у чому ви хибите??
Усі усе розуміють, пане sss :)

sss написав:
Yur написав:
В даному випадку, тому й сказано про мудрість, як про народжену/сотворену/настановлену. Про Сина сказано Однонароджений. Й нічого вигадувати.
ніхто начебто й крім вас не вигадує.Юр лише факти.Де ви бачите вигадки??Сказано ж також первородний,що само собою дає підставу для думки що й інші теж родженні,але друго та третьо.Чи можете якось це заперечити??
Святе Письмо це заперечує. Сказано Однороджений Син, про друго/третьо/і так далі роджених синів нічого не сказано.

sss написав:
Yur написав:
Хоменко також стверджує, що вона народжена і настановлена:
23 Я настановлена була від віку, | від початку, раніше, ніж; земля постала; 24 коли не було ще безодень, я народилась http://bibliya.isgreat.org/knyha.php?k=pryp
Так ви погоджуєтесь що мудрість є не лише родженною,а й сотвореною??А це якось по вашому виходило що сотвореня відмінне родженню.То виходить мудрість і роджена і сотворена(поки що не чіпляймо настановленна,бо це інша суть)?Чи такий слід зробити висновок вашим одновірцям??Ну й цікаво що перше було щодо мудрості?-сотворення чи родження??Розясніть будьте добрі??
Виходить те що написано. Мудрість в наведеному перекладі народжена/настановлена/сотворена, Син Єдинородний.

sss написав:
Yur написав:
Отже по-свідківському в Об'явлені говориться про двох перших і двох останніх. Дивимось далі.Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам: переможцеві дам їсти від дерева життя, яке в раю Божім.А до Ангола Церкви в Смірні напиши: Оце каже Перший й Останній, що був мертвий й ожив (Об.2:7,8) Цікаво про кого тут сказано, якщо Дух, що є Божим, каже про Себе, як про того, що був мертвий й ожив?
Так і кортить пане вам усе заплутати і на цьому робити свої фантастичні висновки ставлячи цілком зрозумілі запитання.
Ви ж так і не спромоглися відповісти по суті, знову ховаючись у словублудді. А відповідь тут проста й однозначна. Об'явлення 2 і 3 глава якраз вказує, Дух Божий, що промовляє Церквам й Ісус Христос -- суть Одне. Що іще раз засвідчує Божественість Сина й ТриЄДИНість Бога.

sss написав:
Yur написав:
Пане sss, не варто власні домисли протиставляти написаному. В Об'явлені 22:13 мова саме про Сина, як про того, що приходить і з Ким заплата Його, й далі відкритим текстом сказано: Я, Ісус, послав ангела мого засвідчити вам про це в церквах. (Об.22:16)
Знову вам так і кортить мене ображати.Та нехай,але як ви слова Бога можете називати моїми домислами??Хіба вам не є очевидним що в Об1:4,5, «…тим хто має прийти» є не Ісус,а той кого в Об1:8 названно Альфою та Омегою,Богом Вседержителем??Юр хіба ви цього не помічаєте,чи просто нехочете??Якщо ні,то якось це заперечте,а не називайте це моїми домислами.Тож у Об22:12-15,промовляє саме «Бог Вседержитель,Альфа та Омега,Той Хто є,Хто був,Хто має прийти»
Й коли Бог Вседержитель має прийти зі Своєю заплатою.

sss написав:
Гм,а яке відношення до голубицьких має це фото і я в тому числі??
Не прикидуйтеся :) Так гадаю вам ближче по духу отой, що під парасолькою зліва. Вгадав?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ropped.jpg

sss написав:
Я ж вас підозрюю у приналежності до тої секти, за словами Гузара ,не безпідставно,і не на основі якихось картинок.А на основі того що ви тут подаєте.Тож неграйте варята з отити голубицькими,а все ж поясніть про ту секту та вашу приналежність до неї.
Ви просто зломисний невдаха, людина позбавлена будь-якої шляхетності.
sss написав:
а ви просто запитайте про те в Юрка,він вам розяснить,що і як Він справжній католик,хоча все ж я його підловив в антикатолицизмі.ну але то дрібниці. viewtopic.php?p=29263#p29263

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31665
UNREAD_POSTДодано: 10 серпня 2011, 01:50 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
Ніде не сказано що Ісус Христос не є Богом.
Як несказанно,знову блудите??Пригадайте слова Павла-«один Бо є Бог-Отець»,що власне виключає інші варіанти,в тому числі і ваш.Проте якщо ви маєте на увазі що Ісус є так званим богом,то тут я можу погодитись,адже апостол сам звернув увагу що «існують так звані боги».Але це лише тому що їх так звуть люди подібні до вас.
Знову нічим не обгрунтовані вигадки. Ісус Христос є істиним Богом, про що й говориться в Євангелії:Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28)
Е ні.Не «ти Господь мій і Бог мій»,а просто «Господь мій і Бог мій»,так само як ви кажете іноді під враженням «О Господи Боже мій» , «О матко боска»,»О Ісусе мій» ба навіть «о чорт поборі».І всі розуміють що цими словами ви не звертаєтесь до тих кого в цей момент бачите.Так чи ні??Пане Юр,хоч щось з себе видавіть аби це заперечити,а то одновірці похоже мені вірять,коли ви ніяк фактом цього не заперечете.Помітили як вони мовчать??
Цитата:
Слова Павла навпаки підтвержують, що Син є Бог. Бо сказано:Я й Отець Ми одне! (Івана 10:30)
Е ні,пане Юр,ви дуже хибите.Ці слова зовсім не вказують що Ісус є Богом тройцею,і аж ніяк не підтверджують те що каже Павло.Адже відомо що й Учні є «одно з Отцем та Сином».А це вже явно не тройця.Ну й щодо слів Павла,коли б він хотів підтвердити те що ви уявляжте,то б написав щось типу –«та для нас один Господь Бог-Отець наш Ісус Христос».Таким чином було б зрозуміло що Ісус є нашим Отцем і саме він є Господом Богом,і саме Бог є Господом нашим.Проте так Павло не пише,а навпаки розділює Христа-«Господа нашого»,від «одного Бога нашого-Отця» .І таким чином саме для вас та Ко виявляє що Богом є один лише Отець.Амінь.Тож чи будуть заперечення по сутті Юр??Одновірці зачекались.

sss написав:
Yur написав:
Зате є звернення Апостола до Нього Господь мій і Бог мій, як би це комусь не дошкуляло.
Гм,от цікаво,а з чого ви зробили висновок що цими словами Хома звертася до Ісуса??Хіба він сказав «Ти Господь мій і Бог мій»??.
Цитата:
Може годі показувати з себе клоуна.А Хома відповів і сказав Йому: Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28)
Гм,чому ж і далі ображаєте.Так Хома сказав в присутності Ісуса «Господь мій і Бог мій»,так само як «ви кажете в присутності когось «о Господи Боже мій».Але як відрізнити коли ви кажете це про себе під враженням,а коли звертаєтесь до Бога??-Відповідь пане??

sss написав:
Yur написав:
Що іще залишається, як викрикувати несуразності аби замаскувати своє банкрутство. Вам же пропонувалось висловитися з цього приводу в окремій гілці viewtopic.php?p=31563#p3156
нічого я не викрикую,а лише подаю вам у відповідь слова які записанні в Святому Писання у перекладі вашого начебто одновірця католика Хоменка,де як мають можливість переконатись присутні,слів про тройцю у 1Ів5:7 невідшукаєш.І це пане факт,якого ви ніяк не можете заперечити.Чи не так??тож не вдавайтесь до маніпуляцій із тим чого неможете заперечити.
Цитата:
Ваше небажання прийняти участь в запронованій розмові у відповідній гілці viewtopic.php?p=31563#p31563 говорить само за себе.
Нічого це не говорить.В тій гілці ні я ні ви про це мову не вели.Саме ця мова зявилась тут у темах тройці.Тож не бійтесь так цього.Моє бажання говорити про це виявляється тут,і при цьому неодноразово.Ви ж чомусь боїтесь зміщуючи акцент на інше.Що вас не влаштовує говорити про це там де ми про це почали мову вести??Більш того це безпосередньо повязанно з темою тройці бо є начебто твердим аргументом на користь тройці.Тож я небачу жодних причин переносити обговорення цього десь,хіба що ваше лукавство.Будууть заперечення,розцінимо їх як спробу продовжити розмову та довести свою правоту,ні то очевидно ви вдались до брехні та маніпуляцій.Ваш вибір пане ЮР.

sss написав:
Yur написав:
Чому ж не можна, Й Сина можна назвати скажімо Божим милосердям. Але милосердя від цього не стане особою.
Нарешті начебто до вас доходить.Отож особою є не мудрість якою названо Сина Божого,а саме Син якого названо мудрістю у Пр8:22-30.Чи розумієте у чому ви хибите??
Цитата:
Усі усе розуміють, пане sss :)
Схоже що ви ні,бо неодноразово писали що чеснота особою бути неможе,нерозуміючи простого факту того що чеснотами іноді називають осіб,що таким чином у таких випадках вказує на те що чеснота яку уособлює певна особа,і є тою особою яка її уособлює.Особа-Бог є чеснотою(любов),а чеснота любов є особою Богом,в даному пане випадку.Так і чеснота мудрість,в пр8:22-30 є особою Сином Божим,який просто її уособлює.Спробуйте все ж це зрозуміти.Я дуже стараюсь донести вам це як найпростіше.

sss написав:
Yur написав:
В даному випадку, тому й сказано про мудрість, як про народжену/сотворену/настановлену. Про Сина сказано Однонароджений. Й нічого вигадувати.
ніхто начебто й крім вас не вигадує.Юр лише факти.Де ви бачите вигадки??Сказано ж також первородний,що само собою дає підставу для думки що й інші теж родженні,але друго та третьо.Чи можете якось це заперечити??
Цитата:
Святе Письмо це заперечує. Сказано Однороджений Син, про друго/третьо/і так далі роджених синів нічого не сказано.
Самі ж колись писали про те,що коли чогось не згадано у Писанні,то це аж ніяк не означає що такого немає.в даному ж випадку підставою є термін «первородний».Навіщо ж його так називати коли немає друго,третьо??Ну й про те що несказанно за інших синів Бога,то й тут ви обманюєте.Ангели є теж синами Бога які є чи то родженими чи то сотвореними подібно як і Той кого ви знаєте під іменем ІсусХристос.Чи можете це заперечити??
sss написав:
Yur написав:
Хоменко також стверджує, що вона народжена і настановлена:
23 Я настановлена була від віку, | від початку, раніше, ніж; земля постала; 24 коли не було ще безодень, я народилась http://bibliya.isgreat.org/knyha.php?k=pryp
Так ви погоджуєтесь що мудрість є не лише родженною,а й сотвореною??А це якось по вашому виходило що сотвореня відмінне родженню.То виходить мудрість і роджена і сотворена(поки що не чіпляймо настановленна,бо це інша суть)?Чи такий слід зробити висновок вашим одновірцям??Ну й цікаво що перше було щодо мудрості?-сотворення чи родження??Розясніть будьте добрі??
Цитата:
Виходить те що написано. Мудрість в наведеному перекладі народжена/настановлена/сотворена, Син Єдинородний
Дивно пане за вами спостерігати.Те що мудрість сотворена,роджена,настановленна помічаєте,а от те що син не лише однородженний,а й первороджений,первосотворений та настановлений ніяк не помітите.Чому??—«бо очі дивитися будуть і не бачитимуть,а вуха не чутимуть»???))Чи правильно я здогадався пане Юр??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31666
UNREAD_POSTДодано: 10 серпня 2011, 01:52 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
Отже по-свідківському в Об'явлені говориться про двох перших і двох останніх. Дивимось далі.Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам: переможцеві дам їсти від дерева життя, яке в раю Божім.А до Ангола Церкви в Смірні напиши: Оце каже Перший й Останній, що був мертвий й ожив (Об.2:7,8) Цікаво про кого тут сказано, якщо Дух, що є Божим, каже про Себе, як про того, що був мертвий й ожив?
Так і кортить пане вам усе заплутати і на цьому робити свої фантастичні висновки ставлячи цілком зрозумілі запитання.
Цитата:
Ви ж так і не спромоглися відповісти по суті, знову ховаючись у словублудді. А відповідь тут проста й однозначна. Об'явлення 2 і 3 глава якраз вказує, Дух Божий, що промовляє Церквам й Ісус Христос -- суть Одне. Що іще раз засвідчує Божественість Сина й ТриЄДИНість Бога.
Таке ваше складне словоблудіння є лише черговим бажанням заховати правду.Моя ж відповідь-«усе Писання натхненне Богом».А отже усі слова промовленні у ньому є промовленні під натхненням духу,так начебто дух промовляє.Ви ж перш ніж викрикувати своє,заперечте написанне вам супроти,а тоді слово блудіть собі наздоровя.я ж буду міркувати про це.А так доводиться лише й надалі викривати лукавця який перекрикуванням хоче переконати у своїх уявленнях.Щодо духу й Ісуса,якби це було одне то б і таких розмежувань робити не слід було.Навіщо писати що промовляє дух,коли насправді це є Ісус.Навіщо писати «Від Бога Отця і від Господа І.Х» якщо Бог Отець це і є Господь ІсусХристос».Внятно поясніть це одновірцям,а не перекрикуйте.Тож несподівайтесь такими примітивними ходами довести тройцю.

sss написав:
Yur написав:
Пане sss, не варто власні домисли протиставляти написаному. В Об'явлені 22:13 мова саме про Сина, як про того, що приходить і з Ким заплата Його, й далі відкритим текстом сказано: Я, Ісус, послав ангела мого засвідчити вам про це в церквах. (Об.22:16)
Знову вам так і кортить мене ображати.Та нехай,але як ви слова Бога можете називати моїми домислами??Хіба вам не є очевидним що в Об1:4,5, «…тим хто має прийти» є не Ісус,а той кого в Об1:8 названно Альфою та Омегою,Богом Вседержителем??Юр хіба ви цього не помічаєте,чи просто нехочете??Якщо ні,то якось це заперечте,а не називайте це моїми домислами.Тож у Об22:12-15,промовляє саме «Бог Вседержитель,Альфа та Омега,Той Хто є,Хто був,Хто має прийти»
Цитата:
Тоді й коли його син.Адже Бог автор,син виконавець.Мати коли приходить до дому з дочкою,хочуть нагодувати годувальника борщем.Ну й через те що дочка сама цього не може зробити через брак знань,робить це під керівництвом матері.Мати керує,дочка безпосередньо виконує(чистить картоплю,буряк,…,кидає це в укріп,додає спеції ну й т.д)чоловік приходячи до дому запитує хто варив борщ.Мати каже дочка,а дочка каже мати.Як і та так і та є праві,адже обоє брали у цьому участь,бо разом співпрацювали.Так і Бог разом із сином в усьому співпрацюють.У творінні ну й у нищенні зла,бо вони –одно,єдині(не один Бог),так само як «одно повинні бути християни»(не так звані).

sss написав:
Гм,а яке відношення до голубицьких має це фото і я в тому числі??
Цитата:
Не прикидуйтеся :) Так гадаю вам ближче по духу отой, що під парасолькою зліва. Вгадав?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ropped.jpg
Мг,зрозімів.-«Больной зайдіте в другую палату».Юр невже вам так соромно виявити це??

sss написав:
Я ж вас підозрюю у приналежності до тої секти, за словами Гузара ,не безпідставно,і не на основі якихось картинок.А на основі того що ви тут подаєте.Тож неграйте варята з отити голубицькими,а все ж поясніть про ту секту та вашу приналежність до неї.
Цитата:
Ви просто зломисний невдаха, людина позбавлена будь-якої шляхетності.
sss написав:
а ви просто запитайте про те в Юрка,він вам розяснить,що і як Він справжній католик,хоча все ж я його підловив в антикатолицизмі.ну але то дрібниці. viewtopic.php?p=29263#p29263
[/quote]Чому ж так за невдаху пишете.Підгорецькі теж кажуть що є справжніми католиками,от я і про це писав щодо вас.Тож чи так воно є пане Юр??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31676
UNREAD_POSTДодано: 10 серпня 2011, 04:09 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
Знову нічим не обгрунтовані вигадки. Ісус Христос є істиним Богом, про що й говориться в Євангелії:Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28)
Е ні.Не «ти Господь мій і Бог мій»,а просто «Господь мій і Бог мій»,так само як ви кажете іноді під враженням «О Господи Боже мій» , «О матко боска»,»О Ісусе мій» ба навіть «о чорт поборі».І всі розуміють що цими словами ви не звертаєтесь до тих кого в цей момент бачите.Так чи ні??Пане Юр,хоч щось з себе видавіть аби це заперечити,а то одновірці похоже мені вірять,коли ви ніяк фактом цього не заперечете.Помітили як вони мовчать??
Але ж хтось кажучи "Господи Боже мій" таки звертається до Бога. Чому ж ви беретеся стверджувати, що Єангельські слова Апостола не направлені до Того, Кого він бачить?

sss написав:
Yur написав:
Слова Павла навпаки підтвержують, що Син є Бог. Бо сказано:Я й Отець Ми одне! (Івана 10:30)
Е ні,пане Юр,ви дуже хибите.Ці слова зовсім не вказують що Ісус є Богом тройцею,і аж ніяк не підтверджують те що каже Павло.Адже відомо що й Учні є «одно з Отцем та Сином».А це вже явно не тройця.Ну й щодо слів Павла,коли б він хотів підтвердити те що ви уявляжте,то б написав щось типу –«та для нас один Господь Бог-Отець наш Ісус Христос».Таким чином було б зрозуміло що Ісус є нашим Отцем і саме він є Господом Богом,і саме Бог є Господом нашим.Проте так Павло не пише,а навпаки розділює Христа-«Господа нашого»,від «одного Бога нашого-Отця» .І таким чином саме для вас та Ко виявляє що Богом є один лише Отець.Амінь.Тож чи будуть заперечення по сутті Юр??Одновірці зачекались.
При чому тут учні, учні не є однонародженими від Бога й про учнів не сказано Хто бачив Мене, той бачив Отця. Адже виЯВлення Бога саме через Сина. Завдяки Сину ми пізнаємо Отця.
Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був. (Івана 1:18)

sss написав:
Yur написав:
Може годі показувати з себе клоуна.А Хома відповів і сказав Йому: Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28)
Гм,чому ж і далі ображаєте.Так Хома сказав в присутності Ісуса «Господь мій і Бог мій»,так само як «ви кажете в присутності когось «о Господи Боже мій».Але як відрізнити коли ви кажете це про себе під враженням,а коли звертаєтесь до Бога??-Відповідь пане??
Звідкіля ви можете знати що я кажу в присутності когось, це по-перше. У молитві звертаючись до Бога якраз й кажу "Господи Боже мій".

sss написав:
Yur написав:
Самі ж колись писали про те,що коли чогось не згадано у Писанні,то це аж ніяк не означає що такого немає.в даному ж випадку підставою є термін «первородний».Навіщо ж його так називати коли немає друго,третьо??Ну й про те що несказанно за інших синів Бога,то й тут ви обманюєте.Ангели є теж синами Бога які є чи то родженими чи то сотвореними подібно як і Той кого ви знаєте під іменем ІсусХристос.Чи можете це заперечити??
У тому то й справа, що не існує підстав. Однонароджений/Єдинородний/Первородний вказує на ЄДність.

sss написав:
Yur написав:
Виходить те що написано. Мудрість в наведеному перекладі народжена/настановлена/сотворена, Син Єдинородний
Дивно пане за вами спостерігати.Те що мудрість сотворена,роджена,настановленна помічаєте,а от те що син не лише однородженний,а й первороджений,первосотворений та настановлений ніяк не помітите.Чому??—«бо очі дивитися будуть і не бачитимуть,а вуха не чутимуть»???))Чи правильно я здогадався пане Юр??
Як можна побачити те, чого не існує. Про мудрість сказано народжена/настановлена/сотворена. Проте ніде не сказано про первосотвореного сина, це свідківські вигадки. Сказано Однонароджений (Єдинородний).

sss написав:
sss написав:
А відповідь тут проста й однозначна. Об'явлення 2 і 3 глава якраз вказує, Дух Божий, що промовляє Церквам й Ісус Христос -- суть Одне. Що іще раз засвідчує Божественість Сина й ТриЄДИНість Бога.
Таке ваше складне словоблудіння є лише черговим бажанням заховати правду.Моя ж відповідь-«усе Писання натхненне Богом».А отже усі слова промовленні у ньому є промовленні під натхненням духу,так начебто дух промовляє.Ви ж перш ніж викрикувати своє,заперечте написанне вам супроти,а тоді слово блудіть собі наздоровя.я ж буду міркувати про це.А так доводиться лише й надалі викривати лукавця який перекрикуванням хоче переконати у своїх уявленнях.Щодо духу й Ісуса,якби це було одне то б і таких розмежувань робити не слід було.Навіщо писати що промовляє дух,коли насправді це є Ісус.Навіщо писати «Від Бога Отця і від Господа І.Х» якщо Бог Отець це і є Господь ІсусХристос».Внятно поясніть це одновірцям,а не перекрикуйте.Тож несподівайтесь такими примітивними ходами довести тройцю.
Євангелія й пояснює чому в Об'явлені Отець, Син й Дух Святий виступають як Одно:
Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно (1-е Івана 5:7)

sss написав:
Yur написав:
Тоді й коли його син.Адже Бог автор,син виконавець.
А виплата у кого буде?

sss написав:
Чому ж так за невдаху пишете.Підгорецькі теж кажуть що є справжніми католиками,от я і про це писав щодо вас.Тож чи так воно є пане Юр??
Справа ж не в тому що кажуть підгорецькі (до речі чому б вам не відкрити гілку й розказати що вони кажуть), а в тому що кажете ви. Спочатку кажете, що справжній католик, потім намагаєтесь довести зворотнє.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31679
UNREAD_POSTДодано: 10 серпня 2011, 19:29 

Востаннє тут були:
альфа
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
Але ж хтось кажучи "Господи Боже мій" таки звертається до Бога. Чому ж ви беретеся стверджувати, що Єангельські слова Апостола не направлені до Того, Кого він бачить?
Незавжди,той хто каже «о Господи Боже мій», «о матко боска», «о Ісусе», «о чорт», «o my God» звертаються до Бога,Ісуса,матки чи чорта.І ви це чудово розумієте.Це проста звичка говорити так під враженням коли щось трапляється дивне.Тому я, бачучи що Хома каже не «ти мій Господь і Бог»,а також розуміючи що Хома чудово усвідомлював що Ісус Богом не є,бо казав що лишень йде до Бога,також що Ісус не знає те що знає Бог(час кінця) і не вирішує те що може вирішувати лише Бог(хто сидітиме праворуч Ісуса в царстві),роблю чіткий висновок –Хома цими словами не звертався до Ісус,а лишень промовив їх про себе, під великим враженням того що побачив.Так же пане.Як він міг назвати Богом того хто не є всезнаючим,всеможущим??Як він міг назвати Богом того хто мав йти до одного Бога??Поясніть одновірцям.

Цитата:
При чому тут учні, учні не є однонародженими від Бога й про учнів не сказано Хто бачив Мене, той бачив Отця. Адже виЯВлення Бога саме через Сина. Завдяки Сину ми пізнаємо Отця.
Так син же не виявив те що він є Отцем та Богом,а лише те яким є Отець та Бог. Чи не помічаєте різниці??Доречі учні теж до певної міри відображають тье яким є Бог.Хіба ні.От ви виявляєте своєю поведінкою те,що ваш Бог є пихатий,бо так себе ведете,чим відображаєте його образ на який ви сотворенні.Ну а щодо учнів,то про них подібно сказанно що вони є «одно з Отцем та сином».Також написанно що вони народженні від Бога.Тож я небачу причин уникати їхньої згадки у нашій бесіді.вам же яко невигідно це,то даруйте,нехай одновірці самі роблять висновки та учаться поки є труп.

Цитата:
Звідкіля ви можете знати що я кажу в присутності когось, це по-перше. У молитві звертаючись до Бога якраз й кажу "Господи Боже мій".
Даруйте,але ви мене не так зрозуміли.Говорячи ви,я мав наувазі не тілько вашу персону,а й вашу компанію,яка мовчки стежить за обговоренням.Тому переконаний хтось таки має таку звичку,або ж під враженням схильний перед кимось так промовляти.Ну а щодо молитви,то це ж інша справа.ми говоримо про просту звичку говорити «o-o my-y God».Ну й і все ж ,Хома ж немолився до Ісуса. То до чого тут мова про молитву??

sss написав:
Yur написав:
Цитата:
У тому то й справа, що не існує підстав. Однонароджений/Єдинородний/Первородний вказує на ЄДність.
Таки не обкрутите.Первородний не вказує на єдність,а на першість,що залишає місце для друго,….тощо.Більш того у Бога є й інші сини.То які вони все ж для Бога сини,якщо лише Ісус є єдиним сином для Бога.Ви хоч розумієте яку суперечність закладаєте у головах студентів?? Ну й те чи ті сини родженні чи сотворенні ви так і не відповіли.Тож проаналізуйте це,самі ж переконаєтесь у хибності своїх переконань.Та й студентам полегшите навчання.

sss написав:
Yur написав:
Цитата:
Як можна побачити те, чого не існує. Про мудрість сказано народжена/настановлена/сотворена. Проте ніде не сказано про первосотвореного сина, це свідківські вигадки. Сказано Однонароджений (Єдинородний).
Несказанно лишень для тих хто нехоче цього помічати чи визнавати. Слова з Об3:14-«(Ісус є) початок Божого творива» саме несуть простий зміст «первостворенний».Запитайте друзів,вони це підтвердять.Тож опис мудрості- первородженна (роджена перш усього),першостворенна(сотворена перш усього),настановленна цілком підходить до опису сина.Тож ясний висновок Син є уособленною мудрістю.Заперечете??Тільки благаю не перекрикуйте)))))))

sss написав:
sss написав:
А відповідь тут проста й однозначна. Об'явлення 2 і 3 глава якраз вказує, Дух Божий, що промовляє Церквам й Ісус Христос -- суть Одне. Що іще раз засвідчує Божественість Сина й ТриЄДИНість Бога.
Цитата:
Євангелія й пояснює чому в Об'явлені Отець, Син й Дух Святий виступають як Одно:
Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно (1-е Івана 5:7)
Та перестаньте прикидатись.Спростуйте спочатку одновірця Хом,а тоді апелюйте до тих слів.Як на мене,то коли говорить дух,то ясно дається розуміти звідки та яким чином походить та звістка.Інакше б не писалось «Усе писання натхнене(продиктоване) св. духом».Ну й коли Отець не є сином,а син не є духом,то й зрозуміло що там де сказанно «дух говорить» ніяк не зробиш висновок що це говорить син,бо син це не дух.А там де говорить Отець,то ясно як Божий день що це все ж говорить не син.Там де Отця названо Богом,а сина Господом,то й тут стає зрозумілим те ,що Бог в даному випадку це не Господь,яко Отець це не Син.І не слід сюди приплітати «одно»,бо таким чином до цього можна припасувати учнів.Дуже проста арифметика.не робіть її складною.Бо студенти вас не зрозуміють.Таким то й чином стає зрозумілим звідки ота бажанна вставка(1Ів5:7) береться.Фальш пане стає все явнішою.і проблема для вас що ви беретесь за гиблу справу це приховати.Раджу вам покаятись та просити про прощення Бога.Можете пригадати Біблійного персонажа Савла.

sss написав:
Yur написав:
Цитата:
А виплата у кого буде?
й виплата буде у обох,це ж співпраця,єдність в усьому.А от яким чином,це вже інша справа.Хіба ж про це не свідкує Одкровеня??

sss написав:
Чому ж так за невдаху пишете.Підгорецькі теж кажуть що є справжніми католиками,от я і про це писав щодо вас.Тож чи так воно є пане Юр??
Цитата:
Справа ж не в тому що кажуть підгорецькі (до речі чому б вам не відкрити гілку й розказати що вони кажуть), а в тому що кажете ви. Спочатку кажете, що справжній католик, потім намагаєтесь довести зворотнє.
Та я би хотів щоб ви про це розказали,вам же більше відомо про це.Я лишень знаю зі слів Гузара що це є секта в греко-католицькій церкві,яка противиться проводу.Власне ваша позиція тут,коли ви відкидаєте працю католика Хом ,яка є цілком прийнятною для несектантів грекокатоликів,підтверджує мої здогадки про те хто ви і звідки.Хочете це приховати,ваша справа.проте це ж очевидно.Ну а ,за справжнього католика,то я таки вам пояснив,що мав на увазі коли вас таким назвав.Підгорецькі теж й на далі себе називають католиками,і навіть добавляють слово справжні.Власне таким і ви ссебе вважаєте.Чи я помиляюсь????
P.S чому ненаважитесь завітати і до гілки про марію і там допомагти одновірцям зміцнити віру у її Божественність??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31690
UNREAD_POSTДодано: 11 серпня 2011, 00:01 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
Незавжди,той хто каже «о Господи Боже мій», «о матко боска», «о Ісусе», «о чорт», «o my God» звертаються до Бога
Не завжди. Але чому ви вважаєте, що Євангельським словам Апостола не можна вірити.

sss написав:
Yur написав:
Таки не обкрутите.Первородний не вказує на єдність
Авжеж, не обкрутите. Наведіть слово первородний в білійних цитатах й ми подивимось.

sss написав:
Yur написав:
Несказанно лишень для тих хто нехоче цього помічати чи визнавати. Слова з Об3:14-«(Ісус є) початок Божого творива» саме несуть простий зміст «первостворенний».Запитайте друзів,вони це підтвердять.Тож опис мудрості- первородженна (роджена перш усього),першостворенна(сотворена перш усього),настановленна цілком підходить до опису сина.Тож ясний висновок Син є уособленною мудрістю.Заперечете??Тільки благаю не перекрикуйте)))))))
Й знову вигадуєте. Ніде в Євангелії про Ісуса не сказано як про сотвореного. Сказано Однонароджений.

sss написав:
Yur написав:
Та перестаньте прикидатись.Спростуйте спочатку одновірця Хом,а тоді апелюйте до тих слів.
Мені нічого прикидатися, у мене Святе Письмо де чорним по-білому: Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно (1-е Івана 5:7)
У вас же свідків, викрутаси від неспроможности.

sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
А виплата у кого буде?
й виплата буде у обох,це ж співпраця,єдність в усьому.А от яким чином,це вже інша справа.Хіба ж про це не свідкує Одкровеня??
Авжеж, ЄДНІСТЬ Отця і Сина в усьому :)

sss написав:
Yur написав:
Та я би хотів щоб ви про це розказали,вам же більше відомо про це.Я лишень знаю зі слів Гузара що це є секта в греко-католицькій церкві,яка противиться проводу.Власне ваша позиція тут,коли ви відкидаєте працю католика Хом ,яка є цілком прийнятною для несектантів грекокатоликів,підтверджує мої здогадки про те хто ви і звідки.Хочете це приховати,ваша справа.проте це ж очевидно.Ну а ,за справжнього католика,то я таки вам пояснив,що мав на увазі коли вас таким назвав.Підгорецькі теж й на далі себе називають католиками,і навіть добавляють слово справжні.Власне таким і ви ссебе вважаєте.Чи я помиляюсь????
viewtopic.php?p=31563#p31563

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31697
UNREAD_POSTДодано: 11 серпня 2011, 08:37 

Востаннє тут були:
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
Незавжди,той хто каже «о Господи Боже мій», «о матко боска», «о Ісусе», «о чорт», «o my God» звертаються до Бога
Не завжди. Але чому ви вважаєте, що Євангельським словам Апостола не можна вірити.
Отож не перечте мені неподумавши.Чому так вважаю уже неодноразово писав,зоокрема і остані рази.Пане Юр чому змушуєте мене постійно вам повторювати одне і теж,неспростосуючи цього???Це така манера спілкуваня направленна на затягування часу та приховування правди,сподіваючись що я полишу це діло???Краще облиште це,бо ви в глухому кутті.

sss написав:
Yur написав:
Таки не обкрутите.Первородний не вказує на єдність
Цитата:
Авжеж, не обкрутите. Наведіть слово первородний в білійних цитатах й ми подивимось.
Навіщо наводити,якщо самі це визнаєте називаючи сина -Однонароджений/Єдинородний/Первородний
sss написав:
Yur написав:
Цитата:
Й знову вигадуєте. Ніде в Євангелії про Ісуса не сказано як про сотвореного. Сказано Однонароджений.
Я ж прошу вас неперекрикуйте мене,а доводьте свою правоту аргументами,обгрунтувннями.Можете заперечити написанне вище то зробіть це,ні то йдемо далі.Одновірці нехай вирішують самі,що і як з написанного.

sss написав:
Yur написав:
Та перестаньте прикидатись.Спростуйте спочатку одновірця Хом,а тоді апелюйте до тих слів.
Цитата:
Мені нічого прикидатися, у мене Святе Письмо де чорним по-білому: Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно (1-е Івана 5:7) У вас же свідків, викрутаси від неспроможности.

Та я не про викрутаси,а про переклад Хом де ні чорним по біломі ні білим по чорному цих слів не віднайти.Тому ваші одновірці які читають його, сумніваються у достовірності цих слів,адже для них відомий католицький професор є куди більшим авторитетом ніж ви,Підгорецький шпіон.Знову ж таки,перестаньте про себе писати та про свої викрутаси від неспроможності.Є чим заперечити факт відсутності цих слів у різних перекладах в тому числі і католицькому,то прошу!!)))))
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
А виплата у кого буде?
Цитата:
Та неробіть вигляду буцім мене незрозуміли.Я пишу не про спорідненість двох в одній істоті,а про просту єдність яка подібно до цих двох,існує сьогодні між правдивими учнями Христа.Ну й про оту вашу єдність,якось випадає третя особа,бо про те що вона прийде незгаданно,як і про те що вона творила світ.Тож неманіпулюйте з цим.
P.S чому ненаважитесь завітати і до гілки про марію і там допомагти одновірцям зміцнити віру у її Божественність??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31709
UNREAD_POSTДодано: 12 серпня 2011, 00:06 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
Але чому ви вважаєте, що Євангельським словам Апостола не можна вірити?
Отож не перечте мені неподумавши.Чому так вважаю уже неодноразово писав,зоокрема і остані рази.Пане Юр чому змушуєте мене постійно вам повторювати одне і теж,неспростосуючи цього???Це така манера спілкуваня направленна на затягування часу та приховування правди,сподіваючись що я полишу це діло???Краще облиште це,бо ви в глухому кутті.
Відповідати я вас не змушую :) , а перечите ви самі ж собі, заперечуючи Святе Письмо. А я всього лиш запитую. Запитання вгорі.

sss написав:
Yur написав:
Я ж прошу вас неперекрикуйте мене,а доводьте свою правоту аргументами,обгрунтувннями.Можете заперечити написанне вище то зробіть це,ні то йдемо далі.Одновірці нехай вирішують самі,що і як з написанного.
Брати криком це не моє, у мене НАПИСАНЕ.

sss написав:
Yur написав:
Мені нічого прикидатися, у мене Святе Письмо де чорним по-білому: Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно (1-е Івана 5:7) У вас же свідків, викрутаси від неспроможности.
Та я не про викрутаси,а про переклад Хом де ні чорним по біломі ні білим по чорному цих слів не віднайти.Тому ваші одновірці які читають його, сумніваються у достовірності цих слів,адже для них відомий католицький професор є куди більшим авторитетом ніж ви,Підгорецький шпіон.Знову ж таки,перестаньте про себе писати та про свої викрутаси від неспроможності.Є чим заперечити факт відсутності цих слів у різних перекладах в тому числі і католицькому,то прошу!!)))))
Самі ж не бажаєте :( viewtopic.php?p=31563#p31563

sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Та неробіть вигляду буцім мене незрозуміли.Я пишу не про спорідненість двох в одній істоті,а про просту єдність яка подібно до цих двох,існує сьогодні між правдивими учнями Христа.Ну й про оту вашу єдність,якось випадає третя особа,бо про те що вона прийде незгаданно,як і про те що вона творила світ.Тож неманіпулюйте з цим.
Проста єдність, не проста єдність ..
Говоріть простіше й тоді усі вас зрозуміють :yes:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31720
UNREAD_POSTДодано: 13 серпня 2011, 00:06 

Востаннє тут були:
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
Але чому ви вважаєте, що Євангельським словам Апостола не можна вірити?
Відповідати я вас не змушую :) , а перечите ви самі ж собі, заперечуючи Святе Письмо. А я всього лиш запитую. Запитання вгорі.
О Господи Боже мій,)))Звісно що не змушуєте фіз,проте є інша сторона на яку ви кинули тінь.От і слід виявити ту брехню.Щодо якихось заперечень з моєї сторони Святому Письму то не могли б поподробніше про це.Ну а на запитання ваші я стараюсь відповідати.Ви питайте коли цікавить що і наділі.я й надалі буду старатись.

sss написав:
Yur написав:
Цитата:
От і знову,проста репліка,крик без якихось обгрунтувань які б небули мною спростованні.Якщо вам хочеться в це вірити що пишете,наприклад 1Ів5:7,то наздоровя.Проте є сторона інша чи те написанне є Божим.Чи те що написанне ви правильно зрозуміли,адже багато людей,багато разів неправильно розуміли найбільшого вчителя, коли він у їхній присутності промовляв,після чого вони могли його перепитувати що він мав на увазі.(приклад про Їсти тіло та пити кров,після чого багато покинули Христа через неправильне сприйняття цих слів).Ми ж не маємо у кого перепитати,адже усі ті хто писав ці слова давно уже поснули смертним сном. Навіть листи написанні їхніми руками,не збереглись до наших часів.Ми маємо лишень копії,переклади які слід уважно досліджувати,порівнювати,аналізуватита робити чесні висновки,а не такі які нам ближчі по вірі.Тож я небуду намагатись руйнувати вашу віру у написанне,проте й ви тут не руйнуйте її іншим.Вірити то й собі вірте,але ненаполягайте необгрунтованно на цьому.

sss написав:
Yur написав:
Цитата:
"О Маріє")))), та чому ж небажаю.Вже кільканадцять разів про це питиаю та підштовхую вас до цього принагоді.Нашо мені ті посилання.Є відповідь то напишіть тут і там де про це питаю.Успіхів.А ну й неподумайте що я вас Марією величаю,це так про себе.
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Цитата:
Хіба ж незрозуміло написав--не про спорідненість двох в одній істоті,а про просту єдність яка подібно до цих двох,існує сьогодні між правдивими учнями Христа.Учні Христові ж небули і не є спорідненими в одній істоті.Вони ж не є одним Богом,через те що є з ним одно яко і Христос.Хіба ні.тож неробіть вигляд буцім ви мене не зрозуміли.. ;-D ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31727
UNREAD_POSTДодано: 13 серпня 2011, 02:52 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
О Господи Боже мій,)))Звісно що не змушуєте фіз,проте є інша сторона на яку ви кинули тінь.От і слід виявити ту брехню.Щодо якихось заперечень з моєї сторони Святому Письму то не могли б поподробніше про це.Ну а на запитання ваші я стараюсь відповідати.Ви питайте коли цікавить що і наділі.я й надалі буду старатись.
То постарайтесь все таки відповісти.
Чому ви вважаєте, що Євангельським словам Апостола не можна вірити?

sss написав:
Yur написав:
От і знову,проста репліка,крик без якихось обгрунтувань які б небули мною спростованні.
Так у тому то й справа, що усі ваші обгрунтування яйця виїденого не вартують. Бо суперечать НАПИСАНОМУ.
Котре обухом б'є віровідступнмків, тому й не дивно що Слово Боже для таких є невиносимим криком, що проникає у їхню гнилу суть.
Про це теж НАПИСАНО.
Бо Боже Слово живе та діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, проходить воно аж до поділу душі й духа, суглобів та мозків, і спосібне судити думки та наміри серця. (Євреїв 4:12)

sss написав:
Yur написав:
"О Маріє")))), та чому ж небажаю.Вже кільканадцять разів про це питиаю та підштовхую вас до цього принагоді.Нашо мені ті посилання.Є відповідь то напишіть тут і там де про це питаю.
Не треба тут і там, а у відповідній гілці. Оно посилання, бачите. Вперед :)

sss написав:
Yur написав:
Хіба ж незрозуміло написав--не про спорідненість двох в одній істоті,а про просту єдність яка подібно до цих двох,існує сьогодні між правдивими учнями Христа.Учні Христові ж небули і не є спорідненими в одній істоті.Вони ж не є одним Богом,через те що є з ним одно яко і Христос.Хіба ні.тож неробіть вигляд буцім ви мене не зрозуміли.. ;-D ;-D
Через них даровані нам цінні та великі обітниці, щоб ними ви стали учасниками Божої Істоти, утікаючи від пожадливого світового тління. (2-е Петра 1:4)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31728
UNREAD_POSTДодано: 13 серпня 2011, 07:42 

Востаннє тут були:
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
То постарайтесь все таки відповісти.Чому ви вважаєте, що Євангельським словам Апостола не можна вірити?
Ви вважаєте що я невідповів??Чи не є ви бува тугодумом??

sss написав:
Yur написав:
От і знову,проста репліка,крик без якихось обгрунтувань які б небули мною спростованні.
Цитата:
Так у тому то й справа, що усі ваші обгрунтування яйця виїденого не вартують. Бо суперечать НАПИСАНОМУ.
Де і як саме вони суперечать.Чому не насмілитесь це подати??
Цитата:
Котре обухом б'є віровідступнмків, тому й не дивно що Слово Боже для таких є невиносимим криком, що проникає у їхню гнилу суть.Про це теж НАПИСАНО.Бо Боже Слово живе та діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, проходить воно аж до поділу душі й духа, суглобів та мозків, і спосібне судити думки та наміри серця. (Євреїв 4:12)
Та не приписуйте своїм словам такої честі,бо вони не є Божими.Навіть та вставка 1Ів5:7 до якої ви постійно через безвихідь вповаєте,для католиків не є Божими словами.Тому,знову ж таки або це доводьте Божими словами,аби йдіть відпочивайте.

sss написав:
Yur написав:
"О Маріє")))), та чому ж небажаю.Вже кільканадцять разів про це питиаю та підштовхую вас до цього принагоді.Нашо мені ті посилання.Є відповідь то напишіть тут і там де про це питаю.
Цитата:
Не треба тут і там, а у відповідній гілці. Оно посилання, бачите. Вперед :)
Там де цього питання торкнулись,там і про це говоримо.Більш того це начебто аргумент тройці,от і вперед)))).Нен затягуйте часу,бо одновірцям таки кортить побачити ваше падіння.
sss написав:
Yur написав:
Через них даровані нам цінні та великі обітниці, щоб ними ви стали учасниками Божої Істоти, утікаючи від пожадливого світового тління. (2-е Петра 1:4)[/quote]Я про це чув,але якось воно,тоді не узгоджуватиметься з трьома особами Бога,бо їх стане багато.Мда суцільні маніпуляції,бо в Хом сказанно-"щоб ними ви стали учасниками Божої природи".Отож ні про яко істоту Божу мова там не йде.Ну а природа Бога,це ж не Бог,а лише те що притаманне Його сутності.Ну а сутність Його не тілесна,а духовна яку набувають помазанні духом християни після воскресіння.Знову й знову ви вдаєтесь пане до обману використовуючи сумнівні та не точні переклади аби щось своє просунути.Ніхтио ж ітак неповедеться на це.невже непомічаєте??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31729
UNREAD_POSTДодано: 13 серпня 2011, 07:43 

Востаннє тут були:
А взагалі то, ви якось непомітно відійшли від теми яка носить назву цієї гілки.В чому справа пане Юр.Річ у неспроможності??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31750
UNREAD_POSTДодано: 14 серпня 2011, 17:19 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Через них даровані нам цінні та великі обітниці, щоб ними ви стали учасниками Божої Істоти, утікаючи від пожадливого світового тління. (2-е Петра 1:4)
Я про це чув,але якось воно,тоді не узгоджуватиметься з трьома особами Бога,бо їх стане багато.Мда суцільні маніпуляції,бо в Хом сказанно-"щоб ними ви стали учасниками Божої природи".Отож ні про яко істоту Божу мова там не йде.Ну а природа Бога,це ж не Бог,а лише те що притаманне Його сутності.Ну а сутність Його не тілесна,а духовна яку набувають помазанні духом християни після воскресіння.Знову й знову ви вдаєтесь пане до обману використовуючи сумнівні та не точні переклади аби щось своє просунути.Ніхтио ж ітак неповедеться на це.невже непомічаєте??
Усі усе помічають з вище наведеного, й те що у Євангельські слова обманом називаєте.
Вам же й далі залишається шукати спасіння у словоблудстві :(

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31754
UNREAD_POSTДодано: 14 серпня 2011, 17:32 

Востаннє тут були:
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Я про це чув,але якось воно,тоді не узгоджуватиметься з трьома особами Бога,бо їх стане багато.Мда суцільні маніпуляції,бо в Хом сказанно-"щоб ними ви стали учасниками Божої природи".Отож ні про яко істоту Божу мова там не йде.Ну а природа Бога,це ж не Бог,а лише те що притаманне Його сутності.Ну а сутність Його не тілесна,а духовна яку набувають помазанні духом християни після воскресіння.Знову й знову ви вдаєтесь пане до обману використовуючи сумнівні та не точні переклади аби щось своє просунути.Ніхтио ж ітак неповедеться на це.невже непомічаєте??
Усі усе помічають з вище наведеного, й те що у Євангельські слова обманом називаєте.
Даруйте,але я лишень подаю альтернативні переклади,які чомусь говорять інше ніж ви це тут подаєте.Знову переклад Хом з його "Божою природою",а не "істотою",заперечуєте.От вам і ще один факт вашої нещирості коли кажете що ви католик.адже у католиків не прийнято перечити тому що пишуть авторитетні католики.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31758
UNREAD_POSTДодано: 14 серпня 2011, 17:43 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Даруйте,але я лишень подаю альтернативні переклади,які чомусь говорять інше ніж ви це тут подаєте.Знову переклад Хом з його "Божою природою",а не "істотою",заперечуєте.От вам і ще один факт вашої нещирості коли кажете що ви католик.адже у католиків не прийнято перечити тому що пишуть авторитетні католики.
Й знову вам нічого не залишається як обманювати в живі очі. Не я щось заперечую, заперечуєте ви, піддаючи сумнівам наведену Євангельську цитату. Як і у запропонованому вами перекладі ніяких протиріч не має, де перекладач Божу істоту називає Божою природою. Природа як естество (рос.)

4. которыми дарованы нам великие и драгоценные обетования, дабы вы через них соделались причастниками Божеского естества, удалившись от господствующего в мире растления похотью:
УПО: Через них даровані нам цінні та великі обітниці, щоб ними ви стали учасниками Божої Істоти, утікаючи від пожадливого світового тління.
KJV: Whereby are given unto us exceeding great and precious promises: that by these ye might be partakers of the divine nature, having escaped the corruption that is in the world through lust. http://www.maranatha.org.ua/bible/index ... ok=61&ch=1

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 125 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>