Yur написав:
sss написав:
Юрію відкиньте все ж ті емоції.вони вам заважають ясно мислити.Я вам факти ви мені сипете образи обзиваючи невігласом та упертюхом.
Вас я так не називаю, самі виставляєте себе таким, уперто повторюючи що "Бог тут не є нашим Господом".
Бог завжди й усюди є нашим Господом, і тут і там і вовіки віків.Оце собі занотуйте й не виставляйте себе на посміховисько перед своїми ж одновірцями.Окрім того знову ж ваше звертання, чи ми з вами знайомилися, я особисто не знаю як вас звати.
Та не я так говорю,а Писання так говорить.Ви ж і далі засліпленні емоціями.Або спростовуйте факти,або йдіть до одновірців та коло них виставляйе свої емоції.Бо тут їм не місце,як я сподіваюсь.Тож не марнуйте часу спростовуючи біблійні факти своїми емоційними випадами.Можете теж собі це занотувати.Домовились??Ну і щодо вашого імені,то я думав що оті три іноземних літери вказують на імя Юрій.Якщо б це було не так,то ви б мене давно уже виправили.Мабуть тепер знову емоції вас накрили і вам немає за що учепитись Пане Юр(ій).
sss написав:
Аааа,он воно що.Юр то ви моє таке звертання до вас,називаєте хамством??Пробачте я б і не подумав що ви це сприйматимете таким чином.Мабуть ви давно вже не були в Укр,той втратили той культурний спадок українця.Спробую вам нагадати,бо ви там у Австралі забули усе українське.Добре що ще хоч на укр. Мові ведете бесіду.У нас на Укр до людей яких назвали Юрієм прийнято говорити Юрку,так само як до Ігора-Ігорку,до Романа-Ромку,тощо.І ніхто тут не сприймає таке звернення за хамство.
Цитата:
Коли б я назвався Юрієм, то так. .
Чому ж ви тілько зараз про це заговорили??
sss написав:
Тож якщо вам це так ріжить у вухо,то виключно звертатимусь до вас по імені Юр.Але дозвольте писатиму його на укр мові!?
Цитата:
Власний нік у вас латинськими буквами, а тут дуже своє українство виставляєте.Зрештою мені від цього не багато залежить. Звернув увагу заради вас, а там думайте .. .
А я немаю ніц проти коли цей нік пишуть кирилицею.Он Початківець взагалі до чого додумався,мій нік подає в формі 3с.І ви знаєте,я немаю нічого проти,головне щоб було зрозуміло до кого звертаються.Чи не так??Тож якщо вам не залежить то сподіваюсь ми у цьому порозуміємось.
sss написав:
Як це Хоменко порівнює дух св до вітру?.То він що має таке виключне право??Чому Ог так само не порівнює дух св. до вітру???А як думаєте,апостол Іван коли Писав оте Евангеліє,то написав дух дихає,чи вітер віє??а може дух віє,а може вітер дихає??Виявіть що ви думаєте про це,дуже вас прошу пане Юр.
Цитата:
Я думаю, що саме свідківська зашореність не дозволяє вам сприймати очевидних речей, що йдеться не про саму тотожність вітру чи духу, а про те у який спосіб відбувається духовне народження, а саме коли людина сама не знає звідкіля це до неї прийде/навіє/надихне. В навіюванні (вітер віє) і в диханні (особа дихає) й міститься порівняння. .
я немаю жодних заперечень щодо вдалих порівнянь.Власне і не про порівняня мова йшла,а про те чи дійсно духу необхідним є дихання?Тож ваш аргумент був не вдалим,що власне ви зараз показуєте задкуючи від цього обговорення.Помилились,так небійтесь про це відкрито сказати.
sss написав:
Yur написав:
Окрім того й обманюєте. Невігласом я вас не називав, мною сказано –«що,тільки впертюх та невіглас ,може так говорити».Звертаюсь до вас я завжди, пане sss.
Пробачте але я й гадки не мав когось обманювати пане Юр.Ваші слова мені дають підставу так вважати.Адже ви написали –«що,тільки впертюх та невіглас ,може так говорити».»Так говорити» тобто як??Ви мали на увазі так як говорю я.Хіба ні?? Отож, то й першу частину речення ви теж закинули в мою адресу,адже я так говорю по вашому як «невіглас та впертюх може говорити».Але це по вашому.
Цитата:
По моєму те -- що мною написане, а саме: «що, тільки впертюх та невіглас, може так говорити». А далі самі робіть висновки хто ви є. .
Я висновок зробив,про що й написав.Тож надалі будьте розсудливіші,якщо немаєте мети ображати співбесідника.
sss написав:
Так справа пане Юр не в контексті цих слів,а в самих цих словах.Як саме писав Іван про те?Ми ж з вами обговорювали дух речі які подаються нам зрозумілими для нас термінами.Ну й власне ви навели ці слова аби підтвердити своє переконання буцім дух неможе існувати без дихання.
Цитата:
Такого я не говорив, що дух не може існувати без дихання. .
Знову задкуєте??
sss написав:
я в сою чергу ваш аргумент заперечив подавши вам ті слова на вашому рідному перекладі де й натяку на те що дух дихає немає.Ба навіть більше,я вас запитав навіщо духові дихання,він же не тіло і кості.ну і як то часто є ви уникнули його,почавши крутити з тим віянням чи то диханням вітру чи то духу.Аяяй….
Цитата:
Крутите ви пане sss, власне на чому й тримається уся свідківська наука. У переклад Хоменка читаємо:Тоді Господь Бог утворив чоловіка з земного пороху та вдихнув йому в ніздрі віддих життя, і чоловік став живою істотою. (Бут.2:7) Отже дихає Господь Бог. Ви ж не станете заперечувати, що Бог Є Дух. .
Кому,кому як не вам повинно бути зрозумілим,що Бог часто описує духовні речі,дії на зрозумілій для нас мові.Але це зовсім не означає що воно так є.Тому й те що написанно «Бог вдихнув» зовсім не означає що це відбулось так як вдихаєте ви.Тож не прирівнюйте дух дії до матеріальних.Отож я питав- навіщо духові дихання,він же не тіло і кості.Чекаю ясної відповіді,за що буду дуже вам вдячним.
sss написав:
Ще раз перепрошую за вжиту мною укр. Форму імені Юрій таким чином.не сприймайте це за хамство.Більш того виключно звертатимусь до вас так як бажаєте пане Юр.Тож вернімось до запитань вони уже чекають на вашу реакцію по суті та без хамства,блудослівя і натури.
Цитата:
Сподіваюся ви уже засвоїли, що хамство полягає не в українській мові, а у відсутності елементарної культури спілкування, чого уж, виховання. По імени (в тому числі вжита вами форма), звертаються тоді, коли назвалися одне одному. В даному випадку оте інтернетівське спілкування вказує на нік і не і більше того.
Та перестаньте ви про культуру лукавити.Вам з вашими емоціями культурою аж ніяк нехизуватись.Щодо спілкування в інеті,то незавджи воно є так як ви його обов’язково сприймаєте.Часто люди подають нік таким як є їхнє імя.Ваш нік з тих трьох іноземних букв мені нагадав імя Юрко,тому я подумав що вас саме так і звати.Більш того довгий час ви немали жодних заперечень коли не лише я,а й інші до вас звертались по імені Юра,Юрій,Юрко,чи Юрку.Хіба ні.То навіщо ви зараз лукавите пане Юр(ій)??)))
sss написав:
Yur написав:
Дихає ж. Тоді Господь Бог утворив чоловіка з земного пороху та вдихнув йому в ніздрі віддих життя, і чоловік став живою істотою. (Буття 2:7)
Так,якщо є потреба комусь вдихнути в ніздрі віддих життя.А коли такої потреби немає,то навіщо йому це??
Цитата:
Ви мене питаєте про Божі потреби і навіщо Йому це?. Сказано вдихнув, отже дихає.
Це образна мова,аби вам було хоч якось зрозумілою дух дія.Тож питаня залишається.
sss написав:
Yur написав:
Чому б вам не відповісти по-суті: А що є бути Духом, чи інші духи такі ж як і Бог?
По сутті й відповів----Бути духом є бути не тілом матеріальним.Звісно що інші духи є не такими як Бог-Дух,проте щось таки спільного у них є.
Цитата:
Так і з людиною щось спільного є, раз сотворена на Божий образ і Його подобу.
так звісно,але ця спільність є зовсім іншою.Ви ж не заперечуватимете своєї спільності з приматами.То чи така спільність є у них з Богом??
Цитата:
От ви кажете бути духом є бути не тілом матеріальним, а Бог, що Є Дух взагалі може бути тілом?
Так,звичайно,проте нематеріальним,про що я писав основуючись на Писання.Ніяк ви незбагнете філософії сЄ,яка завжди основується на Божому Слові,на відміну від ваших емоційних реплік пане Юр.