Yur написав:
sss написав:
Юрку,вас осліпило чи як назвати таку вашу поведінку.Хіба не помічаєте відповіді??Чи ви хочете щоб я відповідав аби вам догодити??Якщо ви непогоджуєтесь з відповідю,то вкажіть це конкретно,а не влаштовуйте тут клоунаду.Якщо я відповів не по сутті питання то вкажіть і це.Можете так зробити??
Коли б були певні своєї правоти, давно б облишили отой обман в живі очі.
Я небачу щоб ви вказували де той омбан.Я ж повторюю так як і написанно «для нас один Господь-Ісус Христос».Відомо що Отець не є Ісусом,тому Отець не є згідно з словами Павла «для нас одним Господом»,бо ним є Ісус.Отець же за словами Павла є «для нас одним Богом».Так само і Ісус не є Отцем,тому й не є тим одним Богом,яким є Отець.Так ---НІ??Де обман??Не займайтесь наклепом Юрку.Відповідайте за слова.
Цитата:
НЕ МАЄ ВІДПОВІДІ від вас на поставлене вам запитання.
Відкрийте ширше очі,переконаний помітите відповідь.
sss написав:
Вдала хитрість Юрку,але не для мене.Адже чудово бачу що ви пропускаєте слово з НАПИСАННОГО «Отець».Бо саме після слів один Бог Написанно –Отець.Страшно чомусь вам стає коли я вчергове вам звертаю на це увагу.Навіщо викидаєте це з тексту, говорячи про одного Бога(?) й одного Господа Ісуса Христа??Саміж твердите що Ісус(Господь) це не Отець(Бог).Хіба ні??
Цитата:
Бог Отець Бог Син - Божі Особи.
Я не про Божі особи,а про ту хитрість до якої так підступно вдаєтесь.Навіщо викидаєте з тексту слово «ОТЕЦЬ».Якщо Отець і Син є Господом Богом,то так і пишіть що для вас один Господь Бог Отець Ісус Христос.Чи я правильно вас зрозумів??То все є хто є для вас одним паном(Господом)-Ісус чи Отець,адже це як ви кажете дві особи Божі.То яка з них є одним паном(Господом)??От цікаво що вт втдумаєте.Продемонструйте )))))
sss написав:
Й не тільки Бог таким за визначенням є,а й ваш володар-«Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога…: Бо володар(господь) пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади(господа)? Роби добро, і матимеш похвалу від неї,.»(Рим13:1)Хіба ні Юрку??Тож І Христова Влада(господство) теж є від Бога.Тому я вчергове розоблочаю твій міф,про що ти знову шляхетно кричатимеш «понос» «понос»!!
Чому неймете віри написаному де Христа лише названо Господом(не Богом).Юрку якось де вам вигідно ви приймаєте на віру,де ні починаєте рівняння виводити про господа бога.Чи бува не лицемірите??
Цитата:
Будьте певні, одновірці ваші усе бачуть й розуміють, уже не кажу про присутніх тут християн.
Маєте на увазі ваше банкрутство яке ви закидали сЄ??
sss написав:
Yur написав:
Тож перейдемо до іншого питання.
Розумію,та повірте співчуваю.Таким нічого й не залишається як скакати від одного до іншого,незясовуючи нічого конкретно.Але я неможу такого з вами допустити.Тож ваші коментарі пане Юрію по сутті моїх закидів до вас.
Цитата:
Питання вичерпане матеріал засвоєний.
Наступне питання буде розглянуте без вас (з користю для ваших же одновірців).
Отож питання вичерпане,бо ви вичерпали усі свої прийомчики стосовно цього питання??Проте все ж неясно хто є одним паеном-Отець чи Син??Це ж дві ріні особи??
Цитата:
Наступне питання буде розглянуте без вас (з користю для ваших же одновірців). Чи не віруєш ти, що Я в Отці, а Отець у Мені? Слова, що Я вам говорю, говорю не від Себе, а Отець, що в Мені перебуває (Івана 14:10)Отця і Сина свідки називають різними живими істотами. Постає питання, яким чином дві різні живі істоти одночасно можуть жити одне в одному і яке життя вони демонструють?
Все ж Юрію бажаєте перескочити до іншого.Скажу відверто,ніц вам і тут не світить.Поперше-не лише сЄ,називають Отця і Ісуса різними живими особами а й ваші брати в Хресті.Запитайте Протестанта.По-друге,невам вирішувати без кого розглядатиметься це питання.
Отож пан питає як це дві різні особи одночасно можуть жити одне в одному.Знову ж таки хитра та підступна маніпуляція.Жити в в комусь не обов’язково означає перебувати в комусь.Син же перебуває в Отці,а Отець в Сині так само як і учні перебувають у Них.—« як Ти, Отче, в Мені, а Я у Тобі, щоб одно !були в Нас! і вони».Так само як і учні перебувають в Ісусі,а Ісус в учнях-«Перебувайте в Мені, а Я в вас! Як та вітка не може вродити плоду сама з себе, коли не позостанеться на виноградині, так і ви, як в Мені перебувати не будете.».Тож відповідь є очевидною-перебувати в комусь не означає бути з ним одною сутністю(Богом),а це вказує на єдність(в думках,намірах,бажаннях тощо) з тим в кому ти перебуваєш ,адже написанно-«щоб були всі одно: як Ти, Отче, в Мені, а Я у Тобі».Тож очевидно Отець в Сині а Син в Отці передає думку їхньої єдності подібної до тієї яка повинна існувати між учнями-«щоб усі були одно».
Цитата:
В природі не раз можемо спостерігати, коли один організм живе в іншому, беручи від нього все життєво необхідне. Але коли б один організм проживав в іншому і одночасно сам був місцем проживання для того іншого, -- в органічному світі таке не можливе.Духовний світ не знає обмежень (просторових/часових). Й у ньому єдність або роз'єдиненість теж духовні.
Так,духовний світ це не наш світ,проте аби дійти до таких фантазій і називати їх дійсністю духовного світу фантазій недосить.Повинні бути чіткі підстави з того ж духовного світу якого ми пізнаємо з Боржого слова.Якщо є такі підстави,то наводьте а не підступно хитруйте з тим хто в кому і як живе.Дуже ризикуєте.
Цитата:
Отець і Син ЄДИНІ у Дусі, хоч Кожен з Них і Є Божою Особою. Син є Тим Світлом, Хто виЯВляє Божі наміри у світі видимому. Видимість же є духовною (внутрішньою від серця) й фізичною (зовнішньо/просторовою відчуттєвою).
Добре добре,а хто з них тих божих осіб є одним паном(Господом)?-Отець чи Син,а може третя про яку чомусь не згадуєте??
Доречі,цікаво а чи є для вас паном(панною) Богородиця??