Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 24 грудня 2024, 00:56

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
26599
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 14:55 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Sh_21 написав:
sss написав:
То якби Ісус і був тим одним Добрим Богом,то чи сказав би такі слова-"Ніхто не є Добрий, тільки Сам(один) Бог!". ???Як бачимо це відкриває Слово Бога.
То що ви хочете Ісус брехун? Тут може бути одна відповідь а) брехун, б) Бог..
Ш21 це свідчить про вашу духовну вбогість.Ісус не брехун і не один Бог,а Божий Син-"роджений перш усякого творіння".Не припускайте більше таких дурниць хвє!!!
Sh_21 написав:
Пишу на грані єрисі, тільки не лукавте і не перекручуйте мої слова, як завжди...
Ця грань єресі -це просте ваше нерозуміння Писання,що ви неодноразово демонструєте.Пишіть по суті те як вас навчив "дух",та без всяких єресей нерозумних.Сподіваюсь ви розумієте.
Sh_21 написав:
От ми раз говорили, що мусить Бог померти за людину, то по ваших словах Отець користолюбець, лукавий, хитрун, чому ? Бо сотворив собі Ісуса, той замість Його зробив всю грязну роботу, а Отець залишається Добрий...
Я не знаю з ким ви говорили про те що Бог має померти за людину,про те скажу стосовно цього -Ш21 це абсурд,який знову свідчить про вашу дух вбогість та нерозуміння біблійного питання про викуп.Щиро вам раджу -зверніться до сЄ і вони вам чітко та згідно з Писанням пояснять це питання.Думаю після не будете писати таких дурниць.
Sh_21 написав:
Отець Є Добрий. бо відав свого Сина.Син Є Добрий бо поклав Своє життя за нас....
Ну звісно Ш21.А як думаєте чоловік який чинить добро хіба не є добрим???Звичайно.Отож Ісус вів мову про інше.Тому ваше твердження вказує на ваше нерозуміння,адже Ісус каже --"Ніхто не є Добрий, тільки Сам(один) Бог!". Більш того він ці слова сказав після того як саме його назвали добрим.Проте Ісус не погодився з цим нібито він був одним Богом( Частин Тройці),а це заперечив сказавши-"чого ти МЕНЕ звеш добрим??",адже добрим є тільки один Бог.Це також вказує на ваше неправельне тлумачення слів Ісуса -"Я і Отець одно"-тобтоТройця.Бо насправді якби Ісус був отим Одним Богом з Отцем та дух,то би цього не заперечив.Т ож жодного лукавства та брехні там близько не було,лише ваше нерозуміння.Тому знову таки щось ваш "дух" перечить Писанню.
Sh_21 написав:
Отож, Ісус мав на увазі також і себе, ви що забули що вчили апостоли Фил.2:6 Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним, але Він умалив Самого Себе, прийнявши вигляд раба, ставши подібним до людини; і подобою ставши, як людина,.
В Фил аж ніяк немає натяку на те що Ісус є одним Богом.ТАм сказанно що він був у Божій подобі(образі),тобто подібним до Бога,але ж не самим Богом,лише подібним.
Sh_21 написав:
Ціль Ісуса була вмерти за нас на хресті, визволити від гріха, стати Посередником між Богом і людиною.
Нарешті щось розумного вам вдалось написати.Звісно що так.Але хто перед Ісусом поставив таку ЦІЛЬ.Також якщо посередник між Богом,то не Бог.Думаю щоб ви зараз не викручувались стосовно цього,дайте відповідь згідно з Писанням- ХТО ТАКИЙ БОГ?-це особа, бесоосбова сила,чи якась незрозуміла безособова форма?.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26600
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 14:58 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
Цікаво "духовні люди",такі як нНецікавий та Ко,а що вам вдікриє щодо цього "дух"??Мені дуже цікаво прочитати відкриття "духу",повірте. :)

Вже хитруєте, завжди ви як ставили такі запитання, до насміхалися ось так :D :D :D Пс.2:4 Але Той, Хто на небесах пробуває посміється, Владика їх висміє!
Знову я помітив вашу незмінність.Прості звинувачення.Мені нічого вже над вами насміхатись,лише співчуття хвє!!! :yes: :yes:

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26601
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 15:02 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
ССС може поясниш тоді це місце.
5 А Ісус, віру їхню побачивши, каже розслабленому: Відпускаються, сину, гріхи тобі!
6 Там же сиділи дехто з книжників, і в серцях своїх думали:
7 Чого Він говорить отак? Зневажає Він Бога... Хто може прощати гріхи, окрім Бога Самого?
(Мар.2:5-7)
Еф.4:32 А ви один до одного будьте ласкаві, милостиві, прощаючи один одному, як і Бог через Христа вам простив!Як бачимо ці місця говорять що Бог прощає гріхи, якщо Ісус не Бог то яке Він мав право прощати гріхи? Хто може простити гріхи крім Бога?Навіть сліпі бачили що в Ісуса є ознаки Бога, а ви їх не бачите. Iван.10:33 Юдеї Йому відказали:.....бо Ти, бувши людиною, за Бога Себе видаєш...
Звісно що поясню.Але небудем зїжджати на інше.Ато ми так ніц не зясуємо.Договоримо стосовно того -чому Ісус не погодився з тим що він є Добрий,а лише один Бог??.Хіба Ісус ним не є отим одним добрим Богом. :) :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26602
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 15:06 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
Народження від води-- це народження від Слова Божого( слово засудило мене ,що я в гріхах і неправді і омило) ".....Омив банею водною...."(Иисус сказал ей в ответ: если бы ты знала дар Божий и Кто говорит тебе: дай Мне пить, то ты сама просила бы у Него, и Он дал бы тебе воду живую Ин.4:10) , Жаждущий пусть приходит, и желающий пусть берет воду жизни даром…» (Откровение, 22.17) . ..... , після цього Бог хрестив мене Духом Святим , а тепере хрестить огнем.
Ну явний протестант це пише.Нецікавий чому ти приховуєш це.Стосовно питання -Народження від води-- це народження від Слова Божого----Як це відбувається у реальному житті??.Невже ти не розумієш про що я питаю табя,містер Х???

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26603
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 15:18 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
ССС поясніть, тут написано божок, чи Бог? То слово " Бог" мається на увазі Христа, чи Отця. Із тексту видно - Христа.Рим.9:5 .........що їхні й отці, і від них же тілом Христос, що Він над усіма Бог, благословенний, навіки, амінь.
ХВЄ Ш21, ви дуже помиляєтесь.Це видно лише із тексту деяких необєктивних перекладів.Не буду наводити переклад НС,а гляньмо хочаб у переклад сучасною мовою(СМ):-"Їм належать великі патріархи. Від них прийшов на землю Христос. Нехай Той, Хто є Богом над усіма, буде благословенний на віки! Амінь".Помічаєте різницю.Думка стосовно Христа закінчується крапкою.Після неї йде думка інша стосовно одного Бога,який тільки один є Добрим згідно зі слів Ісуса.Тож Боже Слово(а не необєктивні переклади) ніколи не суперечить саме собі і не заохочує до якихось видумок,таких як ота Тройця. Знову вас заохочую-доведіть до кінця мову про те чому Ісус наз Добрим,лище одного Бога?Чи Ісус ним не є?? :) :) А тоді будем обговорювати інше.Обіцяю.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26604
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 15:23 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Sh_21 написав:
ССС поясніть, тут написано божок, чи Бог? То слово " Бог" мається на увазі Христа, чи Отця. Із тексту видно - Христа.Рим.9:5 .........що їхні й отці, і від них же тілом Христос, що Він над усіма Бог, благословенний, навіки, амінь.
Та вже точно досить наведено прикладів і доказів... Ще в цьому сумніватись немає сенсу. Хоча до інших СЕ потріюно доносити правильне вчення про Ісуса Христа.. А от і увірують... Бо віра від слухання...
Михайле ви помиляєтесьНасправді нічого вартого уваги не наведенно.Не видавайте бажане за дійсне.І до ваших уявлень черга дійде.Не поспішайте. :) :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26632
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 23:42 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Знову вас заохочую-доведіть до кінця мову про те чому Ісус наз Добрим,лище одного Бога?Чи Ісус ним не є??

Все доведено, ви просто не хочете бачити.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26645
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2010, 11:15 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
Знову вас заохочую-доведіть до кінця мову про те чому Ісус наз Добрим,лище одного Бога?Чи Ісус ним не є??

Все доведено, ви просто не хочете бачити.
Як це сприймати??Як черговий "тупік" за словами Нецікавого, у який ви попали??Ну і радійте з того що так вміло викручуєтесь.Я вам співчуваю,адже це свідчить про вашу нещирість та нечесність?? :oops: :oops:

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26659
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2010, 20:39 

Востаннє тут були:
sss написав:
Як це сприймати??Як черговий "тупік" за словами Нецікавого, у який ви попали??Ну і радійте з того що так вміло викручуєтесь.Я вам співчуваю,адже це свідчить про вашу нещирість та нечесність?? :oops: :oops:

Та я вам уже пару раз говорив що не буду з вами до крові сперечатися, і з Юрою теж не буду. Я дав вам пояснив і дав запитання, а ви з’їхали з них, зробивше мене " духовно вбогим".

Ваші слова:
Цитата:
А мої 14 запитань,мають пряме відношення до того про що ви пишете.Вони поставленні для того аби ви не крутили словами,а щиро визнали своє помилкове бачення,через неспроможність дати на них відповіді.

То ваші мають відношення до теми, а мої ні, бо це я задав одне-два питання, а не ви своїх 14.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26665
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2010, 21:24 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
Та я вам уже пару раз говорив що не буду з вами до крові сперечатися, і з Юрою теж не буду. Я дав вам пояснив і дав запитання, а ви з’їхали з них, зробивше мене " духовно вбогим"..
Вибачте ,як на мене то ви нічого не пояснили,бо я вам навів питання які прямо стосувались вашого пояснення.Якраз відповіді на них дали б можливість зясувати чи ваше пояснення підкріпленне Писанням.Ваші ж питання зовсім не стосувались того про що йшла мова-Хто є ДОБРИМ??Чи тільки один Бог?Чому Ісус заперечив по відношенню до себе те що він теж як один Бог ДОБРИЙ??Сподіваюсь ви зрозумієте чому я на них не відповів одразу.Адже це просто зміщення уваги на інше,не те про що ми говорили.Тож я обовязково, як я і писав ,дам на них відповіді ,після зясування того ХТО Є ДОБРИМ? згідно зі словами Христа
Цитата:
Ваші слова:
Цитата:
А мої 14 запитань,мають пряме відношення до того про що ви пишете.Вони поставленні для того аби ви не крутили словами,а щиро визнали своє помилкове бачення,через неспроможність дати на них відповіді.
То ваші мають відношення до теми, а мої ні, бо це я задав одне-два питання, а не ви своїх 14.
От чергова демонстрація невміння триматися однієї теми та послідовно її обговорювати.Ш21 не суть у кількості питань,а у їхному відношені до теми.Чи вони зміщують увагу на щось інше,чи вони навпаки допомагають глибше зясувати суть розмови.ТОж проаналізуйте мої 14 питань та своїх 2 і спробуйте помітити які зміщують увагу а які ні.А ну і в догонку,на одне стосовно Рим9:5, я всеж відповів.Будьте уважним.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26667
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2010, 21:46 

Востаннє тут були:
Всі відповіді є тут Додано: 12 листопада 2010, 16:17, заставляєте повторятися.
sss написав:
Ваші ж питання зовсім не стосувались того про що йшла мова-Хто є ДОБРИМ??Чи тільки один Бог?

Як не стосуються, повторяю: То що ви хочете Ісус брехун? Тут може бути одна відповідь а) брехун, б) Бог. Бо Ісус сказав Я Пастир Добрий! Ваша відповідь?

Цитата:
Чому Ісус заперечив по відношенню до себе те що він теж як один Бог ДОБРИЙ??

Та ж Ісус не сказав що тільки Отець є Добрий, а сказав - Бог. А Ісус є Бог, Він не прийшов як Бог на землю, а як Спаситель, як Людина, а другий раз прийде як Бог.
Також я писав: Ціль Ісуса була вмерти за нас на хресті, визволити від гріха, стати Посередником між Богом і людиною.

Цитата:
Сподіваюсь ви зрозумієте чому я на них не відповів одразу.Адже це просто зміщення уваги на інше,не те про що ми говорили.Тож я обовязково, як я і писав ,дам на них відповіді ,після зясування того ХТО Є ДОБРИМ? згідно зі словами Христа

Мої питання:Як бачимо ці місця говорять що Бог прощає гріхи, якщо Ісус не Бог то яке Він мав право прощати гріхи? Хто може простити гріхи крім Бога?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26668
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2010, 22:05 

Востаннє тут були:
Давайте докладніше розглянемо цей вірш:
Iван.10:11 Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці.
дальше читаємо Iван.10:30 Я й Отець Ми одне! і дальше висновок юдеїв Iван.10:33Юдеї Йому відказали: Не за добрий учинок ( навіть юдеї визнали Ісуса добрим, а ви сЄ ні) хочемо Тебе вкаменувати, а за богозневагу, бо Ти, бувши людиною, за Бога Себе видаєш...

Як бачимо Пастир є Бог, тобто Ісус мав на увазі Себе і Отця. Бо Юдеї визнавали тільки одного Пастиря Iван.10:16.... й Один Пастир!
Бо вони читали:
Пс.22:1 Господь то мій Пастир, тому в недостатку не буду,

Ст. З говорить Пс.79:2 Пастирю Ізраїлів, послухай же, Ти, що провадиш, немов ту отару, І Ісус так сказав Я - Пастир, а ви вівці.

Ст. З говорить Iс.40:11 Він отару Свою буде пасти, як Пастир, раменом Своїм позбирає ягнята, і на лоні Своєму носитиме їх, дійняків же провадити буде! Ісус говорить: Iван.10:9 Я двері: коли через Мене хто ввійде, спасеться, і той ввійде та вийде, і пасовисько знайде.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26681
UNREAD_POSTДодано: 22 листопада 2010, 13:01 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
sss написав:
Ваші ж питання зовсім не стосувались того про що йшла мова-Хто є ДОБРИМ??Чи тільки один Бог?
Як не стосуються, повторяю: То що ви хочете Ісус брехун? Тут може бути одна відповідь а) брехун, б) Бог. Бо Ісус сказав Я Пастир Добрий! Ваша відповідь???
Ну перше -чому ви пане Ш21 змінили своє псевдо??Друге-Ісус ясно не може бути брехуном також не може бути одним Богом.Тому що він назвав Добрим,в даному випадку, не себе,а одного Бога.А коли до нього звернулися цим виразом учителю Добрий-то Ісус заперечив запитавши "чого ти _мене_ звеш Добрим".Отож що він хотів цим сказати,адже дійсно його багато людей вважали добрим.Тай взагалі того хто чинить добро можна вважати Добрим,чи не так я вам писав Ш21 протестант??.То чому в даному випадку лише одного Бога Ісус наз Добрим??Ось в чому питання.Ви розумієте його суть.Якщо у вас немає відповіді то так і напишіть без якихось придумок про Ісуса брехуна чи Бога.
Цитата:
Чому Ісус заперечив по відношенню до себе те що він теж як один Бог ДОБРИЙ??

Протестант написав:
Та ж Ісус не сказав що тільки Отець є Добрий, а сказав - Бог. А Ісус є Бог,.
Якби так було то Ісус би не докорив тому хто його назвав Добрим-"Чого звеш Мене Добрим"?Він би або промовчав або якось по іншому відреагував на це.А так він сказав що не він є Дбрим а-"Ніхто не є Добрий, крім Бога Самого".Отож 1)Ісус заперечив те що його наз Добрим.-Так??2)Ісус сказав -"Ніхто не є Добрим крім Бога одного"-Так?Отже спочатку Ісус заперечує по відношеню до себе те що він добрий а потім підсумовує що тільки Бог є добрий.Невже є не зрозумілим це??Ісус не є одним Богом.

Протестант написав:
Він не прийшов як Бог на землю, а як Спаситель, як Людина, а другий раз прийде як Бог.
Що ви постійно крутите-то Бог то людина.Ісус на землі був Богом??-ви неодноразово писали що так -був і Богом і людиною.Отже не тільки людиною а й Богом.То чому ви зараз заперечуєте те що пишете іншими разами.Бо вам зараз це невигідно
Протестант написав:
Також я писав: Ціль Ісуса була вмерти за нас на хресті, визволити від гріха, стати Посередником між Богом і людиною.
А я писав,що це не вказує на те що Ісус є Богом.Адже Писання каже що таку ціль перед Ісусом поставив Бог-"Так ,бо Бог полюбив світ що послав свого Сина",розумієте "ПОСЛАВ",а не сам зійшов.Також Бог не може бути посередником між людиною і самим собою.Суть посередництва втрачається у такому випадку.Пора вам уже це збагнути Протистанте Ш21.
Цитата:
Сподіваюсь ви зрозумієте чому я на них не відповів одразу.Адже це просто зміщення уваги на інше,не те про що ми говорили.Тож я обовязково, як я і писав ,дам на них відповіді ,після зясування того ХТО Є ДОБРИМ? згідно зі словами Христа
Протестант написав:
Мої питання:Як бачимо ці місця говорять що Бог прощає гріхи, якщо Ісус не Бог то яке Він мав право прощати гріхи? Хто може простити гріхи крім Бога?
Ну що ж з вами поробиш,і далі зміщаєте увагу на інше.Добре відповім вам цього разу.Хто має право прощати гріхи?-чи лише Бог??-----Увага-"Поправді, поправді кажу вам: Син нічого робити не може Сам від Себе".Отже прощати гріхи син не може сам від себе так??Далі--"Бо Отець любить Сина, і показує все, що Сам робить"," Бо як мертвих Отець воскрешає й оживлює, так і Син, кого хоче, оживлює. Бо Отець і не судить нікого, а ввесь _СУД ВІДДАВ_ Синові".Помітили що Отець через любов до сина віддав йому навіть _СУД_,тобто прощати або не прощати.Отже мабуть тепер вам зрозуміло:-Ісус прощав гріхи не тому що він Бог,а тому що це йому доручив ("відав") його Бог.Тож розберіться спочатку у Писанні,а потім робіть якісь висновки.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26683
UNREAD_POSTДодано: 22 листопада 2010, 14:23 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Давайте докладніше розглянемо цей вірш:Iван.10:11 Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці.дальше читаємо Iван.10:30 Я й Отець Ми одне! ....Як бачимо Пастир є Бог, тобто Ісус мав на увазі Себе і Отця
Да цікавий у вас звязок.Як на мене то слова "Я й отець ми одне" тут є недоречними,адже Ісус є одне не тІльки з Отцем а й з учнями-,"щоб були всі одно: як Ти, Отче, в Мені, а Я у Тобі, щоб одно були в Нас і вони,".А якщо ви натякаєте що слова взяті вами з перекладу Ог "Я й Отець ми Одно" свідчать про те що Ісус і є одним з Отцем Богом,я вас розчарую.1)Такий висновок оснований на не точному перекладі.Давайте подивимось у переклад сучасною мовою(СМ)--"Отець Мій і Я - єдині".Отже ці слова свідчать про єдність Ісуса та Отця у поглядах та намірах так само як це повинно бути між учнями Христа.Отже мова про одне Божество Ісуса та Отця не йде.Не обманюйтесь та не обманюйте.2)навіть якщо брати до уваги переклад Ог цих слів,то знову ж таки ми находимо подібні слова які стосуються учнів-"щоб були всі ОДНО","Я і Отець ми ОДНО".Отже ваша теорія вчергове спростована.Це просто фікція.Тому висновок--"Як бачимо Пастир є Бог, тобто Ісус мав на увазі Себе і Отця"-є невірний.Бо Ісус не є одним Богом з Отцем,а лишень єдиним з Отцем у намірах,так само як не є одним пастирем з Отцем,а лишень пастирем якому Отець доручив отару,так само як Ісус Пастир,доручив збір(церкву),отару людям-пастирям.Чи не так??
Протестант написав:
і дальше висновок юдеїв Iван.10:33Юдеї Йому відказали: Не за добрий учинок ( навіть юдеї визнали Ісуса добрим, а ви сЄ ні) хочемо Тебе вкаменувати, а за богозневагу, бо Ти, бувши людиною, за Бога Себе видаєш
А з чого ви зробили висновок що сЄ не визнають Ісуса добрим Пастирем??Та й взагалі не тільки Ісус є добрим Пастирем.Чи ви свого пастира у церкві не вважаєте добрим??Я приміром своїх пастирів вважаю добрими.Тож суть тут в іншому.Не в тому хто є добрим бо поводиться -добре,а питання Чому Ісус назвав ДОБРИМ,навіть не себе,а тільки Бога САМОГО??Ви бачу і досі не зрозуміли сутті питання.
Протестант написав:
Як бачимо Пастир є Бог, тобто Ісус мав на увазі Себе і Отця. Бо Юдеї визнавали тільки одного Пастиря Iван.10:16.... й Один Пастир!Бо вони читали:Пс.22:1 Господь то мій Пастир, тому в недостатку не буду,Ст. З говорить Пс.79:2 [b]Пастирю Ізраїлів, послухай же, Ти, що провадиш, немов ту отару, І Ісус так сказав Я - Пастир, а ви вівці. Ст. З говорить Iс.40:11 Він отару Свою буде пасти, як Пастир, раменом Своїм позбирає ягнята, і на лоні Своєму носитиме їх, дійняків же провадити буде! Ісус говорить: Iван.10:9 Я двері: коли через Мене хто ввійде, спасеться, і той ввійде та вийде, і пасовисько знайде.
Знову ж таки який дивакуватий висновок.Субєктивно порівнявши певні місця з Писань,де в одному названно Пастирем Бога,а в іншому Ісуса ви прийшли до висновку-що якщо пастирем названно і Бога і Ісуса значить Ісус і є Бог.От знову яскравий приклад того як "дух" відкриває таємниці "народженим з гори".Що ж поробиш це ж "дух" відкрив так??Ой і смішно і грішно.Ш21 а якщо Пастирем у першому столітті називали Петра чи Павла,при цьому вважали їх добрими,то чи це означало що вони ці перші добрі Пастирі теж були як Ісус Богом,адже Бог-це Пастир,а Петро приміром теж був Пастирем.То що Петро Бог??Ви усвідомлюєте до яких висновків приводить ваша логіка??Тож повторюю -Н Е ОБМАНЮЙТЕСЬ ТА НЕ ОБМАНЮЙТЕ пане Протестант,а все ж ви тут майже усі протестанти,то я вас і далі кликатиму Ш21.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26685
UNREAD_POSTДодано: 22 листопада 2010, 14:34 

Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
sss написав:
Michail написав:
Sh_21 написав:
Та вже точно досить наведено прикладів і доказів... Ще в цьому сумніватись немає сенсу. Хоча до інших СЕ потріюно доносити правильне вчення про Ісуса Христа.. А от і увірують... Бо віра від слухання...
Михайле ви помиляєтесьНасправді нічого вартого уваги не наведенно.Не видавайте бажане за дійсне.І до ваших уявлень черга дійде.Не поспішайте. :) :)

Якщо слова Біблії неварті уваги, то вже точно нікуди спішити.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>