Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 30 червня 2025, 11:36

Створити нову тему Відповісти  [ 124 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Що робити сестрі, коли їй брат подобається?
25508
UNREAD_POSTДодано: 02 жовтня 2010, 19:04 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
11 травня 2012, 22:39
Написано: 143
Підсніжник написав:
Хлопців, наскільки мені відомо, дратує те, що дівчина розповідає про свої симпатіїї до нього комусь, а не йому.

:) та я й не розповідала... мене просто взяли провели "допит з пристрастієм" :D :lol: а я нічого і не приховувала

Підсніжник написав:
Lеrі, я думаю, що твоя помилка в тому, що ти не змогла зберегти в таємниці свої почуття і дехто здогадався чи взнав про них, в тому числі й той, хто тобі подобається.

любов не може бути у таємниці... я не могла і не хотіла тримати свої почуття в таємниці

так само як і свічку запалену не можна поставити під ліжко і лягти спати...

вона або світить або в іншому випадку спалить тебе, а якщо потухне то слава Богу! (але з вогнем так бавитися ДУЖЕ небезпечно)

Підсніжник написав:
О, як сумно, що дорослі люди не можуть поговорити по-дорослому...

хм... коли от я у друга нашого у відповідь на фразу "він боїться з тобою говорити" запитала "він що, маленький?"
знаєте яку відповідь отримала?
- "маленький!" :shock:
- от тоді мені мову і відібрало... це вже аж... ну просто ні в які рамки... :???:
кажуть у віці 30-ти років хлопці нарешті дорослішають... ну... тоді у нього є ще пів-року щоб із дитячого садочку вирости :D :yes:

Підсніжник написав:
Головне: занадто не перейматись, а то захворіти можна.
І ще: я б на твому місці покинула думати про того милого,( це можливо!) Бо він, як я бачу, не дуже тобою зацікавлений. Чи ти не бажаєш бути щасливою з тим, кому ти будеш потрібна взаємно?

звичайно я хочу взаємності і не біганини за тим кому я непотрібна...
і недумати про нього також можливо... і реально... у мене занадто багато різних занять щоб тільки про нього і думати)))

чи він мною зацікавлений? мабуть все ж таки так,
правда у іншому сенсі - я йому потрібна як помічниця у служінні, а через те, що він мене боїться - і служіння якось криво виходить...

в житті все пов'язане.

якщо я, наприклад, ні з того ні з сього, попрошуся у іншу домашню групу чи перестану ходити на репетиції - це буде ще більш дивно та і недозволять це мені...
хіба що тоді у нас дійсно відбудеться розмова але вже у присутності пасторів і служителів і вона не буде занадто приємною...
мабуть це ні йому ні мені краще не зробить :( (хоча як знати... як крайня міра - щоб звільнитися, як від хвороби, це буде просто необхідно)

але вірю що все що не робиться зараз у моєму житті це на краще і для мене і для нього
він мені дуже подобається, і я хочу щоб він був щасливий і частіше посміхався...
а то вже аж надто не впевнений в собі, думає що у нього нічого не виходить і т.д. ...

нехай, може, ми і не є доля одне для одного... але він мій брат у Христі і це просто чудово! :)
я ціную своїх друзі у Христі, навіть якщо вони "чомусь" не виправдовують мої сподівання

я дуже хочу бути щасливою і зробити щасливим того кому я дійсно потрібна :) і нехай буде благословенне Ім'я Господнє!

Sola gratia, Sola fide, Sola scriptura
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

25670
UNREAD_POSTДодано: 06 жовтня 2010, 16:07 

Востаннє тут були:
10 вересня 2016, 17:27
Написано: 875
Віровизнання: християнин
Leri написав:

нехай, може, ми і не є доля одне для одного... але він мій брат у Христі і це просто чудово! :)
я ціную своїх друзі у Христі, навіть якщо вони "чомусь" не виправдовують мої сподівання

я дуже хочу бути щасливою і зробити щасливим того кому я дійсно потрібна :) і нехай буде благословенне Ім'я Господнє!

Амінь!!! Нехай діється тільки воля Божа! Вона - найкраща.

Я раба Господня, хай буде мені за словом Твоїм. Лук.1:38
+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

26058
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 11:33 

Стать: Він
Востаннє тут були:
03 жовтня 2016, 20:05
Написано: 213
Віровизнання: адвентист
NiXy написав:
Порада тут може тільки одна, якщо у вас кохання -> одружуйтесь та не морочте один одному голову та оточуючим.

Це не правильний підхід. Кохання потрібно перевіряти і особливо зі своєї сторони ... Що керує твоїми мотивами? Чи дійсно той, та, на кому ти зупинив свій вибір схвалена Богом? Чи благословить Бог ваш шлюб? Тому що ворог також не спить і для нього велике задоволення, якщо сім'ї, основа суспільства, те що Бог запланував як найкраще для людей, будуть нещасливими. І таке, нажаль, досить часто трапляється. Бог це допускає і Він готовий навіть найнеуспішніші шлюби перетворити на прекрасні, але в такому випадку дуже важко буває Його послухатися, легше розійтися, ніж змінюватися. Хоча шлюб, це найкраща можливість для формування нашого характеру для вічності. Якщо ми це розуміємо, то це вже дуже добре, нас не будуть лякати важкі обставини, адже ми пішли на такий крок, полюбили особливою любов'ю одну людину і бажаємо зробити все, для того, щоб вона була щаслива.
Яскравий приклад: Авігаїл. Прочитайте, будь-ласка, 25 розділ першої книги Самуїла
І нехай кожного благословить Господь в цьому непростому житті, але чудовому житті!

"І зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну і зодягнув їх." (Бут.3:21)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26061
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 12:27 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Юліан написав:
Чи дійсно той, та, на кому ти зупинив свій вибір схвалена Богом? Чи благословить Бог ваш шлюб?

Інтересно як практично ви це робили/чи робите?
1.Як ви взнаєте чи Бог схвалив ваш шлюб
2. І чи поблагословив Він шлюб

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26062
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 13:06 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:

Намагаюся робити, бо ще не одружений і ні з ким не зустрічаюся.
Ой! Так і в двох словах не скажеш!
Згадай історію з Ісаком та Ревекою. Вони були однієї віри. Тому обирати супутницю потрібно з тими ж релігійними поглядами, щоб не було суперечностей. Бо у вьому іншому можна і потрібно поступатися, але Бог на першому місці.
Ісак послухався батька, не перечив йому. Тому якщо батьки будуть проти, навіть якщо ти з дічиною переконаний, що підходите один одному і це дійсно може бути так, то потрібно як би там не було послухатися батьків, ким би вони не були, але жити без їхнього благословення, це не по Божій волі. Краще потерпіти, а Господь нехай розсудить.
Це так коротко, а все набагато серйозніше. Буде час - розповім! Якщо хочеш?
Чи ти й так для себе вирішив, а вважаєш, що тут й немає що говорити: "Захотіли, одружилися! А Бог нехай благословляє?"

"І зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну і зодягнув їх." (Бут.3:21)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26066
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 16:58 

Востаннє тут були:
Юліан написав:
Sh_21 написав:

Намагаюся робити, бо ще не одружений і ні з ким не зустрічаюся......

Це так коротко, а все набагато серйозніше. Буде час - розповім! Якщо хочеш?

Тепер зрозуміло, чому так пишете. Та ви так і не відповіли на мої питання, я питався про практичну сторону як це ви зробите, а ви мене біблійні історії переказали. Отож, як найдете час то напишіть як ви зробите це практично.

Юліан написав:
Чи ти й так для себе вирішив, а вважаєш, що тут й немає що говорити: "Захотіли, одружилися! А Бог нехай благословляє?"

Та я уже одружений сім років, і женився не по пророцтвах, не шукав якість надзвичайні події, а по любові.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26069
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 19:33 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
Тепер зрозуміло, чому так пишете. Та ви так і не відповіли на мої питання, я питався про практичну сторону як це ви зробите, а ви мене біблійні історії переказали. Отож, як найдете час то напишіть як ви зробите це практично.

"Нехай молодим твоїм віком ніхто не гордує, але будь зразком для вірних у слові, у житті, у любові, у дусі, у вірі, у чистості!"(1Тим.4:12)
Як зроблю? Трішки неправильне запитання. Краще, як роблю? А там як Бог дасть!
А чому таке ставлення до біблійних історій? Біблія - це дороговказ життя, в якій Бог виклав відповіді на всі запитання, які можуть хвилювати людину: "Усе Писання Богом надхнене, і корисне до навчання, до докору, до направи, до виховання в праведності, щоб Божа людина була досконала, до всякого доброго діла готова." (2Тим.3:16,17), а тому я намагаюся кожен крок узгоджувати з молитвою і з Писанням.
Sh_21 написав:
Та я уже одружений сім років, і женився не по пророцтвах, не шукав якість надзвичайні події, а по любові.

Дякувати Богу, що в тебе все гаразд! Але 99% шлюбів - нещасливі, хоча можуть існувати досить довго, десятки років і іншим зі сторони буде здаватися, що все класно. Але чи це дійсно так? Багато не розлучаються тільки через те, що бояться як на це подивляться, але це аж ніяк не означає, що з ними Боже благословення.
По любові? А хто жениться не по любові? Я говорю за християн!? Багато християн думають, що по любові, але самі того не розуміючи, женяться, щоб задовольнити егоїстичні амбіції. Потрібно себе досліджувати і просити допомоги в Бога: "Випробуй, Боже, мене, і пізнай моє серце, досліди Ти мене, і пізнай мої задуми, і побач, чи не йду я дорогою злою, і на вічну дорогу мене попровадь!" (Пс.138:23,24)
Ти ж не знаєш, чому я не одружився, та й чи взагалі така подія відбудеться в моєму житті. Цього не знаю я, можу не розуміти, але на все Божа воля. Він Єдиний, Який знає, що краще для мене і не тільки для мене. В даний момент я бачу, що мені краще, що до цього моменту я неодружений.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26080
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 22:07 

Востаннє тут були:
Юліан написав:
А чому таке ставлення до біблійних історій?

Я чомусь так і думав що ви так напишете. От такими способами можна і в гречку і вскочити. Якщо будете шукати якісь ознаки чудотворні. Я робив простіше завжди молився про це, і чикав тієї єдиної.
Я от думаю чи то ви за надто духовні, чи то я занадто тілесний, :) тому і попросив як ви це практично зробите, відповісте мені то відповісте і собі.

Юліан написав:
Дякувати Богу, що в тебе все гаразд! Але 99% шлюбів - нещасливі,

ви це про істинних християн, де узяли таку інформацію, я думаю процентів 80-90% щасливі. Бо знаю деякі сімї які мають проблеми, але це одиниці.

Цитата:
По любові? А хто жениться не по любові? Я говорю за християн!? Багато християн думають, що по любові, але самі того не розуміючи, женяться, щоб задовольнити егоїстичні амбіції.

Ну якщо тільки ради сексу то згідний, це не на довго.

Юліан написав:
Ти ж не знаєш, чому я не одружився, та й чи взагалі така подія відбудеться в моєму житті. Цього не знаю я, можу не розуміти, але на все Божа воля. Він Єдиний, Який знає, що краще для мене і не тільки для мене. В даний момент я бачу, що мені краще, що до цього моменту я неодружений.

Щось приблизно було і у мене, майже уся мого віку молодь була одружене, і я теж не хотів одружуватися, але зустрів ту єдину, та й захотів :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26083
UNREAD_POSTДодано: 26 жовтня 2010, 22:19 

Востаннє тут були:
До речі, у нас у Тернополі буде конференція - семінар на тему "ідеальна сімя", для одружених. Хто має бажання приходьте 29 жовтня з 18-21 год; 30 жовтня з 10 до 21 год. в приміщені Лялькового театру.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26088
UNREAD_POSTДодано: 27 жовтня 2010, 08:35 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
Я чомусь так і думав що ви так напишете.

Я також прекрасно розумію, чому так відповів. Я люблю бути відвертим, хоча часом це обертається і проти мене. Звісно, я міг такими словами не відповідати, але для мене Біблія - це мірило всього.
Sh_21 написав:
От такими способами можна і в гречку і вскочити.

В "гречку скочити" - це так відповісти? Чи в "гречку скочити" - занадто покладатися на Біблію? Вибачайте - не зрозумів, що саме ви мали на увазі?
Sh_21 написав:
Якщо будете шукати якісь ознаки чудотворні.

Це не є обов'язковий елемент, але й не бачу в цьому нічого поганого.
Гедеона згадай, хоча звісно, те що він просив, було і не обов'язково, але Бог кожному відривається по-різному.
Sh_21 написав:
Я робив простіше завжди молився про це, і чикав тієї єдиної.

Ти правильно робив! Багатьом невистачає терпіння, і коли воно закінчується, вони не хочуть переходити на довготерпіння! Внаслідок чого робиться багато дурниць. Тут мені згадується приклад Аврама.
Sh_21 написав:
Я от думаю чи то ви за надто духовні, чи то я занадто тілесний, :) тому і попросив як ви це практично зробите, відповісте мені то відповісте і собі.

В мене бувають різні періоди, думаю в тебе також. Хотів щоб про мене і не тільки про були сказані такі слова: "бо праведний сім раз впаде та зведеться, ..." (Пр.24:16)
Sh_21 написав:
ви це про істинних християн, де узяли таку інформацію, я думаю процентів 80-90% щасливі. Бо знаю деякі сімї які мають проблеми, але це одиниці.

Якщо істинні християни, то думаю 100% щасливі. В тому то й справа, що багато не істинних. Хоча звісно статистика в Церкві краща ніж у світі.
Sh_21 написав:
Ну якщо тільки ради сексу то згідний, це не на довго.

Тому потрібно досліджувати справжні свої наміри. Але самому побачити себе без Бога і Його Слова - неможливо.
Sh_21 написав:
Щось приблизно було і у мене, майже уся мого віку молодь була одружене, і я теж не хотів одружуватися, але зустрів ту єдину, та й захотів :)

Була одружена! Не хотів? Чому? Це ж нормальне бажання, тим більше для християнина! Чи скільки тобі було років? Це я уточнюю, бо можливо ти бажав написати "хотів", але не бачив на кому, а от, коли зустрів, то всі проти відпали.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26205
UNREAD_POSTДодано: 02 листопада 2010, 15:59 

Востаннє тут були:
Юліан написав:
але для мене Біблія - це мірило всього.

Для мене теж.

Юліан написав:
Sh_21 написав:
От такими способами можна і в гречку і вскочити.

В "гречку скочити" - це так відповісти? Чи в "гречку скочити" - занадто покладатися на Біблію? Вибачайте - не зрозумів, що саме ви мали на увазі?

Я ж задав був питання "як саме ви взнаєте волю Божу". От ви навели в приклад Авраама, як ви цей приклад застосуєте в своєму практичному житті, а не в християнській теорії?

Юліан написав:
Sh_21 написав:

Якщо істинні християни, то думаю 100% щасливі. В тому то й справа, що багато не істинних. Хоча звісно статистика в Церкві краща ніж у світі.

А ви не зустрічали протилежне. От у нашій Церкві був випадок, вроді на мій погляд хороші християни, істинні, а пізніше сімейне життя не склалося. І не думаю я що вони були не щирі один з одним і з Богом також.

Юліан написав:
Була одружена! Не хотів? Чому? ......! Чи скільки тобі було років? Це я уточнюю, бо можливо ти бажав написати "хотів",

щось я не зрозумів, про що мова.

Юліан написав:
.. а от, коли зустрів, то всі проти відпали.

Ну тяжко відповісти однозначно, просто було велике кохання у нас, а зараз ще більше.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26213
UNREAD_POSTДодано: 02 листопада 2010, 18:13 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
...конференція - семінар на тему "ідеальна сімя", для одружених

:lol: А хіба ж ідеальні сім`ї бувають? Але не про це тут мова...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26217
UNREAD_POSTДодано: 03 листопада 2010, 10:40 

Востаннє тут були:
Підсніжник написав:
:lol: А хіба ж ідеальні сім`ї бувають? Але не про це тут мова...

Він на це теж відповідь давав, в його очах ідеальна, хоч вони дуже різні люди. Коли є гармонія в сімї, кожен на своєму місці, то чому має бути не ідеальна?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26231
UNREAD_POSTДодано: 04 листопада 2010, 09:40 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
...в його очах ідеальна, хоч вони дуже різні люди. Коли є гармонія в сімї, кожен на своєму місці, то чому має бути не ідеальна?

Ну, в чиїхось очах сім`я може бути ідеальною, але якщо спитати ту "ідеальну" пару, яку такою вважають, то навряд чи вони так вважають.
Сім`я може бути зразковою, але не ідеальною :???: , тому що не буває ідеальних людей, всі помиляються. ;) Чи не так?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26239
UNREAD_POSTДодано: 04 листопада 2010, 14:56 

Востаннє тут були:
Підсніжник написав:
... тому що не буває ідеальних людей, всі помиляються. ;) Чи не так?

Тому він і сказав " в моїх очах" :)

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 124 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело