Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 19:28

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
25322
UNREAD_POSTДодано: 29 вересня 2010, 16:34 

Востаннє редаговано Нецікавий 29 вересня 2010, 16:40 (всього 1 раз).

Стать: Він
Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
Michail написав:
Нецікавий написав:
І ще одне воля не може бути свобідною бо нанеї завжди впливає Бог або диявол. Я в Біблії навіть не зусрічав такого словосполучення, як ''свобідна воля'' . І ще забув спитати чи є межа досконалості, і якщо б ви її досягнули то чим би займались цілу вічність?

А чим займається Бог цілу вічність?
Бог і є повна досконалість... Творіня ж цілу вічність і будуть пзнавати Бога - а значить постійно йти до повноти досконалості.

А воля свобідна в тому плані, що людина може сама вибрати під чиє керівництво підпорядкуватися.
Я вибираю керівництво Бога над собою!

Бог цілу вічність творить все нове, а кожний новий творчий акт-це нова ступінь досконалості і оновлення. Об'явл. 21:5 . для чого творінню пізнавати Бога? мотивація? я приблизно вкурсі а ви?

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

25323
UNREAD_POSTДодано: 29 вересня 2010, 16:38 

Востаннє тут були:
я здається вкурс для чого, а т чи ви вкусі?

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25419
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2010, 17:32 

Востаннє тут були:
05 серпня 2019, 12:31
Написано: 413
Віровизнання: християнин
sss написав:
А тепер відповідь Біблійна на ваше питання-У Бога син -хто??Наприклад відкрию вам велику таємницю,про яку згадується у Лк3:38-Сеф був сином Адама. Адам був сином Бога".Чи здогадуєтесь хто тут син Бога?-Адам.А Адам це хто?? -людина,правда??.Тож як бачимо велика то тайна пане Нецікавий,сином Бога може бути і людина,і ангели,яких теж названно Синами Божими,і також Ісус Христос якого Бог наз Первородним сином.Тож хоча ваша логіка цікава,в дечому ненаруку тим хто поклоняється тройці,та всеж небіблійна.Такий висновок можна зробити пане Нецікавий??То напишіть щось цікавого.
То ви кажете, що Ісус Христос і Адам (перша створена людина) по властивості "син Божий" однакові?

Люби Господа в усьому більше! Господь благословляє тебе, і дає тобі мир!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25424
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2010, 19:19 

Востаннє тут були:
Адама тсреба було назвати Адамом, а Бог називає словом. Ісус -є Слово Боже. І синів з глини не ліплять. А з родоводом ссс , розберітся, бо Бог є Дух, а родовід то тільки по плоті., тому поміркуйте, чому в кінці стоїть ''Божий''..

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25757
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 12:40 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Nurono написав:
То ви кажете, що Ісус Христос і Адам (перша створена людина) по властивості "син Божий" однакові?
Аяяй пане Нуроно як ви могли до такого висновку дійти з моїх слів.Певно знову бажаєте мене звинуватити у софізмі.Адам та Ісус є синами Бога не по властивостях,а по назвах.Як і одного так і іншого названно "Сином Божим",що аж ніяке не робить першого Богом,так і другого.Будьте добрі без маніпуляцій.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25758
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 12:45 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
Адама тсреба було назвати Адамом, а Бог називає словом. Ісус -є Слово Боже. І синів з глини не ліплять. А з родоводом ссс , розберітся, бо Бог є Дух, а родовід то тільки по плоті., тому поміркуйте, чому в кінці стоїть ''Божий''..
Я нерозумію до чого ви це пишете.Задам вам задачу з третього класу.Адам є сином Х.Х-це Бог.То хто є батьком Адама та чиїм сином є Адам :) :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25787
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 21:15 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
Я нерозумію до чого ви це пишете.Задам вам задачу з третього класу.Адам є сином Х.Х-це Бог.То хто є батьком Адама та чиїм сином є Адам :) :)

Адам створений а не народжений . СИНІВ НАРОДЖУЮТЬ А НЕ МІСЯТЬ З ГЛИНИ. Адам Боже творіння а не Син. Щоб бути дитиною Божою, треба від Бога народитись(народитись з гори) А ви ссс народжені з гори? Ви дитя Боже, чи ви недостойні?? , як і всі свідки.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25790
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 21:57 

Востаннє тут були:
14 жовтня 2010, 13:33
Написано: 462
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:

Адам створений а не народжений . СИНІВ НАРОДЖУЮТЬ А НЕ МІСЯТЬ З ГЛИНИ. Адам Боже творіння а не Син. Щоб бути дитиною Божою, треба від Бога народитись(народитись з гори) А ви ссс народжені з гори? Ви дитя Боже, чи ви недостойні?? , як і всі свідки.

Шановний Нецікавий та про що ти говориш з ссс це то саме що горовити першокласнику про вищу математику, коли він ще таблички множення незнає. Та про яке народження згори, та що свідки про це можуть знати? Далекі вони від того, вони рахують що керівництво СЄ є учнями Христа і Він з ними перебуває до кінця віку і що Вартова Башта це продовження Біблії і т.д. «Библия – это книга для организации, и она принадлежит христианскому собранию как организации, а не отдельным лицам, как бы искренне они ни верили в свою способность истолковать Библию». І ця Організація робить з СЄ що хоче.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25797
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2010, 22:38 

Востаннє тут були:
prostak написав:
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:

Шановний Нецікавий та про що ти говориш з ссс це то саме що горовити першокласнику про вищу математику, коли він ще таблички множення незнає. Та про яке народження згори, та що свідки про це можуть знати? Далекі вони від того, вони рахують що керівництво СЄ є учнями Христа і Він з ними перебуває до кінця віку і що Вартова Башта це продовження Біблії і т.д. «Библия – это книга для организации, и она принадлежит христианскому собранию как организации, а не отдельным лицам, как бы искренне они ни верили в свою способность истолковать Библию». І ця Організація робить з СЄ що хоче.

напишимо листа в Бруклін?? щоб припинили розводити людей вічним життям на землі., а сказали що все видиме дочасне. Може хоч їх послухають, якщо вже Павла не дочувають.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25825
UNREAD_POSTДодано: 11 жовтня 2010, 12:53 

Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
Іс. 43, 10-15. "Ви свідки Мої, говорить Господь, та раб Мій, якого Я вибрав, щоб пізнали й Мені ви повірили, та зрозуміли, ще це Я. До Мене не зроблено Бога, і не буде цього по Мені!
Я, Я Господь, і крім Мене немає Спасителя!
Я розказав, і споміг, і звістив, і Бога чужого немає між вами, ви ж свідки Мої, говорить Господь, а Я Бог!
І Я здавна Той Самий, і ніхто не врятує з Моєї руки, як що Я вчиню, то хто це перемінить?
Так говорить Господь, ваш Відкупитель, Святий Ізраїлів: Ради вас Я послав у Вавилон, і зганяю усіх втікачів, а халдеїв кораблі їх утіхи.
Я Господь, ваш Святий, Творець Ізраїля, Цар ваш! "

Шановні СЕ, якщо ви тут є:
Як Ви можете називати Христа Спасителем, якщо по Вашій теорії, лише Отець - Спаситель?

Ми, християни, з чистою совістю можемо називати Христа Спасителем, бо Він і Отець - єдиний Бог!

Адже Христос також здавна той самий, чи не так сказано в Новому Завіті?

"та зрозуміли, ще це Я."

Чи не раз так казав Христос своїм учням?

Нема Спасителя крім бога!

От тому свідки Бога мають це розуміти, тому християни якраз і є свідками Ягве! (Отця і Сина і Святого Духа)

"Я Господь, ваш Святий,"
Хіба не Ісуса назвав ангел Святим Божим, який народиться віід Марії?

А також Ісайя 44, 7-8
"І хто зветься, як Я? Хай розкаже про те, й хай звістить те Мені з того часу, коли Я заклав у давнині народ, і хай нам розкаже майбутнє й прийдешнє.
Не бійтеся та не лякайтесь! Хіба здавна Я не розповів був тобі й не звістив? А ви свідки Мої! Чи є Бог, окрім Мене? І Скелі немає, не знаю ні жодної! "

Чи не Ісуса називають в Новому Завіті скелею? Каменем "краєугольним"?
Я вже згадував, що в Новому Завіті сказано, що Христос - та скеля, що була з ізраїльтянами в пустелі! Так після того чи сказав би таскі слова Отець, якщо Його Син , був би окремою істотою?

Отже і отець і Син - єдиниий Бог! І Отже Ісус Христос - Бог!
Тепер знову повторю, що це вже давно доведено, а в СЕ можуть бути лише питання по деталях "яким чином", "чому", але цю істину їм не заперечити!

+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

25996
UNREAD_POSTДодано: 21 жовтня 2010, 23:22 

Востаннє тут були:
prostak написав:
Ну щож я думаю то видно хто кому говорить як першокласнику.По жодному серйозному питанню немає обгрунтованої відповіді.Лише самі звинувачення.Краще дайте чітку відповідь-чиїм сином є АДАМ??Чи був він народженним з гори??І все.Навщо якісь свої умозаключенія стосовно сЄ які начебто першокласники.Доводьте свою правоту не звинувачуючи безпідставно протилежну сторону,а наводячи чіткі грунтовні доводи по суті питань.І все!!Тоді буде видно хто є хто.От доприкладу згадане Простаком щодо того з ким перебуває сьогодні Христос,який казав що перебуватиме з учнями "до кінця віку".Хто сьогодні є тими учнями які всеж як і колись повинні бути єдиними.Якщо ви непогоджуєтесь що це сЄ,то наведіть свою думку щодо цього.Той зможемо це зясувати.Також якщо не потрібно щоб хтось навчав людей Біблії,то чому Ісус дав такий наказ-"Тож Ідіть та навчіть усі народи"??Якщо люди самі зможуть осягнути Біблію,то цей наказ Христа втрачає суть та стає недоречним.Хіба таке може бути.Отож замість того щоб виливати свою злість на сЄ,звинувачуючи їх,показуйте альтернативний погляд на це.Тоді і прийде зясування цих питань та виявиться хто є першокласником.А так це суцільне упередження та неповага то цих саможертовних людей,яка вас чомусь дуже засліплює!!Шкода.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25997
UNREAD_POSTДодано: 22 жовтня 2010, 00:14 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
напишимо листа в Бруклін?? щоб припинили розводити людей вічним життям на землі., а сказали що все видиме дочасне. Може хоч їх послухають, якщо вже Павла не дочувають.
от і поговори з цими протестантами відверто та щиро.Суцільний сарказм щодо сЄ.Можна було б і тут вас висміяти як і в інших розділах та виявити вашу примітивність щодо розуміння Писання та все ж думаю достатньо вам показувати те якими ви є.Спробую з вами по доброму,може подіє :).Отож Павло дійсно говорить-"Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне".Що ж він мав на увазі?Чи те що земля та небо видиме зникнуть??Що про це каже контекст.Дивимось-17вірш-"Ибо кратковременное легкое страдание наше"(СП);."...Бо, хоча ми і зносимо страждання, вони короткочасні".То що Павло каже є кратковременним або дочасним?-страждання видимі.Далі-18-"коли ми не дивимося на видиме, а на невидиме.Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне".
зрозуміліший переклад-"Ми ж тим часом зосереджуємо погляд не на видимому, а на невидимому,бо видиме скороминуще, а невидиме — вічне".Тож на чому Павло казав зосереджувати погляд??-не на видимому.А що він має на увазі?-17 вірш -"страждання(видимі), вони короткочасні".Далі -"А НА НЕВИДИМОМУ",тобто 17вірш(б)-"достачає для нас у безмірнім багатстві славу вічної ваги".Або зрозуміліше-"до того ж приносять нам дедалі більшу славу — славу, яка триватиме вічно".Отож -зосереджуймось "на невидимому",тобто на вічній нагороді,бо видиме(страждання через Христа) дочасне,а невидеме(вічна нагорода) вічне!!!То як бачимо тут Павло неговорить про дочасність землі видимої матеріальної та неба.Власне він цього і не міг мати на думці.Це зрозуміло однозначно для щирого та неупередженого читача Святого Письма.Адже у Екл1:4 написанно:-"Покоління відходить, й покоління приходить, а земля віковічно стоїть!".Розумієте що означає віковічно стоїть??-"Землю [Бог] вґрунтував на основах її, щоб на вічні віки вона не захиталась". "Хваліте Його, сонце й місяцю, хваліте Його, усі зорі ясні... Він наказав,— і створились вони, Він їх поставив на вічні віки" (Псалом 104:5; 148:3—6).Тож пане Нецікавий та Ко,перш ніж когось висміювати,подивіться якими смішними та примітивними є ви.Пишете будь що завгодно аби тільки посміятись.Якби це хочаб не було повязанне зі Словом Бога,то це пів біди,а так ви висміюєте те що інспіровано святим духом,зводячи це до свого такого скупого умозаключенія.То я виявив в черговий раз ваше лукавство шановні протестанти.Прошу якось пояснити мені оцей ваш примітивний випад щодо того хто кого розводить.Не судіть усіх по собі.Чекаю пояснень.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25998
UNREAD_POSTДодано: 22 жовтня 2010, 08:05 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
от і поговори з цими протестантами відверто та щиро.Суцільний сарказм щодо сЄ.Можна було б і тут вас висміяти як і в інших розділах та виявити вашу примітивність щодо розуміння Писання та все ж думаю достатньо вам показувати те якими ви є.Спробую з вами по доброму,може подіє :).Отож Павло дійсно говорить-"Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне".Що ж він мав на увазі?Чи те що земля та небо видиме зникнуть??Що про це каже контекст.Дивимось-17вірш-"Ибо кратковременное легкое страдание наше"(СП);."...Бо, хоча ми і зносимо страждання, вони короткочасні".То що Павло каже є кратковременним або дочасним?-страждання видимі.Далі-18-"коли ми не дивимося на видиме, а на невидиме.Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне".
зрозуміліший переклад-"Ми ж тим часом зосереджуємо погляд не на видимому, а на невидимому,бо видиме скороминуще, а невидиме — вічне".Тож на чому Павло казав зосереджувати погляд??-не на видимому.А що він має на увазі?-17 вірш -"страждання(видимі), вони короткочасні".Далі -"А НА НЕВИДИМОМУ",тобто 17вірш(б)-"достачає для нас у безмірнім багатстві славу вічної ваги".Або зрозуміліше-"до того ж приносять нам дедалі більшу славу — славу, яка триватиме вічно".Отож -зосереджуймось "на невидимому",тобто на вічній нагороді,бо видиме(страждання через Христа) дочасне,а невидеме(вічна нагорода) вічне!!!То як бачимо тут Павло неговорить про дочасність землі видимої матеріальної та неба.Власне він цього і не міг мати на думці.Це зрозуміло однозначно для щирого та неупередженого читача Святого Письма.Адже у Екл1:4 написанно:-"Покоління відходить, й покоління приходить, а земля віковічно стоїть!".Розумієте що означає віковічно стоїть??-"Землю [Бог] вґрунтував на основах її, щоб на вічні віки вона не захиталась". "Хваліте Його, сонце й місяцю, хваліте Його, усі зорі ясні... Він наказав,— і створились вони, Він їх поставив на вічні віки" (Псалом 104:5; 148:3—6).Тож пане Нецікавий та Ко,перш ніж когось висміювати,подивіться якими смішними та примітивними є ви.Пишете будь що завгодно аби тільки посміятись.Якби це хочаб не було повязанне зі Словом Бога,то це пів біди,а так ви висміюєте те що інспіровано святим духом,зводячи це до свого такого скупого умозаключенія.То я виявив в черговий раз ваше лукавство шановні протестанти.Прошу якось пояснити мені оцей ваш примітивний випад щодо того хто кого розводить.Не судіть усіх по собі.Чекаю пояснень.

по перше хто сказаб вам що я протистант?))) Подруге треба запастись послівниками грецькими і з євриту, щоб знати, що земля в біблії має різні значення: космос, людство, земля. Всяка створена матерія дочасна, бо вона вчасі а вічність поза часом. Ви просто подумайте, що робити вічність будете, ну міліардик рочків поживете, ну ще пару квадратіліончиків і триліончиків, а попереду ще вічність, ну міліардик льову по гривці погладите, ну ще по міліардику на кожну тваринку, пару квадратіліонів рочків подосліджуєте щось, ще пару квадратіліонів попрацюєте, построїте собі Мега Зали Царств, насадите виноградники, сади, заселете всю планету, відпочините ще декілька квадратіліонів років, міліардик років на секс, ще купу квадратиліонів на розвиток, хоча він вам не дуже потрібний, бо розвиток це досягання досконалості, а ви досконалими бути не достойні, ще станете ненароком досконалим , і що тоді робити будете??))ще купу квадратіліончиків на те щоб їсти і ходити в туалет. Але попереду після всього цього буде вічність. Ще пару міліардиків щоб обїздити , чи облитіти всю землю, ще декілька квадратиліончиків можна використати на читання літератури, ще міліарди квадратиліонів років використати на спілкування, але попереду всього навсього лишається вічність.... що далі?.....вічність....що далі? Ще трохи вічності, а далі ще трохи вічності...і ще ... А пенсія там є??? Божого благословіння ссс , і нехай Господь дасть мудрості зрозуміти, що матерія може існувати тільки в часі, а Бог поза часом і Він вічний, і вічність поза часом і вічне життя поза часом. Весь час існування вселенної це маленький пшик у вічності.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26278
UNREAD_POSTДодано: 06 листопада 2010, 01:38 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
по перше хто сказаб вам що я протистант?))).
Воно так правдоподібно виглядає.Якщо ні то хто??
Нецікавий написав:
Подруге треба запастись послівниками грецькими і з євриту, щоб знати, що земля в біблії має різні значення: космос, людство, земля. Всяка створена матерія дочасна, бо вона вчасі а вічність поза часом. Ви просто подумайте, що робити вічність будете, ну міліардик рочків поживете, ну ще пару квадратіліончиків і триліончиків, а попереду ще вічність, ну міліардик льову по гривці погладите, ну ще по міліардику на кожну тваринку, пару квадратіліонів рочків подосліджуєте щось, ще пару квадратіліонів попрацюєте, построїте собі Мега Зали Царств, насадите виноградники, сади, заселете всю планету, відпочините ще декілька квадратіліонів років, міліардик років на секс, ще купу квадратиліонів на розвиток, хоча він вам не дуже потрібний, бо розвиток це досягання досконалості, а ви досконалими бути не достойні, ще станете ненароком досконалим , і що тоді робити будете??))ще купу квадратіліончиків на те щоб їсти і ходити в туалет. Але попереду після всього цього буде вічність. Ще пару міліардиків щоб обїздити , чи облитіти всю землю, ще декілька квадратиліончиків можна використати на читання літератури, ще міліарди квадратиліонів років використати на спілкування, але попереду всього навсього лишається вічність.... що далі?.....вічність....що далі? Ще трохи вічності, а далі ще трохи вічності...і ще ... А пенсія там є??? Божого благословіння ссс , і нехай Господь дасть мудрості зрозуміти, що матерія може існувати тільки в часі, а Бог поза часом і Він вічний, і вічність поза часом і вічне життя поза часом. Весь час існування вселенної це маленький пшик у вічності.
Ну то чому ти невідповіси -яка мета матерії та твого існування в цій матерії з неслонячим носом,а з людським??Яка мета атмосфери приміром земної??Сонця?мясяця,тощо??Яка мета того що матерія не зникає а її стає все більше,якщо ти пишеш що вона не може довго існувати.То ти так просто думаєш,чи щось варте уваги.Ну а що робити у вічності в матерії,то ти не переживай Бог щось придумає для тебе щоб ти не скучав.Ти просто до нього навернись і переконаєшся у цьому.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26329
UNREAD_POSTДодано: 08 листопада 2010, 19:18 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
по перше хто сказаб вам що я протистант?))).
Воно так правдоподібно виглядає.Якщо ні то хто??
Нецікавий написав:
Подруге треба запастись послівниками грецькими і з євриту, щоб знати, що земля в біблії має різні значення: космос, людство, земля. Всяка створена матерія дочасна, бо вона вчасі а вічність поза часом. Ви просто подумайте, що робити вічність будете, ну міліардик рочків поживете, ну ще пару квадратіліончиків і триліончиків, а попереду ще вічність, ну міліардик льову по гривці погладите, ну ще по міліардику на кожну тваринку, пару квадратіліонів рочків подосліджуєте щось, ще пару квадратіліонів попрацюєте, построїте собі Мега Зали Царств, насадите виноградники, сади, заселете всю планету, відпочините ще декілька квадратіліонів років, міліардик років на секс, ще купу квадратиліонів на розвиток, хоча він вам не дуже потрібний, бо розвиток це досягання досконалості, а ви досконалими бути не достойні, ще станете ненароком досконалим , і що тоді робити будете??))ще купу квадратіліончиків на те щоб їсти і ходити в туалет. Але попереду після всього цього буде вічність. Ще пару міліардиків щоб обїздити , чи облитіти всю землю, ще декілька квадратиліончиків можна використати на читання літератури, ще міліарди квадратиліонів років використати на спілкування, але попереду всього навсього лишається вічність.... що далі?.....вічність....що далі? Ще трохи вічності, а далі ще трохи вічності...і ще ... А пенсія там є??? Божого благословіння ссс , і нехай Господь дасть мудрості зрозуміти, що матерія може існувати тільки в часі, а Бог поза часом і Він вічний, і вічність поза часом і вічне життя поза часом. Весь час існування вселенної це маленький пшик у вічності.
Ну то чому ти невідповіси -яка мета матерії та твого існування в цій матерії з неслонячим носом,а з людським??Яка мета атмосфери приміром земної??Сонця?мясяця,тощо??Яка мета того що матерія не зникає а її стає все більше,якщо ти пишеш що вона не може довго існувати.То ти так просто думаєш,чи щось варте уваги.Ну а що робити у вічності в матерії,то ти не переживай Бог щось придумає для тебе щоб ти не скучав.Ти просто до нього навернись і переконаєшся у цьому.

Вся матерія бере участь у тому щоб кожен Божий навчився любити безумовною любов'ю і став подібним до Бога., бо по образу ми створені а по подобі створюємся. Воля Божа є наше освячення( написано)
але вас переконали, краще мабуть "переконав", що вам не треба досягати досконалості і що ви неможете бути народженими з гори, тобто від Бога, а це можливо було тільки 144 тисачам. Людина
сама по собі не може любити безумовною любов'ю, і якщо людина не буде народжена згори, вона неможе по любові покласти душу за брата.
ви ж свідки про себе свідкуєте , що ви не Божі., бо кажете , що не народжені з гори, бо не достойні.
а народитись з гори це народитись від Бога.
Ви не народжені з гори(від Бога) а значить не діти Божі, а якщо не діти Божі, то чиї ж ви діти......?
І хто ваш батько? Бог? Він не може бути вашим батьком бо ви від Нього не народжені.

І коли ви народитись з гори ссс, то зрозумієте, що вся матерія бере участь у відборі Божих дітей( породжених словом правди) і дітей диявола(породжених словом брехні) --- відбір кукілю від пшениці.. І коли функція матерії закінчиться і "......небо звернеться як свиток папіруса....."(написано).
а ще Земля і всі діла на ній згорять вогнем. і зрозумієте також що вічності в часі бути не може. бо час, як "ніщо" по відношеню до вічності, якою цей час і створений.

Будьте благословенний дорогенький. І ріспект вашій наполегливості дізнатись і дослідити більше.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>