Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 16:07

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
24936
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2010, 12:46 

Стать: Він
Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
@Та невже?Якось мені дивно про теке читати.Мт 22:24-"Сказав Єгова Господеві моєму(Ісусу Христу),сядь праворуч від мене ....".Я тут помітив що до Ісуса промовляє Єгова.@

А я помітив, що сказав Бог Господу...

Точно Мт 22:24?
По моему там написано "Учитель! Моисей сказал..."

Отець промовив до Сина! А Бог це Його сущність...

Як Отець міг говорити ангелам Буття 1, 26 "И сказал Бог: сотворим человека по образу Нашему по подобию Нашему, и да владычествуют они над рыбами морскими, и над птицами небесными, и над скотом, и над всею землею, и над всеми гадами, пресмыкающимися по земле."?

Ангели не творять! Навіщо Богу радитись з ангелами? Він, коли ангелів творив, з кимось радився? (Думаю, що з Сином може бути)...

"По образу нашому по подобі нашій..."

Цікаво, правда?
Людина створена на образ і подобу Божу!, а не ангелів...

Людина тригранн: Дух, душа і тіло! І все це добре. Бог набагато більша істота -Він визначає саме буття, а оскільки навіть людина тригранна істота, вона є "Його обрахом" то тим більше Бог може бути Триєдиний.

Ангели ж не творять... значить Він говорив не до ангелів

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24937
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2010, 16:09 

Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
Michail написав:
@Та невже?Якось мені дивно про теке читати.Мт 22:24-"Сказав Єгова Господеві моєму(Ісусу Христу),сядь праворуч від мене ....".Я тут помітив що до Ісуса промовляє Єгова.@

А я помітив, що сказав Бог Господу...

Точно Мт 22:24?
По моему там написано "Учитель! Моисей сказал..."

Отець промовив до Сина! А Бог це Його сущність...

Як Отець міг говорити ангелам Буття 1, 26 "И сказал Бог: сотворим человека по образу Нашему по подобию Нашему, и да владычествуют они над рыбами морскими, и над птицами небесными, и над скотом, и над всею землею, и над всеми гадами, пресмыкающимися по земле."?

Ангели не творять! Навіщо Богу радитись з ангелами? Він, коли ангелів творив, з кимось радився? (Думаю, що з Сином може бути)...

"По образу нашому по подобі нашій..."

Цікаво, правда?
Людина створена на образ і подобу Божу!, а не ангелів...

Людина тригранн: Дух, душа і тіло! І все це добре. Бог набагато більша істота -Він визначає саме буття, а оскільки навіть людина тригранна істота, вона є "Його обрахом" то тим більше Бог може бути Триєдиний.

ми створенi тiльки по образу по подобi створюэмся. уважно читайте БУТ.1:26-27.
я теж колись гадав як ви..)))

Божого благословiння.

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24959
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 00:24 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:
ну звичайно пиогоджуюсь Ісус Христос- це Єгова спасаючий через помазання Святим Духом.
Та невже?Якось мені дивно про теке читати.Мт 22:24-"Сказав Єгова Господеві моєму(Ісусу Христу),сядь праворуч від мене ....".Я тут помітив що до Ісуса промовляє Єгова.То як же Ісус до якого промовляє Єгова може бути Єговою.Він що сам до себе промовляє ці слова,пане Нецікавий??Яка ж тоді суть отих слів які промовляє Ісус сам до себе.-Сядь праворуч мене??Навіщо Ісусові сидіти праворуч Ісуса,тобто Єгови яким він є.М-да ви щось і далі хочете запутати.То хто тут хто??

ми з можемо спiлкуватись тiльки тодi, коли Господь виведе вас з режиму логiки свiдкiв Расела, яка являэться формою земноi, душевноi iбiсовськоi мудростi Якова 3:15.просто тато цiэi логiки завжди каже своэ.Iвана 8:44
з Господом
То спобуйте це зробити,а не просто займатись болтовнею про тата і маму.Висунувши цей міф про Ісуса-Єгову,спробуйте мені допомогти розділити ваше бачення.Для цього я опираючись на Писання помітив що це різні особи.Тому мене здивувало таке ваше припущення,як і здивувало те що Диявол сказав Єві що вона не помре.Він також так припускав,адже Єгова сказав що помре.Подібно Єгова каже через Біблію те на що я зіслався,проте ви подібно до цього тата(Диявола) це заперечуєте,вигадуючи щось подібне як й цей тато вигадав Єві.Тащей хитро щось там наводите з Як та Ів не в тему.То й не дивно,бо й той тато теж спокушуючи Ісуса(не Бога) казав Написано,але робив це лукаво.Не йдіть його слідами,якщо це є так.Якщо ні то подумайте -чому ви думаєте.Чому ви Ісуса наз Ісусом.Що вам підказує що Біблія це те джерело на яке слід опиратись??Що вам підказує або переконує що є Бог??Якщо не логіка то що??Можливо що й інстинкт,або ще щось.Я тут вже нічому нездивуюсь. Ну і "з Господом"- то ви мали на увазі "з тройцею"???.Будьте переконливішими Нцікавий.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24961
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 01:08 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
Цитата:
Тепер по суті писанини цікавої.Бог кличе словом тобто Сином.Розкажіть а чим Бог кликав під час хрещення Сина--"Це Син мій улюблений....". Слово було на землі,то чим було кликано до цього Слова?
Дорогенький sss, ну так примітивно, ви ж вже дорослий навіщо так мене розчаровуєте?))))ну давайте поступово... тримайтесь.)Лук.9:35 И был из облака глас, глаголющий: Сей есть Сын Мой Возлюбленный, Его слушайте.Отець свідкує що Ісус, якому ім'я Слово Боже , в якому находяться всі необхідні слова для його діяльності, його Син і щоб ми слухались його слів (які суть дух і життя)......
Ой пробачте я нехотів вас розчаруваати.Просто ви якось заплутанно пишете.Отож Слово-це син-Бог.Чому слово??Бо ним Бог кличе.То ким Бог кликав чи свідкував " Сей есть Сын Мой Возлюбленный, Его слушайте".??Я ось про що...???
.
Нецікавий написав:
В слові Ісус( Єгова Спаситель) були всі слова для виконання певної функції, тобто функції спасіння.ну наприклад в одному шумерському слові може бути ціле речення....
Так цікаво.Ну наприклад в Ізраїлі імя Ісус було поширене.Багато інший євреїв так звались.Ну й що?-це вказувало на те що вони повинні були виконати функції спасіння,ба навіть що бути Єговою??Прокоментуйте будь ласка
Нецікавий написав:
В Христі( помазаник) було Отцем помазане Слово, тому Ісус каже Отець Мій в мені.
Вам мабуть забулось що й до Христа були "помазанники"-царі наприклад.То чи вказувало це на те що Отець був у них,подібно як він був в помазаннику Ісусі??
Цитата:
А хто така МУДРІСТЬ???
Нецікавий написав:
хе)))Мудрість була завжди, і завжди була мудрістю.наприклад потенційно Бог міг говорити завжди, але сказав в 1-шому розділі Буття( Нехай буде світло) коли виникла потреба..
Це мабуть ви щось своє знову придумали подібно до "тата".Бо написанно у Пр8:22-26--"Господь мене(мудрість) мав(створив Хом) на початку Своєї дороги, перше чинів Своїх, спервовіку, відвіку була я(мудрість) встановлена, від початку, від правіку землі. Народжена я, як безодень іще не було, коли не було ще джерел, водою обтяжених. Народжена я, поки гори поставлені ще не були, давніше за пагірки, коли ще землі не вчинив Він, ні піль, ні початкового пороху всесвіту..."Чи ви помітили що тут мова йде саме про мудрість.Тай сказанно що вона була у когось народженна ,створена.Не добре так Нецікавий,ой недобре перечити Слову Бога.Навіщо щось припускати своє(Мудрість була завжди),якщо Слово каже по іншому.Чи то ви простио ще недочитали до цього місця Біблію?
Нецікавий написав:
у вас мудрість находиться в розумі.... , і в Єгові вона була завжди, оскільки і він був завжди, і проявилась тільки тоді коли виникла потреба, бо кожен творчий акт чи то людський , чи то Божий викликаний потребою......
Взагалі то я питав не де находитьсч Мудрість а хто вона така,адже ви сказали що Отець-розум,Син-Слово цього розуму,а хто ж тоді мудрість цього розумі,адже розум без мудрості не розум.Правильно??То що,я сподіваюсь ми якось розпутаєм те все що ви наскладали.Чекаю

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24962
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 02:11 

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
sss написав:
Висунувши цей міф про Ісуса-Єгову,спробуйте мені допомогти розділити ваше бачення.Для цього я опираючись на Писання помітив що це різні особи.

От тобі й маєш, як бачу, пане sss, за увесь цей час так і не удосужилися перечитати що:
Я й Отець Ми одне! (Івана 10:30)
Чи може у свідків вийшла нова деректива, що Єгова нічого спільного з Богом Отцем не має.
Цікаво чим і на що ви опирались, коли те, що є одне для вас різне :D

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24967
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 07:43 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:
ну звичайно пиогоджуюсь Ісус Христос- це Єгова спасаючий через помазання Святим Духом.
Та невже?Якось мені дивно про теке читати.Мт 22:24-"Сказав Єгова Господеві моєму(Ісусу Христу),сядь праворуч від мене ....".Я тут помітив що до Ісуса промовляє Єгова.То як же Ісус до якого промовляє Єгова може бути Єговою.Він що сам до себе промовляє ці слова,пане Нецікавий??Яка ж тоді суть отих слів які промовляє Ісус сам до себе.-Сядь праворуч мене??Навіщо Ісусові сидіти праворуч Ісуса,тобто Єгови яким він є.М-да ви щось і далі хочете запутати.То хто тут хто??

ми з можемо спiлкуватись тiльки тодi, коли Господь виведе вас з режиму логiки свiдкiв Расела, яка являэться формою земноi, душевноi iбiсовськоi мудростi Якова 3:15.просто тато цiэi логiки завжди каже своэ.Iвана 8:44
з Господом
То спобуйте це зробити,а не просто займатись болтовнею про тата і маму.Висунувши цей міф про Ісуса-Єгову,спробуйте мені допомогти розділити ваше бачення.Для цього я опираючись на Писання помітив що це різні особи.Тому мене здивувало таке ваше припущення,як і здивувало те що Диявол сказав Єві що вона не помре.Він також так припускав,адже Єгова сказав що помре.Подібно Єгова каже через Біблію те на що я зіслався,проте ви подібно до цього тата(Диявола) це заперечуєте,вигадуючи щось подібне як й цей тато вигадав Єві.Тащей хитро щось там наводите з Як та Ів не в тему.То й не дивно,бо й той тато теж спокушуючи Ісуса(не Бога) казав Написано,але робив це лукаво.Не йдіть його слідами,якщо це є так.Якщо ні то подумайте -чому ви думаєте.Чому ви Ісуса наз Ісусом.Що вам підказує що Біблія це те джерело на яке слід опиратись??Що вам підказує або переконує що є Бог??Якщо не логіка то що??Можливо що й інстинкт,або ще щось.Я тут вже нічому нездивуюсь. Ну і "з Господом"- то ви мали на увазі "з тройцею"???.Будьте переконливішими Нцікавий.

вiдкриття вiд Бога через Слово Боже i свiдоцтво дii цьго Слова в менi та в iнших людях пiдказуэ, що Бiблiя. це достовiрна та правдива книга.

а нарахунок Царства то воно вже прийшло 2000 назад в день пятидисятницi.
тому вже не я живу а живе в менi Христос. Iсус Христос -Цар, а де цар там i царство.
не всi приняли Христа то i царство не в всiх.
тому зараз доречно було б молитись, щоб воно перемогло.
Царство Боже не iжа i питво, а мир (Шалом -повнота), любов , радiсть i правиднiсть в Святому Дусi, якi i мають в нас i у цiлому свiтi перемогти.
Тому Дух Святий не сила а в ньому сила повноти i любовi,
''...ви приймете силу, коли зiйде на вас Дух Святий...
''Дii.1:8''
тому i Царство Боже не в словi а в силi(1Кор . 4:20), яка в Святому Дусi.

все перемагаэмо силою полюбившого нас, тобто повнотою любовi.(1Кор. 13:7)
Рим. 8:37., Рим. 15:13 , Рим. 15:19 , Филип. 3:21 ,
2-е Тим. 1:8
повнота любовi- це сила Божа, завдяки якiй ми довготерплячi....
1-е Кор. 13:4-8

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24969
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 08:02 

Востаннє тут були:
диявол в перекладi брехун, нащо брехуна писати з великоi букви? тим бiльше вiн немаэ свого я...тiльки у Йова йому довилось вiдповiсти ''я обiйшов всю землю''

незрозумiла логiка у свiдкiв: Святий Дух - це дiюча сила з маленькоi лiтери, а Диявол який теж э дух але брихливий, пишиться з великоi лiтери...
пачему так))))))))???

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24978
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 10:16 

Востаннє тут були:
з Господом ссс ... я мав на увазi з квадрою . бо три в одному це квадра.

в Бога э Я i в цьому Я:Отець(розум божий), Син(слово) i Святий Дух(святiсть божа)

пороздумуйте над такою пропорцiэю.

Отець-Любов
Син- Вiра
Святий Дух -Надiя

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24983
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 10:50 

Востаннє тут були:
Yur написав:
sss написав:
Висунувши цей міф про Ісуса-Єгову,спробуйте мені допомогти розділити ваше бачення.Для цього я опираючись на Писання помітив що це різні особи.

От тобі й маєш, як бачу, пане sss, за увесь цей час так і не удосужилися перечитати що:
Я й Отець Ми одне! (Івана 10:30)
Чи може у свідків вийшла нова деректива, що Єгова нічого спільного з Богом Отцем не має.
Цікаво чим і на що ви опирались, коли те, що є одне для вас різне :D
Юрку ви незмінні навіть після свого воскресіння з мертвих.Дуже шкода.Застосуйте своє мисленні до оцього написаного-"Отче, заховай в Ім'я Своє їх, яких дав Ти Мені, щоб як Ми, єдине(одно) були!".Як ми-одно,щоб були і вони-[b]одно[/b.чи можете дійти до правильного розуміння слова -одно,без зайвих підсказок друзів-однодумців??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24984
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 11:02 

Востаннє тут були:
Слово наповнене божим змiстом.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24985
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 11:06 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
вiдкриття вiд Бога через Слово Боже i свiдоцтво дii цьго Слова в менi та в iнших людях пiдказуэ, що Бiблiя. це достовiрна та правдива книга..
викриття від Бога через Слово-як це,вам якось це приснилось в ночі те слово Боже,чи якось по іншому ви собі його відкрили з цього Слова.Якось мізги ви задіювали чи це само по сбі якось зранку у них зявилось??Щодо свідоцтва дії цього слова у вас,що вас переконує у його Боржественності, може бути вашою марою,розумієте,це непереконливо.А щодо свідоцтва дії у інших,то й те саме можна сказати про інші джерела,в тому числі ті яких вважають божественними.Явно шось у вас не те.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24986
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 11:08 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
диявол в перекладi брехун, нащо брехуна писати з великоi букви? тим бiльше вiн немаэ свого я...тiльки у Йова йому довилось вiдповiсти ''я обiйшов всю землю''

незрозумiла логiка у свiдкiв: Святий Дух - це дiюча сила з маленькоi лiтери, а Диявол який теж э дух але брихливий, пишиться з великоi лiтери...
пачему так))))))))???
А патаму что.Якщо я вас розоблочу у брехні,то чи справедливо назвати вас дияволом?.Можливо.але як тоді зрозуміти хто де??Ви це без розуму не зрозумієте.Щодо святого духу,то дійсно це сила без розуму,а Диявол -створіння розумне,хоча й немудре.От такі то реалії Нецікавий

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24988
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 11:18 

Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
Ангели ж не творять... значить Він говорив не до ангелів[/quote]

Божого благословiння.[/quote]

Ми створені і по образу і по подобі.
Але в подобі маємо постійно вдосконалюватися (як впринципі мали вдосконалюватись Адам і Єва і все їх потомство, якби не згрішили).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24990
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 11:21 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
з Господом ссс ... я мав на увазi з квадрою . бо три в одному це квадра.
щось ви напутали.Квадра від слова квадрат,що вказує на 4 кути.То як може бути три??
Нецікавий написав:
в Бога э Я
І звісно що це я є особою.То хто нею є -Отець,син чи дух,адже по теорії тройці усі вони є різними особами.То хто є тою Я??
Нецікавий написав:
i в цьому Я:Отець(розум божий), Син(слово) i Святий Дух(святiсть божа)
я уже про це писав-чого варті ваші слова які ви висловлюєте зі своєї голови.НІЦ.Невже вам важко це зрозуміти.Навіть той кого ви наз Богом(Ісус),говорив не сам від себе,зоча міг,а те що сказав йому Бог.Навчіться від нього Нецікавий.
Нецікавий написав:
пороздумуйте над такою пропорцiэю.Отець-Любов,Син- Вiра,
Святий Дух -Надiя
Не плутайте прості риси та ємоції з духовними особистостями.Ви так дійдете до отого Шиви та Крішни
Ну щож ,щось вам невдається грунтовно про це поговорити,як не якісь фантастичні бачення ,то заплутані висловлювання.Це не переконливо Нецікавий.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24991
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 11:23 

Востаннє тут були:
Michail написав:

Божого благословiння.[/quote]

Ми створені і по образу і по подобі.
Але в подобі маємо постійно вдосконалюватися (як впринципі мали вдосконалюватись Адам і Єва і все їх потомство, якби не згрішили).[/quote]
образ -це тiнь подоби.
чим представлений образ?
i чим маэ бути представлена подоба?
дайте вiдповiдь.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>