Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 21 листопада 2024, 23:33

Створити нову тему Відповісти  [ 249 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Чистилище
23526
UNREAD_POSTДодано: 01 червня 2010, 01:02 

Стать: Він
Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
Sh_21 написав:
Цитата:
І як скаже хто слово на Людського Сина, то йому проститься те; а коли скаже проти Духа Святого, не проститься того йому ані в цім віці, ані в майбутнім! (Матвія 12:32)
Я вам уже писав, значення "не проститься того йому ані в цім віці, ані в майбутнім!" це був вислів тодішньої мови що означало "що ніколи"
А ви, я бачу, до того ж знаток тодішніх мов :)

Sh_21 написав:
Цитата:
У 1-е Кор. 3:11-15 читаємо: ....то буде виявлене діло кожного
Чому ви не берете те слово у контексті, воно ж має зовсім інше значення. Ви читали контекст, про що там говориться? Не можна перекручувати Слово Боже під своє вчення.
Чому вириваю. Буде виявлене діло кожного й одне діло устоїть, й такий нагороду отримає, а діло другого згорить, але того що згорить, хоч і матиме шкоду, теж спасеться.
Це й дає підстави вважати, що наявність отієї шкоди, це перебування в Чистилищі.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23531
UNREAD_POSTДодано: 01 червня 2010, 14:23 

Востаннє редаговано Протестант 01 червня 2010, 14:30 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Напишіть,щоб я міг вас зрозуміти.

1.Смислу немає з вами вести дискусії, вона не будує. 2.По п’ять раз вам пояснюй те саме питання. 3. Я на ту тему із паном Юрою давно дискусію вів.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23532
UNREAD_POSTДодано: 01 червня 2010, 14:29 

Востаннє тут були:
Yur написав:
Sh_21 написав:
Цитата:
І як скаже хто слово на Людського Сина, то йому проститься те; а коли скаже проти Духа Святого, не проститься того йому ані в цім віці, ані в майбутнім! (Матвія 12:32)
Я вам уже писав, значення "не проститься того йому ані в цім віці, ані в майбутнім!" це був вислів тодішньої мови що означало "що ніколи"
А ви, я бачу, до того ж знаток тодішніх мов :)

та який я знаток :shock: , всього на всього пояснення пошукав, що ті слова значили у той час. Писання саме собі не суперечить.

Yur написав:
Sh_21 написав:
Цитата:
У 1-е Кор. 3:11-15 читаємо: ....то буде виявлене діло кожного
Чому ви не берете те слово у контексті, воно ж має зовсім інше значення. Ви читали контекст, про що там говориться? Не можна перекручувати Слово Боже під своє вчення.
Чому вириваю. Буде виявлене діло кожного й одне діло устоїть, й такий нагороду отримає, а діло другого згорить, але того що згорить, хоч і матиме шкоду, теж спасеться.
Це й дає підстави вважати, що наявність отієї шкоди, це перебування в Чистилищі.

Почитайте із 1 вірша. Там говориться про працю на ниві Божій. Почитайте паралельні місця.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23551
UNREAD_POSTДодано: 03 червня 2010, 12:39 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Sh_21 написав:
sss написав:

1.Смислу немає з вами вести дискусії, вона не будує. 2.По п’ять раз вам пояснюй те саме питання. 3. Я на ту тему із паном Юрою давно дискусію вів.
А розмова з Юрієм вас будує??Покажіть де ви пять раз пояснювали те саме.На яку ви тему з Юрієм вели мову??Я зрозумів, вас будує те,де ви можете легко просувати свої Уявлення,які берете хто зна з відки.Тільки вам стає важко це робити,як у випадку зі мною,ви щиро признаєтесь що це вас не будує.Ну щож,нехай так,то ваша справа,зі сторони краще видно.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23554
UNREAD_POSTДодано: 03 червня 2010, 13:13 

Востаннє тут були:
sss написав:
Вам не видається пане Юрію що якщо використовуват слова з Ів21:25 в такому контексті то можна багато чого попридумувати та видавати це за правду.На мою думку не слід до такого вдаватися,бо очевидно що той хто таке робиь дуже ризикує.Знаєте чому.Прочитайте це:-"Свідкую я кожному, хто чує слова пророцтва цієї книги: Коли хто до цього додасть що, то накладе на нього Бог кари, що написані в книзі оцій. А коли хто що відійме від слів книги пророцтва цього, то відійме Бог частку його від дерева життя, і від міста святого, що написане в книзі оцій"(Об22:18,19).Тож чи небоїтеся ви додавати до СЛОВА,та ссилатись на Ів21:25??.
Yur написав:
[По-крайній мірі такої кількості точно не додаю :)
Якусь частину всетаки додаєте та оправдовуєте це словами з Ів21:25.Нестрашно??
Цитата:
Оригінальне трактування. Юда Іскаріотський, або той розбійник, що насміхався над Ісусом, коли умерли теж від гріха звільнились?
А ви можете якось цьому заперечити.??):-"Бо заплата за гріх смерть",З цього робимо висновок:-ТОЙ ХТО ПОМЕР,ЗАПЛАТИВ ЗА ГРІХ СВОЄЮ СМЕРТЮ.Хіба Юда чи той не померли??
Цитата:
Й не вигадуйте, йдеться про тих, хто відродившись у Дусі Святому тим самим умер для гріха.Ми, що вмерли для гріха, як ще будемо жити в нім? (Рилян 6:2).
Пане Юрію ви непомітили на що я зіслався.вірш 23-"Бо заплата за гріх смерть",не муки є платою за гріх,а "СМЕРТЬ".З цього робимо висновок:-ТОЙ ХТО ПОМЕР,ЗАПЛАТИВ ЗА ГРІХ СВОЄЮ СМЕРТЮ.Тому муки у чистилищі є беззмістовними пане Юрію,бо за них ми платимо смертю,а не муками у чистилищі.Я не пишу про смерть для гріха а про наслідок гріха-смерть.-"Але з дерева знання добра й зла не їж від нього, бо в день їди твоєї від нього ти напевно ПОМРЕШ"!Виявивши непослух,як мали померти вони??-для гріха??В наслідок чого вони б померли??.Розумієте те що написанно у СЛОВІ.Чи ви хочете піти проти НЬОГО??.

Yur написав:
Дійсно, суцільне розчарування .. :( .
Тож не розчаровуйте мене так.
Цитата:
Про які питання мова, пане?. Чому я будую на піску? Тоді у мене до вас зустрічне, чому розводите педофілію.
От приміром по 1Кор3:11-15,ви щось ніц ненаписали.Тай в темі про Ікони ніц ненаписанно,про ті круги над головами.Також про непомильність пап та 8-9ст з історії церкви вашої.Щей питання у розділі де ви мене запросили=Питання -Відповіді.Щодо того чому ви будуєте на піску-бо так говорив Христос.Чому розводжу педофілію,то я її нерозводжу а розповідаю про те як ваші управителі з нею повязанні,.Чому?-бо це правда.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23559
UNREAD_POSTДодано: 03 червня 2010, 14:09 

Востаннє тут були:
Юрію,а чому ви всеж уникнули цього
sss написав:
Тепер по суті того на що не дано відповіді.Повторюю:-ЯК,КОЛИ та з якою МЕТОЮ було створенно чистилище.Є десь у СЛОВІ про це написано,чи про це слід лише здогадуватись.??Тримайтесь суті запитань,будь ласка.
Ви його непомітили??Будьте добрі напишіть щось і по суті цього.Крок на зустріч??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23571
UNREAD_POSTДодано: 03 червня 2010, 21:25 

Востаннє тут були:
sss написав:
Sh_21 написав:
sss написав:

А розмова з Юрієм вас будує??Покажіть де ви пять раз пояснювали те саме.На яку ви тему з Юрієм вели мову??Я зрозумів, вас будує те,де ви можете легко просувати свої Уявлення,які берете хто зна з відки.Тільки вам стає важко це робити,як у випадку зі мною,ви щиро признаєтесь що це вас не будує.Ну щож,нехай так,то ваша справа,зі сторони краще видно.

Якщо ви замітили я уже не веду із ним ніякої дискусії.
А те що я зараз написав, це мене просто здивували, чому він знов те саме пише, якщо не згідний нехай заперечить.
От наприклад,пан Michail - католик, ми з ним поки що просто спілкуємося, і він не говорить що він «не помильний», приємно спілкуватися, я ж йому нічого не нав’язую, і він мені нічого. а може пошукаєте і перекрутите, ви спец :D
І до речі і розмова із вами теж будує, то тих пір, поки ви не начинаєте перекручувати мої чи інших дописувачів слова.
Ви щось видумали, а я маю пояснювати. ОТ накриклад вчипилися "душа і людина". Не перебільшуйте Тільки вам стає важко це робити,як у випадку зі мною, те саме може сказати і пан Юра, він одне що робить то зсилається на ів. 21:25, це по ваших словах теж важно із ним дискусію вести, чи глупо? Або як каже пан Юра " запнется на своїм слові", він теж може потішитися.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23581
UNREAD_POSTДодано: 04 червня 2010, 04:24 

Востаннє тут були:
sss написав:
Yur написав:
Оригінальне трактування. Юда Іскаріотський, або той розбійник, що насміхався над Ісусом, коли умерли теж від гріха звільнились?
А ви можете якось цьому заперечити.??):-"Бо заплата за гріх смерть",З цього робимо висновок:-ТОЙ ХТО ПОМЕР,ЗАПЛАТИВ ЗА ГРІХ СВОЄЮ СМЕРТЮ. Хіба Юда чи той не померли??
Померли. Усі помремо, а потім Суд. Кукіль у вогонь.
і повиходять ті, що чинили добро, на воскресення життя, а котрі зло чинили, на воскресення Суду. (Івана 5:29)
Ідіть ви від Мене, прокляті, у вічний огонь, що дияволові та його посланцям приготований. (Матвія 25:41)
і їх повкидають до печі огненної, буде там плач і скрегіт зубів! (Матвія 13:42)

Звичайно, я не можу наполягати на вироку Юди або розбійника, судити це Божа справа, але те що будуть осуджені, чуємо від Слова.

sss написав:
Пане Юрію ви непомітили на що я зіслався.вірш 23-"Бо заплата за гріх смерть",не муки є платою за гріх,а "СМЕРТЬ".З цього робимо висновок:-ТОЙ ХТО ПОМЕР,ЗАПЛАТИВ ЗА ГРІХ СВОЄЮ СМЕРТЮ.Тому муки у чистилищі є беззмістовними пане Юрію,бо за них ми платимо смертю,а не муками у чистилищі.Я не пишу про смерть для гріха а про наслідок гріха-смерть.
А даремно не пишете про смерть для гріха.
Адже саме про це йдеться у згадуваному вами до Римлян 6:1-12:

Що ж скажемо? Позостанемся в гріху, щоб благодать примножилась? Зовсім ні!
Ми, що вмерли для гріха, як ще будемо жити в нім?
Чи ви не знаєте, що ми всі, хто христився у Христа Ісуса, у смерть Його христилися?
Отож, ми поховані з Ним хрищенням у смерть, щоб, як воскрес Христос із мертвих славою Отця, так щоб і ми стали ходити в обновленні життя.
Бо коли ми з'єдналися подобою смерти Його, то з'єднаємось і подобою воскресення,
знаючи те, що наш давній чоловік розп'ятий із Ним, щоб знищилось тіло гріховне, щоб не бути нам більше рабами гріха,
бо хто вмер, той звільнивсь від гріха!
А коли ми померли з Христом, то віруємо, що й жити з Ним будемо,
знаючи, що Христос, воскреснувши з мертвих, уже більш не вмирає, смерть над Ним не панує вже більше!
Бо що вмер Він, то один раз умер для гріха, а що живе, то для Бога живе.
Так само ж і ви вважайте себе за мертвих для гріха й за живих для Бога в Христі Ісусі, Господі нашім.
Тож нехай не панує гріх у смертельному вашому тілі, щоб вам слухатись його пожадливостей

Муки Чистилища тоді, коли кукіль й добре зерно проросли в душі людини за її земного життя. Ті, що без кукілю -- Святі, вони до Бога. Ті ж, котрі свідомо відкинули Боже, -- у пекло, до таких же.

sss написав:
.. а про наслідок гріха-смерть.-"Але з дерева знання добра й зла не їж від нього, бо в день їди твоєї від нього ти напевно ПОМРЕШ"!Виявивши непослух,як мали померти вони??-для гріха??В наслідок чого вони б померли??.
Їхня смерть, -- перебування без Бога. Це може статися тоді, коли людина не прийме Божу правицю спасіння -- Христа.

sss написав:
ЯК,КОЛИ та з якою МЕТОЮ було створенно чистилище. Є десь у СЛОВІ про це написано,чи про це слід лише здогадуватись.??
Не людина створила Чистилище. Церквою прийнятий догмат про Чистилище.
Як уже писав, у Євангелії про це прямим текстом не сказано, але для цього є усі підстави, котрі й наводив.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23602
UNREAD_POSTДодано: 06 червня 2010, 23:00 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
Якщо ви замітили я уже не веду із ним ніякої дискусії.
А те що я зараз написав, це мене просто здивували, чому він знов те саме пише, якщо не згідний нехай заперечить.От наприклад,пан Michail - католик, ми з ним поки що просто спілкуємося, і він не говорить що він «не помильний», приємно спілкуватися, я ж йому нічого не нав’язую, і він мені нічого. а може пошукаєте і перекрутите, ви спец :D.
Навіщо мені щось там шукати з того що ви говорите з Михайлом.Якщо вам приємно з ним спілкуватись,то я радий за вас.
Цитата:
І до речі і розмова із вами теж будує, то тих пір, поки ви не начинаєте перекручувати мої чи інших дописувачів слова. Ви щось видумали, а я маю пояснювати. ОТ накриклад вчипилися "душа і людина". Не перебільшуйте .
Ну бачите Ш21 в черговий раз ви мене звинувачуєте,не наводячи доказів моїх перекручень чиїхось слів.Щодо душі та людини,про що ви писали,то я просто процитував те що ви написали,без жодного доповнення та перекручення.Не відмовляйтесь від своїх слів.посто визнайте сміливо,що ви десь помилились.Нічого в цьому страшного немає.Ви я помітив вже раз виправили себе.То що вам заважає і цього разу.А якщо це дійсно не помилка у висловлюванні,то просто поясніть, якщо людина це те саме що й душа,то хто ж все таки помирає?-людина чи душа чи те й те.Просто розясніть без звинувачень.От і все.
А щодо Юрія то він сам це придумав,я ж його за язик нетягнув,ну то й нехай викручується,а я поспостерігаю.Може до нього дойде що так себе вести недобре,бо все колись повертається.і ви знаєте,бачу що щось доходить після того як він запнувся у двох попередніх розділах.Вже почав думати перш ніж щось говорити.Тож ваша справа як і що

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23603
UNREAD_POSTДодано: 06 червня 2010, 23:56 

Востаннє тут були:
sss написав:
[А ви можете якось цьому заперечити.??):-"Бо заплата за гріх смерть",З цього робимо висновок:-ТОЙ ХТО ПОМЕР,ЗАПЛАТИВ ЗА ГРІХ СВОЄЮ СМЕРТЮ. Хіба Юда чи той не померли??
Yur написав:
Юрію вибачте,але мені здається що ви починаєте розпорошувати увагу від обговорюваня складного питання.Причому тут кукіль і все інше.Ви хочете щоб я вам ще по цьому поставив декілька запитань.Давайте не будемо так.Тож написанно що "плата за гріх-смерть".То коли людина помирає то вона платить за що??Згідно з СЛОВОМ- за смерть,чи не так написанно??.Мені щось видається що ви йдете супроти цього СЛОВА.Тож Юда та той померли,таким чином їхня смерть є платою за що??-за гріх.Розумієте,чи так вдаєте що ні.Ні проякий кукіль мова не йде.Не мішайте все до купи,а то потім взагалі нерозбиретесь у тому про що пишете.
sss написав:
Пане Юрію ви непомітили на що я зіслався.вірш 23-"Бо заплата за гріх смерть",не муки є платою за гріх,а "СМЕРТЬ".З цього робимо висновок:-ТОЙ ХТО ПОМЕР,ЗАПЛАТИВ ЗА ГРІХ СВОЄЮ СМЕРТЮ.Тому муки у чистилищі є беззмістовними пане Юрію,бо за них ми платимо смертю,а не муками у чистилищі.Я не пишу про смерть для гріха а про наслідок гріха-смерть.
Цитата:
А даремно не пишете про смерть для гріха.Адже саме про це йдеться у згадуваному вами до Римлян 6:1-12:Муки Чистилища тоді, коли кукіль й добре зерно проросли в душі людини за її земного життя. Ті, що без кукілю -- Святі, вони до Бога. Ті ж, котрі свідомо відкинули Боже, -- у пекло, до таких же.
Юрію,ну до чого ваш кукіль тут знову.Ви чіпляйте те, що ви на мій погляд нерозумієте.Я вам написав що заплатою за гріх є СМЕРТЬ.Не та смерть для гріха, а та після якої серце людини перестає перекачувати кров по тілу.Розумієте.Бо інакше нелогічно що заплтою за вчинений гріх є смерть для гріха,чи нетак??.Більш того друга частина цього вірша каже:-"а дар Божий вічне життя".Отож вічне життя це пртилежність смерті,не смерті для гріха,а тій, після якої людина перестає дихати.хіба це не ясно??То про яку смерть для гріха ви пишете.Адже повторюю платою за гріх є не смерть для гріха,а буквальна смерть.Якби це було нетак,то мало б бути написанно що "платою за гріх є муки у чистилищі,чи у пеклі".Цього ненаписанно,а сказанно що СМЕРТЬ є тою платнею.ТАК чи нетак написанно?? Тому то й, хто помирає,той звільняється від гріха,бо заплатив за нього своєю смертю,яка якраз і є тою платнею за ГРІХ.НЕ МУКИ Юрію,не муки у чистилищі!!!

sss написав:
.. а про наслідок гріха-смерть.-"Але з дерева знання добра й зла не їж від нього, бо в день їди твоєї від нього ти напевно ПОМРЕШ"!Виявивши непослух,як мали померти вони??-для гріха??В наслідок чого вони б померли??.
Цитата:
Їхня смерть, -- перебування без Бога. Це може статися тоді, коли людина не прийме Божу правицю спасіння -- Христа.
Будь ласка Юрію невидумуйте.Ссилийтесь всеж на Слово.Якщо їхня смерть це просто перебування без Бога,то де про це написанно?.Всеж якщо їхня СМЕРТЬ це перебування,то де??Тай де про це теж написанно??Ну і внаслідкок чого,вони отримали смерть??або за що вони заплатили цією смертю??Юрію,без фантазій.Лише СЛОВО,дає підставу довіряти тому,про що ви пишете.

sss написав:
ЯК,КОЛИ та з якою МЕТОЮ було створенно чистилище. Є десь у СЛОВІ про це написано,чи про це слід лише здогадуватись.??
Цитата:
Не людина створила Чистилище. Церквою прийнятий догмат про Чистилище.Як уже писав, у Євангелії про це прямим текстом не сказано, але для цього є усі підстави, котрі й наводив.
Отож зрозуміло,ПРО ТЕ ЩО ІСНУЄ ЯКЕСЬ ЧИСТИЛИЩЕ СЛІД ЛИШЕНЬ ЗДОГАДУВАТИСЬ.Дякую.Далі-Як думаєте,а чому Бог не покерував щоб про це було ясно та зрозуміло написанно??.От як скажімо про землю,небо,зорі тощо.??Наприклад сказанно що створив землю,небо,зорі,а про чистилище не згадується.Чому??Цікаво як Франко переклав це місце з Буття:-"На початку Бог створив небо,землю та пекло" :lol: .Та всеж не згадав чомусь про чистилище.Тож Юрію ЧОМУ??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23629
UNREAD_POSTДодано: 09 червня 2010, 01:08 

Востаннє тут були:
sss написав:
Отож зрозуміло,ПРО ТЕ ЩО ІСНУЄ ЯКЕСЬ ЧИСТИЛИЩЕ СЛІД ЛИШЕНЬ ЗДОГАДУВАТИСЬ.
Зрозумілим є, що за той час ведмедя можна було б научити :D

sss написав:
Дякую.Далі-Як думаєте,а чому Бог не покерував щоб про це було ясно та зрозуміло написанно??.

Затовстіло бо серце людей цих, тяжко чують вухами вони, і зажмурили очі свої, щоб коли не побачити очима й не почути вухами, і не зрозуміти їм серцем, і не навернутись, щоб Я їх уздоровив! (Матвія 13:15)[/b]

щоб оком дивились вони і не бачили, вухом слухали і не зрозуміли, щоб коли вони не навернулися, і відпущені будуть гріхи їм! (Марка 4:12)

Засліпив їхні очі, і скам'янив їхнє серце, щоб очима не бачили, ані серцем щоб не зрозуміли, і не навернулись, щоб Я їх уздоровив! (Івана 12:40)

як написано: Бог дав їм духа засипання, очі, щоб не бачили, і вуха, щоб не чули, аж до сьогоднішнього дня. (Римлян 11:8)

Біда з такими, пане "sss", чорна біда :(

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23641
UNREAD_POSTДодано: 09 червня 2010, 12:59 

Востаннє тут були:
Yur написав:
sss написав:
Отож зрозуміло,ПРО ТЕ ЩО ІСНУЄ ЯКЕСЬ ЧИСТИЛИЩЕ СЛІД ЛИШЕНЬ ЗДОГАДУВАТИСЬ.
Зрозумілим є, що за той час ведмедя можна було б научити :D
sss написав:
Дякую.Далі-Як думаєте,а чому Бог не покерував щоб про це було ясно та зрозуміло написанно??.

Затовстіло бо серце людей цих, тяжко чують вухами вони, і зажмурили очі свої, щоб коли не побачити очима й не почути вухами, і не зрозуміти їм серцем, і не навернутись, щоб Я їх уздоровив! (Матвія 13:15)[/b]щоб оком дивились вони і не бачили, вухом слухали і не зрозуміли, щоб коли вони не навернулися, і відпущені будуть гріхи їм! (Марка 4:12)Засліпив їхні очі, і скам'янив їхнє серце, щоб очима не бачили, ані серцем щоб не зрозуміли, і не навернулись, щоб Я їх уздоровив! (Івана 12:40)як написано: Бог дав їм духа засипання, очі, щоб не бачили, і вуха, щоб не чули, аж до сьогоднішнього дня. (Римлян 11:8)Біда з такими, пане "sss", чорна біда :(
Що ж Юрію,бажаєте посміятися,наздоровя.Цього разу спробую вам у цьому не сприяти.Тож наздоровя,проте незабувайте,що сміх без причини,є признаком дурачини.Це так люди говорять.Як думаєте чи ці слова стосуються вас??А по сутті питання,то ви ще забули зіслатись на слова з Івана.Дивно чому?.Тож я бачу про землю,небо,зорі,тощо написанно ясно,а не прихованно.Чому??Може то щось за такими виразами(небо,земля,зорі тощо)щось інше мається на увазі,щось приховане,щоб цього правильно не зрозуміли ті сліпі,з якими біда.То ви розясніть,проте не за допомогою тої сліпоти,про яку ви писали вище,а з допомогою ясності світла.Чекаю.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23643
UNREAD_POSTДодано: 09 червня 2010, 13:12 

Востаннє тут були:
Юрію,я тут шукав хоч якусь вашу відповідь по цих дописах та нічого не знайшов,окрім проявів вашої слабкості у бесіді.Мабуть ви так хотіли відвести увагу від цього,вдавшись до сарказму.То чи те що ви промовчали по суті цих дописів озн,що ви погоджуєтесь з написаним??Перечитайте ще раз,та дайте мені знати,в чому справа вашої мовчанки по цьому
Yur написав:
sss написав:
Юрію вибачте,але мені здається що ви починаєте розпорошувати увагу від обговорюваня складного питання.Причому тут кукіль і все інше.Ви хочете щоб я вам ще по цьому поставив декілька запитань.Давайте не будемо так.Тож написанно що "плата за гріх-смерть".То коли людина помирає то вона платить за що??Згідно з СЛОВОМ- за смерть,чи не так написанно??.Мені щось видається що ви йдете супроти цього СЛОВА.Тож Юда та той померли,таким чином їхня смерть є платою за що??-за гріх.Розумієте,чи так вдаєте що ні.Ні проякий кукіль мова не йде.Не мішайте все до купи,а то потім взагалі нерозбиретесь у тому про що пишете..
???
Yur написав:
А даремно не пишете про смерть для гріха.Адже саме про це йдеться у згадуваному вами до Римлян 6:1-12:Муки Чистилища тоді, коли кукіль й добре зерно проросли в душі людини за її земного життя. Ті, що без кукілю -- Святі, вони до Бога. Ті ж, котрі свідомо відкинули Боже, -- у пекло, до таких же.
sss написав:
Юрію,ну до чого ваш кукіль тут знову.Ви чіпляйте те, що ви на мій погляд нерозумієте.Я вам написав що заплатою за гріх є СМЕРТЬ.Не та смерть для гріха, а та після якої серце людини перестає перекачувати кров по тілу.Розумієте.Бо інакше нелогічно що заплтою за вчинений гріх є смерть для гріха,чи нетак??.Більш того друга частина цього вірша каже:-"а дар Божий вічне життя".Отож вічне життя це пртилежність смерті,не смерті для гріха,а тій, після якої людина перестає дихати.хіба це не ясно??То про яку смерть для гріха ви пишете.Адже повторюю платою за гріх є не смерть для гріха,а буквальна смерть.Якби це було нетак,то мало б бути написанно що "платою за гріх є муки у чистилищі,чи у пеклі".Цього ненаписанно,а сказанно що СМЕРТЬ є тою платнею.ТАК чи нетак написанно?? Тому то й, хто помирає,той звільняється від гріха,бо заплатив за нього своєю смертю,яка якраз і є тою платнею за ГРІХ.НЕ МУКИ Юрію,не муки у чистилищі!!!.
???
sss написав:
Цитата:
sss написав:
Будь ласка Юрію невидумуйте.Ссилийтесь всеж на Слово.Якщо їхня смерть це просто перебування без Бога,то де про це написанно?.Всеж якщо їхня СМЕРТЬ це перебування,то де??Тай де про це теж написанно??Ну і внаслідкок чого,вони отримали смерть??або за що вони заплатили цією смертю??Юрію,без фантазій.Лише СЛОВО,дає підставу довіряти тому,про що ви пишете..
???
А також пане не забувайте що і в інш темах до вас є запитання,такі як наприклад про той круг що намальований над головою на вашому малюнку.Не соромтесь,щось і по цьому напишіть,ви ж унікальний КАТОЛИК.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23732
UNREAD_POSTДодано: 19 червня 2010, 15:30 

Востаннє тут були:
22 червня 2024, 18:40
Написано: 1343
Віровизнання: греко-католик
"Та не тільки це, вони народ інакше тримають, говорять що спасіння немає поза Католицькою Церквою."

Взагалі неправильний вислів.
А правильний такий:

"В Католицькій Церкві є повнота християнського вчення..."

Ми вважаємо, що і за католицьким віровизнанням (конфесією) є спасіння. Бо Христова ( Католицька - вселенська православна Церква) це ширше поняття, ніж конфесія.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23738
UNREAD_POSTДодано: 19 червня 2010, 23:15 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Ми вважаємо, що і за католицьким віровизнанням (конфесією) є спасіння. Бо Христова ( Католицька - вселенська православна Церква) це ширше поняття, ніж конфесія.

А яка ваша думка: " Чи Бог спасає поза Католицькою Церквою людей", От наприклад баптистів, п’ятидесятників, чи ми є секта?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 249 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>