Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 02:26

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
34225
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 23:03 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Michail написав:
початківець написав:
Ще одне місце на користь даної теми:
І показав він мені чисту ріку живої води, ясну, мов кришталь, що випливала з престолу Бога й Агнця.
Посеред його вулиці, і по цей бік і по той бік ріки дерево життя, що родить дванадцять раз плоди, кожного місяця приносячи плід свій. А листя дерев на вздоровлення народів.
І жадного прокляття більше не буде. І буде в ньому Престол Бога та Агнця, а раби Його будуть служити Йому…
(Одкр 22:1-3)

Так. Престол у Бога і Агнця один. На престолі може перебувати лише одна Істота.
А ну признавайтесь звідки ви це взяли що на престолі може сидіти одна особа??Ну і все ж не ясно,з ким це перебуває агнець на престолі??
Цитата:
І Ісус Христос сидить праворуч Отця на престолі.
Як знаєте що праворуч Отця??Написанно праворуч Бога.А Бог начебто у вас це тройця.Чи не так??Знову все сплуталось у вас Михайле.як так.Ну і все ж як це Бог сидить праворуч Бога??Та й чому праворуч??Що скажете пане катехите??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34226
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 23:22 

Востаннє тут були:
Michail написав:
sss написав:
початківець написав:
Ще одне місце на користь даної теми:
І показав він мені чисту ріку живої води, ясну, мов кришталь, що випливала з престолу Бога й Агнця.
Посеред його вулиці, і по цей бік і по той бік ріки дерево життя, що родить дванадцять раз плоди, кожного місяця приносячи плід свій. А листя дерев на вздоровлення народів.
І жадного прокляття більше не буде. І буде в ньому Престол Бога та Агнця, а раби Його будуть служити Йому…
(Одкр 22:1-3)
Цікаво,а яким чином це місце є на користь даної теми??Як на мене,то тут навпаки зображенно агнця не яко Бога одного,а як окрему істоту від Бога.Невже вам панове це не видно.Мабуть ота субєктивна користь повністю позбавляє вас здорового глузду. :) Ой біда хлопці з вами)))

Взагалі тут про один престол говоритьс. А Бога і Агнця - вказує, що дві особи Божі. (Третя, зауважте, якраз про це в той момент через Івана пише!, прославляючи Сина, а через Нього Отця. Святий Дух скромний і себе не вивищує. Коли говорить Христос, то говорить Він скромно, возвеличуючи Духа Святог - Іншого Утішителя. Коли говорить Отцець, то він чітко Вказує на Сина! (Преображеня, Хрещення Ісуса Христа. Один лиш Отець, як "Председатель" Тройці говорить голосно, чітко. Він же Председатель Трійці!).
То хто ж такий Бог??Може це не хтось а щось??Якесь тайне общество Отця і сина і духа,де є председатель?? :)

Цитата:
А що це за
Цитата:
"ота субєктивна користь"
?

Цитата:
Мені (як грішній людині) корисніше було б, якби був лише один Бог, як одна особа... Чесно. Так легше було б пояснювати. І не треба було перед СЄ свою віру апологувати.
Ніякої користі... Лише благодать Божа.
Користь та про яку пише Початківець.Знову ви не уважний Михайле. ;-D Може вам як людині корисніше було б назвати Бога одним Отцем,але ви не просто людина незаангажованна,а ревний католик начебто.Тому й відстоюєте інтереси католиків.Дарма що так необєктивно та нечесно(можливо помилково).Тож розберіться спочатку з самим поняттям Бог,це хтось чи щось??Це лічность чи нелічность.Що означає слово Бог??Чому люди так називають Творця усесвіту??Яким чином і коли зявилась концепція тройці.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34227
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 23:36 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Ну а на користь теми в повній і величезній мірі ще й це місце:
Цитата:
Рим. 8, 9 "А ви не в тілі, але в дусі, бо Дух Божий живе в вас. А коли хто не має Христового Духа, той не Його. "

І в контексті глави ніяк не опровергається. Розуміється лише в контексті речення і дуже чітко, що це Одни Дух. Святий Дух був з самого почакту явний (лише Христос прихований - але пророкаваний).
Так чому цей дух ніколи не названно Богом,а Божим???.Ну й дивно що ви з таких простих слів щодо духу Христа,знову приходите до такого абсурдного висновку.Хіба ж незрозумілим для вас є те що дух Божий зійшов на Христа під час Хрещення??Для чого ви розумієте це??Якщо цей дух зійшов на Христа,так це і вказує на те що цим духом послуговувався і Хрстос,наприклад виганяв демонів.Тому й немає нічого дивного назвати цей дух Христовим. ;) І не треба робити висновок через таку назву що Ісус це Бог,бо на нього зійшов дух Божий,яким він послуговувався і черз це Павло називає цей дух вже і Христовим.Чому ж ви не помудрієте Михайле,а й далі вдаєтесь дол таких примітивних речей??Якби цей дух був Христовим з самого початку,то б він не сходив на Христа під час хрещення.Хіба ні Михайле???))))) :) .

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34228
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 23:45 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
При чому тут пізнання істинни до отих ваших ссилок які мені не відкриваються?7Ви мене просто намагаєтесь так образити??

Так, пізнання істини обовязково включає пункт "образити ссс" :)

А серйозно, якщо Ви не боїтесь прочитати правдиву книгу ( з якої були ті посилання), то дайте в приватку адрес Вашого імейлу. Інакше її тут не виставлю. А сканування Ви відкрити не можете...

У тій книзі все є. І особливо про те, що Ісус не архангел, і багато чого іншого цікавого.
Ой Михайле боюсь аж коліна трясуться :lol: .Якщо серйозно ,то я нерозумію для чого мені її прочитувати.Я як почну перечитувати подібні праці,то мені не вистачить часу на все інше.Та й коли в мене виникатимуть навідні питання,кому я їх ставитиму.Як мені звязатись з автором.В даному випадку ви хочете мені щось тут закинути.тому я вкотре вам повторюю,коли маєте щось то пишіть сюди по сутті,що і як.Візьміть і тут стисло напишіть те що написанно у тій книзі та що на вашу думку є явним запереченням того про що проповідують сЄ.Я залюбки це проаналізую та разом з вами зясую чи так воно є як пише той автор.тож почніть хоча б з чогось одного двох трьох.Я чекатиму і віритиму що ви не відступатимете і виявите свою безстрашність, на відміну від мене)))Ваш друг ССС
Р.С Як бачите кожне ваше слово проаналізованне та прокоментованне,ба навіть спростованно.Тому і досі нічого що б доводило те ,що Ісус є одним Богом тут не зустріти.То невже Ісус таки не один Бог??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34232
UNREAD_POSTДодано: 23 грудня 2011, 15:37 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Р.С Як бачите кожне ваше слово проаналізованне та прокоментованне,ба навіть спростованно.Тому і досі нічого що б доводило те ,що Ісус є одним Богом тут не зустріти.То невже Ісус таки не один Бог??

:) ну-ну. Проста можливість наповнити свою пиху немічними думками, буцім все спростовано. Але ж є друга сторона і чомусь ти, можливо, пропустив. І вона полягає втому, що всі (якщо й не всі, то майже) місця Писання були наведені в цій темі на користь того, що Ісус Христос має рівність з Богом-Отцем. Тому більшість учасників не бачать сенсу продовжувати дискусію на дану тему.
Р. С. Не буть надто рузумним у власних очах. Знання надимає. Прийміть як щиросердечну пораду, друже 3с.

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34233
UNREAD_POSTДодано: 23 грудня 2011, 15:54 

Востаннє тут були:
22 червня 2024, 18:40
Написано: 1343
Віровизнання: греко-католик
sss написав:
Michail написав:
Цитата:
При чому тут пізнання істинни до отих ваших ссилок які мені не відкриваються?7Ви мене просто намагаєтесь так образити??

А серйозно, якщо Ви не боїтесь прочитати правдиву книгу ( з якої були ті посилання), то дайте в приватку адрес Вашого імейлу. Інакше її тут не виставлю. А сканування Ви відкрити не можете...

У тій книзі все є. І особливо про те, що Ісус не архангел, і багато чого іншого цікавого.
Ой Михайле боюсь аж коліна трясуться :lol: .Якщо серйозно ,то я нерозумію для чого мені її прочитувати.Я як почну перечитувати подібні праці,то мені не вистачить часу на все інше.Та й коли в мене виникатимуть навідні питання,кому я їх ставитиму.Як мені звязатись з автором.В даному випадку ви хочете мені щось тут закинути.тому я вкотре вам повторюю,коли маєте щось то пишіть сюди по сутті,що і як.Візьміть і тут стисло напишіть те що написанно у тій книзі та що на вашу думку є явним запереченням того про що проповідують сЄ.Я залюбки це проаналізую та разом з вами зясую чи так воно є як пише той автор.тож почніть хоча б з чогось одного двох трьох.Я чекатиму і віритиму що ви не відступатимете і виявите свою безстрашність, на відміну від мене)))Ваш друг ССС

Ви що, руки вгору підняли? Хто хоче пізнати істину, то не побоїться знайти часу для прочитаання однієї книги. Мені атеїсти колись дали купу книг. І я взявся їх прочитати. А доти пообіцяв на їх форум не заходити. допоки не прочитаю. І не заходжу.
Хоч книги читаю повільно їхні, бо важко написані і не дуже цікаві.

Цитата:
Я як почну перечитувати подібні праці,то мені не вистачить часу на все інше.

На перечитування публікацій СЄ? Де нового мало, аі все лише однієї СЄ-думки держится? Я читаю літературу всіх християн. І СЄ прочитав, повірте, море журналіів і кілька книг (при чому в юні роки і вже тоді мене не звело це хоча роздуми глибокі і з сумнівами були, але це ж був процес пізнання і в ньому дозволяється сумнів).
А Ви тут відкараскуєтесь від однієї книги.

Цитата:
Та й коли в мене виникатимуть навідні питання,кому я їх ставитиму.Як мені звязатись з автором.

Коли Ви почнете читати цю книгу, то у Вас обовязково виникнуть запитання, бо в ній спростовані всі ті "спростування" що Ви до тепер у цій гілці вели. ТОму автор дав свй імейл в книзі! Крім того, можете запитання і тут давати, цитуючи маленькі елементи книги (текстом), бо я на це точно не маю часу.
В книзі автор забороняє вивішувати її чи сторінки з неї в Інтернеті. І я чесно цього дотриматись хочу. (Самі прочитаєте про цю заборону), але цитати з любої книги можна з посиланням на автора виписувати. Це номра в науці! Я ж не можу прост цитати вивішувати, бо там на кожне Ваше спростування цілий розділ треба цитувати.

Цитата:
Візьміть і тут стисло напишіть те що написанно у тій книзі та що на вашу думку є явним запереченням того про що проповідують сЄ.

Тільки що це стисло зробив. Бо там таке сильне апологетичне богословя, що просто не стисну його в маленькі абзаци.

Цитата:
залюбки це проаналізую та разом з вами зясую чи так воно є як пише той автор.тож почніть хоча б з чогось одного двох трьох.Я чекатиму і віритиму що ви не відступатимете і виявите свою безстрашність, на відміну від мене)))Ваш друг ССС

Якщо я зроблю резюме з кожної апології, то Вам просто нічого буде аналізщувати. Слід читати першотекст для аналізу. А безстрашність я виявляю, пересилаючи книгу на Ваш імейл, якщо дасте в приватку. Якщо чогось боїтесь, можете для цього створити тимчасовий імейл.

Ну то як, заради істини примете книгу?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34234
UNREAD_POSTДодано: 23 грудня 2011, 15:54 

Востаннє тут були:
sss написав:
Michail написав:
Цитата:

Ви що, руки вгору підняли? Хто хоче пізнати істину, то не побоїться знайти часу для прочитаання однієї книги. Мені атеїсти колись дали купу книг. І я взявся їх прочитати. А доти пообіцяв на їх форум не заходити. допоки не прочитаю. І не заходжу.

Цитата:

На перечитування публікацій СЄ? Де нового мало, аі все лише однієї СЄ-думки держится? Я читаю літературу всіх християн. І СЄ прочитав, повірте, море журналіів і кілька книг (при чому в юні роки і вже тоді мене не звело це хоча роздуми глибокі і з сумнівами були, але це ж був процес пізнання і в ньому дозволяється сумнів).

Цитата:
Та й коли в мене виникатимуть навідні питання,кому я їх ставитиму.Як мені звязатись з автором.

Коли Ви почнете читати цю книгу, то у Вас обовязково виникнуть запитання, бо в ній спростовані всі ті "спростування" що Ви до тепер у цій гілці вели. ТОму автор дав свй імейл в книзі! Крім того, можете запитання і тут давати, цитуючи маленькі елементи книги (текстом), бо я на це точно не маю часу.
В книзі автор забороняє вивішувати її чи сторінки з неї в Інтернеті. І я чесно цього дотриматись хочу. (Самі прочитаєте про цю заборону), але цитати з любої книги можна з посиланням на автора виписувати. Це номра в науці! Я ж не можу прост цитати вивішувати, бо там на кожне Ваше спростування цілий розділ треба цитувати.

Цитата:
Візьміть і тут стисло напишіть те що написанно у тій книзі та що на вашу думку є явним запереченням того про що проповідують сЄ.

Тільки що це стисло зробив. Бо там таке сильне апологетичне богословя, що просто не стисну його в маленькі абзаци.

Цитата:
залюбки це проаналізую та разом з вами зясую чи так воно є як пише той автор.тож почніть хоча б з чогось одного двох трьох.Я чекатиму і віритиму що ви не відступатимете і виявите свою безстрашність, на відміну від мене)))Ваш друг ССС

Якщо я зроблю резюме з кожної апології, то Вам просто нічого буде аналізувати. Слід читати першотекст для аналізу. А безстрашність я виявляю, пересилаючи книгу на Ваш імейл, якщо дасте в приватку. Якщо чогось боїтесь, можете для цього створити тимчасовий імейл.

Ну то як, заради пізнання істини приймете книгу?

На рахунок звертання "друже", то дякую, лиш би це було щиро.

Цитата:

Не прочитавши цю книгу ,вважайте, що Ви нічого не проаналізували, це точно щиро Вам кажу.

ПОчав мене випитувати, чи хотів би я, щоб моя дружина мене поважала?
Кажу, що поважає, Слава Богу...
Він каже, чи хотів би я щоб робота була...
Кажу, що є навіть більше, ніж одна, СЛава Богу...
І так далі.

Потім я задав Йому питання, "Чи впевнений він у тому, що після смерті Він буде в Царстві Небесному з Богом". (Це питання і Вам задаю тепер)

І тут почалось цікаве: він почав задумуватись. І ніби впевнений, і ніби не дуже.... Отоді втрутився старший, досвіченіший і почав думку СЄ про матеріальне Царствво Небесне толкати. (Видно поняв, що мтажер помилку допустив і почав задумуватись що буде після його смерті..., а це я ще навіть слово "дуща" не сказав).
І я далі почав пояснювати про вічне Царство Небесне, про преображення всього створіння, але старший вже не слухав, махнув на мене рукою і старався відтягнути стажера. І це при чому, я через них один автобус пропустив (на Славу Божу, і вже другий міг пропустити , якби мене слухали. На останок їм кинув що ап. Павло сказав, що дуже хоче покинти тіло, щоб Бути разом з Христом (Книга К Римлянам > Глава 7 > Стих 24:
Бедный я человек! кто избавит меня от сего тела смерти?;
24. А щоб полишатися в тілі, то це потрібніш ради вас. Отже Павло вірив про те, що може бути й поза тілом. (є ще й інші місця, лиш не памятаю де)

, хай думають не про земне, а про Небесне.

Цитата:
Книга К Филиппийцам > Глава 3 > Стих 21:
Который уничиженное тело наше преобразит так, что оно будет сообразно славному телу Его, силою, [которою] Он действует и покоряет Себе всё.

От яке має бути тіло після воскресіння (хоча і те ж саме, що було створене, але вже духовне. Вони ж цого не розуміли).

Вони собі пішли, а я в автобус і по своїм справам.

А до одного знайомого прийшли, так він їх так посдив, що не знали що й сказати. І сказав їм, щоб не знаючи свого вчення, краще не ходили і не соромились.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34235
UNREAD_POSTДодано: 23 грудня 2011, 16:30 

Востаннє тут були:
Цитата:
Як знаєте що праворуч Отця??Написанно праворуч Бога.А Бог начебто у вас це тройця.Чи не так??Знову все сплуталось у вас Михайле.

Хіба Ісус не називав Бога своїм Отцем? Бог для нас Трійця, і один з Трійці - Ісус Христос-Бог, перший серед рівних - Отець-Бог. Ісус Христсо (Син Божий)-Бог, сів по правицю Бога-Отця.

Все логічно.

(Дух-Святий-Бог, в цей час зійшов на Церкву і повністю не залишав її від того часу ніколи! Тому всі розколи і новоутворнення не від Духа Святого (хоча на щирих християнах, перебуваючих окремо від правдивої віри, Дух Святий теж може перебувати).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34236
UNREAD_POSTДодано: 23 грудня 2011, 16:33 

Востаннє тут були:
Коротше кажучи,я кщо всі наведені цитати Вас не переконують (бо Ви їх в єдино не склепали і як єдине не проаналізували), то думаю Вам слід прочитати книгу Скерцо Ігора і по ходу перевіряти все в Біблії, та ще краще на основі кількох перекладів (а не лише перекладу СЄ, а ще й грецького тексту, який вже знайдете, маожу Вам переслати той що в мене).

(І ще подумайте над тим, чому апстоли назвали Церкву Христовою, а СЄ - назвали органзацією свідків Єгови. (Бо я в Церкві Христовій, в містичному Тілі Христовому, а не просто в організації)
І тоді буде можливий подальший діалог.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34241
UNREAD_POSTДодано: 24 грудня 2011, 13:02 

Востаннє тут були:
початківець написав:
sss написав:

:) ну-ну. Проста можливість наповнити свою пиху немічними думками, буцім все спростовано.
Ти намагаєшся мене так образити??
Цитата:
Але ж є друга сторона і чомусь ти, можливо, пропустив. І вона полягає втому, що всі (якщо й не всі, то майже) місця Писання були наведені в цій темі на користь того, що Ісус Христос має рівність з Богом-Отцем. Тому більшість учасників не бачать сенсу продовжувати дискусію на дану тему.
Про цю другу сторону я теж зауважив у повідомленні,усі ті місця які на твій погляд є на користь тройці я прокоментував та спростував.Опісля чого ти та твої сторонники ніяк не відреагували.Отож ви погодились значить з цим!? Так от ,якщо є ще щось що для тебе є вагомим аргументом на користь тройці чи рівності Христа з Богом,то прошу дуже,і це розглянемо та зясуємо.Поки що ,тобі зоокрема, ще раз нагадую,що Ісус не є рівним з Богом,бо не є Всемогутнім чи Всезнаючим,адже не знає часу кінця та не може вирішувати хто сидітиме праворуч від нього у царстві.Таку здатність має лишень той кого названно Отцем небесним.От можеш це заперечити???Так запереч,а не пиши про пиху чи немічні думки.Бо складається враження що ти це про себе написав вище.
Цитата:
Р. С. Не буть надто рузумним у власних очах. Знання надимає. Прийміть як щиросердечну пораду, друже 3с.
Початківце,нічого у моїх словах не світчить про мою пиху.Це лишень суха констатація факту і нічого особистого.Тому або запереч або прийми це.Тож коли правильно послуговуватись знанням воно ніколи не надиматиме.Спробуй і переконаєшся.Твій друг ССС,а не 3с. :lol: :lol: Бувай здоровий)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34242
UNREAD_POSTДодано: 24 грудня 2011, 13:11 

Востаннє тут були:
Michail написав:
sss написав:
Michail написав:
Цитата:

Цитата:

Цитата:

Цитата:

Цитата:

Якщо я зроблю резюме з кожної апології, то Вам просто нічого буде аналізувати. Слід читати першотекст для аналізу. А безстрашність я виявляю, пересилаючи книгу на Ваш імейл, якщо дасте в приватку. Якщо чогось боїтесь, можете для цього створити тимчасовий імейл.

Ну то як, заради пізнання істини приймете книгу?

На рахунок звертання "друже", то дякую, лиш би це було щиро.

Цитата:

Не прочитавши цю книгу ,вважайте, що Ви нічого не проаналізували, це точно щиро Вам кажу.
Михайле бачу ви вже почали хвилюватись.А це є ознакою того що всеж у вас є сумніви.Навіщо пишете одне і теж двічі??? :lol: :lol: Так от друже,повторюю вкотре--Візьміть і тут стисло,своїми словами ,напишіть те що у тій книзі на вашу думку є явним запереченням того про що проповідують сЄ.А то складається враження що ви хочете відтянути свій кінець :) .Розвійте сумніви.Ваш друг ССС)))) :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34244
UNREAD_POSTДодано: 24 грудня 2011, 13:30 

Востаннє тут були:
Michail написав:
І ще, дарма посилають СЄ своїх адептів на вулиці, якщо ті ше не знають хоча б так свою думку подавати, як Ви. Надавно зустріли мене двоє... Обоє старші чоловіки. Один, видно, стажер. ПОчав мене випитувати, чи хотів би я, щоб моя дружина мене поважала? Кажу, що поважає, Слава Богу...
Він каже, чи хотів би я щоб робота була... Кажу, що є навіть більше, ніж одна, СЛава Богу...
І так далі.Потім я задав Йому питання, "Чи впевнений він у тому, що після смерті Він буде в Царстві Небесному з Богом". (Це питання і Вам задаю тепер)І тут почалось цікаве: він почав задумуватись. І ніби впевнений, і ніби не дуже.... Отоді втрутився старший, досвіченіший і почав думку СЄ про матеріальне Царствво Небесне толкати. (Видно поняв, що мтажер помилку допустив і почав задумуватись що буде після його смерті..., а це я ще навіть слово "дуща" не сказав).І я далі почав пояснювати про вічне Царство Небесне, про преображення всього створіння, але старший вже не слухав, махнув на мене рукою і старався відтягнути стажера. І це при чому, я через них один автобус пропустив (на Славу Божу, і вже другий міг пропустити , якби мене слухали. На останок їм кинув що ап. Павло сказав, що дуже хоче покинти тіло, щоб Бути разом з Христом (Книга К Римлянам > Глава 7 > Стих 24:
Бедный я человек! кто избавит меня от сего тела смерти?;
24. А щоб полишатися в тілі, то це потрібніш ради вас. Отже Павло вірив про те, що може бути й поза тілом. (є ще й інші місця, лиш не памятаю де),хай думають не про земне, а про Небесне.
Цитата:
Книга К Филиппийцам > Глава 3 > Стих 21:
Который уничиженное тело наше преобразит так, что оно будет сообразно славному телу Его, силою, [которою] Он действует и покоряет Себе всё.

От яке має бути тіло після воскресіння (хоча і те ж саме, що було створене, але вже духовне. Вони ж цого не розуміли).Вони собі пішли, а я в автобус і по своїм справам.А до одного знайомого прийшли, так він їх так посдив, що не знали що й сказати. І сказав їм, щоб не знаючи свого вчення, краще не ходили і не соромились.
:lol: :lol: .Михайле,вам оповідання треба складати і до вільного життя посилати,а не тут час гаяти.Нащо ті байки про автобусну та бідних адептів.Розмова тут з вами чудово виявляє хто є хто.Ви неодноразово зрікались своїх слів говорячи що помилились чи чогось не зауважили.Неодноразово зводили наклеп на співбесідників ,у чому власне я вас розоблочав.Та й не лишень я.Згадати ваші славні дискусії з паном на імя Юр,про Марію та тіж тіла після воскресіння :lol: :lol: .Чому не берете уроки з минулого??Чого лишень варті ваші слова про Архангелів котрих на вашу думку є декілька чи то 7 чи то 6 :D :D .Ті ,кого ви там зустріли,мабуть ніколи б до такого не додумались. :lol: І ви опісля такої ганьби і далі намагаєтесь співбесідників вводити в оману????Невже вам не достатньо того сорому з яким стикались в минулому???Тож не хвилюйтесь так за тих кого ви там зустріли та кого ваш знайомий посадив.Вони,на відмінну від вас служать щиро Богу як можуть.А ви позакривались там у своїх семінаріях,церквах та й службу буцім несете тройці.Чому не йдете до людей як оті кого ви там зустріли.??Кишка тонка??? :) Страх зїдає??Тому задумайтесь над причиною цього,і робіть зміни у своєму житті.Ну і тут начебто про Ісуса-Бога? говорять.Ви ж знову відводите увагу від цього до тіл у яких буде восресіння.Для цього є відповідна тема,от там і засвітіться.На все добре друже,)))Одумайся поки не пізно.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34245
UNREAD_POSTДодано: 24 грудня 2011, 13:58 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Як знаєте що праворуч Отця??Написанно праворуч Бога.А Бог начебто у вас це тройця.Чи не так??Знову все сплуталось у вас Михайле.

Хіба Ісус не називав Бога своїм Отцем?
А кого ще окрім Отця,Ісус називає Богом??
Цитата:
Бог для нас Трійця
Я про це знаю.тому й писав що написанно "син сидить праворуч Бога".Правильно??Також написанно що головою сина є Бог.Пправильно??Тож Бог самі кажете для вас тройця,а це значиь що син сидить праворуч тройці та головою сина є тройця :lol: .Тому я нерозумію яким чином ви вважаючи Бога тройцею,дійшли до висновку що Ісус сидить праворуч лишень Отця а не цілісного Бога. :lol: ,
Цитата:
і один з Трійці - Ісус Христос-Бог, перший серед рівних - Отець-Бог. Ісус Христсо (Син Божий)-Бог, сів по правицю Бога-Отця.
:roll: Так хто є Богом,тріця чи син??трійця чи Отець??Яким чином ви приходите до того про що пишете.Несоромно вам покладати надію лишень на свої примітивні розваження.СЄ на відміну від вас знову ж таки ніколи до такого не доходять.Написанно сидить праворуч Бога,а отже син Богом не є,так як знаходиться поза Богома бо коло Бога,або з Богом.Більш того як я ,теж зауважив -написанно "гловою сина є Бог",а не якась одна іпостась тройці.І це знову ж таки вказує на окремість сина від одного Бога.Як бачите навіть натяку немає у ваших судженнях на логіку
Цитата:
Все логічно.
:D :D Сміх курам.)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34246
UNREAD_POSTДодано: 24 грудня 2011, 14:16 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Коротше кажучи,я кщо всі наведені цитати Вас не переконують (бо Ви їх в єдино не склепали і як єдине не проаналізували), то думаю Вам слід прочитати книгу Скерцо Ігора і по ходу перевіряти все в Біблії, та ще краще на основі кількох перекладів (а не лише перекладу СЄ, а ще й грецького тексту, який вже знайдете, маожу Вам переслати той що в мене).
Про книгу Скерцо я вже писав.Насмільтесь і все стане очевидним.А щодо отих цитат які ви подали то я кожну прокоментував.Якщо помітили,після цього ви чомусь мовчите(усі).То яким чином ті цитати доводять що Ісус Бог,коли ви не спроможні дати відповіді на навідні питання чи явні заперечення тих буцім то доводів троці??

Цитата:
(І ще подумайте над тим, чому апстоли назвали Церкву Христовою, а СЄ - назвали органзацією свідків Єгови.
Тому ,що ви поняття немаєте що таке церква,більш того Христова.То я вам раджу це дослідити.Гадаю опісля не даватимете таких примітивних порад.
Цитата:
(Бо я в Церкві Христовій, в містичному Тілі Христовому, а не просто в організації)І тоді буде можливий подальший діалог.
Як забажаєте.-"Хто чинить неправедність, хай і надалі її чинить, а брудний нехай стає ще бруднішим. Але праведний хай далі чинить праведність, а святі — далі освячуються.".На все добре Михайле.Одумайтесь поки не пізно.)))Ваш друг ССС.
Р.С І знову,як бачите,кожен ваш пост я розглянув та прокоментував,на відмінну від вас.На мої ж слова,як то часто є, ви реагуєте лишень мовчки.Мабуть таки погоджуєтесь з написанним!!!? :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34249
UNREAD_POSTДодано: 24 грудня 2011, 21:46 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Початківець написав:
sss написав:
ну-ну. Проста можливість наповнити свою пиху немічними думками, буцім все спростовано.
Ти намагаєшся мене так образити??

Ні в якому разі. Можливо, тон мого повідомлення тобі й видався образливим, але насправді воно далеко не так.
Цитата:
Про цю другу сторону я теж зауважив у повідомленні,усі ті місця які на твій погляд є на користь тройці я прокоментував та спростував.Опісля чого ти та твої сторонники ніяк не відреагували.Отож ви погодились значить з цим!? Так от ,якщо є ще щось що для тебе є вагомим аргументом на користь тройці чи рівності Христа з Богом,то прошу дуже,і це розглянемо та зясуємо.Поки що ,тобі зоокрема, ще раз нагадую,що Ісус не є рівним з Богом,бо не є Всемогутнім чи Всезнаючим,адже не знає часу кінця та не може вирішувати хто сидітиме праворуч від нього у царстві.Таку здатність має лишень той кого названно Отцем небесним.От можеш це заперечити???Так запереч,а не пиши про пиху чи немічні думки.Бо складається враження що ти це про себе написав вище.

То вього-на-всього лише твої думкі і не більше. Хоча б останнє місце, наведене мною, про спільний престол Бога й Агнця.
Цитата:
Початківце,нічого у моїх словах не світчить про мою пиху.Це лишень суха констатація факту і нічого особистого.Тому або запереч або прийми це.Тож коли правильно послуговуватись знанням воно ніколи не надиматиме.Спробуй і переконаєшся.Твій друг ССС,а не 3с. :lol: :lol: Бувай здоровий)))

Вибач, якщо для тебе образливим моє звертання до тебе як 3с. Я більш так не буду! Просто інши учасникі припускають своє бачення, думку, розуміння на те чи інше місце, то у тебе все спростовано і все зрозуміло. Якщо в мене склалась не правильна думка, то запереч.

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>