sss написав:
Michail написав:
Цитата:
При чому тут пізнання істинни до отих ваших ссилок які мені не відкриваються?7Ви мене просто намагаєтесь так образити??
Так, пізнання істини обовязково включає пункт "образити ссс"
А серйозно, якщо Ви не боїтесь прочитати правдиву книгу ( з якої були ті посилання), то дайте в приватку адрес Вашого імейлу. Інакше її тут не виставлю. А сканування Ви відкрити не можете...
У тій книзі все є. І особливо про те, що Ісус не архангел, і багато чого іншого цікавого.
Ой Михайле боюсь аж коліна трясуться
.Якщо серйозно ,то я нерозумію для чого мені її прочитувати.Я як почну перечитувати подібні праці,то мені не вистачить часу на все інше.Та й коли в мене виникатимуть навідні питання,кому я їх ставитиму.Як мені звязатись з автором.В даному випадку ви хочете мені щось тут закинути.тому я вкотре вам повторюю,коли маєте щось то пишіть сюди по сутті,що і як.Візьміть і тут стисло напишіть те що написанно у тій книзі та що на вашу думку є явним запереченням того про що проповідують сЄ.Я залюбки це проаналізую та разом з вами зясую чи так воно є як пише той автор.тож почніть хоча б з чогось одного двох трьох.Я чекатиму і віритиму що ви не відступатимете і виявите свою безстрашність, на відміну від мене)))Ваш друг ССС
Р.С Як бачите кожне ваше слово проаналізованне та прокоментованне,ба навіть спростованно.Тому і досі нічого що б доводило те ,що Ісус є одним Богом тут не зустріти.То невже Ісус таки не один Бог??
Ви що, руки вгору підняли? Хто хоче пізнати істину, то не побоїться знайти часу для прочитаання однієї книги. Мені атеїсти колись дали купу книг. І я взявся їх прочитати. А доти пообіцяв на їх форум не заходити. допоки не прочитаю. І не заходжу.
Хоч книги читаю повільно їхні, бо важко написані і не дуже цікаві.
Цитата:
Я як почну перечитувати подібні праці,то мені не вистачить часу на все інше.
На перечитування публікацій СЄ? Де нового мало, аі все лише однієї СЄ-думки держится? Я читаю літературу всіх християн. І СЄ прочитав, повірте, море журналіів і кілька книг (при чому в юні роки і вже тоді мене не звело це хоча роздуми глибокі і з сумнівами були, але це ж був процес пізнання і в ньому дозволяється сумнів).
А Ви тут відкараскуєтесь від однієї книги.
Цитата:
Та й коли в мене виникатимуть навідні питання,кому я їх ставитиму.Як мені звязатись з автором.
Коли Ви почнете читати цю книгу, то у Вас обовязково виникнуть запитання, бо в ній спростовані всі ті "спростування" що Ви до тепер у цій гілці вели. ТОму автор дав свй імейл в книзі! Крім того, можете запитання і тут давати, цитуючи маленькі елементи книги (текстом), бо я на це точно не маю часу.
В книзі автор забороняє вивішувати її чи сторінки з неї в Інтернеті. І я чесно цього дотриматись хочу. (Самі прочитаєте про цю заборону), але цитати з любої книги можна з посиланням на автора виписувати. Це номра в науці! Я ж не можу прост цитати вивішувати, бо там на кожне Ваше спростування цілий розділ треба цитувати.
Цитата:
Візьміть і тут стисло напишіть те що написанно у тій книзі та що на вашу думку є явним запереченням того про що проповідують сЄ.
Тільки що це стисло зробив. Бо там таке сильне апологетичне богословя, що просто не стисну його в маленькі абзаци.
Цитата:
залюбки це проаналізую та разом з вами зясую чи так воно є як пише той автор.тож почніть хоча б з чогось одного двох трьох.Я чекатиму і віритиму що ви не відступатимете і виявите свою безстрашність, на відміну від мене)))Ваш друг ССС
Якщо я зроблю резюме з кожної апології, то Вам просто нічого буде аналізувати. Слід читати першотекст для аналізу. А безстрашність я виявляю, пересилаючи книгу на Ваш імейл, якщо дасте в приватку. Якщо чогось боїтесь, можете для цього створити тимчасовий імейл.
Ну то як, заради пізнання істини приймете книгу?
На рахунок звертання "друже", то дякую, лиш би це було щиро.
Цитата:
Р.С Як бачите кожне ваше слово проаналізованне та прокоментованне,ба навіть спростованно.Тому і досі нічого що б доводило те ,що Ісус є одним Богом тут не зустріти.То невже Ісус таки не один Бог??
Не прочитавши цю книгу ,вважайте, що Ви нічого не проаналізували, це точно щиро Вам кажу.
Він каже, чи хотів би я щоб робота була...
Кажу, що є навіть більше, ніж одна, СЛава Богу...
І так далі.
Потім я задав Йому питання, "Чи впевнений він у тому, що після смерті Він буде в Царстві Небесному з Богом". (Це питання і Вам задаю тепер)
І тут почалось цікаве: він почав задумуватись. І ніби впевнений, і ніби не дуже.... Отоді втрутився старший, досвіченіший і почав думку СЄ про матеріальне Царствво Небесне толкати. (Видно поняв, що мтажер помилку допустив і почав задумуватись що буде після його смерті..., а це я ще навіть слово "дуща" не сказав).
І я далі почав пояснювати про вічне Царство Небесне, про преображення всього створіння, але старший вже не слухав, махнув на мене рукою і старався відтягнути стажера. І це при чому, я через них один автобус пропустив (на Славу Божу, і вже другий міг пропустити , якби мене слухали. На останок їм кинув що ап. Павло сказав, що дуже хоче покинти тіло, щоб Бути разом з Христом (Книга К Римлянам > Глава 7 > Стих 24:
Бедный я человек! кто избавит меня от сего тела смерти?;
24. А щоб полишатися в тілі, то це потрібніш ради вас. Отже Павло вірив про те, що може бути й поза тілом. (є ще й інші місця, лиш не памятаю де)
, хай думають не про земне, а про Небесне.
Цитата:
Книга К Филиппийцам > Глава 3 > Стих 21:
Который уничиженное тело наше преобразит так, что оно будет сообразно славному телу Его, силою, [которою] Он действует и покоряет Себе всё.
От яке має бути тіло після воскресіння (хоча і те ж саме, що було створене, але вже духовне. Вони ж цого не розуміли).
Вони собі пішли, а я в автобус і по своїм справам.
А до одного знайомого прийшли, так він їх так посдив, що не знали що й сказати. І сказав їм, щоб не знаючи свого вчення, краще не ходили і не соромились.