Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 жовтня 2025, 09:28

Створити нову тему Відповісти  [ 98 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Далі

Чи вірите ви, що поява НЛО та інших незвичних явищ є реальними?
Та ні, вигадки це все 69%  69%  [ 18 ]
Сам був свідком таких явищ 8%  8%  [ 2 ]
Вірю, що таке може бути 23%  23%  [ 6 ]
Всього голосів : 26
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення:
8134
ДописДодано: 01 квітня 2007, 15:34 

Стать: Він
Востаннє тут були:
07 лютого 2011, 10:23
Написано: 445
Віровизнання: просто вірю в Бога
Тарас написав:
Офіційні наукові книги ще досі пишуть про безглузду теорію еволюції.

Теорія єволюції стверджує що єдиним джерелом життя є Земля. Всі інші планети є мертвими. Ми - єдиний розум у космосі. Це ж абсурд.

Цитата:
Якщо ти знаєш яка будова зірок, то мав би розуміти, що на них ніхто жити не може. :) :) :)

Вже розгледіли планету, яка знаходиться біля найближчої до нас зорі.
Вона велика, як Юпітер. Не виключено що є і інші, менші по розміру.
Думайте. Може відкриється Вам.

Цитата:
До того ж яномальне явище, це ще не НЛО. Тоді НЛОм треба називати перехід ізраїлітян через червоне море.

Є такі, які кажуть, що то їх рук діло. Вони виконували волю Божу.
Ну менше з тим...
Читйте Пророцтво Тієхоби. http://www.bioresonant.com/freebooks.html
Вибираєм Thiaoouba Prophecy - Russian translation
Думаю щось в тому є...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8135
ДописДодано: 01 квітня 2007, 15:49 

Востаннє тут були:
ЮРА написав:
Чи вірите ви, що поява НЛО та інших незвичних явищ є реальними?

Реальність є суб'єктивна по сприйняттю. Тому я вірю.

Цитата:
Відповідь: що таке реальність? це тільки те, що я бачив, чи це і те про що інші говорять?
Величезне Вселенське ВСЕ що Є то є її величність Реальність.

Цитата:
Одні говорять що Бог є, інші -що його немає!

в них проблеми зі сприйняттям.

Цитата:
Якщо я не бачив Бога (здається Його не бачив ніхто) чи підтверджує це його нереальність?

Його не бачити треба, а виявляти, проявляти на ділі та відчувати.
"Бог є Любов" (с). Любов не є видима очима, це духовна ідея, величне відчуття, містерія радості та миру, бенкет святого духу.

Цитата:
Троє дивилися на яблуко. Один бачив сферу, один жовте а один відчув смак. Що є реальним? Все, чи то що побачив кожен? Чи і те що вони не побачили (хробак в середині) є теж реальність?

Все є гранями одної реальності, тільки видними з різних точого зору.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8140
ДописДодано: 01 квітня 2007, 21:06 
НЕСЛУХНЯНИЙ (заблоковано)

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
02 вересня 2007, 12:49
Написано: 368
LMax написав:
Цитата:
Якщо я не бачив Бога (здається Його не бачив ніхто) чи підтверджує це його нереальність?

Його не бачити треба, а виявляти, проявляти на ділі та відчувати.
"Бог є Любов" (с). Любов не є видима очима, це духовна ідея, величне відчуття, містерія радості та миру, бенкет святого духу.

Це твердження не є справедливим, бо воно заперечує твердження "Слово стало плотью!".
Не знаю про бенкет, але якщо мова йде про особу, за правилами треба писати - Святого Духа.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8145
ДописДодано: 02 квітня 2007, 11:21 

Востаннє тут були:
ЮРА написав:
Це твердження не є справедливим, бо воно заперечує твердження "Слово стало плотью!".

Слово не вмерло в плоті. Що таке Слово? - то є Інформаціюя по сучасному.
Про справедливість я тут промовчу...

Цитата:
Не знаю про бенкет, але якщо мова йде про особу, за правилами треба писати - Святого Духа.

Що це: буквоїдство? Книжництво?
Я можу всі слова писати з великої. Це проблема?
Головне ж Суть. Як не розумієш - то толк який, мала буква чи велика??

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8153
ДописДодано: 02 квітня 2007, 14:20 

Востаннє тут були:
LMax написав:
Слово не вмерло в плоті. Що таке Слово? - то є Інформаціюя по сучасному.
Про справедливість я тут промовчу...

Саме твердження, що любові не видно очима, є твердженням що Слово не стало плотью. Якщо Слово є тільки інформацією, то поклоніння Богу є лише релігією!
Приклад Слова ,що стало плотью (тобто видимою реальністью): "Прощаються тобі гріхи твої! Всань і іди" І встав і пішов і підтвердилося, що гріхи прощені.
Приклад мертвого слова: "Прощаються тобі гріхи твої! Продовжуй бути німим, глухим, паралізованним , тощо. Правда останнє за звичай не говориться! :wink:
LMax написав:
Я можу всі слова писати з великої. Це проблема?
Головне ж Суть. Як не розумієш - то толк який, мала буква чи велика??

І Біблія, пишучи деякі слова з Великої літери, передає своє
ставлення до написанного. А саме у ставленні (його видно, його не заховаєш за символизмом,балачками, вчаннями і .т.п. ) є Суть. :!:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8163
ДописДодано: 03 квітня 2007, 13:50 

Востаннє тут були:
ЮРА написав:
Саме твердження, що любові не видно очима, є твердженням що Слово не стало плотью.
Правильно. Це якщо вона не проявлена, то її не видно очима. А любов виявляється на ділі, чим і віра підтверджується.

Цитата:
Якщо Слово є тільки інформацією, то поклоніння Богу є лише релігією!

Видно в тебе стереотип щодо інформації...
Бог є інформаційна структура про ВСЕ що Є. Це Єдине Джерело великого та неосяжного знання Істини.

Цитата:
Приклад Слова ,що стало плотью (тобто видимою реальністью): "Прощаються тобі гріхи твої! Всань і іди" І встав і пішов і підтвердилося, що гріхи прощені.
Приклад мертвого слова: "Прощаються тобі гріхи твої! Продовжуй бути німим, глухим, паралізованним , тощо. Правда останнє за звичай не говориться! :wink:

Ну я відповів вже по цьому - їх віра слабка.

Цитата:
І Біблія, пишучи деякі слова з Великої літери, передає своє
ставлення до написанного.

В мові оригіналу нема великих літер. Перекладачі їх наставили де їм подобалося (я натрапив на якесь місце в укр. перекладі Огієнка, яке в очі ріже великою буквою в такому місці, де явно що її там не мало бути, бо суть речення там міняється на протилежну. В рос. версії там стоїть мала буква, в англ. - також мала. Жалко що не помітив я собі того, щоб показати).

Цитата:
А саме у ставленні (його видно, його не заховаєш за символизмом,балачками, вчаннями і .т.п. ) є Суть. :!:

я спеціально написав з малої, щоб перевірити реакцію. Не ображайся, це мій трюк для перевірки твого ставлення до букв...
Я таке часто практикую в розмовах на форумах.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8165
ДописДодано: 03 квітня 2007, 17:23 

Востаннє тут були:
LMax написав:
Бог є інформаційна структура про ВСЕ що Є. Це Єдине Джерело великого та неосяжного знання Істини. .

Проїхали. Давай визначення людині з точку зору інформатитки та подібності. А також сірої мишки, котика Мурчика і собачки Рябка.
LMax написав:
Ну я відповів вже по цьому - їх віра слабка. .

Зрозумів. Сила віри подібна силі електричного струму, за законом Ома залежить від опіру, підкоряється фізичним законам, і залежно від сили віри відкривається доступ до Всього, як єдиної інформаційної структури. Оскільки Джерело знання Істини єдине і не осяжне, віра з точки зору інформаційних структур є велечиною потрібною, но недостатньою. Вводи нові терміни.
LMax написав:
В мові оригіналу нема великих літер. Перекладачі їх наставили де їм подобалося (я натрапив на якесь місце в укр. перекладі Огієнка, яке в очі ріже великою буквою в такому місці, де явно що її там не мало бути, бо суть речення там міняється на протилежну. В рос. версії там стоїть мала буква, в англ. - також мала. Жалко що не помітив я собі того, щоб показати)..

В мові оригіналу немає і номерів віршів. Тобто поняття "не вбий", "не пожадай" відноситься з контексту до ближнього твого.
Оскільки ти та інші не ближні мої, я тебе (а ти мене) можу вбивати стільки раз, доки ти не попадеш під визначення "ближнього".
Український переклад Огієнка - всього лише підтвердження що казати
"велик и могуч украинский язык" було би викликаючим.
LMax написав:
я спеціально написав з малої, щоб перевірити реакцію. Не ображайся, це мій трюк для перевірки твого ставлення до букв...
Я таке часто практикую в розмовах на форумах.

Трюки - це прийом ілюзіоністів, одним з яких ти і є.
Ображатися на лицедіїв і фокусників не в моїх правилах. :wink:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8168
ДописДодано: 03 квітня 2007, 20:35 

Востаннє тут були:
ЮРА написав:
Проїхали. Давай визначення людині з точку зору інформатитки та подібності. А також сірої мишки, котика Мурчика і собачки Рябка.

Я не зрозумів: це був сарказм?

Цитата:
Зрозумів. Сила віри подібна силі електричного струму, за законом Ома залежить від опіру, підкоряється фізичним законам, і залежно від сили віри відкривається доступ до Всього, як єдиної інформаційної структури. Оскільки Джерело знання Істини єдине і не осяжне, віра з точки зору інформаційних структур є велечиною потрібною, но недостатньою. Вводи нові терміни.

Щось на подобі цього. Віра є потрібною, але якщо вона ще й знаннями на основі власних логічних роздумів підкріплена, тоді вона стає міцна як сталь. Але не всі мають час думати, то по вірі слабкій мірі й отримають.

Цитата:
Оскільки ти та інші не ближні мої, я тебе (а ти мене) можу вбивати стільки раз, доки ти не попадеш під визначення "ближнього".

середньовічна маячня.

Цитата:
Трюки - це прийом ілюзіоністів, одним з яких ти і є.
Ображатися на лицедіїв і фокусників не в моїх правилах. :wink:

Як завгодно. Тоді Бог великий ілюзіоніст.
А вчителі тебе будуть випробовувати доти, поки твій бог сатана, який є князь цього світу.
Поки до Бога не повернешся, так буде. Так є.

Як мав Доброго, то чого покинув?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8171
ДописДодано: 03 квітня 2007, 21:00 

Востаннє тут були:
05 грудня 2010, 21:29
Написано: 1290
Віровизнання: п'ятидесятник
LMax написав:
по вірі слабкій мірі й отримають.

Хочу бачити як ти після власних логічних роздумів скажеш горі кинутися в море і вона тебе послухає (бо ж віри як гірчичне зерно для цього не достатньо).
І хочу знати як логічно пояснити вознесення Христа на небо, вознесення Іллі на небо, розступлення моря, Йордану перед ізраїлітянами, розступлення Йордану перед Єлисеєм. Список можна продовжувати дуже довго. Все це явища, які протирічать фізичним законам. (версію з інопланетянами будь-ласка не пиши :) )

Бо Господь дає мудрість, з Його уст - знання й розум! Господи дай нам мудрості!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8176
ДописДодано: 03 квітня 2007, 23:46 

Востаннє тут були:
LMax написав:
середньовічна маячня.

Раджу тобі почитати 10 заповідей Божих без поділу на вірші (без номерів ) і ти отримаєш відповідь чому древні єврєї вбивали і гвавтували без страху Божого.
LMax написав:
Як завгодно. Тоді Бог великий ілюзіоніст. .

Я десь так казав про Бога?
Великими ілюзіоністами і фокусниками є Його послідовники.
З їхніми пророчествами, іншими мовами і прочою атрибутикою власного звеличування.
LMax написав:
А вчителі тебе будуть випробовувати доти, поки твій бог сатана, який є князь цього світу..

Тобі відкрилося? Чи такі заяви робляться від розпачу?
Поки до Бога не повернешся, так буде. Так є.
LMax написав:

Це цитата? Ти часто її повторюєш і мені цікаво що вона значить?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8178
ДописДодано: 04 квітня 2007, 01:08 

Востаннє тут були:
05 грудня 2010, 21:29
Написано: 1290
Віровизнання: п'ятидесятник
Юра написав:
Великими ілюзіоністами і фокусниками є Його послідовники

Думаю слово "послідовники" варто було б написати в лапках.

Бо Господь дає мудрість, з Його уст - знання й розум! Господи дай нам мудрості!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8186
ДописДодано: 04 квітня 2007, 14:42 

Востаннє тут були:
Тарас написав:
Хочу бачити як ти після власних логічних роздумів скажеш горі кинутися в море і вона тебе послухає (бо ж віри як гірчичне зерно для цього не достатньо).

То моя проблема невіри в таке, яка прописана в підсвідомість з дитинства.
Як на мене, легше хворобу вилікувати, чим гору перемістити.

Цитата:
І хочу знати як логічно пояснити вознесення Христа на небо, вознесення Іллі на небо, розступлення моря, Йордану перед ізраїлітянами, розступлення Йордану перед Єлисеєм. Список можна продовжувати дуже довго. Все це явища, які протирічать фізичним законам. (версію з інопланетянами будь-ласка не пиши :) )

Якщо не хочеш пояснень то не отримаєш. А буде сліпа віра не відомо у що.
Контрольне запитання: Хто є Бог, що є Бог?
Тільки давай відповідь без церковних догматів, ок? І без цитат з Біблії.
Своїми словами.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8187
ДописДодано: 04 квітня 2007, 14:42 

Востаннє тут були:
ЮРА написав:
Раджу тобі почитати 10 заповідей Божих без поділу на вірші (без номерів ) і ти отримаєш відповідь чому древні єврєї вбивали і гвавтували без страху Божого.

І Бог промовляв всі слова оці, кажучи: Я Господь, Бог твій, що вивів тебе з єгипетського краю з дому рабства.
Хай не буде тобі інших богів передо Мною! Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що в воді під землею.
Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей.
Не призивай Імення Господа, Бога твого, надаремно, бо не помилує Господь того, хто призиватиме Його Ймення надаремно.
Пам'ятай день суботній, щоб святити його!
Шість день працюй і роби всю працю свою, а день сьомий субота для Господа, Бога твого: не роби жодної праці ти й син твій, та дочка твоя, раб твій та невільниця твоя, і худоба твоя, і приходько твій, що в брамах твоїх.
Бо шість день творив Господь небо та землю, море та все, що в них, а дня сьомого спочив тому поблагословив Господь день суботній і освятив його.
Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі!
Не вбивай!
Не чини перелюбу!
Не кради!
Не свідкуй неправдиво на свого ближнього!
Не жадай дому ближнього свого, не жадай жони ближнього свого, ані раба його, ані невільниці його, ані вола його, ані осла його, ані всього, що ближнього твого!

І що? Що змінилося? Хто сказав, що абзаців не було?

ЮРА написав:
LMax написав:

Це цитата? Ти часто її повторюєш і мені цікаво що вона значить?

От що значить:
Цитата:

Ти так кажеш про людей, а це Богові огидно. Це противно Любові, яку в тобі не видно. То хто твій Бог?
Ось воно:
Цитата:
Великими ілюзіоністами і фокусниками є Його послідовники.
З їхніми пророчествами, іншими мовами і прочою атрибутикою власного звеличування.

На себе дивись, а не на них.

ЮРА написав:
LMax написав:
А вчителі тебе будуть випробовувати доти, поки твій бог сатана, який є князь цього світу..

Тобі відкрилося? Чи такі заяви робляться від розпачу?

Це є реальність. Вона завжди відкрита в міру твого бажання її осягнути.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8190
ДописДодано: 04 квітня 2007, 17:40 

Востаннє тут були:
LMax написав:
Не вбивай!
Не чини перелюбу!
Не кради!
Не свідкуй неправдиво на свого ближнього!
Не жадай дому ближнього свого, не жадай жони ближнього свого, ані раба його, ані невільниці його, ані вола його, ані осла його, ані всього, що ближнього твого!
І що? Що змінилося? Хто сказав, що абзаців не було?
.

Мені важко говорити з людиною яка не відрізняє нумерацію від абзаців. Саме відсутність нумерації та знаків розділення дозволяє трактувати заповіді в контексті заборони тільки відносно "ближнього твого" Отже тебе древні євреї вбили би без сумнівів, що їх покарає Бог.
Хто сказав, що вірші не мали нумерації. Єврейські тексти.
LMax написав:
От що значить:
Цитата:

Ти так кажеш про людей, а це Богові огидно. Це противно Любові, яку в тобі не видно. То хто твій Бог?.

Що ти скажеш про навтовпи християнців, які бігали по майданам і кричали "бандити!" ? Що ти скажеш про християнців, що Верховну Раду пихасто називають "зРадою"?
Що ти скажеш про християнців що цілували руки Кучмі і розказували по церквам, як вони на випередки за нього молилися? А потім підвели
рису своїм молитвам - "Бандит" (а вироку суда досі немає)
Що ти скажеш, що вони і досі випромінюють любов?
Яку ти в них бачиш любов? В тебе є сміливість спитати, хто їх Бог?
LMax написав:
Це є реальність. Вона завжди відкрита в міру твого бажання її осягнути.

Я теж думаю що ти бачиш реальність. Але визначити реальність і висловити протест такій реальності завжди повязано з гоніннями з боку вождів. Ти ж не хочеш уподобитися Христу і зазнати гоніння за правду, подібно як гнали Його?
Чи ти подібний до одного мого знайомого християнського лідера, що каже: "З нами вже навіть міліція за руку здоровкається, бо ми -то сила"?
І хто йому скаже, що він сліпий?
Шануйся!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8224
ДописДодано: 05 квітня 2007, 14:24 

Востаннє тут були:
ЮРА написав:
Що ти скажеш про навтовпи християнців, які бігали по майданам і кричали "бандити!" ? Що ти скажеш про християнців, що Верховну Раду пихасто називають "зРадою"?
Що ти скажеш про християнців що цілували руки Кучмі і розказували по церквам, як вони на випередки за нього молилися? А потім підвели
рису своїм молитвам - "Бандит" (а вироку суда досі немає)
Що ти скажеш, що вони і досі випромінюють любов?
Яку ти в них бачиш любов? В тебе є сміливість спитати, хто їх Бог?

Я про них нічого не скажу. Хіба що те що ти помиляєшся у приналежності їх всіх до істинних християн.
А ти я бачу політично заангажований?
Про сучасних українських рідновірів-язичників чув? Може ти хочеш до них прєднатися? Їх там дость багато було в тому натовпі...

Цитата:
Я теж думаю що ти бачиш реальність. Але визначити реальність і висловити протест такій реальності завжди повязано з гоніннями з боку вождів. Ти ж не хочеш уподобитися Христу і зазнати гоніння за правду, подібно як гнали Його?

Я ше з тим не визначився...

Цитата:
Чи ти подібний до одного мого знайомого християнського лідера, що каже: "З нами вже навіть міліція за руку здоровкається, бо ми -то сила"?
І хто йому скаже, що він сліпий?
Шануйся!

Якщо Христос їх об'єднує то вони дійсно сила (навіть якщо вони так думають). А ти ніхто, якщо ти сам.
Але я тобі відкрию вже не таємницю: один в полі воїн, а більшість - перемога. Будь собою.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 98 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело