Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 жовтня 2025, 09:38

Створити нову тему Відповісти  [ 98 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Далі

Чи вірите ви, що поява НЛО та інших незвичних явищ є реальними?
Та ні, вигадки це все 69%  69%  [ 18 ]
Сам був свідком таких явищ 8%  8%  [ 2 ]
Вірю, що таке може бути 23%  23%  [ 6 ]
Всього голосів : 26
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення:
7892
ДописДодано: 16 березня 2007, 22:56 

Стать: Він
Востаннє тут були:
05 грудня 2010, 21:29
Написано: 1290
Віровизнання: п'ятидесятник
Дякую Юро. :)

Бо Господь дає мудрість, з Його уст - знання й розум! Господи дай нам мудрості!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7900
ДописДодано: 18 березня 2007, 12:50 
НЕСЛУХНЯНИЙ (заблоковано)

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
02 вересня 2007, 12:49
Написано: 368
Тарас написав:
Дякую Юро. :)

Осінь по карнизам танцює стрептиза
Вискочу за нею в вікно
Трохи політаю
Нехай мене піймають
Зоряні НЛО...
Відлітаю я...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7903
ДописДодано: 18 березня 2007, 23:07 

Востаннє тут були:
07 лютого 2011, 10:23
Написано: 445
Віровизнання: просто вірю в Бога
НЛО (прибульці) це сусіди з ближніх зоряних систем.
http://www.galactic-server.com/linkmap.html
Залежно, від того які в них наміри щодо нас, можна ділити їх на посланців Бога або сатани.
Так як від Бога з'являються досить рідко (а якщо з'являються то у нефізичній формі - ангели), щоб не перешкоджати нашому розвитку в пізнанні (поверненні до) Бога, то ми завше натикаємося на прибульців у фізичній грубоматеріальній формі зі світів падшого зміїїного роду (дерева) - класичних на вигляд представників - так званих "сірих" з сузір'я Зета Ретікулус.
Вони звичайно кажуть, що теж хочуть нам помогти, але так "помагаючи" вони шкодять.
А круги на полях це матеріальні докази неземного походження.
http://www.galactic-server.com/c45d8621k/

Все це ознаки, про які казав Ісус.
Ще кажуть що цей папа передостанній.
Так що готуємось...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7904
ДописДодано: 18 березня 2007, 23:14 

Востаннє тут були:
Ще тарілка http://galactic2.net:81/video/ufo46.mpg
І взагалі тут того багато http://galactic2.net:81/video/video.html
але то з тарілкою саме якісне.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7905
ДописДодано: 18 березня 2007, 23:22 

Востаннє тут були:
Ці може від Бога...

Історія одного контакту.

...Я сидів у машині, що повернута радіатором в сторону сходу сонця, і раптом побачив, як через гребінь пагорба піднімається червоно-жовтогарячий згусток. Спочатку я навіть подумав, що це пожежа. І тільки коли з'явився купол, зрозумів, що це таке. Серце готове було вистрибнути з грудей. Потім уже я зміг розглянути цей величезний диск, що завис над пагорбом.
Я тремтів від хвилювання і, щоб зняти краще, поклав руки на кермове колесо і сфотографував об'єкт, коли він піднявся над рослинністю, освітивши її рівним жовтогарячим світлом...
По частоті згадувань "літаючі тарілки" уже стали об'єктом статистики. Але люди давно виробили скептичний спротив стосовно повідомлень про явища подібного роду: поки пілоти "тарілки" не дадуть інтерв'ю по телебаченню і не пред'являть юридично бездоганних доказів свого неземного походження, - доти ніякі нові свідчення не похитнуть броню скептицизму... і доти, поки хтось сам не побачить Чудо.
Але Чудо не є для кожного - і що за дивна логіка в цих прибульців? Що ж, тим цікавіше свідчення тих, з ким це відбулося. Нехай вони не дуже зв'язкові, нехай вигадливі, фантастичні - але вони все рівно цікаві. Тим більше, якщо вони підтверджуються фотознімками. І тим більше, коли непідробність цих фотознімків підтверджується спецслужбами і такими організаціями, як НАСА...
Мексиканцеві Карлосу Діасу чудо довелось не тільки побачити, але і зняти. І не тільки зняти...
Коли мені було сім років, я побачив перший НЛО. Перше ж фото цього об'єкта я зробив у жовтні 1979-го.
Ми жили в районі Мехіко Койоакане. Об'єкт з'являвся три дні підряд у той самий час. На четвертий день я підготувався: встав заздалегідь, дістав штатив і камеру. Який же я був щасливий, коли він з'явився, як на замовлення!
Наступна зустріч була в червні 1989 року на пагорбі Ахуско на південь від Мехіко. Я працював фотографом, і один журнал дав мені завдання зняти красивий схід. Камера була в мене в руках, коли з'явився НЛО.
Він зринув через пагорб як вертоліт.
Коли НЛО виявився прямо переді мною, уся машина затремтіла. Мотор у неї в цей час працював, і фари горіли, тому що я боявся сидіти один у машині в пустельній місцевості. Але раптом фари на мить стали яскравіші, а потім згасли. Мотор теж стих.
Об'єкт був ще видимим, але знімати з машини я його вже не міг. І тоді я вийшов назовні і зробив ще 15 знімків.
Мною оволодівали дивні почуття. Тому, опинившись у лабораторії, я попросив хазяїна дозволити мені бути присутнім при проявленні моїх слайдів. Переглянувши їх, я зрозумів, що не став жертвою галюцинацій. Те що я пережив, було реальністю! І доказ був у мене в руках. І аналізи, проведені пізніше фахівцями НАСА, виключили імовірність фальсифікації.
У наступні тижні я неодноразово повертався на те місце в надії, що об'єкт з'явиться знову, але він появився тільки через два місяці. І тоді відбувся мій перший контакт...
Я піднімався на пагорб по шосе на Ахуско південніше Мехіко-Сіті. Хмарність підсилилася, я запалив фари, хоча було тільки біля шостої вечора. Почався дощ. Коли я вибрався на пагорб, лило "як з відра". Але з пагорба було видно все плоскогір'я, на якому лежить наше гігантське місто. І знову я помітив між ялицями цей дивний жовтуватий відблиск.
Я пішов скрізь туман через підлісок прямо до світла. Довелося пробиратися між скель, дощ хлестав по каменях, а я все брів і брів до цього світла, що зависло над лісочком. Бог мій, він був реальністю, цей об'єкт, що складається зі світла! Я підняв очі й у цей момент відчув, як хтось торкається моїх плечей. Потім знепритомнів.
Коли я знову отямився, то знаходився на тому ж місці. Було достатньо темно. У темряві я майже навпомацки добрався до машини. Ввімкнув світло й тут побачив поруч ще один автомобіль.
З нього вийшов молодий чоловік приблизно мого віку, років двадцяти трьох, і заговорив незвичайним тихим голосом: "Завтра ранком ми знову зустрінемося на розвилці траси. Тоді ти довідаєшся, що з тобою відбулося". Я тільки зміг видавити із себе: "Дякую"...
А потім відбулося те, що перевернуло все моє подальше життя.
Ми зустрілися з незнайомцем, і він розповів мені про речі, які я донині не можу зробити повним надбанням громадськості. Але з того самого дня почалася моя дружба з цими незвичними сутностями. І ця дружба триває вже без малого сімнадцять років.
Перед контактом я відчуваю якесь поколювання в області сонячного сплетіння... Знаєте, як буває, коли сильно закоханий у когось. І це відчуття нерідко будить мене серед ночі. І тоді я знаю, що відбудеться зустріч. Іноді вони є в образі людей, іноді - як світлі сутності.
Коли вони як люди, їх практично не відрізнити від нас, тільки шкіра ніжніша - як у дитини. Вони сказали, що ще в давнину так запрограмували свій генетичний розвиток, що зараз практично від людей не відрізняються - їм так легше вільно жити поруч з нами.
Вони дуже давно живуть серед нас. Та молода людина, з якою я зустрічався, є завідуючим дитячого садку. Діти для них - святе.
Але, хоча вони і живуть серед нас, думають, звичайно, не так, як ми. Вони намагаються встановлювати контакти з нормальними, розумно думаючими людьми зі стійкою психікою. Папери, заяви, політика їх не хвилюють.
Один раз, гуляючи з одним з них по стежинах Тепоцлана, я запитав, звідкіля вони до нас прибули. Він посміхнувся, потім поклав руку мені на плече і сказав: "Карлос, яке це може мати значення? Головне, що ми тут. Я можу назвати тобі будь-яку зірку, сузір'я, туманність, але навіщо?"
Мені така відповідь сподобалася.
Так само, як ми відкриваємо для себе всі нові таємниці Всесвіту, так і вони тисячоліття назад наткнулися на нас. Почали спостерігати за еволюцією життя на Землі. Вони сказали, що не очікували настільки швидкої еволюції людини на Землі. Усе стається як би бігцем.
І зараз "бігцем" ми направляємося до екологічної кризи. Але вони обіцяють, що не дадуть нам загинути. Помилки ще можна виправити.
Мене нерідко запитують, чи здійснював я з ними польоти на їхньому літальному апараті. Так, робив, і багато разів.
А що в них за космічний корабель? Це корабель зі світла. Коли об'єкт стояв переді мною, я міг рукою пройти крізь його "обшивку". Витягши руку назад, я не зауважував у ній ніяких змін. Заходив туди і все навколо світилося жовтим. Це світло в мене зараз в очах.
Там, у них у кораблі, я нічого, крім світла, не бачив, хоча і відчував, що вони там. Було так яскраво, що спочатку я намагався прикрити очі долонями, але знову - нічого, крім жовтого світла. Більш того, моя власна рука один раз пройшла через голову, що перестала бути матерією в нашому розумінні цього слова!
Що головне я взяв з моїх контактів? Знання про любов, яку вони несуть до прояву всього живого на Землі. І це вразило мене більш за все...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7907
ДописДодано: 18 березня 2007, 23:29 

Востаннє тут були:
1. Сіріус - 8 світл. років (людиноподібні) Члени Конфедерації Людей. Це водна, незрозуміла раса. Вони говорять, що живуть у "свідомості Христа" і знаходяться в Сонячній системі, дуже зв'язаній з нашою власне у фізичному плані. Вони також відіграють роль у допомозі Землі, але роблять це на більш тонких ключових точках, як через китів в наших морях.

2. Тау - 12 світл. років. (людиноподібні) духовно розвинені.

3. Вега - 25 світл. років (людиноподібні) Члени Конфедерації Людей. Більш високо духовно розвинений вид.

4. Плеяди (Сузір'я Тільця) - 26 світл. років - (людиноподібні - "Плеядці" (Pleiadians), "Скандинави" (Nordics) Нордичний тип самий гуманний і миролюбний із усіх рас неземного розуму.

5. Імперия Оріона (Orion Empire) - 26 світл. років (людиноподібні) Члени Конфедерації Людей.

6. Сузіря Сітки (Zeta Reticulum) - 40 світл. років (гуманоїди - "Сірі")

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7910
ДописДодано: 19 березня 2007, 10:26 

Востаннє тут були:
LMax написав:
... І це вразило мене більш за все...

Поздоровляю сайт "Джерело"! Вас відвідало "НЬЮ ЭЙДЖ" :D

http://iriney.ru/sects/na/news002.htm

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7922
ДописДодано: 20 березня 2007, 00:21 

Востаннє тут були:
"НЬЮ ЭЙДЖ" - того не знають.
В них примітивне вчення.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7929
ДописДодано: 20 березня 2007, 10:50 

Востаннє тут були:
LMax написав:
"НЬЮ ЭЙДЖ" - того не знають.
В них примітивне вчення.

Зараз багато що називають примітивним і жадають у тому примітивізмі першості. :D

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7948
ДописДодано: 21 березня 2007, 00:12 

Востаннє тут були:
Як то першості у примітивізмі?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7954
ДописДодано: 21 березня 2007, 01:20 

Востаннє тут були:
З дописів LMax-а виходить, що контактер з космосом Петро, Який якось-то був у Львові, теж Божий посол.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7964
ДописДодано: 21 березня 2007, 11:28 

Востаннє тут були:
Тарас написав:
З дописів LMax-а виходить, що контактер з космосом Петро, Який якось-то був у Львові, теж Божий посол.

Петро - посол. І не просто посол, а посол ... на всі чотири сторони.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
7969
ДописДодано: 21 березня 2007, 11:54 

Востаннє тут були:
Ця "історія одного контакту" не що інше, як одна з ознак останнього часу.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8002
ДописДодано: 23 березня 2007, 22:38 

Востаннє тут були:
Тарас, от,от на що я й намагаюся вказати. Тих ознак вже тисячі.

А перший "контактер" з "НЛО" по Біблії - Мойсей.
На горі Синай "НЛО" йому дало 10 заповідей.
Богохульство? Єретизм? - НІ - Божі Справи, здійснені посланцями з Небес!

Археологія події: http://home.lipetsk.ru/~wyatt/sin_WAR.htm

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8004
ДописДодано: 24 березня 2007, 02:22 

Востаннє тут були:
Тобі осталося тільки написати що Він в свій час був забранний НЛО, щоб я довго і сумно сміявся.
Є така наука в "Нью Ейдж" - "боги третього тисячеліття".
Там НЛО відводиться багато місця.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 98 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело