Сонячник написав:
sss написав:
Адже Ісус у Євангелії обіцяє що коли він прийде то знищить так званих "козлів",а "вівцям" дасть вічне життя.Тому й Рутерфорд гадав що це станеться за того часу,адже як йому так і багатьом іншим здавалося що кінець ось ось настане.
Неуважно читаєте Євангеліє, де чітко сказано, що "
І ці підуть на вічную муку...", тобто не просто знищені будуть, а матимуть вічні муки разом з дияволом та його слугами.
Про ті муки ми вже нераз говорили.Це лише символ знищення(погибелі) про яке памятатимуть вічно.Спробуйте вдумливо прочитати оці слова-"
Вони кару приймуть, вічну погибіль".Погибіль це не муки і аж ніяк не вічні.І вогонь тут лишень для того аби такі люди прийняли раз і назавжди цю погибіль.Ну і про пекло де люди вічно мучитимуться,як ви собі це уявляєте,то така уява теж неузгоджується з Писанням.Адже у Біблії сказанно -"і дало пекло мертвих",а само "було вкинуте в озеро огняне",що явно засвідчує -
мертві вічно не будуть в пеклі,бо пекло мертвих віддасть,а саме буде знищенне.Чи може теж буде вічно мучитись в тому озері огнянному??
sss написав:
Ну побудували дім,сподівались що після кінця,який думали ось ось настане,воскреснуть ті патріярхи,от і будуть мати де жити.Що в цьому поганого.Ну помилились...і що??Хто від цього постраждав?
Цитата:
І тут вас обманюють, адже вічне життя у Царстві Небесному, як сказано: Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу. (Матв.25:34) Багато осель у домі Мого Отця; а коли б то не так, то сказав би Я вам, що йду приготувати місце для вас? (Іван.14:2) Зрозуміло, що віруючим не потрібно на землі готувати тлінні оселі, адже вся земля та діла, що на ній, погорять... (2Петр.3:10)
Знаємо бо, коли земний мешкальний намет наш зруйнується, то маємо будівлю від Бога на небі, дім нерукотворний та вічний. (2Кор.5:1)
Чому одразу обманюють.А може то ви зараз нас обманюєте.Ви навіть не наважитесь проаналізувати ряд тих біблійних вірші на які ссилаються сЄ стосовно свого погляду на це питання.Тому отак одразу говорити про те що сЄ обманюють,вказує на ваше намагання їх принизити,осудити.Хіба таке поводження є християнським пане Сонячнику??
Стосовно тих віршів на які ви зіслались,то звісно ми про них знаємо.Але ми знаємо і про інші вірші,тому не можемо на них закрити очей.А чому ви недочитуєте Біблію до кінця та не звертаєте увагу на ті вірші котрі говорять про вічне життя на землі ,то мені відверто кажучи незрозуміло.Якщо ви себе тут представляєте як чесну людину,християнина, то чому таке має місце у вашому поводженні???
По сутті тих віршів на котрі ви зіслались,то давайте разом їх проаналізуємо.Т ак от Мт25:34-
Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу.Зрозуміло на що ви хочете звернути увагу-"посядьте царство".І що,це вказує на небесне життя??Аж ніяк Сонячнику,адже подивіться в подібне місце Писання-" І Ти їх зробив для нашого Бога царями, і священиками, і вони
на землі царюватимуть!".(Об5:10).І що ви мені після цього скажете??Як написанно?-
царюватимуть на землі.Правильно написанно чи ні??Чи може ви цих слів ніколи не читали у Писанні??
Йдемо далі-Іван.14:2,жодним чином не заперечує вічного життя на землі.Ісус там говорить де він готуватиме місце проживання у майбутньому
своїм учням,але аж ніякне усьому праведному людові.Чи не так Сонячнику?? Стосовно 2Петр.3:10,так і тут ці слова слід вдумливо читати та при цьому брати до уваги інші подібні місця Біблії,адже слово "земля" у Біблії має різні значеня і не завжди вказує на планету(Буття 11:1; 1 Царів 2:1, 2; 1 Хронік 16:31; Псалмі 96:1)Погодьтесь добродію))).Окрім того якщо керуватись таким уявленням як ви ,то виходить що не тільки земля згорить,а й
небо з усіма планетами.Але ви ж фізик,то повинні розуміти що огонь ніякої шкоди небу не зробить,адже такі небесні тіла як
Сонце є самі тим огнем.Чи не так пане фізику??
Ну і стосовно слів Павла які він пише до тогочасних християн 2Кор5:1,то і тут жодних проблем не виникає,адже усі тогочасні християни котрих на той час було не так вже і багато мали надію жити вічно на небі,бо складали оту "малу черідку" про яку говорив Христос.Проте пізніше Христос говорив і про"
інших овець,які не цієї кошари,котрих Він ще має припровадити".І це власне мало відбуватись пізніше.От тому то Павло каже в той час саме так як каже.Проте,знову ж таки,на що надіялись Божі люди до Христа??-на вічне життя в небі чи на землі??Чи вам відомо щось про це Сонячнику??І як бути з тими біблійними віршами які говорять про вічне життя на землі??Наприклад-
"Вспадкують праведні землі і повік будуть жити на ній"(Пс);"
Бо замешкають праведні землю, і невинні зостануться в ній, а безбожні з землі будуть вигублені, і повириваються з неї невірні!"(Пр)