Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 13 липня 2025, 16:20

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (туристична)
44185
UNREAD_POSTДодано: 01 квітня 2013, 11:48 

Стать: Він
Востаннє тут були:
10 травня 2025, 03:31
Написано: 904
Olka написав:
Доброго дня! хотілося б запитати вашої думки! я студентка 2 курсу денної форми навчання, хочу поїхати в США як турист з групою людей! поїздку мені оплачують батьки (хоть мати працює медсестрою, а батько працює не офіційно і не мають високої заробітньої плати, але за все життя вони назбирали трішки грошеннят і мають рахунок в банку) Зараз планую їхати також в тур з групою людей в Польщу, Угорщину, а потім хотілося б в Америку на тиждень ! які в мене шанси, що мені відкриють візі, і які документи мені потрібні для цього??
Які в посольстві можуть задати питання? як саме потрібно буде на них відповісти? як мені можна доказати що я не збираюсь залишити в сша?

До студентів у них добре ставлення, особливо до тих, які люблять подорожувати, вивчати культуру інших народів тощо. Особливо важливо те, що ви вже були (тобто будете) в країнах Шенгенської зони. Це - великий плюс. Документи: довідку з вузу і головне чітку програму перебування в США.

ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
45025
UNREAD_POSTДодано: 28 червня 2013, 18:13 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
29 червня 2013, 11:33
Написано: 1
Віровизнання: католик
Привіт! Я хочу робити гостьову візу, 3 роки тому була в США, по програмі Work&Travel. Тепер я проходжу інтернатуру (тобто ще вчуся). Цього року одружилася і поміняла своє прізвище на чоловікове, український паспорт зробила на нове прізвище, а закордонний не переробляла, тому що там моя віза попередня.
Скажіть, будь ласка, чи треба міняти закордонний паспорт і які шанси отримати візу?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45035
UNREAD_POSTДодано: 04 липня 2013, 22:37 

Востаннє тут були:
06 липня 2025, 03:59
Написано: 4683
Віровизнання: християнин
Olka написав:
Які в посольстві можуть задати питання? як саме потрібно буде на них відповісти? як мені можна доказати що я не збираюсь залишити в сша?

НазарБазар написав:
Можливо хтось знає які стандартні питання може задати консул?
У цій темі вже багато говорилось про це... Більшість людей лише питають за себе, але мало хто охочий поділитися досвідом після співбесіди. :?
mariana.if написав:
Скажіть, будь ласка, чи треба міняти закордонний паспорт і які шанси отримати візу?
Я думаю, щодо заміни паспорта - не знаю точно, але якщо є діюча віза в старому паспорті, то можна зробити додатковий паспорт - відтак залишиться два паспорта на руках. Щодо консульства США, то швидше всього це немає значення, але краще запитатися в консульстві як вони до того ставляться:
http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/ ... tion2.html - тут є вся інформація куди звертатися.

А на цьому форумі прохання долучатися до обговорення духовний питань, що стосуються вічного життя! Не забувайте, що це християнський форум. Нехай кожен з нас в першу чергу подбає про ЖИВУ ВІЗУ, яка дозволить увійти у вічність з Богом, у той Край, що приготував Бог для всіх, хто любить Його!

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

45473
UNREAD_POSTДодано: 17 вересня 2013, 13:30 

Востаннє тут були:
17 вересня 2013, 13:32
Віровизнання: протестант
Скажіть, будь-ласка, мені відмовили у гостьовій візі в США, чи маю я право оскаржити це рішення, якщо так, яким чином? ;)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45480
UNREAD_POSTДодано: 20 вересня 2013, 18:29 

Востаннє тут були:
Ativ написав:
Скажіть, будь-ласка, мені відмовили у гостьовій візі в США, чи маю я право оскаржити це рішення, якщо так, яким чином?
Раніше начебто можна було подати апеляцію. Але зараз на сайті консульства написано:
Цитата:
У Консульському відділі більше немає окремої процедури подачі документів для аплікантів, яким нещодавно було відмовлено у видачі візи (апеляції). Кожен, хто бажає подати документи на отримання візи в США, може призначити співбесіду в будь-який час, незалежно від часу, який пройшов з дня попередньої візової співбесіди і її результату. Апліканти, яким було відмовлено, повинні користуватися загальною процедурою подачі документів на отримання візи.

Хоча при повторному зверненні (якщо не змінився ваш статус) швидше всього знову відмовлять. Чим більше ви хочете туди попасти, тим більша ймовірність, що відхилять.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45737
UNREAD_POSTДодано: 28 листопада 2013, 20:44 

Востаннє тут були:
04 грудня 2013, 14:33
Написано: 3
Віровизнання: п'ятидесятник
Доброго дня
Дуже хочу виїхати в США але толком не знаю як краще це зробити,допоможіть мені будь-ласка
Я сам християнин (пятидесятник) і є знайомі в США (не родичі які є вже громадянами США)які би змогли зробити запрошення і остальні папери.
Скажіть будь-ласка як краще все зробити
і чи міг би я поїхати по релігійній візі(R1)

Хай благословить Господь

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45754
UNREAD_POSTДодано: 03 грудня 2013, 05:55 

Востаннє тут були:
Tailor написав:
Дуже хочу виїхати в США але толком не знаю як краще це зробити

А якою саме є мета виїхати? Ви хочете виїхати, щоб там залишитися, чи для того щоб відвідати і повернутися. Що ви плануєте там робити? Ви хочете самі чи ще з кимось?
Tailor написав:
Скажіть будь-ласка як краще все зробити і чи міг би я поїхати по релігійній візі(R1)

Брате, по релігійній візі можна, якщо буде запрошення від церкви і якщо ви є пастором церкви або маєте якесь свідчення (чи іншу необхідну причину), але релігійна віза вам обійдеться значно дорожче.
Причина має бути конкретна і необхідна.

Взагалі, саме запрошення не вимагається, і чим менші звязки з США - тим краще для вас. Бо для того щоб отримати візу, Ви зобовязані доказати, що ваші звязки з Україною є міцнішими за зв'язки з США. Жодних квитків на перед купувати не потрібно. Вам потрібно усно протягом кількох хвилин переконати офіцера, що вам необхідно відвідати США, і що є ще більша необхідність повернутися в Україну. Жодних паперів, документів, довідок - не потрібно (хіба якщо вони доказують ваші слова - то можете мати з собою, однак швидше всього на них не захочуть дивитися). Співбесіда проходить дуже швидко, рішення приймається за даними в анкеті + по ваших очах. Якщо ви маєте вагому причину і якщо будете відповідати впевнено і спокійно, без хвилювання, то маєте шанс отримати візу.

0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: Tailor | 04 грудня 2013, 14:31.
Причина: я хочу його редагувати
Відсутній

45764
UNREAD_POSTДодано: 04 грудня 2013, 14:33 

Востаннє тут були:
04 грудня 2013, 14:33
Написано: 3
Віровизнання: п'ятидесятник
Сонячник написав:
Tailor написав:
Дуже хочу виїхати в США але толком не знаю як краще це зробити

А якою саме є мета виїхати? Ви хочете виїхати, щоб там залишитися, чи для того щоб відвідати і повернутися. Що ви плануєте там робити? Ви хочете самі чи ще з кимось?

Розумієте в мене там всі ліпші друзі з якими ми були в хороших стосунках на Україні і всі запрошують мене приїхати до них і я сам не проти але не знаю як це зробити?які є взагалі можливі варіанти поїхати?як би в мене випала можливість поїхати я би на місці тобто в штатах переробив би візу на робочу,ви запитуєте чи я хочу сам:ні я хочу з Богом...спасибі вам велике за допомогу

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45766
UNREAD_POSTДодано: 05 грудня 2013, 03:59 

Востаннє тут були:
Tailor написав:
як би в мене випала можливість поїхати я би на місці тобто в штатах переробив би візу на робочу

Ага, тобто ви хочете емігрувати!? Відтак швидше всього вам відмовлять у візі, бо ви не зможете доказати, що в Україні тісніші зв'язки. І навіть якщо б отримали візу, то переробити її на робочу не так просто.

Простіше отримати робочу візу в Канаду, а звідти вже буде можливість відвідати друзів в США.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45824
UNREAD_POSTДодано: 13 грудня 2013, 17:12 

Востаннє тут були:
13 грудня 2013, 17:13
Віровизнання: греко-католик
Дрброго дня)
Хотіла запитати пораду -подавались з чоловіком на штати - все було і запрошення, і довідка з роботи і престижна заробітня плата, та і я приватний підриємець, у нас і дитина тут залишалась-але дали відказ!!????
Хрчем подаватись повторно-що тепер робити? Може зтось подавався і знае!??? :(

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45832
UNREAD_POSTДодано: 16 грудня 2013, 05:19 

Востаннє тут були:
Natalohka написав:
Хотіла запитати пораду -подавались з чоловіком на штати - все було і запрошення, і довідка з роботи і престижна заробітня плата, та і я приватний підриємець, у нас і дитина тут залишалась-але дали відказ!!????
Відмовили, бо, мабуть, ви занадто хотіли, і можливо хвилювалися!? А на вашу думку, що саме стало причиною відмови? Які вам питання задавали, чим ваша відповідь їх не задовільнила? А яка у вас мета подорожі?
Natalohka написав:
Хрчем подаватись повторно-що тепер робити? Може зтось подавався і знае!??? :(
Можуть дати, а можуть і відмовити. Раніше можна було подавати на апеляцію в разі відмови, а тепер здається треба просто повторно подавати на співбесіду. Бували випадки, що один раз відмовлять, а на другий раз дадуть. Однак, буває, що й на третій і на четвертий раз відмовляють.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45984
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2014, 12:28 

Востаннє тут були:
03 липня 2014, 20:43
Написано: 9
Всім доброго дня! Маю питання. Моя мама виграла зелену карту, і мама, брат, я і чоловік мамин (фіктивний), і його дочка виїхали в америку в 2005 році. Ми з мамою вернулись ( її чоловік з донькою проживали там окремо), а брат залишився. Через рік ми не поїхали і вона(зелена карта) так як би пропала. Я вийшла заміж, родила донечку, стала підприємцем( яка поки доходу приносить дуже мало). Брат постійно просить поїхати з гьостьовою візою до них ( адже поновити зелену карту не вийде). Ми хочемо залишити донечку (3,5 роки) і поїхати на 2,5 місяці. Чи є шанси: я їздила по дитячому паспорту, але маю номер соціального страхування в США ( це плюс чи мінус?). Чоловік офіційно не працює, має у власності квартиру в якій ми проживаєм. чи достаньо буде, якщо ми роскажемо що і цих майже 3 місяці, не зможено без нашої коханої донечки. Я розумію що Ваша відповідь не дає ніяких гарантій. Тобто пробувати ми все-рівно будемо, але хочеться знати шанси. Тим більше в попередньому дописі була подібна ситуація і їм відмовили. Залишатись там дійсно нема ніякого бажання, шанси були, але ця країна для проживання ні мені ні чоловікові не подобається.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45988
UNREAD_POSTДодано: 08 січня 2014, 02:20 

Востаннє тут були:
Tequilochka написав:
Тобто пробувати ми все-рівно будемо, але хочеться знати шанси. Тим більше в попередньому дописі була подібна ситуація і їм відмовили. Залишатись там дійсно нема ніякого бажання, шанси були, але ця країна для проживання ні мені ні чоловікові не подобається.
У вас є нормальні шанси отримати візу, оскільки у вас є переконливий доказ: ви могли там залишитися, але не захотіли - відмовилися, хоча мали можливість проживати в США легально. Просто вам потрібно їм так і сказати, що не сподобалось в США проживати, і ви вирішили повернутися на батьківщину, і пояснити чому в Україні краще для вас. А тепер родичі просять в гості, тому заради прохання брата потрібна віза.

Спробуйте звичайно, але поділіться результатом співбесіди.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

45999
UNREAD_POSTДодано: 09 січня 2014, 22:00 

Востаннє тут були:
03 липня 2014, 20:43
Написано: 9
Сонячник написав:
У вас є нормальні шанси отримати візу, оскільки у вас є переконливий доказ: ви могли там залишитися, але не захотіли - відмовилися, хоча мали можливість проживати в США легально. Просто вам потрібно їм так і сказати, що не сподобалось в США проживати, і ви вирішили повернутися на батьківщину, і пояснити чому в Україні краще для вас. А тепер родичі просять в гості, тому заради прохання брата потрібна віза.

Ось на це ми і надіємось))) Ви тільки додали впевненості. На квітень будемо збирати документи, а там і побачимо результат співбесіди.

Надіюсь, як в кого була подібна ситуація, то ще відпишеться)))

Все-таки побоююсь співбесіди, хто-зна, що там в голові у консула, і хто зна, чи задовільнять наші чесні відповіді :-?

P.S. за типами візи гьостьова, то яка - туристична?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело