Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 13 липня 2025, 16:08

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
43136
UNREAD_POSTДодано: 23 лютого 2013, 21:15 

Стать: Він
Востаннє тут були:
23 лютого 2013, 21:15
Написано: 2
Віровизнання: баптист
Я не хочу їхати на пів року,звичайно це жарт :) ,більше двох неділь я не зможу бути за кордоном,на такий термін можна поїхати,і чи є у мене шанси :? ?Як приблизно все відбувається,і які питання задають у посольстві :-\ ?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43140
UNREAD_POSTДодано: 23 лютого 2013, 23:04 

Востаннє тут були:
06 липня 2025, 03:59
Написано: 4683
Віровизнання: християнин
Мандрiвниця написав:
Тому,ще раз хочу запитати: краще iхати по запрошенню,чи як турис(мiй друг на Гаваях) i чи можливо прохати туристичну вiзу,проте зазначити,що хочу зустрiтися з другом i на питання чому не по запрошенню вiдповicти,що це не настiльки близька менi людина,щоб вiд нього залежити?
Якщо на Гаваях, то справді можете планувати як туристичну подорож. Тут уже вирішуйте самі, як вам простіше обґрунтувати свою подорож. Все одно, жодних квитків наперед купувати не потрібно. Все залежить від вашого настрою та суб'єктивної думки консула. А віза та сама буде.
gera написав:
Я не хочу їхати на пів року,звичайно це жарт :) ,більше двох неділь я не зможу бути за кордоном,на такий термін можна поїхати,і чи є у мене шанси :? ?Як приблизно все відбувається,і які питання задають у посольстві :-\ ?
Такі жарти у консульстві не зрозуміють. :)
Шанси у всіх є, і водночас у всіх є шанси пролетіти. Ви повинні їм доказати, що ви там не залишитеся нелегалом, що у вас немає таких намірів. То ж не мусите чекати їх запитань, а самі подумайте, чому ви не можете залишитися там. У вас були би більші шанси, якби ви прийшли на співбесіду з дружиною. Тоді вони можуть комусь з вас відмовити, а одному дати візу (типу когось залишать у заставу). А так хто зна, чи ви не вирішили покинути сім'ю та втекти подалі.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: Апостол1 | 14 березня 2013, 14:21.
Причина: Реклама послуг
Відсутній

43938
UNREAD_POSTДодано: 21 березня 2013, 14:11 

Востаннє тут були:
01 квітня 2013, 14:16
Написано: 5
Віровизнання: просто вірю в Бога
Добрий день, мене цікавить таке питання!
Я проживаю в Україні, мені 24 роки, не одружений, є дівчина, є робота, є запрошення від Мами яка проживає в США більше 5 років легально, і більше 3х років одружена, та має громадянство!
Запрошення отримав нещодавно, хочу поїхати, попробувати отримати ВІЗУ, які в мене шанси!? які потрібно мати документи з собою в посольство!? які краще зібрати документи, які з них більш менш можуть допомогти мені в отриманні візи. Що казати офіцеру!?
п.с В імміграційні службі стою в черзі на візу Ф1, ще очікувати 3 роки! Чекати не збираюся, тому що хочу женитися. як це може вплинути на отримання візи!?

п.с
дзвонив у Фірму яка займається такими документами, і не тільки. Надає консультації. Сказали що ніяких документів мені в посольстві не треба. Все що я вкажу і заповню в анкеті DS-160, все те вони зможуть перевірити. А те що каже моя Мама, що брати довідку з роботи. Довідку з банку про гроші на рахунку. Всякі фотографії з роботи і т.д... і т.п... це все буде просто не потрібне там, тому що вони цього навіть не будуть дивитися. Ще сказали що вони зможуть мене в деякі мірі підготувати по питанням, які можуть бути задані "офіцером".

Що скажете на рахунок цього, дорогі форумчани !? Що мені робити? Чи варто заплатити 100 грн. за ці послуги, і бути підготовленим до запитань!? Чи заповнювати форму, записуватися на співбесіду і пробувати?

Дякую!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43939
UNREAD_POSTДодано: 21 березня 2013, 14:21 

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
На просте запрошення в гості навряд чи варто розраховувати. Ваша мама мала б подати документи на воз'єднання сім'ї.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

43940
UNREAD_POSTДодано: 21 березня 2013, 14:27 

Востаннє тут були:
Ці документи на возєднання сім'ї подані, вони розглядаються в Імміграційні службі. А тим часом поки вони розглядаються я хочу поїхати в гості до Мами!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43941
UNREAD_POSTДодано: 21 березня 2013, 14:40 

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
Зараз з відкриттям гостьових віз не просто, на мою думку, коли є сподіваання на позитоивне вирішення питання по воз'єднанню сім'ї, то краще зачекати.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

43942
UNREAD_POSTДодано: 21 березня 2013, 14:50 

Востаннє тут були:
Сподівання то є, але так як чекати ще 3 роки по Visa Bulletin http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_5900.html
F1 віза, то це надто довго чекати щоб не спробувати поїхати на 1-2 місяці, подивитися США!

як думаєте!? є шанси на відкриття такої візи? які основні зв'язки мають бути вказані в формі D-160 з Україною, щоб було більше шансів!? можливо якісь документи з сторони Мами!?

поправка, документи розглядаються не в Імміграційні службі. А в Візовому центрі!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43943
UNREAD_POSTДодано: 21 березня 2013, 15:34 

Востаннє тут були:
10 травня 2025, 03:31
Написано: 904
Мені здається, що у тій фірмі мали рацію. Надмір документів може лише свідчити, що вам дуже хочеться потрапити в США. А в сукупності з тим, що ви заявили про своє бажання імігрувати в цю країну, то цього може виявитися достатнім для відмови.
Краще бути максимально чесним, відразу заявити про розгляд документів на возєднання сімї. Але документи про достатній дохід в Україні, нерухомість тощо допоможуть довести, що ви маєте змогу дочекатися легального рішення, а поки що хочете просто відвідати США.

ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

43945
UNREAD_POSTДодано: 21 березня 2013, 15:55 

Востаннє тут були:
як на рахунок того, що я працюю зараз на роботі, офіційно, але зарплата в мене не є великою!(1100-1500) Але працюю я там вже 2 роки!
Нерухомості своєї у мене немає, є квартира де я живу, квартира Мами, яка мене запрошує. Ну і є будинок в селі, власний :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43967
UNREAD_POSTДодано: 23 березня 2013, 00:55 

Востаннє тут були:
06 липня 2025, 03:59
Написано: 4683
Віровизнання: християнин
НазарБазар написав:
як на рахунок того, що я працюю зараз на роботі, офіційно, але зарплата в мене не є великою!(1100-1500) Але працюю я там вже 2 роки!
Нерухомості своєї у мене немає, є квартира де я живу, квартира Мами, яка мене запрошує. Ну і є будинок в селі, власний :)
Назаре, їх зовсім не цікавить чи ви працюєте чи ні, чи це ваш будинок чи родичів. Суть не в тому. Вони просто подивляться в очі, і зважать вас на шальках: куди ви більше схиляєтесь - тут залишатися чи емігрувати. Ну звісно, що раз ви подали документи на еміграцію - то значить, що ви хочете емігрувати.
Очевидно, що вони несуть відповідальність за те, щоб ви там не залишились нелегалом, бо тоді вони матимуть втик. Швидше всього вам відмовлять. Але якщо би ви змогли переконати, що вам та Америка як п'яте колесо, тобто що ви туди не дуже хочете, але мама просить, а тому не зручно відмовити. Тоді може й дадуть візу. А значить не треба їм нічого доказувати, якісь довідки показувати, а просто скажіть як є, що мама хоче вас бачити, і тому ви звернулися по візу - якщо дасте, то матиму можливість поїхати в гості, подивитися, а як ні, то доведеться оформляти документи на постійне. Ваша задача: переконати їх що ви законопослушний, і що не маєте намірів порушувати візовий режим. А довідками ви це не доведете - вони бачать по очах, як ви відповідаєте, чи не приховуєте чогось.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43982
UNREAD_POSTДодано: 23 березня 2013, 14:22 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
24 березня 2013, 11:40
Доброго дня! хотілося б запитати вашої думки! я студентка 2 курсу денної форми навчання, хочу поїхати в США як турист з групою людей! поїздку мені оплачують батьки (хоть мати працює медсестрою, а батько працює не офіційно і не мають високої заробітньої плати, але за все життя вони назбирали трішки грошеннят і мають рахунок в банку) Зараз планую їхати також в тур з групою людей в Польщу, Угорщину, а потім хотілося б в Америку на тиждень ! які в мене шанси, що мені відкриють візі, і які документи мені потрібні для цього??
Які в посольстві можуть задати питання? як саме потрібно буде на них відповісти? як мені можна доказати що я не збираюсь залишити в сша?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Віза в США (туристична)
43984
UNREAD_POSTДодано: 23 березня 2013, 14:40 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
24 березня 2013, 11:40
Доброго дня! хотілося б запитати вашої думки! я студентка 2 курсу денної форми навчання, хочу поїхати в США як турист з групою людей! поїздку мені оплачують батьки (хоть мати працює медсестрою, а батько працює не офіційно і не мають високої заробітньої плати, але за все життя вони назбирали трішки грошеннят і мають рахунок в банку) Зараз планую їхати також в тур з групою людей в Польщу, Угорщину, а потім хотілося б в Америку на тиждень ! які в мене шанси, що мені відкриють візі, і які документи мені потрібні для цього??

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

44182
UNREAD_POSTДодано: 01 квітня 2013, 10:38 

Востаннє тут були:
Заповнив Д-160 форму. записався на співбесіду на 8 квітня. Сиджу і думаю що за той час що в мене залишився, я можу зробити для того щоб було більше шансів в посольстві!?
Можливо хтось знає які стандартні питання може задати консул?

0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: Taj | 01 квітня 2013, 11:48.
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело