Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 06:20

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
34321
UNREAD_POSTДодано: 29 грудня 2011, 16:23 

Востаннє редаговано Michail 29 грудня 2011, 16:36 (всього 1 раз).

Стать: Він
Востаннє тут були:
22 червня 2024, 18:40
Написано: 1343
Віровизнання: греко-католик
sss написав:
Michail написав:
Так розбираємо далі послідовно. Зауважуємо, що ссс згодився, що Христос не ангел.
Але каже що архангел Михаїл. Подивимось.
Михаїли,от як з вами далі вести бесіду,коли ви вже на самім початку вводите в оману,мягко кажучи,публіку ,говорячи що я згодився з тим що Христос не ангел.Будьте добрі вкажіть де я так про це висловився??Також напишіть ким для вас є ангел??[/quote]

Де? Ну Ви забудько.

Эвр. 1, 13 "Кому з Анголів Він промовив коли: Сядь праворуч Мене, доки не покладу Я Твоїх ворогів підніжком ногам Твоїм! "

Коли я наводив Вам цей стих, Ви сказали, що Ісус не ангел, а архангел!
:)

Ангели - служебні духи, створені істоти! Христос - Син Божий єдинородний.
Ангелам поклонятись не можна. А Христу - трба!

Так що якщо тепер скажете, шо Ісус - ангел, то злукавите.

А я просто далі буду продовжувати Вам вказувати. що Христос і не архангел.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34322
UNREAD_POSTДодано: 29 грудня 2011, 16:27 

Востаннє тут були:
Цитата:
Бог не створив, а породив Сина Божого:
Бог породив Христа (Євр. 1,5) !
А хто породив Бога або принаймні Отця чи духа??Хто??Чи вони теж родженні??

:) Сам Ви смішний. Отець у вічності не роджений і не походить. "Я є Сущий".
А Син Божий вічно! від Отця народжується, а Дух Святий вічно! від Отця походить (і від Отця і Сина ісходить).

Але чи це буде зрозуміло приземленим умам СЄ? Ви ж думаєте по земному. А ап. Павло каже думати про небесне!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34323
UNREAD_POSTДодано: 29 грудня 2011, 16:30 

Востаннє тут були:
Цитата:
Та невже .Що ж таке трапилось і чому він перше не дозволяв??

Це питання лиш доводитьЁ що Ви не вмієте розмишляти ,або що Ви людибте знущатись сарказмами. В книзі написано, що виставляти матеріали не можна без дозволу. Я написав йому на мейл і він дозволяє цитувати окремими цитатами, але не дозволяє цілу книгу або цілі статті. Зрозуміло?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34324
UNREAD_POSTДодано: 29 грудня 2011, 16:35 

Востаннє тут були:
Цитата:
Хіба Хома цими словами називає Христа??Як на мене ,то це проста людська звичка говорити під враженням побаченного-"Господи Боже мій","o my God","о матко боска".

Ага, це вислови , які єврей би навряд чи висказав уголос.
Фома просто так би Бога не згадав. А він не так це зробив!

"28. Фома сказал Ему в ответ: Господь мой и Бог мой!

29. Иисус говорит ему: ты поверил, потому что увидел Меня; блаженны невидевшие и уверовавшие."

Читайте уважно: він сказав Йому у відповідь, а не просто вигукнув!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34325
UNREAD_POSTДодано: 29 грудня 2011, 16:41 

Востаннє редаговано Michail 29 грудня 2011, 16:46 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
А судив диявола Ісус Христос, коли ізганяв бісів.
Він має над ними владу.
Той, хто має владу судити людей, має владу судити і падших ангелів. Та навіть воскреслі святі матимут владу судити падших ангелів, бо з самого початку людина -вінець створіння (і видимого і невидимого). А от арх. Михаїл перенаправив суд до Бога.

Архангел Михаїл, згаданий лише раз як архангел і пару раз як один з князів - перенаправив суд до Бога! І оскільки архангел Михаїл згаданий лиш у минулому часі, то СЄ не мають права робити висновок що воскрелих Христос є МИхаїлом, бо в майбутньому часі арх. Михаїл не ззгаданий.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34326
UNREAD_POSTДодано: 29 грудня 2011, 16:44 

Востаннє тут були:
Цитата:
Як би ви ними ловко не маніпулювали,все це примітивно та даремно.Тут ще нетакі маніпулятори пробували свої сили,

Це лиш доводить, що я не маніпулятор , а пишу те що вивчив, що розмишляю і що знаходжу в сильних теологів ,які знають грецьку мову.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34327
UNREAD_POSTДодано: 29 грудня 2011, 17:38 

Востаннє тут були:
"Позднее о Михаиле говорилось как о "князе великом, стоящем за сынов народа твоего [Даниила]" (Даниил 10:21; 12:1). Это указывает, что Михаил был тем ангелом, которому Иегова поручил вести израильтян через пустыню (Исход 23:20-23; 32:34; 33:2)." (Внимайте пророчеству Даниила! 1999 г., стр. 204)"

"Положение, сила и власть Михаила поистине делали его "архангелом", или главным, ведущим ангелом. Уместнее всего заключить, что это очень высокое положение занимает не кто иной, как Иисус Христос, Сын Бога, до и после его земной жизни" (Внимайте пророчеству Даниила! 1999 г., стр. 205)."

Не положення робить ангела архангелом, а Бог!

Але то таке. Це важливо:

"...но вот, Михаил, один из первых князей, пришел помочь мне, и я остался там при царях Персидских." (Даниил 10:13).

Тобто князів перших серед ангелів більше (що і кажуть традиційні Церкви іперші християни казали):

"Но мир окружен семью небесами, на которых обитают силы и ангелы и архангелы..." (Доказательство апостольской проповеди, 9);
"Так воскресши и вознесшись, Он пребывает одесную Отца, доколе в установленное Отцом время все враги будут покорены Ему. Враги же суть все те, которые восстали - ангелы и архангелы и силы и престолы, отвергшие истину." (Доказательство апостольской проповеди, 85);

"Что и Ангелы, Архангелы, Престолы и Господства устроены и сотворены Всевышним Богом чрез Слово Его, это Иоанн так показал. Сказав о Слове Божием, что оно было в Отце..." (Против ересей, книга 3, гл. VIII, 3).
(ЦИтати Іринея Ліонського, який постраждав за віру, боровся проти гностиків).

Цитата:
"Свидетели Иеговы весьма предвзято указывают на приставку "арх". Нелепость этой попытки разоблачается другими греческими словами с этой же приставкой "арх". Например слово архи-ерей -первосвященник состоит из приставки "арх" и слова "иерей". Но нелепо утверждать, что эта приставка указывает на одного "архиерея": "Твой народ и первосвященники [архиереи] предали Тебя мне; что Ты сделал?" (Иоанн 18:35). Следовательно, слово "архангел" не обозначает абсолютно самого главного и единственного над всеми ангелами, и по этой причине не может обозначать Иисуса."

Цитата:
"Проблема Свидетелей Иеговы заключена в вере в только одного архангела. Существование же любого множества архангелов означает потерю уникальности Христа как одного из них. "
(ЦИтати з книги І. Скерцо)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34347
UNREAD_POSTДодано: 03 січня 2012, 14:13 

Востаннє тут були:
З наступаючим всіх святом Різдва Ісуса Христа!

[quote]Святий Амфілохій, єпископ Іконійський. Нинішнє свято Різдва Христового, істиного Бога нашого, є для нас непереможною твердинею, непохитною основою, спасительним початком. Заради цього свята праобразним стало давнє провіщення і ясно у всій вселенній було проповідане нове; ним була переможена сила тління і припинене погибельне поклоніння дияволу, умертвленні людські пристрасті і відновлене життя ангельського панування; ним відкрилося небо і земля піднесена на божественну висоту; ним був повернутий для людей рай і знищена сила смерті, розвіяна демонська спокуса і сповіщена премудрість Божа і всечисте пришестя (Бога на землю). «Не заступник, ні ангел, каже пророк Ісайя, - але Сам Господь спас їх».[/quote]

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34358
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2012, 16:47 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Michail написав:
sss написав:
Michail написав:
Так розбираємо далі послідовно. Зауважуємо, що ссс згодився, що Христос не ангел.
Але каже що архангел Михаїл. Подивимось.
Михаїли,от як з вами далі вести бесіду,коли ви вже на самім початку вводите в оману,мягко кажучи,публіку ,говорячи що я згодився з тим що Христос не ангел.Будьте добрі вкажіть де я так про це висловився??Також напишіть ким для вас є ангел??

Де? Ну Ви забудько.

Эвр. 1, 13 "Кому з Анголів Він промовив коли: Сядь праворуч Мене, доки не покладу Я Твоїх ворогів підніжком ногам Твоїм! "

Коли я наводив Вам цей стих, Ви сказали, що Ісус не ангел, а архангел!
Михаїле я не забудько і добре усе памятаю.Тому ще раз питаю - Будьте добрі вкажіть де я так про це висловився??Також напишіть ким для вас є ангел і ким архангел??

Цитата:
Ангели - служебні духи, створені істоти! Христос - Син Божий єдинородний.

Христос теж служетбний,адже як на землі так і на небі служив Богу.Крім того він теж є сотвореним першим з усього іншого(Об3;14)Або заперечуйте,або визнавайте це,а не перескакуйте до іншого
Цитата:
Ангелам поклонятись не можна. А Христу - треба!
Неправда!! ;-D Христос казав -"правдиві поклонники вколятися будуть Отцеві в дусі та в правді".Бачите,написанно Отцеві.Ну і це ясно перекликається з іншими словами Христа -"Господу(Єгові) Богу одному вклоняйся" Тож очевижно,що ви правдивим поклонником не Є,якщо пишете таку маячню.Або заперечте,або визнайте.

Цитата:
Так що якщо тепер скажете, шо Ісус - ангел, то злукавите.
Лукавите ви ,що я неодноразово виявляв та після чого ви виправдовувались начебто просто помилились.Тому і цього разу вдаєтесь до подібного.Михаїле як ви могли прийти до такого висновку,адже це школяреві мабуть зрозуміло що архангел і є ангел,але слово "архі" вказує на те що він є головним ангелом.Тому ви і цього разу зловились на черговім накепі на співбесідника.Не робіть так.

Цитата:
А я просто далі буду продовжувати Вам вказувати. що Христос і не архангел.
я буду дуже радий коли ви при цьому будете чесним та звертатиметесь до Писання.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34359
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2012, 17:00 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Бог не створив, а породив Сина Божого:
Бог породив Христа (Євр. 1,5) !

А хто породив Бога або принаймні Отця чи духа??Хто??Чи вони теж родженні??

Цитата:
:) Сам Ви смішний. Отець у вічності не роджений і не походить. "Я є Сущий".
Чому він не народженний та не походить?І що ,що Сущий,Ісус по вашому теж так себе називав.Тож ви вчергове усе заплутуєте.
Цитата:
А Син Божий вічно! від Отця народжується
Як знаєте що він народжується вічно??? :lol:
Цитата:
а Дух Святий вічно! від Отця походить (і від Отця і Сина ісходить).
:lol: Походить від Отця а ісходить щей від сина та при цьому вічно.Сміх курам Михаїле.Як ви про таке дізнались???
Цитата:
Але чи це буде зрозуміло приземленим умам СЄ? Ви ж думаєте по земному. А ап. Павло каже думати про небесне!
:lol: О,так приземленні уми у сЄ.Ви ж неможете зі своїм небесним розумом узгодити простих речей вдаючись до різних видумок.Ну і це зрозуміло чому.Але Михаїле не плутайте оте небесне з отою неправдою яку ви тут виливаєте.Адже жодним чином ви не підтвердили того що написали Словом Бога.Усе це даремно)).

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34360
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2012, 17:13 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Хіба Хома цими словами називає Христа??Як на мене ,то це проста людська звичка говорити під враженням побаченного-"Господи Боже мій","o my God","о матко боска".

Цитата:
Ага, це вислови , які єврей би навряд чи висказав уголос.
Фома просто так би Бога не згадав. А він не так це зробив!
Михайле,доки ви будете займатись пустословством??Це пусті слова.Якось проаргументуйте це,а не пишіть навряд чи.Ви ж начебто катехит???
"28. Фома сказал Ему в ответ: Господь мой и Бог мой!

29. Иисус говорит ему: ты поверил, потому что увидел Меня; блаженны невидевшие и уверовавшие."

Читайте уважно: він сказав Йому у відповідь, а не просто вигукнув!
а як відрізнити коли людина просто вигукує , від того , коли вона те саме говорить щось комусь у відповідь???Хіба тут не є очевидно,що Хома не називає Христа Господом Богом,адже не каже "ти",подібно як це робить Петро коли каже до Христа-"ТИ син Бога живого".Відчуваєте різницю між першим та другим??Ой Михаїле біда з вами,біда)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34361
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2012, 17:38 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Віровизнання: п'ятидесятник
Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть ім'я Йому: Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічности, Князь миру. Іс. 9:5
Не доводилось ще читати коментарі на це місце від свідків. Прошу, друже ССС. В тебе ловко, як ти сам сказав, легко все спростовується. Що це за Імя в Ісуса - Бог сильний, Отець вічности?

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34362
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2012, 17:43 

Востаннє тут були:
Michail написав:
А судив диявола Ісус Христос, коли ізганяв бісів.
Він має над ними владу.
Знову ж таки,навіщо оті пусті слова.Вкажіть на слова з Письма де він осудив хоч раз Диявола???Виганяти колгось,не означає його осуджувати Михаїле.Для чого і ці маніпуляції???
Цитата:
Той, хто має владу судити людей, має владу судити і падших ангелів. Та навіть воскреслі святі матимуть владу судити падших ангелів, бо з самого початку людина -вінець створіння (і видимого і невидимого).
Добре.А чому ж тоді аж після воскресіння святі матимуть таку владу??

Цитата:
А от арх. Михаїл перенаправив суд до Бога.
Коли??
Цитата:
Архангел Михаїл, згаданий лише раз як архангел і пару раз як один з князів - перенаправив суд до Бога! І оскільки архангел Михаїл згаданий лиш у минулому часі, то СЄ не мають права робити висновок що воскрелих Христос є МИхаїлом, бо в майбутньому часі арх. Михаїл не ззгаданий.
М-да Михаїле,і тут очевидним є ваше нерозуміння простих речей.Чому Михаїла названно архангелом??тому що він був головним ангелом??Проте його не лишень названно архангелом,а й князем.І ці назви є лишень титулами які належать Михаїлу або тій же особі яку на землі називали Ісусом Христом.Тож якщо в майбутньому не згаданно про архангела чи князя Михаїла, це не означає що він зник.Змінився лишень його титул та роль.І тому вже у майбутньому Біблія представляє Михаїла,тобто Ісуса вже не як архангела чи князя, а як господа(пана) ,якому Бог дав "усяку владу на небі і на землі", та царя якому Бог доручив правління.А це вже більш розширені повноваження ніж у архангела чи князя.Та й це не означає що Ісус перестав бути архангелом,а просто що він отримав більші повноваження,про що й свідчать ці титули-Цар чи Пан(господь).Ніяк ви не навчитесь логічно та просто мислити.Сумно що таке відбувається))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34363
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2012, 17:46 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Як би ви ними ловко не маніпулювали,все це примітивно та даремно.Тут ще нетакі маніпулятори пробували свої сили,

Це лиш доводить, що я не маніпулятор , а пишу те що вивчив, що розмишляю і що знаходжу в сильних теологів ,які знають грецьку мову.
Думаю тут ви не обманите.Адже я неодноразово вас підловлював на ваших маніпуляціях.Після чого ви або виправдовувались буцім помилились ,або ж взагалі мовчки переходили до іншого.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34365
UNREAD_POSTДодано: 05 січня 2012, 18:08 

Востаннє тут були:
Michail написав:
"Позднее о Михаиле говорилось как о "князе великом, стоящем за сынов народа твоего [Даниила]" (Даниил 10:21; 12:1). Это указывает, что Михаил был тем ангелом, которому Иегова поручил вести израильтян через пустыню (Исход 23:20-23; 32:34; 33:2)." (Внимайте пророчеству Даниила! 1999 г., стр. 204)"

"Положение, сила и власть Михаила поистине делали его "архангелом", или главным, ведущим ангелом. Уместнее всего заключить, что это очень высокое положение занимает не кто иной, как Иисус Христос, Сын Бога, до и после его земной жизни" (Внимайте пророчеству Даниила! 1999 г., стр. 205)."

Не положення робить ангела архангелом, а Бог!
Ну що ж давайте розглянемо і письменна отого Скерцо та ваші коментарії до нього.Явно що ви небажаєте зрозуміти написанного у піблікаціях сЄ,а лишень хочете щось віднайти невідповідне.Отож про положення які не роблять когось архангелом.Так, Бог Михаїла зробив архангелом і саме про це свідчать його "положения,сила и власть".Тому власне "положения,сила и власть" роблять чи свідчать про те що Михаїл є архангелом.Зловіть суть думки а не чіпляйтесь до слів. Хіба не так подано у публікації сЄ??

Цитата:
Але то таке. Це важливо:

"...но вот, Михаил, один из первых князей, пришел помочь мне, и я остался там при царях Персидских." (Даниил 10:13).

Тобто князів перших серед ангелів більше (що і кажуть традиційні Церкви іперші християни казали):
Князів -так,але не архангелів.Адже князь це не завжди архангел.Хіба ні??Думайте Михаїле ,перш ніж робити такі примітивні висновки)))

Цитата:
"Но мир окружен семью небесами, на которых обитают силы и ангелы и архангелы..." (Доказательство апостольской проповеди, 9);
"Так воскресши и вознесшись, Он пребывает одесную Отца, доколе в установленное Отцом время все враги будут покорены Ему. Враги же суть все те, которые восстали - ангелы и архангелы и силы и престолы, отвергшие истину." (Доказательство апостольской проповеди, 85);
А це звідки витягнули :D .І ви кажете що ви не маніпулятор))) ;-D.Михаїле,доки ви себе так вестимете.Невже вам не ясно-Біблія і тільки біблія повинна використовуватись вами у ваших аргументах.Тож не гайте дармо часу.Його потім не повернеш.

Цитата:
"Свидетели Иеговы весьма предвзято указывают на приставку "арх". Нелепость этой попытки разоблачается другими греческими словами с этой же приставкой "арх". Например слово архи-ерей -первосвященник состоит из приставки "арх" и слова "иерей". Но нелепо утверждать, что эта приставка указывает на одного "архиерея": "Твой народ и первосвященники [архиереи] предали Тебя мне; что Ты сделал?" (Иоанн 18:35). Следовательно, слово "архангел" не обозначает абсолютно самого главного и единственного над всеми ангелами, и по этой причине не может обозначать Иисуса."
Нелепо отак виявляти своє упередження та нерозуміння сутті написанного.Більш того це не є лишень одним аргументом на користьвинятковості михаїла як одного архангела.Коли про архієреїв згаданно в множині,то робимо висновок що їх декілька може бути.В даному ж випадку про архангела ніколи не згадувалось в множинні. Чи не так??.Отож я закликаю або вас Михаїле або вашого Скерцо на це відреагувати,якщо ви чесні люди)))

Цитата:
"Проблема Свидетелей Иеговы заключена в вере в только одного архангела. Существование же любого множества архангелов означает потерю уникальности Христа как одного из них. "
(ЦИтати з книги І. Скерцо)[/quote]Це не проблема сЄ,а ваша проблема,що ви ніяк окрім тих маніпуляцій,не можете довести що архангел не один а декілька.Так от, нехай автор або мене заперечить або ж визнає своє хибне бачення.чекаємо,як він себе поведе)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>