Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 14:01

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
34134
UNREAD_POSTДодано: 15 грудня 2011, 23:55 

Стать: Він
Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Друже,ти на мене не ображайся,просто воно так правдоподіпбно виглядає.

Правдоподібно сатана Єві теж говорив, тому не вдавайся то того, що ти любиш писати із великої букви.

sss написав:
Більш того я тобі вказую конкретно де ти помиляєшся,або ж свідомо маніпулюєш зводячи два різних місця Писання до одної сутті.Це ж нерозсудливо))).

Бачу розсудливо ти пояснюєш, знов вдався до ваших методів, закидання опонента брудом, тож так і скажи що не маєш що сказати.

Та які вони різні ці місця? Ісус цитує слова Бога - Отця, це мало б виглядати як із сатаною, який піднявся у своїй гордості і його Бог скинув із неба. Чому Отець так не зробив із І.Х.? Чому позволяє так себе високо возносити?

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34136
UNREAD_POSTДодано: 16 грудня 2011, 15:07 

Востаннє тут були:
22 червня 2024, 18:40
Написано: 1343
Віровизнання: греко-католик
Цитата:
Бачу розсудливо ти пояснюєш, знов вдався до ваших методів, закидання опонента брудом,

А як опонент очухається і трохи пожартує у відповідь, то він уже грає на думку ссс, нечесно.
Але не відходьмо далекуо від теми, щоб СЄ не пропустили цих цікавих сканувань з книги Ігоря Скерцо.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34141
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 13:34 

Востаннє тут були:
07 листопада 2024, 01:02
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
Michail написав:
У Старому Завіті написано що не може людина викупити людину. (нажаль тепер не памятаю цитати, але точно є).
Створіння не може викупити створіння.
Може оце: Але жодна людина не викупить брата, не дасть його викупу Богові, бо викуп їхніх душ дорогий... (Пс.48:8)

Ось мені ще пригадалися слова: Так говорить Господь: Проклятий той муж, що надію кладе на людину... (Єр.17:5)
А в пророках написано про Христа: І погани надіятись будуть на Ймення Його! (Матв.12:21)
І Павло свідчить: щоб на хвалу Його слави були ми, що перше надіялися на Христа. (Еф.1:12)
Навіть більше: Коли ми надіємося на Христа тільки в цьому житті, то ми найнещасніші від усіх людей! (1Кор.15:19)

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34143
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 17:37 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Michail написав:
початківець написав:
[code="sss"][code="Verum"][code="Початківець"]Ще одне цікаве місце для роздумів.
1 до Коринтян 10:9
Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули.
Так Кого тоді випробовували ізраїльтяни - Христа чи Бога Отця? Невже Павло якусь помилку допустив?[/code]Шановний Початківцю, а Вам відомо, яке значення має слово "христос" і ким був Мойсей?[/code]Вітаю,Веруме.Мені до снаги твоя наполегливість.Хочу внести певну ремарку щодо 1Кор10:9.Якщо ми глянемо у переклад Хом,то одразу помітимо що і тут маємо справу з фальшивкою та підтасовкою,одного замість іншого.Дивимось у Хом-"Ані не спокушаймо Господа, як деякі з них спокушали, то й від гадюк загинули.".Ніякого слова "Христос" там немає і бути не могло.Адже відомо що спокушували в той час євреї не Ісуса-Христа,якого тоді ще не було виявленно,а Бога Єгову. Тож знову стикаємось коли певні переписувачі замість "Куріос-господь" пишуть "христос",і виходить в суммі тройця.Подібно як це зробили з тим же 1Ів5:7,чи 1Тим3:16.
Благословень і тобі Веруме в обговорення правди зі щирими людьми.З повагою ССС.[/code]
Ну-ну. :) Всі звикли до свідківських спростувань. Якщо причина не у невірному перекладі, то включається метод простого логічного доведення конкретних місць писання.

При чому тут:

"Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули."
переклад?
У Вас є грецький текст? Можу вислати на імейл.
Там написано, що Христос!
Михайле,мені для цього не треба грец тексту.Достатньо у розмові з вами,катликом,навести католицький переклад Хом,де слова "Христос" і близько нема.То спробуйте заглянути туди та пересвідчитись у цьому.Думаю ви не суперечитимете тому що видали католики!?)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34144
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 17:40 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
.Коли маєте якісь змістовні заперечення,то пишіть.

Маю. Ісус Христос не архангел Михаїл.

Приєднання файлів:
1.jpg

Приєднання файлів:
2.jpg

Приєднання файлів:
3.jpg

Цитировано с книги Игоря Скерцо: Тайное общество Сторожевой башни. 169 Сраниц.
Михайле,я ж уже писав,коли маєте якісь змістовні заперечення пишіть сюди,а не давайте якісь не зрозумілі ссилки,яких неможливо відкрити.Будьте розсудливим.)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34147
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 17:51 

Востаннє тут були:
Michail написав:
По другеё Ісус ! не ангел аваддону!
Це лише ваші слова Михайле.І як ви пишете іноді під натиском аргументів проти вас,що ви часто помиляєтесь.тож можу і цього разу константувати-ви помилились.Ісус буде знищувати в Армагедрні злих,тому й він по праву названний губителем.Маєет щось супроти,прошу дуже і без отих ссилок.
Цитата:
Це з боку "свідків" взагалі образа на Нього!
Знаєте через що вас називають парафіянами??Кажуть це означає "темна маса".Невже ви такими є??Жодним чином михайле називати Ісуса губителем не означає його якось зневажати.ми лишень переповідаємо так як про це написанно??Тому відкиньте емоції))
Цитата:
По перше, шановний ссс - Ви самі визнали, що він не ангел!
Де??
Цитата:
А во друге:що Ви саранча?, робили в бездні, звідки виходить звір?
Так,сЄ були і є тою символічною саранчою,яка вас жалить викриваючи усю брехню яку ваші наставники понапридумували на протязі віків.В тому числі й тут явно викрито фальш того що Ісус є одним Всемогутнім Богом.Просто змиріться з цим і не йдіть супроти Бога та його возлюбленного сина.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34148
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 18:03 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
sss написав:
Правдоподібно сатана Єві теж говорив, тому не вдавайся то того, що ти любиш писати із великої букви.
:shock: Ти що справді слова Сатани сприймаєш як правдоподібні??Оце так сенсація))))) :lol: Протестанте,та це з самого початку було очевидно що він бреше,а Ева піддається цьому.Який ти легковірний ;-D ))

sss написав:
Більш того я тобі вказую конкретно де ти помиляєшся,або ж свідомо маніпулюєш зводячи два різних місця Писання до одної сутті.Це ж нерозсудливо))).
Цитата:
Бачу розсудливо ти пояснюєш, знов вдався до ваших методів, закидання опонента брудом,
Де бруд??Ти про що??
Цитата:
тож так і скажи що не маєш що сказати.
Коли так буде,то обовязково так і напишу.Як бачиш поки що писати мені є що.А от з твоєї сторони нічого значущого немає??Тож і тут не маніпулюй.
Цитата:
Та які вони різні ці місця? Ісус цитує слова Бога - Отця, це мало б виглядати як із сатаною, який піднявся у своїй гордості і його Бог скинув із неба. Чому Отець так не зробив із І.Х.? Чому позволяє так себе високо возносити?
Де саме Ісус цитує слова Бога-Отця??До чого ти навів слова з Єремії??Давай всеж переконаємось чи ці місця Писання на які ти зіслався перше,є різними чи ні??Тож я чекаю твоїх доводів)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34149
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 18:32 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
Michail написав:
У Старому Завіті написано що не може людина викупити людину. (нажаль тепер не памятаю цитати, але точно є).
Створіння не може викупити створіння.
Може оце: Але жодна людина не викупить брата, не дасть його викупу Богові, бо викуп їхніх душ дорогий... (Пс.48:8)
Звісно що так написанно.Тому не треба перефразовувати на власний лад щодо створіння.Але чи розумієте чому людина не може викупити людину???Переконаний що нерозумієте.Якщо я помиляюсь то здивуйте мене панове та напишіть чому людина не може викупити людину???

Цитата:
Ось мені ще пригадалися слова: Так говорить Господь: Проклятий той муж, що надію кладе на людину... (Єр.17:5)
Так,тому й сЄ не ходять на вибори,бо не надіяться на жодного людського світоправителя.А яким чином ви протистанти разом з католиками це виявляєте???
Цитата:
А в пророках написано про Христа: І погани надіятись будуть на Ймення Його! (Матв.12:21)
Так,бо через Христа Бог,який його послав дає людям ,які виявлятимуть віру у це,можливість спастись від гріха та смерті,одвічних ворогів людства.
Цитата:
І Павло свідчить: щоб на хвалу Його слави були ми, що перше надіялися на Христа. (Еф.1:12)
Навіть більше: Коли ми надіємося на Христа тільки в цьому житті, то ми найнещасніші від усіх людей! (1Кор.15:19)
Що ти Сонячнику хотів цими словами нам відкрити??Звісно що надіятись на Христа лишень в цій системі є нерозсудливо,адже цей безбожний світ людства минеться.але не слід знову ж таки плутати безбожний світ людства з нашою чудовою планетою,яка є для нас прекрасним домом.Тому й написанно-"Праведні вспадкують землю,та повік житимуть на ній".Цікаво було б Сонячнику від тебе зоокрема,довідатись про що пише Ісая тут-"І вийде Пагінчик із пня Єссеєвого, і Галузка дасть плід із коріння його. І спочине на Нім Дух Господній, дух мудрости й розуму, дух поради й лицарства, дух пізнання та страху Господнього. Його уподобання в страху Господньому, і Він не на погляд очей своїх буде судити, і не на послух ушей Своїх буде рішати, але буде судити убогих за правдою, і правосуддя чинитиме слушно сумирним землі. І вдарить Він землю жезлом Своїх уст, а віддихом губ Своїх смерть заподіє безбожному.
І станеться поясом клубів Його справедливість, вірність же поясом стегон Його!
І замешкає вовк із вівцею, і буде лежати пантера з козлям, і будуть разом телятко й левчук, та теля відгодоване, а дитина мала їх водитиме! А корова й ведмідь будуть пастися разом, разом будуть лежати їхні діти, і лев буде їсти солому, немов та худоба! І буде бавитися немовлятко над діркою гада, і відняте від перс дитинча простягне свою руку над нору гадюки, не вчинять лихого та шкоди не зроблять на всій святій Моїй горі, бо земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває!
".Це про оте небо де ти маєш намір з компанією жити в майбутньому мова йде???Що тобі помаззання про це каже??? :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34154
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 20:36 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
sss написав:
Цікаво було б Сонячнику від тебе зоокрема,довідатись про що пише Ісая тут-"І вийде Пагінчик із пня Єссеєвого, і Галузка дасть плід із коріння його. І спочине на Нім Дух Господній, дух мудрости й розуму, дух поради й лицарства, дух пізнання та страху Господнього. Його уподобання в страху Господньому, і Він не на погляд очей своїх буде судити, і не на послух ушей Своїх буде рішати, але буде судити убогих за правдою, і правосуддя чинитиме слушно сумирним землі. І вдарить Він землю жезлом Своїх уст, а віддихом губ Своїх смерть заподіє безбожному.
І замешкає вовк із вівцею, і буде лежати пантера з козлям, і будуть разом телятко й левчук, та теля відгодоване, а дитина мала їх водитиме! А корова й ведмідь будуть пастися разом, разом будуть лежати їхні діти, і лев буде їсти солому, немов та худоба! І буде бавитися немовлятко над діркою гада, і відняте від перс дитинча простягне свою руку над нору гадюки, не вчинять лихого та шкоди не зроблять на всій святій Моїй горі, бо земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває! ".Це про оте небо де ти маєш намір з компанією жити в майбутньому мова йде???Що тобі помаззання про це каже??? :)

Вибачаюсь, що втручаюсь не у свій діалог, але чому ви сЄ маєте звичку виривати уривки? Чи не читав ти в Слові Божому, що буде тисячолітнє царство на землі, коли на тисячу років буде скований сатана? Хіба не припустимо тоді таке, що замешкає вовк із вівцею, і буде лежати пантера з козлям, і будуть разом телятко й левчук, та теля відгодоване, а дитина мала їх водитиме! А корова й ведмідь будуть пастися разом, разом будуть лежати їхні діти, і лев буде їсти солому, немов та худоба! І буде бавитися немовлятко над діркою гада, і відняте від перс дитинча простягне свою руку над нору гадюки, не вчинять лихого та шкоди не зроблять на всій святій Моїй горі, бо земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває! І якщо ви важаєте себе послідовниками Христа, то чому не вірите у Його обітниці та ще й більше - робите Його неправдомовцем :( Христос говорив, що де Він - там і Його слуга буде.

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34158
UNREAD_POSTДодано: 17 грудня 2011, 22:01 

Востаннє тут були:
sss написав:
Протестант написав:
sss написав:
:shock: Ти що справді слова Сатани сприймаєш як правдоподібні??Оце так сенсація))))) :lol: Протестанте,та це з самого початку було очевидно що він бреше,а Ева піддається цьому.Який ти легковірний ;-D ))

Я сказав був, що сатана так говорив правдоподібно, що Єва повірили, те саме ти робиш.

sss написав:
Цитата:
Де саме Ісус цитує слова Бога-Отця??До чого ти навів слова з Єремії??Давай всеж переконаємось чи ці місця Писання на які ти зіслався перше,є різними чи ні??Тож я чекаю твоїх доводів)))

Кожного разу твоя фантазія викручування мене вражає. Нащо щось доводити, читай ці вірші уважно Ісус сказав так само як Отець.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34168
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2011, 17:04 

Востаннє редаговано sss 18 грудня 2011, 17:15 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
початківець написав:
sss написав:
Цікаво було б Сонячнику від тебе зоокрема,довідатись про що пише Ісая тут-"І вийде Пагінчик із пня Єссеєвого, і Галузка дасть плід із коріння його. І спочине на Нім Дух Господній, дух мудрости й розуму, дух поради й лицарства, дух пізнання та страху Господнього. Його уподобання в страху Господньому, і Він не на погляд очей своїх буде судити, і не на послух ушей Своїх буде рішати, але буде судити убогих за правдою, і правосуддя чинитиме слушно сумирним землі. І вдарить Він землю жезлом Своїх уст, а віддихом губ Своїх смерть заподіє безбожному.
І замешкає вовк із вівцею, і буде лежати пантера з козлям, і будуть разом телятко й левчук, та теля відгодоване, а дитина мала їх водитиме! А корова й ведмідь будуть пастися разом, разом будуть лежати їхні діти, і лев буде їсти солому, немов та худоба! І буде бавитися немовлятко над діркою гада, і відняте від перс дитинча простягне свою руку над нору гадюки, не вчинять лихого та шкоди не зроблять на всій святій Моїй горі, бо земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває! ".Це про оте небо де ти маєш намір з компанією жити в майбутньому мова йде???Що тобі помаззання про це каже??? :)

Вибачаюсь, що втручаюсь не у свій діалог, але чому ви сЄ маєте звичку виривати уривки? Чи не читав ти в Слові Божому, що буде тисячолітнє царство на землі, коли на тисячу років буде скований сатана? Хіба не припустимо тоді таке, що замешкає вовк із вівцею, і буде лежати пантера з козлям, і будуть разом телятко й левчук, та теля відгодоване, а дитина мала їх водитиме! А корова й ведмідь будуть пастися разом, разом будуть лежати їхні діти, і лев буде їсти солому, немов та худоба! І буде бавитися немовлятко над діркою гада, і відняте від перс дитинча простягне свою руку над нору гадюки, не вчинять лихого та шкоди не зроблять на всій святій Моїй горі, бо земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває! І якщо ви важаєте себе послідовниками Христа, то чому не вірите у Його обітниці та ще й більше - робите Його неправдомовцем :( Христос говорив, що де Він - там і Його слуга буде.
Початківце ти сміливіше приєднуйся.Ми тобі тут дуже раді.Отож якщо я вирвав слова з контексту і неправильно їх преподніс,то запереч це якимось ясним доводом.А те що ти говориш про тисячолітьне царство Христа тут яке обмежить буцім життя на землі,то це лишень свідчить про те наскільки у тебе не повне знання Писання.Більш того очевидно що ти нерозумієш ні сутті ні мети того тисячолітнього царства.Тож щоб я не був голослівним,то спробуй мене переконати у протилежному.Отож для чого по твоєму на землі буде оте тисячолітнє царство Христа???Чому саме Христа??Хто буде у цьому царстві??Як буде з тими хто є у небі там де Христос.???Чому Псалмоспівець пророкує під натхненням Бога та каже що "успадкують праведні землю,та повік будуть жити на ній"(Пс37:29).Ну і мабуть ти розумієш що слово повік не вказує лишень на 1тис років!?Чому Христос не лишень каже про небо як місце майбутнього життя,а й про землю-"блаженні лагідні ,бо землю вспадкують вони"??Чому???Якщо вічне життя лишень по твоєму стосується того місця де перебуватиме Ісус??Тож ніхто з сЄ не робить Ісуса неправдомовцем крім вас та Ко.Адже Ісус говорив про майбутнє життя як у небі так і на оновленній землі.Тож перш ніж отак щось заперечитувати,спробуй належно вникнути в тему яка обговорюється.Бувай здоровий))).З повагою ССС.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34169
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2011, 17:12 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
sss написав:
Протестант написав:
sss написав:

Я сказав був, що сатана так говорив правдоподібно, що Єва повірили, те саме ти робиш.
Е ні друже.Ти зараз пояснюєш так їх.ти ясно сказав он вище видно--"Правдоподібно сатана Єві теж говорив".Нічого правдоподібного у його словах не було.Тому не викручуйся.Єва просто піддалась пожадливості бути такою як Бог і повірила Дияволові не через те що він говорив правдоподібно.Не заблуждайся так ;-D .

sss написав:
Цитата:
Цитата:
Кожного разу твоя фантазія викручування мене вражає. Нащо щось доводити, читай ці вірші уважно Ісус сказав так само як Отець.
Ну ти даєш друже.Таж де я тут фантазую??Я лишень закликаю тебе довести те про що пишеш.Тож просто дай відповідь-Де саме Ісус цитує слова Бога-Отця??До чого ти навів слова з Єремії??Давай всеж переконаємось чи ці місця Писання на які ти зіслався перше,є різними чи ні??Так от ,це не фантазії і не викручування,а прості навідні питання.Не соромся на них дати відповідь??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34171
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2011, 17:58 

Востаннє тут були:
sss написав:
Е ні друже.Ти зараз пояснюєш так їх.ти ясно сказав он вище видно

Дивний ти, то що я хотів сказати тими словами у першому разі. Яку сатана сказав правду Єві? Та маленькі діти знають що змій хитро говорив.

sss написав:
Де саме Ісус цитує слова Бога-Отця??

Не цитує, а говорить як Отець.

sss написав:
До чого ти навів слова з Єремії??

Для того, щоб ти побачив що Ісус говорить слова на рівності з Отцем.

sss написав:
Давай всеж переконаємось чи ці місця Писання на які ти зіслався перше,є різними чи ні??

Яка різниця різні, чи ні. Але я розумію ти хочеш заплутати суть поставленого запитання. Ти головне побачив, чи ні? Ісус говорить як Отець. Говорить "дім Мій". Для чого ця комедія? Я ж тобі сказав що із вами (СЄ) гратися не буду, і ваші фокуси із відступами від теми, мене не візьмуть. Отож, повертаємося до початку, Я був написав

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34175
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2011, 19:01 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
sss написав:
Е ні друже.Ти зараз пояснюєш так їх.ти ясно сказав он вище видно

Дивний ти, то що я хотів сказати тими словами у першому разі. Яку сатана сказав правду Єві? Та маленькі діти знають що змій хитро говорив.

sss написав:
Де саме Ісус цитує слова Бога-Отця??

Не цитує, а говорить як Отець.

sss написав:
До чого ти навів слова з Єремії??

Для того, щоб ти побачив що Ісус говорить слова на рівності з Отцем.

sss написав:
Давай всеж переконаємось чи ці місця Писання на які ти зіслався перше,є різними чи ні??

Яка різниця різні, чи ні. Але я розумію ти хочеш заплутати суть поставленого запитання. Ти головне побачив, чи ні? Ісус говорить як Отець. Говорить "дім Мій". Для чого ця комедія? Я ж тобі сказав що із вами (СЄ) гратися не буду, і ваші фокуси із відступами від теми, мене не візьмуть. Отож, повертаємося до початку, Я був написав
, А я тобі відписав.Зоокрема тобі виділю ще раз і тут---Коли ж прийшов Христос,той сам засвідчив,що усе йому передав Отець,а пізніше сказанно що Отець зробив його Господом,дав йому всяку владу на небі і на землі,зробив його головою церкви,тощо.Тому й Христос говорив так як в тебе склалось враження як і Отець.І тому й християни повинні слухати голосу свого голови та пана.І не тому що він один Бог чи рівний з Богом,а тому що це йому доручив Бог,який є головою над усім в тому числі і над Ісусом,вашим Богом.Тож як бачиш ,це не у мене фокуси а в тебе. ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34176
UNREAD_POSTДодано: 18 грудня 2011, 19:09 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Цікаві місця Писання:
Єр.7:23Бо лиш справу оцю Я звелів їм, говорячи: Слухайтеся Мого голосу, і Я буду вам Богом, а ви будете народом Моїм, і ходіть усіїю дорогою, про яку накажу вам, щоб вам було добре.

Iван.10:27 Мого голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть.

сЄ, Ісус напевно із вашою догмою подражав Богу. Бо виходить Він забирав вівці Божі, щоб йшли за Ним. Поясніть чому у цьому вірші Ісус піднявся на рівність Богу?
Тож ше раз.Ісус у цих словах не піднімається до рівня Бога,а лишень вказує на ту роль яку йому відвів Бог,а саме бути головою церкви-тому кожен хто Христа вважає своєю гловою повинен його слухати.Також Бог Христа "учинив Господом"(Дії2:36),що теж однозначно вказує на те чому ми маємо слухатись Христового голосу.і повторюю вкотре це не тому що Ісус Бог,а тому що Бог відвів таку роль Христу у своєму намірі і вчинив його головою церкви та Господом і царем для свого народу.Проте настане час коли Ісус усе це передасть Богу,щоб Бог був усе в усьому.Чи не так Протестанте???Як бачиш,знову це не фокуси і ніяка не плутанина.Тому не роби це нею))) ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>