Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 18:35

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
33857
UNREAD_POSTДодано: 30 листопада 2011, 18:45 

Стать: Він
Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Verum написав:
Надіюсь Ви замітили, що до того у нього такої влади не було!

Писання говорить Ким Він був до втілення і що мав владу.
Фил.2:6 Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним,
Iван.1:1Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово.

Питання стоїть у наступному: яку Віін владу отримав, для чого?

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33858
UNREAD_POSTДодано: 30 листопада 2011, 18:46 

Востаннє тут були:
22 грудня 2012, 23:05
Написано: 260
Віровизнання: свідок Єгови
Протестант написав:
Verum написав:
Надіюсь Ви замітили, що до того у нього такої влади не було!

Писання говорить Ким Він був до втілення і що мав владу.
Фил.2:6 Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним,
Iван.1:1Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово.

Питання стоїть у наступному: яку Віін владу отримав, для чого?

А за днів тих царів Небесний Бог поставить царство, що навіки не зруйнується, і те царство не буде віддане іншому народові. Воно потовче й покінчить усі ті царства, а само буде стояти навіки. (Дан.2:44)
Бо належить Йому царювати, аж доки Він не покладе всіх Своїх ворогів під ногами Своїми! Як ворог останній смерть знищиться, бо під ноги Його Він усе впокорив. Коли ж каже, що впокорено все, то ясно, що все, окрім Того, Хто впокорив Йому все. А коли Йому все Він упокорить, тоді й Сам Син упокориться Тому, Хто все впокорив Йому, щоб Бог був у всьому все. (1Кор.15:25-28)
Я ж помазав Свого Царя на Сіон, святу гору Свою. Я хочу звістити постанову: Промовив до Мене Господь: Ти Мій Син, Я сьогодні Тебе породив. Жадай Ти від Мене, і дам Я народи Тобі, як спадщину Твою, володіння ж Твоє аж по кінці землі! Ти їх повбиваєш залізним жезлом, потовчеш їх, як посуд ганчарський... (Пс.2:6-9)

Ясно, що для виконання вироку Бога Отця!

Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. (До Римлян 1:25)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33860
UNREAD_POSTДодано: 30 листопада 2011, 18:56 

Востаннє тут були:
Бачу ви теж всього не знаєте, але боїтеся признатися.

Христос отримав владу над гріхом, смертю. Зруйнував перегородку між Богом І людиною

Еф.2:14Він бо наш мир, що вчинив із двох одне й зруйнував серединну перегороду, ворожнечу, Своїм тілом,

1Кор.15:54 А коли оце тлінне в нетління зодягнеться, і оце смертне в безсмертя зодягнеться, тоді збудеться слово написане: Поглинута смерть перемогою!
55 Де, смерте, твоя перемога? Де твоє, смерте, жало?
56 Жало ж смерти то гріх, а сила гріха то Закон.
57 А Богові дяка, що Він Господом нашим Ісусом Христом перемогу нам дав.

Об.20:6 Блаженний і святий, хто має частку в першому воскресінні! Над ними друга смерть не матиме влади....

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33862
UNREAD_POSTДодано: 30 листопада 2011, 19:04 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Бачу ви теж всього не знаєте, але боїтеся признатися.

Христос отримав владу над гріхом, смертю. Зруйнував перегородку між Богом І людиною

Еф.2:14Він бо наш мир, що вчинив із двох одне й зруйнував серединну перегороду, ворожнечу, Своїм тілом,

1Кор.15:54 А коли оце тлінне в нетління зодягнеться, і оце смертне в безсмертя зодягнеться, тоді збудеться слово написане: Поглинута смерть перемогою!
55 Де, смерте, твоя перемога? Де твоє, смерте, жало?
56 Жало ж смерти то гріх, а сила гріха то Закон.
57 А Богові дяка, що Він Господом нашим Ісусом Христом перемогу нам дав.

Об.20:6 Блаженний і святий, хто має частку в першому воскресінні! Над ними друга смерть не матиме влади....

Звичайно, всього я не знаю.

Так він викоренить усяке зло на землі, під його правлінням буде знищена смерть, буде знищений сам корінь зла - сатана, але для того щоб це знищити, хіба потрібно над цим правити?

Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. (До Римлян 1:25)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33863
UNREAD_POSTДодано: 30 листопада 2011, 19:54 

Востаннє тут були:
Verum написав:
але для того щоб це знищити, хіба потрібно над цим правити

"Правити" і "мати владу" для мене різні слова, а Христос отримав владу. Якщо не так, то для чого тоді помер і воскрес Христос?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33864
UNREAD_POSTДодано: 30 листопада 2011, 20:14 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Verum написав:
але для того щоб це знищити, хіба потрібно над цим правити

"Правити" і "мати владу" для мене різні слова, а Христос отримав владу. Якщо не так, то для чого тоді помер і воскрес Христос?

Слова різні... хай буде по Вашому :) Я не заперечую, але зміст той самий...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33876
UNREAD_POSTДодано: 02 грудня 2011, 20:45 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Ще одне цікаве місце для роздумів.
1 до Коринтян 10:9
Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули.
Так Кого тоді випробовували ізраїльтяни - Христа чи Бога Отця? Невже Павло якусь помилку допустив?

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

33884
UNREAD_POSTДодано: 03 грудня 2011, 10:32 

Востаннє тут були:
початківець написав:
Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули.
Так Кого тоді випробовували ізраїльтяни - Христа чи Бога Отця? Невже Павло якусь помилку допустив?

:lol:
Шановний Початківцю, а Вам відомо, яке значення має слово "христос" і ким був Мойсей?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33893
UNREAD_POSTДодано: 03 грудня 2011, 14:32 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Verum написав:
початківець написав:

:lol:
Шановний Початківцю, а Вам відомо, яке значення має слово "христос" і ким був Мойсей?
Вітаю,Веруме.Мені до снаги твоя наполегливість.Хочу внести певну ремарку щодо 1Кор10:9.Якщо ми глянемо у переклад Хом,то одразу помітимо що і тут маємо справу з фальшивкою та підтасовкою,одного замість іншого.Дивимось у Хом-"Ані не спокушаймо Господа, як деякі з них спокушали, то й від гадюк загинули.".Ніякого слова "Христос" там немає і бути не могло.Адже відомо що спокушували в той час євреї не Ісуса-Христа,якого тоді ще не було виявленно,а Бога Єгову. Тож знову стикаємось коли певні переписувачі замість "Куріос-господь" пишуть "христос",і виходить в суммі тройця.Подібно як це зробили з тим же 1Ів5:7,чи 1Тим3:16.
Благословень і тобі Веруме в обговорення правди зі щирими людьми.З повагою ССС.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33895
UNREAD_POSTДодано: 03 грудня 2011, 17:58 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Prawo написав:
Нас "не вчать як заперечувати ці біблійні місця". Нас вчать розуміти Біблію, а не виривати окремі фрагменти, як це роблять деякі, щоб трактувати на свій лад.

Тоді поясніть
Iван.1:1 Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово.
1. "а Слово в Бога було" Написано Ісус був рядом з Богом. Що вказує що Ісус це окрема особа.
2. "і Бог було Слово." що означає Ісус є Бог.
Протестанте,скільки разів ти будеш вертатись до одного й того ж??Пояснювалось тобі уже не раз.В грец тексті між отими двома словами "Теос" якими названно Ісуса та Бога,є суттєва різниця.В першому випадку коли це слово "Теос" вживається стосовно Отця(Слово було з Богом",то це слово вжите з означеним артиклем "го".а от другому випадку воно вжите уже без цього артикля.Нажаль у укр мові такі артиклі не використовуються,тому й ми не можемо відчути різницю.А різниця суттева,адже такі артиклі ставлять перед деякими іменниками, щоб вирізнити їх серед інших.Наприклад коли ти говорячи про Диявола,також і його слугу звеш дияволом,то як це вирізнити??Саме за допомогою таких артиклів і вирізняється одне від іншого у Грец Писаннях.Дивимось Ів6:70-"Відповів їм Ісус: Чи не Дванадцятьох Я вас вибрав? Та один із вас диявол...".кого тут ісус зве дияволом??Того хто з самого початку не встояв у правді,тобто ангела бунтівника чи когось іншого??Очевидно що мова йде про Юду зрадника.То чи не хочеш ти сказати що Юда та отой ангел бунтівник це одна і таж особа чи сутність чи щось подібне до вашої тройці??Звісно що це абсурд.Тож не закликайте інших до таких абсурдів.Ви ж розумні люди,хоча й за словами Навуходоносора пішлисьти від мавп :) .Ще раз тобі раджу поклич до розсудку Протестанте,та не ведись на такі штучки.Отож з такого аналізу чітко випливає що коли у сина названо теж подібно богом,то мається на увазі що він є подібним до Бога,але не Богом,так само як Юда не був самим Дияволом,а лишень до нього уподібнився.Бувай здоровий,твій друг ССС. :)
.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33897
UNREAD_POSTДодано: 03 грудня 2011, 18:09 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Матв.6:9 Ви ж моліться отак:...... нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі.
Матв.28:18А Ісус підійшов і промовив до них та й сказав: Дана Мені всяка влада на небі й на землі.

Прошу сЄ пояснити, то чия все таки на все є воля?
Я гадаю що тут і пояснювати немає що,адже це очевидна річ.Подумай над простим прикладом батька та слухняного сина які живуть у одній господі.Хто господарює у цій господі??чи лише батько??чи лише син??Звісно що обоє.Тому й там на все воля як і батька так і сина.І це ніяк їх не робить кимось одним??Більш того,всеж батько є головою сина,подібно як Бог є головою Христа,а це чітко вказує що син всеж є в покорі перед батьком,так і Ісус перед Богом.Тому коли ми кажем нехай буде воля батька,то в тому числі і маємо на увазі нехай син володарює яко помазаний цар якому ми й коримось.Проте навіть і тут крапку не ставимо.Адже певна влада також дана земному володареві якому слід коритись допоки його воля не йде в розріз з ворлею бога та його сина.Хіба це не очевидні речі.Навіщо їх так закручувати примітивно??Не ображайся це лишень суха констатація фактів і нічого особистого.Твій друг ССС)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33909
UNREAD_POSTДодано: 03 грудня 2011, 19:39 

Востаннє тут були:
sss написав:

Щиро тобі вдячний, ССС!
Нажаль, людям легше повірити людським фантазіям, ніж правді, яка походить від Творця Всесвіту...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33912
UNREAD_POSTДодано: 03 грудня 2011, 19:48 

Востаннє тут були:
Verum написав:
sss написав:

Щиро тобі вдячний, ССС!
Нажаль, людям легше повірити людським фантазіям, ніж правді, яка походить від Творця Всесвіту...
Мусимо їм співчувати та набиратись терпіння адже це праця від Єгови до якої заохочував наш цар Ісус Христос.Як і написанно-"Сій ранком насіння своє, та й під вечір хай не спочиває рука твоя, не знаєш-бо ти, котре вийде на краще тобі,— оце чи оте, чи обоє однаково добрі" (Еккл. 11:6).

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33955
UNREAD_POSTДодано: 05 грудня 2011, 10:28 

Востаннє тут були:
Ось Я посилаю Свого Ангола, і він перед обличчям Моїм приготує дорогу. І нагло прибуде до храму Свого Господь, Якого шукаєте ви, і Ангол заповіту, Якого жадаєте. Ось іде Він, говорить Господь Саваот! (Мал.3:1)

Питання до всіх, хто вважає себе християнами: Хто є тим Ангелом Заповіту?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33959
UNREAD_POSTДодано: 05 грудня 2011, 18:57 

Востаннє тут були:
Verum написав:
Питання до всіх, хто вважає себе християнами: Хто є тим Ангелом Заповіту?

Є Ісус Христос. Думаю для вас не секрет що часто у Ст. З. так називали Єгову.

Але оскільки ви виділили ще " Свого Ангола" то це є Іван Христитель.

Цікаво ви дали посилання, яке ще підкреслює що Ісус є Бог "і він перед обличчям Моїм приготує дорогу" Отож, питання вам:
1.Хто прийшов був Отець, чи Син. Тобі зрозумієте хто говорив ціі слова у Малахії.
2. І кому готували дорогу? Думаю без сперечань - Ісусу Христу.
Тоді відповідь однозначна що Ісус це Єгова.
Дiї.19:4 І промовив Павло: Таж Іван христив хрищенням на покаяння, говорячи людям, щоб вірили в Того, Хто прийде по ньому, цебто в Ісуса.

Цікаво пише ваш переклад: Мал.3:1
"Я посылаю моего вестника, и он расчистит путь передо мной. И внезапно придёт в свой храм истинный Господь, которого вы ищете, и вестник соглашения, которого вы так ждёте. Он непременно придёт",- говорит Иегова воинств.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>