Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 листопада 2024, 00:10

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
33408
UNREAD_POSTДодано: 08 листопада 2011, 15:58 

Стать: Він
Востаннє тут були:
22 червня 2024, 18:40
Написано: 1343
Віровизнання: греко-католик
Цитата:
Помиляєтесь,таки заперечуть і щей слова з рус переводу яким ви часто теж користуєтесь наведуть-" И беспрекословно -- великая благочестия тайна: Бог явился во плоти, оправдал Себя в Духе, показал Себя Ангелам".Тож як бачите написанно Бог явився ,а не хто.Чому ви та ваші одновірці нівелюють такий важливий аргумент на користь тройці??Таки ваш текст та переклади які це заперечують є як ви кажете екуменічними.Чому ж тоді до них уповаєте???

Якраз це доводить що Католицька Церква уважно підходить до Біблії. І якщо в старих манускриптах написано "Хто" то так і подає. Можливо в середньовіччі це не було важливо і на таке не звертали уваги, але в наш час "істоико-критичного методу" це важливо, щоб дослівно перекладати. Хоча і так можуть бути помилки, субєктивності в перекладах (а у перекладах СЄ тим більше, бо взяли за основу Гексаплівську Септуагінту, не бачивши оригіналу. Може то Ориген там написав тетраграму "ЙГВГ"? Інші манускрипти хочаб більш менш оригінальні).

В цьому гімні не це слово є основним, що вказує на Бога, а це:

"показал Себя Ангелам"
Ангели бачать архангела, бо він їх же природи. А от Бога в повноті не бачать як і всі створіння, лиш якщо Він їм показується. І нам показався і їм у Христі Ісусі в повноті. От Вам ще один доказ.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33415
UNREAD_POSTДодано: 08 листопада 2011, 18:51 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Michail написав:
Цитата:
Помиляєтесь,таки заперечуть і щей слова з рус переводу яким ви часто теж користуєтесь наведуть-" И беспрекословно -- великая благочестия тайна: Бог явился во плоти, оправдал Себя в Духе, показал Себя Ангелам".Тож як бачите написанно Бог явився ,а не хто.Чому ви та ваші одновірці нівелюють такий важливий аргумент на користь тройці??Таки ваш текст та переклади які це заперечують є як ви кажете екуменічними.Чому ж тоді до них уповаєте???

Якраз це доводить що Католицька Церква уважно підходить до Біблії. І якщо в старих манускриптах написано "Хто" то так і подає. Можливо в середньовіччі це не було важливо і на таке не звертали уваги, але в наш час "істоико-критичного методу" це важливо, щоб дослівно перекладати. Хоча і так можуть бути помилки, субєктивності в перекладах (а у перекладах СЄ тим більше, бо взяли за основу Гексаплівську Септуагінту, не бачивши оригіналу. Може то Ориген там написав тетраграму "ЙГВГ"? Інші манускрипти хочаб більш менш оригінальні).
Ага,а руські православні скажуть що ви фальшуєте та нівелюєте оте Слово,або ж так як і ви писали вами католиками рухає таж екуменія і т.д.Тож не оправдовуйтесь,або ж не використовуйте аргументів на які самі ж ловитесь.Так само можна сказати що і WBTS теж уважно підходить до Біблії,і коли є слово "сина" в старіших манускриптах,які нещодавно знайшли,то вони й так подають.І не треба говорити за ті часи на що звертали увагу а на що ні.Як можна слово Теос передати словом "хто",або ж як можна слово "хто(Ос)" передати словом "Бог(Теос)".Це явна фальш так як і в Дії.Будьте розсудливі Михайле і не ловіться на свої ж методи розмови.або ж достойніше викручуйтесь,а не так примітивно. :yes:

Цитата:
В цьому гімні не це слово є основним, що вказує на Бога, а це: "показал Себя Ангелам"
Ангели бачать архангела, бо він їх же природи. А от Бога в повноті не бачать як і всі створіння, лиш якщо Він їм показується. І нам показався і їм у Христі Ісусі в повноті. От Вам ще один доказ.
Ого,оце закрутили так закрутили.Як це,ангели не бачать Бога?? :shock: :lol: .Звідки ви таке взяли??А ну подайте джерело ;-D .Далі -"показав себе ангелам"-це коли ??.Про що мова тут йде,коли Бог показав себе ангелам???Будь ласка те саме,основуйте свої міркування,а не отак спираючись на власні фантазій робите висновки.І я непотерплю черговго вашого перескакування до чогось іншого.Обовязково це слід зясувати.тож я чекаю ваших пояснень. ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33439
UNREAD_POSTДодано: 09 листопада 2011, 16:04 

Востаннє тут були:
Цитата:
Ага,а руські православні скажуть що ви фальшуєте та нівелюєте оте Слово,або ж так як і ви писали вами католиками рухає таж екуменія і т.д

І Ви мені ще кажете що я скачу з одного до другого?

ПРи чому тут "ті кажуть, чи інші кажуть"? Ми ведемо діалог на Слові Божому.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33440
UNREAD_POSTДодано: 09 листопада 2011, 16:18 

Востаннє тут були:
Цитата:
В цьому гімні не це слово є основним, що вказує на Бога, а це: "показал Себя Ангелам"
Ого,оце закрутили так закрутили.Як це,ангели не бачать Бога?? :shock: :lol: .Звідки ви таке взяли??А ну подайте джерело ;-D .Далі -"показав себе ангелам"-це коли ??.Про що мова тут йде,коли Бог показав себе ангелам???Будь ласка те саме,основуйте свої міркування,а не отак спираючись на власні фантазій робите висновки.І я непотерплю черговго вашого перескакування до чогось іншого.Обовязково це слід зясувати.тож я чекаю ваших пояснень. ;-D[/quote]

Знову підловлюю Вас на спробі перекрутити:

"Бог явился во плоти, оправдал Себя в Духе, показал Себя Ангелам"

В цьому тексті Бог показав себе ангелам.

Я ж аналізував текст "Кто явился во плоти, оправдал Себя в Духе, показал Себя Ангелам"

СЄ кажуть що Христос архангел Михаїл (що неправда). Бо якби це архангел показав себе ангелам, то це абсурд, бо ангели по природі такі ж духовні істоти, як і архангел і добре його бачать. Значить слово "Хто" означає що це Бог. Тобто Христос, якого має на увазі павло Бог. Втілившись, він показався і людям і ангелам.

До того Його яко Бога ангели побачити не змогли.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33443
UNREAD_POSTДодано: 09 листопада 2011, 18:19 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Ага,а руські православні скажуть що ви фальшуєте та нівелюєте оте Слово,або ж так як і ви писали вами католиками рухає таж екуменія і т.д

Так чому ви використовуєте аргументи які самі ж неможете спростувати.Якщо ви вважаєте переклад (СМ), таким який нівелює Слово Боже,бо не так подає Дії20:28,як Ог чи Хом,то так само можна сказати і про те що ці переклади нівелюють Слово щодо 1Тим3:16,адже у рос Синодальному переводі подано зовсім по інщшому,і там є чітке твердження про тройцю.Ог та Хом це знівелювали.Чому ви на ці переклади уповаєте??
Тож коли хочете вести діалог на основі Слова то не заперечуйте той переклад який вам є невигідним,більш того що він є перекладом ваших одновірців.Так от,чи будуть якісь змістовні та обєктивні доводи того що Ісусє одним Богом???

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33444
UNREAD_POSTДодано: 09 листопада 2011, 18:37 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Цитата:
Ого,оце закрутили так закрутили.Як це,ангели не бачать Бога?? :shock: :lol: .Звідки ви таке взяли??А ну подайте джерело ;-D .Далі -"показав себе ангелам"-це коли ??.Про що мова тут йде,коли Бог показав себе ангелам???Будь ласка те саме,основуйте свої міркування,а не отак спираючись на власні фантазій робите висновки.І я непотерплю черговго вашого перескакування до чогось іншого.Обовязково це слід зясувати.тож я чекаю ваших пояснень. ;-D

Знову підловлюю Вас на спробі перекрутити:

"Бог явился во плоти, оправдал Себя в Духе, показал Себя Ангелам"

В цьому тексті Бог показав себе ангелам.

Я ж аналізував текст "Кто явился во плоти, оправдал Себя в Духе, показал Себя Ангелам"

СЄ кажуть що Христос архангел Михаїл (що неправда). Бо якби це архангел показав себе ангелам, то це абсурд, бо ангели по природі такі ж духовні істоти, як і архангел і добре його бачать. Значить слово "Хто" означає що це Бог. Тобто Христос, якого має на увазі павло Бог. Втілившись, він показався і людям і ангелам.

До того Його яко Бога ангели побачити не змогли.
Так з чого ви взяли що ангели ніколи не бачили Бога??Вони ж теж духи і Бог дух.Чому ж не вкажете джерела своїх міркувань??Ваші роздуми приводять до такого висновку через брак розуміння написанного і при цьому як я підмітив вони немають Біблійної основи.Якби Павло мав на увазі що то Бог явився в тілі,то так би і написав як це подано у рос перекладі.Ви ж кажете що у вашому грец тексті напис по інш.Тож виходить Павло не мав на увазі що то Бог явився в тілі.
Ну і щодо того що ангели бачили архангела.Так,але в людській подобі не бачили.Чи я помиляюсь.Якщо ангели бачили архангела в людській подобі до того як він зявився з утроби Марії,то напишіть коли і де??Тільки не так як ви колись писали що архангелів сім :) .Я чекатиму.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33464
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2011, 16:44 

Востаннє тут були:
sss написав:
Michail написав:
Цитата:

Так чому ви використовуєте аргументи які самі ж неможете спростувати.Якщо ви вважаєте переклад (СМ), таким який нівелює Слово Боже,бо не так подає Дії20:28,як Ог чи Хом,то так само можна сказати і про те що ці переклади нівелюють Слово щодо 1Тим3:16,адже у рос Синодальному переводі подано зовсім по інщшому,і там є чітке твердження про тройцю.Ог та Хом це знівелювали.Чому ви на ці переклади уповаєте??
Тож коли хочете вести діалог на основі Слова то не заперечуйте той переклад який вам є невигідним,більш того що він є перекладом ваших одновірців.Так от,чи будуть якісь змістовні та обєктивні доводи того що Ісусє одним Богом???

Я не "уповаю" на якісь переклади... А на Ісуса Христа. Так от. Ми говоримо про один стих з діянь, а не про ті чи інші переклади. Щоб дослідити чи він правильний потрібно було саме проаналізувати різні переклади. Я не кажу що новий переклад поганий чи добрий....

Просто щодо цього стишка, новий переклад є неправильним і вище явказував чому.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33465
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2011, 17:04 

Востаннє тут були:
Цитата:
Так з чого ви взяли що ангели ніколи не бачили Бога??Вони ж теж духи і Бог дух.Чому ж не вкажете джерела своїх міркувань??Ваші роздуми приводять до такого висновку через брак розуміння написанного і при цьому як я підмітив вони немають Біблійної основи.

Я припустив так, тому що Бог набагато вище ніж духовні ангели і тому в повноті його не бачили. І тому Ісайя пише, що ангели закривають обличчя крилами, бо не можуть виримати краси Бога. І Христос сказав, що Бога не бачив ніхто, а лише Син Божий показав! Так на Біблійній основі чи ні моє припущення? І Мойсей і патріарх Яків ніби бачли Бога, але ж не бачили в повноті!

Цитата:
Якби Павло мав на увазі що то Бог явився в тілі,то так би і написав як це подано у рос перекладі.

Алеапстол Іван у 1 главі Євангелія це написав! І нічого викручуватись. Слово було Бог і стало тілом!

Цитата:
Ви ж кажете що у вашому грец тексті напис по інш.Тож виходить Павло не мав на увазі що то Бог явився в тілі.

Ви знаєте, що мав на увазі ап. Павло, а що не мав на увазі? А коли казав Книга 2-е Коринфянам > Глава 13 > Стих 14:
(13-13) Благодать Господа нашего Иисуса Христа, и любовь Бога Отца, и общение Святаго Духа со всеми вами. Аминь.

А у всіх інших зверненнях так:

Книга К Галатам > Глава 1 > Стих 3:
благодать вам и мир от Бога Отца и Господа нашего Иисуса Христа,

Книга 2-е Коринфянам > Глава 1 > Стих 2:
благодать вам и мир от Бога Отца нашего и Господа Иисуса Христа.

Книга К Ефесянам > Глава 1 > Стих 2:

Книга К Филиппийцам > Глава 1 > Стих 2:
благодать вам и мир от Бога Отца нашего и Господа Иисуса Христа

Отже благодать і Отця і Сина - одна і та ж, бо Отець і Син є Богом!

Цитата:
Його явлення у світ було передречено в Ісаї 9:5: "Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть Ім'я Йому: "Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічності, Князь миру".

Ніякий ізраїльтянин, а тим більше пророк не назве Богом іншого крім Бога! Ось би я хотів побачити, як Ви гіпотетично потрапили в Ізраїль до часів Христа і сказали щознаєте Бога, крім Бога Ізраїля. (хотів побачити - це такий зворот, нічого личного).

Тобто Богом сильним можна точно лише Бога назвати!

Цитата:
Ну і щодо того що ангели бачили архангела.Так,але в людській подобі не бачили.Чи я помиляюсь.

Помиляєтеь, бо Христос в людській подобі показав не архангела, а Отця!

Цитата:
Якщо ангели бачили архангела в людській подобі до того як він зявився з утроби Марії,то напишіть коли і де??Тільки не так як ви колись писали що архангелів сім .Я чекатиму.

скажу Вам словами Ісуса до Никодима:

"Ісус відповів і до нього сказав: Ти учитель ізраїльський, то чи ж цього не знаєш?"

Івана 3, 10... Якщо не знаєте, то чого беретесь навертати людей до СЄ, стаючи "учителем" і не знаючи?

Коли бачили ангели архангела? постійно, особливо коли добрі ангели боролись зі злими, Михаїл був предводителем! То ж тоді як мінімум бачили свого провідника. А це записано в Біблії, що така подія була.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33466
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2011, 17:20 

Востаннє тут були:
Ів. 5, 20. Знаем также, что Сын Божий пришел и дал нам свет и разум, да познаем Бога истинного и да будем в истинном Сыне Его Иисусе Христе. Сей есть истинный Бог и жизнь вечная.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33467
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2011, 17:28 

Востаннє тут були:
Цитата:
Як це ви так подаєте і не вникаєте в те??Бачите там у квадратових дужках пояснено хто купив церкву--[Господь і Бог],а не дух.Тож ваша теорія зновву розбивається як той корабель об скелю.Шкода мабуть,але що поробиш.

В грецькому тексті без дужок:

"пасти Церковь Бога, которую Он..."

Перекладачі видно ще якісь манускрипти бачили, тому в дужки взяли, бо не всюди.

А так як там сказано що Бог має кров, то я помилися на рахунок Святого Духа, вибачте. Але Бог має кров!

Це Христос!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33514
UNREAD_POSTДодано: 17 листопада 2011, 10:42 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Я не "уповаю" на якісь переклади... А на Ісуса Христа. Так от. Ми говоримо про один стих з діянь, а не про ті чи інші переклади. Щоб дослідити чи він правильний потрібно було саме проаналізувати різні переклади. Я не кажу що новий переклад поганий чи добрий....Просто щодо цього стишка, новий переклад є неправильним і вище явказував чому.
Нічого ви не вказуєте,а просто пробуєте підтасувати факти,наводячи цей стишок з власного примірника грецьких текстів,роблячи вигляд що цей текст що увас, є єдино правильним.Я ж вам подав приклади інших стишків,яких у вашому грец тексті нема,а вони ці стишки містяться у авторитетних старіших перекладах і є вагомим аргументом на користь тройці.Таким чином самі ж себе ловите говорячи про те що хтось піддається екуменії та нівелює слова Письма.Отож ваш грец текст схоже таким є.Таким чином він не може бути аргументом при обговорені стишка з Дії. Хіба ні??Так от,ще раз, в перекладі сучасною мовою сторонників тройці,містяться слова "кровю свого сина".Дізнайтесь обєктивно чому вони так подають,а не робіть всяких злісних наклепів на них щодо екуменії та нівелюваня Слова.Вам,як авторитетному тут богослову, таке не личить.Інші братимуть з вас приклад і ще не до такого докотяться))) ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33515
UNREAD_POSTДодано: 17 листопада 2011, 13:18 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Так з чого ви взяли що ангели ніколи не бачили Бога??Вони ж теж духи і Бог дух.Чому ж не вкажете джерела своїх міркувань??Ваші роздуми приводять до такого висновку через брак розуміння написанного і при цьому як я підмітив вони немають Біблійної основи.
Я припустив так, тому що Бог набагато вище ніж духовні ангели і тому в повноті його не бачили.
Це лишень Михайле ваші припущення.Те що Бог є вищим від ангелів не вказує на те що ангели не можуть бачити Бога.Наприклад ангели вищі від людей,але люди бачили ангелів.Хіба ні??Тому й звісно що вам залишається уповати до своєї дуже розвиненої фантазії.
Цитата:
І тому Ісайя пише, що ангели закривають обличчя крилами, бо не можуть виримати краси Бога.
Так це не всі ангели закривають,а лише херувими які знаходяться дуже близько коло Бога.
Цитата:
І Христос сказав, що Бога не бачив ніхто, а лише Син Божий показав!
Знову хочете підтасувати??Можливо і хтось не помітив цього,але не я.Чому ви не дочитуєте до кінця??Ради підтасовки? ;-D ;-D Хіба не зрозуміло що там мова йде щодо людей,яким син виявив те яким є Бог.Тому й деякі перекладачі подають "ніхто з людей Бога ніколи не бачив".Ісус же на землі в людській подобі не виявляв те ангелам.він міг їм це виявити і в духовній подобі,будучи духом.Чи не так Михайле??
Цитата:
Так на Біблійній основі чи ні моє припущення? І Мойсей і патріарх Яків ніби бачли Бога, але ж не бачили в повноті!
Таки бачимо що не на біблійній основі ваше припущення.А Мойсей і Яків Бога не бачили ні в повноті ні не вповноті.До речі цікаво,а що ви маєте на увазі Бог в повноті??Він що може бути ще й не в повноті??

Цитата:
Якби Павло мав на увазі що то Бог явився в тілі,то так би і написав як це подано у рос перекладі.

Цитата:
Але апстол Іван у 1 главі Євангелія це написав! І нічого викручуватись. Слово було Бог і стало тілом!
Знову ви за давне неспростованне??Та не Богом було Слово,а богоподібним,адже такий переклад доводить до конфузу,бо натякає на двоєБожжя.Тому Петро не каже що Бог став людиною,а хто.

Цитата:
Ви ж кажете що у вашому грец тексті напис по інш.Тож виходить Павло не мав на увазі що то Бог явився в тілі.

Цитата:
Ви знаєте, що мав на увазі ап. Павло, а що не мав на увазі? А коли казав Книга 2-е Коринфянам > Глава 13 > Стих 14:
(13-13) Благодать Господа нашего Иисуса Христа, и любовь Бога Отца, и общение Святаго Духа со всеми вами. Аминь.
Так це очевидно з того що він писав у Тим,коли не назвиав Сина Богом.Хіба ні??Ну й з стиха з Кор нічого ненатякає що сина Павло називає Богом,чи принаймнві часткою Бога.Хіба ні??

Цитата:
А у всіх інших зверненнях так:
Книга К Галатам > Глава 1 > Стих 3:
благодать вам и мир от Бога Отца и Господа нашего Иисуса Христа,
Книга 2-е Коринфянам > Глава 1 > Стих 2:
Книга К Ефесянам > Глава 1 > Стих 2:
Книга К Филиппийцам > Глава 1 > Стих 2:
благодать вам и мир от Бога Отца нашего и Господа Иисуса Христа
Отже благодать і Отця і Сина - одна і та ж, бо Отець і Син є Богом!
О так тут мова взагалі про двох ане про трьох.Чому так часто не згадується третя особа Бога??,бо тут Павло не вповноті згадує Бога? :) Якщо серйозно,то і тут натякі не має на те що Син це один Бог.А про благодать одну і туж,то це ніяк не свідчить що син і Отець є одним Богом.Просто згаданно про них обож як про окремих осіб від яких походить благодать-Бог послав сина,а син відкупив людей.Як можна не згадати когось у цій справі благодаті??Це лмишень вказує на те що благодать походить від них обох.Пане богослове,хіба це не очевидно??Нащо так заплутувати???

Цитата:
Його явлення у світ було передречено в Ісаї 9:5: "Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть Ім'я Йому: "Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічності, Князь миру".
Цитата:
Ніякий ізраїльтянин, а тим більше пророк не назве Богом іншого крім Бога! Ось би я хотів побачити, як Ви гіпотетично потрапили в Ізраїль до часів Христа і сказали щознаєте Бога, крім Бога Ізраїля. (хотів побачити - це такий зворот, нічого личного).Тобто Богом сильним можна точно лише Бога назвати!
Та про що ви пишете михайле,опамятайтесь.Таж у ізраїлі суддів називали богами і про це свідчать слова Ісуса коли він цитує Пс-"я сказав ви боги".Щодо Ісаї,то там не названно Ісуса Богом Всемогутнім,а лишень сильним,що ясно дає підставу зрозуміти те ким є Ісус-не Богом Всемогутнім,а лишень сильним.Такими теж до певної міри були судді в Ізраїлі.чи не так??
Цитата:
Ну і щодо того що ангели бачили архангела.Так,але в людській подобі не бачили.Чи я помиляюсь.

Цитата:
Помиляєтеь, бо Христос в людській подобі показав не архангела, а Отця!
Даруйте,але вимушений вам заперечити.Отець Був на небі,коли Ісус начебто його показував.Тому це абсурдне припущення.Ісус показав те яким є Бог,тобто Божий характер,спосід дій,думок тощо.А бачили то люди і ангели на землі людину,а не Бога-Отця,бо Бог це не тіло і кості.Думайте Михайле,думайте перш ніжтаке припускати.
Цитата:
Якщо ангели бачили архангела в людській подобі до того як він зявився з утроби Марії,то напишіть коли і де??Тільки не так як ви колись писали що архангелів сім .Я чекатиму.

Цитата:
скажу Вам словами Ісуса до Никодима:
"Ісус відповів і до нього сказав: Ти учитель ізраїльський, то чи ж цього не знаєш?"
Івана 3, 10... Якщо не знаєте, то чого беретесь навертати людей до СЄ, стаючи "учителем" і не знаючи?
Коли бачили ангели архангела? постійно, особливо коли добрі ангели боролись зі злими, Михаїл був предводителем! То ж тоді як мінімум бачили свого провідника. А це записано в Біблії, що така подія була.
Ви хочете себе представити великим розумником цитуючи слова Никодима.Вникніть ще раз у питання яке я вам поставив,а тоді умнічайте.Тож питання повторюю-коли і де ангели бачили архангела Михаїла у людській подобі???Дерзайте розумнику??))Я чекаю))) ;-D ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33603
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2011, 11:53 

Востаннє тут були:
Цитата:
Тож питання повторюю-коли і де ангели бачили архангела Михаїла у людській подобі???

Не бачили і не бачать. А от Ісуса Христа не бачили до воплочення точно, а при воплоченні побачили. Юо Хритос не архангел, а Божий Син єдинородний. Архангел же створений, як і все ствворіння.

Іван в одкровенні бачив Христа зі своїми святими, а Юда Тадей архангела Михайла, який не осуджував сатану... Ісусу ж Христу переданий весь суд!

Так що Ви помиляєтесь!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33604
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2011, 11:59 

Востаннє тут були:
Я не намагаюсь видатись розумним, а у Вас відчуття гумору відсутнє :)

Цитата:
О так тут мова взагалі про двох ане про трьох.Чому так часто не згадується третя особа Бога??,бо тут Павло не вповноті згадує Бога? Якщо серйозно,то і тут натякі не має на те що Син це один Бог.А про благодать одну і туж,то це ніяк не свідчить що син і Отець є одним Богом.Просто згаданно про них обож як про окремих осіб від яких походить благодать-Бог послав сина,а син відкупив людей.Як можна не згадати когось у цій справі благодаті??Це лмишень вказує на те що благодать походить від них обох.Пане богослове,хіба це не очевидно??Нащо так заплутувати???

Пояснюю, якщо приймете. Павло не згадує Духа Святого за однієї причини: Христос про Духа Святого пояснив у Євангеліїї від Івана. Оновне завдання Святого Духа прославляти Сина, а через Нього Отця. Дух Святий скромний і говорячи чреез ап. Павла себе не возвеличує. А от Христос у Євангелії від Івана чітко на Святого Духа вказує!

То може Ваш просвічений СЄ розум хоч цію просту річ прийме?

"Це лмишень вказує на те що благодать походить від них обох."
Бблагодать є лише Божа у всьому і тому походить від них Обох як від одного Бога!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33605
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2011, 12:40 

Востаннє тут були:
Цитата:
Отець Був на небі,коли Ісус начебто його показував.Тому це абсурдне припущення.Ісус показав те яким є Бог,тобто Божий характер,спосід дій,думок тощо.А бачили то люди і ангели на землі людину,а не Бога-Отця,бо Бог це не тіло і кості.Думайте Михайле,думайте перш ніжтаке припускати.

ТО Ви хоч постарались подумати ширше? Отець Всюдисущий. І син Всюдисущий.
Лише Отець Син і Дух Святий можуть бути всюди одночасно. Ісус у всіх нас, бо в Ньому живемо, дихаємо і існуємо. То тим більше Отець і на Небі (в іншому вимірі) і тут з нами... Одна справа що в Своїх створіннях Він своєю силою присутній, а в Ісусі - природоб Божою... (Бо ісус перебуває завди в Божій подобі, Біблія пише про Божественність Ісуса!)

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

cron ©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>