Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 18:28

Створити нову тему Відповісти  [ 117 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Божі імена
32948
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 15:42 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
08 грудня 2011, 13:15
Написано: 162
Віровизнання: християнин
sss написав:
Хіба це схоже було на дискусію??
Ну, ясно, що ні. Ви, ссс, намагались відхилитись від відповіді або обманювати. Чому ви так поводитесь?
sss написав:
Знову вигадуєш?
Чому ви намагаєтесь уподобити Сонячника собі? Hebrews 11:26: μείζονα πλοῦτον ἡγησάμενος τῶν Αἰγύπτου θησαυρῶν τὸν ὀνειδισμὸν τοῦ Χριστοῦ· ἀπέβλεπεν γὰρ εἰς τὴν μισθαποδοσίαν. (Heb 11:26 BNT) Чому ваша організація змінила справжній текст?

Господь моя сила та пісня моя, став Він спасінням мені! (Пс.117:14)
WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32949
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 16:02 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Протестант написав:
sss написав:
Протестант написав:
Verum написав:
А щодо того чи я християнин чи свідок Єгови, то скажу Вам, що свідки Єгови - ХРИСТИЯНИ.

Я як вони можуть бути християни, якщо вони взагалі не визнають багато основних християнських доктрин. Тай сам говорять відкрито що вони не християни, та й вроді ССС так само говорить. Що скажеш ССС?
Добре,якщо пан Йона трохитзабарився,то відповім і тобі.Християнами є не ті які визнають тройцю,а ті які наслідують Христа,тобто йдуть його слідами.От і від слова Христос зявляється слово християнин.Власне сЄ стараються в усьому наслідувати Христа,на від міну від тих хто себе просто так називає.Приміром протистанти які воюють з католиками.Чи є вони християнами лишень через те що визнають троцю,пекло,душу тощо??Звісно що ні?Тому ти неслухай тих хто тобі баламутить голову щодо цього,або ж сам не баламуть її нікому.Тож,так сЄ такими "християнами" себе не називають,тому що немають нічого спільного з насильством та ворожнечами.Послідовниками ж Ісуса Христа ми звісно є або ж дуже намагаємось бути ними.Твоя відповідь??

Послідовники Христа: проповідували лиш імя І.Х.;
Євреям та прозелітам -так.Адже на той час їм слід найперш було донести це.Бо про Бога їм уже було відомо.А от про те що Ісус Назарянин є тим Божим Месією/Христом,знали не всі,і не всі цьому вірили.Тому й Павло переконував євреїв саме у цьому--"Він(Павло) пояснював і доводив з Писань, що Христу необхідно було постраждати і воскреснути з мертвих; також він говорив: «А Христос(Месія,помазанець Божий) — це Ісус, про якого я вам звіщаю".Невже такого простого питаня не збагнете.А от як можна було проповідувати людям які не знали ні Бога ні Ісусва лише про Ісуса??Як можна було не згадати що Ісуса послав Бог??Що його воскресив Бог?Врешті що його помазав Бог,адже христос -це помазанець,а чий??хто його помазав??Як тут не згадати було про Бога,А який Бог?Адже у них були свої боги.Тому то Павло коли проповідував афінянам,то сказав ось що-"Бо, проходячи та оглядаючи святощі ваші, я знайшов також жертівника, що на ньому написано: Незнаному Богові. Ось Того, Кого навмання ви шануєте, Того я проповідую вам"(Дії17:3).Чи ти зауважив про Кого тут проповідував Павло Афінянам?? Так от,якщо ти через таку неуважність робиш хибні висновки щодо Бога,то це тобі шкоду принесе,а не мені.Бажаєш і далі баламутити себе і читачів,твоя воля.

Цитата:
христили в Імя Отця, Сина І Д.С
І що?СЄ також так охрещують.
Цитата:
вірили у воскресіння І.Х., а не ангела;
І сЄ також у це вірять,адже Ісус і архангел Михаїл це одна й та ж особа.Ісус-це людина,хіба ні?А от ким та людина була до того як стати людиною??Ти цього чомусь уникнув колись апелюючи до емоцій.То нащо зараз це ворохобиш.
Цитата:
приймали спомин смерті
І сЄ приймають
Цитата:
- це точно не ви.
Тобі так здається бо ти грунтуєш свої висновки на хибних поглядах.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32950
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 16:13 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
Хіба це схоже було на дискусію??
Ну, ясно, що ні. Ви, ссс, намагались відхилитись від відповіді або обманювати. Чому ви так поводитесь?
А ви намагались і далі намагаєтесь робити вигляд спіпого чи дурного.Також писали що взагалі робитимете вигляд начебто мене й тут нема.Таки щось торкнулось вашого серця з написанних мною слів,коли ви так заворохобились.Тож пок що і я спробую зіграти з вами по вашому)))
sss написав:
Знову вигадуєш?
Цитата:
Чому ви намагаєтесь уподобити Сонячника собі? Hebrews 11:26: μείζονα πλοῦτον ἡγησάμενος τῶν Αἰγύπτου θησαυρῶν τὸν ὀνειδισμὸν τοῦ Χριστοῦ· ἀπέβλεπεν γὰρ εἰς τὴν μισθαποδοσίαν. (Heb 11:26 BNT) Чому ваша організація змінила справжній текст?
:lol: Заспокойтесь пане.і до вас черга дійде.Поки що вважаю за більшу честь відповісти тим хто себе так не скопроментував як ви.Можете,поки я послідовно виясню певні питання з іншими дописувачами,набратись терпіння,та для психотренінгу подати гецький текст 1Тим3:16 та 1ів5:7.Це буде хорошою нагодою для того аби вас трохи навчити смирення.Тож блесніть своїм знанням грецкої і подайте що написанно на ній у тих місцях Писання. :? а з Сонячником ми самі розберемось що і як.Йому помазання підкаже,тому він не потребує щоб його хтось навчав,навіть й тоді коли поряд з ним такий високоосвідчений пастор.Хоча ні,ви себе і тут видили,ніяким ви пастором не є.Чи не так?? :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32960
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 17:33 

Востаннє тут були:
:lol: ссс, ви своєю чудернацькою поведінкою викликаєте сміх. Відповісти не в стані, зате багато пишете :lol:
О, ви вирішили розказати те, що знаєте. Ось потрібні вам вірші:
1 Timothy 3:16: καὶ ὁμολογουμένως μέγα ἐστὶν τὸ τῆς εὐσεβείας μυστήριον· ὃς ἐφανερώθη ἐν σαρκί, ἐδικαιώθη ἐν πνεύματι, ὤφθη ἀγγέλοις, ἐκηρύχθη ἐν ἔθνεσιν, ἐπιστεύθη ἐν κόσμῳ, ἀνελήμφθη ἐν δόξῃ. (1Ti 3:16 BNT)
1 John 5:7: ὅτι τρεῖς εἰσιν οἱ μαρτυροῦντες εν τῷ οὐρανῷ, ὁ πατήρ, ὁ λόγος, καὶ τὸ Ἅγιον Πνεῦμα· καὶ οὗτοι οἱ τρεῖς ἕν εἰσιν (1Jo 5:7 STE)
За вами текстологічний і історично-богословський аналіз. Ви можете?
Скажіть ссс: (№8) в ІІ ст. було біля 20 напрямків в християнстві, але чому ні одна з них не проповідувала ім'я Єгова\Ягве?
№9. Ви згідні, що ім'я Єгови\Ягве мало бути засвідчене письмово в період з 30р.н.е. і до кінця І ст.? Чому цього не відбулось?

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32963
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:06 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
:lol: ссс, ви своєю чудернацькою поведінкою викликаєте сміх. Відповісти не в стані, зате багато пишете :lol:
Відповідаю як можу пане.Коли вам нічим цього заперечити,то не робіть вигляд що відповіді нема.Якраз це дійсно викликає щиру усмішку :lol: Тож я дякую вам що хоч у цьому від вас якась таки користь є.
Цитата:
О, ви вирішили розказати те, що знаєте. Ось потрібні вам вірші:
1 Timothy 3:16: καὶ ὁμολογουμένως μέγα ἐστὶν τὸ τῆς εὐσεβείας μυστήριον· ὃς ἐφανερώθη ἐν σαρκί, ἐδικαιώθη ἐν πνεύματι, ὤφθη ἀγγέλοις, ἐκηρύχθη ἐν ἔθνεσιν, ἐπιστεύθη ἐν κόσμῳ, ἀνελήμφθη ἐν δόξῃ. (1Ti 3:16 BNT)
1 John 5:7: ὅτι τρεῖς εἰσιν οἱ μαρτυροῦντες εν τῷ οὐρανῷ, ὁ πατήρ, ὁ λόγος, καὶ τὸ Ἅγιον Πνεῦμα· καὶ οὗτοι οἱ τρεῖς ἕν εἰσιν (1Jo 5:7 STE)
За вами текстологічний і історично-богословський аналіз. Ви можете?
Не поспішайте так пане.Тут є читачі які не дуже а той взагалі не розуміють того що ви подали грецкою.тож перекладіть будтьте добрі те на зрозумілу нам мову.Наперед дякую.Тоді й спобуємо отой текстолоічний аналіз зробити,якщо буде потреба.Отож))) :)

Цитата:
Скажіть ссс: (№8) в ІІ ст. було біля 20 напрямків в християнстві, але чому ні одна з них не проповідувала ім'я Єгова\Ягве?
Кукіль заступив,аби виявився беззаконник.Тому й тих хто це робив було непомітно.Невже і цього незрозуміли??
Цитата:
№9. Ви згідні, що ім'я Єгови\Ягве мало бути засвідчене письмово в період з 30р.н.е. і до кінця І ст.? Чому цього не відбулось?
З чого ви такий зробили висновок?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32966
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:19 

Востаннє тут були:
Оп, ссс, ви почали думати, чи це так виглядає?
sss написав:
Кукіль заступив,аби виявився беззаконник.Тому й тих хто це робив було непомітно.
Якщо їх було непомітно, то хто вони? А-а, ви не знаєте! Бо їх не було! :lol:
sss написав:
Цим питанням, ви твердите про письмові докази 30р.н.е - І ст. які свідчать про практику вживання (свідчення про) ім'я Ягве\Єгова. Отже без труднощів назвете їх. Назвіть!

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32968
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:27 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
Оп, ссс, ви почали думати, чи це так виглядає?
Мабуть для вас таки виглядає :) .
sss написав:
Кукіль заступив,аби виявився беззаконник.Тому й тих хто це робив було непомітно.
Цитата:
Якщо їх було непомітно, то хто вони? А-а, ви не знаєте! Бо їх не було! :lol:
Даруйте,али Ви таки точно схожі на дурного. :shock: Я вище пояснив це.Ви ж ніяк цього чомусь не помічаєте або ж мабуть неможете??Як мені вам допомогти пане,і й чи є зміст це робити таким людям?.Ви мене у іншому пості хотіли переконати що змісту нема щось пояснювати дурному.Може то мені прислухатись до вас. :)
sss написав:
Цитата:
Цим питанням, ви твердите про письмові докази 30р.н.е - І ст. які свідчать про практику вживання (свідчення про) ім'я Ягве\Єгова. Отже без труднощів назвете їх. Назвіть!
А які письмові докази написанні руками перших християн дійшли до наших часів??Назвете ?назвіть.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32972
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:46 

Востаннє тут були:
sss написав:
Ви таки точно схожі на дурного.
:eek: О, знову дякую. Вкотре ви підтвердили написане "блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене. (Матв.5:11)" Хоч так, але самі свідчите що ми в Ісусі Христі і тримаємо правдиве вчення. Ще раз дякую.
Знову переадресація питання підтвердила вашу неспроможність відповісти.
Ну, і тут ви не відповіли. Тримайте марку, ссс. Які тексти ранніх християн містять тетраграматон? То хто той кукіль? Назвіть вчення або людей, що проповідувало ім'я Єгови у період І - ІІІ ст.

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32976
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:57 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
Ви таки точно схожі на дурного.
:eek: О, знову дякую. Вкотре ви підтвердили написане "блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене. (Матв.5:11)" Хоч так, але самі свідчите що ми в Ісусі Христі і тримаємо правдиве вчення. Ще раз дякую.
О ,ви б хотіли такої честі.але несприймайте усе так боляче,адже в цих словах і натяку на те що я мав намір вас зганьбити,тим більш за христове імя,НЕМАЄ.Повторюю власне для вас знову,ви свою поведінкою натякаєтена таке,тому я й написав що ви схожі на дурного,проте не сказав що ви дурень.Ви здатні це розрізнити??Тож нечекайте від мене такої честі пане Йона і не видавайте бажане за дійсне.Будьте розсудливі )))
Цитата:
Знову переадресація питання підтвердила вашу неспроможність відповісти.
відповісти нащо??
Цитата:
Ну, і тут ви не відповіли. Тримайте марку, ссс. То хто той кукіль? .
Не буду знову повторювати на кого ви схожі,повторю те що уже вам казав -відповдь читайте вище.Неможете її розгледіти попросіть допомоги у колег.а якщо нездатні її зрозуміти,то нічим вам недопоможу.Схильний говрити з людьми свідомими.Що вас ще цікавить з того про що я неписав??Щодо того хто є куколем,то прочитайте пояснення цього у Писанні.
Цитата:
Назвіть вчення або людей, що проповідувало ім'я Єгови у період І - ІІІ ст
Вчення перших Християн яке ніс Павло, Петро та інш.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32979
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:05 

Востаннє тут були:
sss написав:
відповісти нащо?
Щоб якось підтвердити вчення "вартової башти". Якщо ви не можете цього зробити, значить ви захищаєте масштабну фальсифікацію.
sss написав:
Хоть щось. Але ми повертаємось до залишеного без відповіді питання №7: Чому в Біблії не описується, що апостолів переслідували за Ім'я Єгови\Ягве? Але переслідували апостолів і учнів за Ім'я Господа Ісуса, як написано "І за Ім'я Моє будуть усі вас ненавидіти. (Матв.10:22; пор.: Дії 5:41, 9:41, 15:26, 21:13 і т.д.)

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32983
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:14 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
відповісти нащо?
Щоб якось підтвердити вчення "вартової башти". Якщо ви не можете цього зробити, значить ви захищаєте масштабну фальсифікацію.
Вчень ВБ які основуються на Письмі є багато.Що саме вас цікавить з того про що я б незгадав??
sss написав:
Цитата:
Хоть щось. Але ми повертаємось до залишеного без відповіді питання №7: Чому в Біблії не описується, що апостолів переслідували за Ім'я Єгови\Ягве? Але переслідували апостолів і учнів за Ім'я Господа Ісуса, як написано "І за Ім'я Моє будуть усі вас ненавидіти. (Матв.10:22; пор.: Дії 5:41, 9:41, 15:26, 21:13 і т.д.)
Ну знову ви змушуєте мене називати речі своїми іменами.Проте якщо це для вас так образливо ,то скажу культурніше.Відповідь по цьому дана.Через вашу особливу неспроможеність її помітити чи зрозуміти я не бачу змісту вам вкотре її повторювати,адже все одно непомітите чи незрозумієте чи вигляд такий подасте.Тим більше ви ж мене самі переконували що змісту пояснювати людині яка себе так веде немає.То дозвольте мені прислухатись до вас. :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32987
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:22 

Востаннє тут були:
sss написав:
Вчень ВБ які основуються на Письмі є багато.
Та знаю, що вчень багато. Тим більше вони постійно міняються - по новому "сяють".
sss написав:
Відповідь по цьому дана
Де, о-та ваша відповідь? Може ця, загальна
sss написав:

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32991
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:31 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
Вчень ВБ які основуються на Письмі є багато.
Та знаю, що вчень багато. Тим більше вони постійно міняються - по новому "сяють".
Добре що знаєте це.а що власне вас з того цікавить чого б я незгадав.
sss написав:
Відповідь по цьому дана
Цитата:
Де, о-та ваша відповідь? Може ця, загальна
sss написав:
Ні не ця загальна.Будьте увашнішим.Я писав що немає згадки не проте що переслідували апостолів за імя Єгови а щодо того чому Ісус не засуджував інш за те що вони невживали імені Бога.От чергова демонстрація вашої неуважності або ж неспроможності ясно сприймати написанне.Тож даруйте,але я ніяк неможу второпати що з вами відбувається?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33003
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:54 

Востаннє тут були:
№7: Чому в Біблії не описується, що апостолів переслідували за Ім'я Єгови\Ягве? Але переслідували апостолів і учнів за Ім'я Господа Ісуса, як написано "І за Ім'я Моє будуть усі вас ненавидіти. (Матв.10:22; пор.: Дії 5:41, 9:41, 15:26, 21:13 і т.д.) Тож ваша відповідь:
sss написав:
Я писав що немає згадки не проте що переслідували апостолів за імя Єгови а щодо того чому Ісус не засуджував інш за те що вони невживали імені Бога.
Ну от ви самі чітко доводите, що відповідаєте не на питання, а хто зна на що. Нехай. То все ж таки дайте відповідь на вище наведене питання. Ну і коли зачіпили, то чому Ісус не засуджував інших за невживання імені Єгова?

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

33010
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 20:13 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
№7: Чому в Біблії не описується, що апостолів переслідували за Ім'я Єгови\Ягве? Але переслідували апостолів і учнів за Ім'я Господа Ісуса, як написано "І за Ім'я Моє будуть усі вас ненавидіти. (Матв.10:22; пор.: Дії 5:41, 9:41, 15:26, 21:13 і т.д.) Тож ваша відповідь:
Вона уже дана.
Цитата:
sss написав:
Я писав що немає згадки не проте що переслідували апостолів за імя Єгови а щодо того чому Ісус не засуджував інш за те що вони невживали імені Бога.
Ну от ви самі чітко доводите, що відповідаєте не на питання, а хто зна на що. Нехай.
Не маніпулюйте.В даному випадку я доводив те,що ви зіслались не на те що я відповідав по питаню №7.І це ще раз вказало на вашу неуважність чи розсіяність
Цитата:
Ну і коли зачіпили, то чому Ісус не засуджував інших за невживання імені Єгова
А чому він їх мав за це осуджувати??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 117 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>