Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 18:41

Створити нову тему Відповісти  [ 117 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Божі імена
32536
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2011, 20:47 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
08 грудня 2011, 13:15
Написано: 162
Віровизнання: християнин
Ваш одновірець sss так писав ніби людина з знаннями. А на ділі пшик. Єдине, що йому вдавалось так це купа сарказму і хамства. Добре, Веруме, що під'єднались, а то sss виявився нездатним до найпростішого! Може Ви розтлумачите місце з пророка Амоса?
Можна, Веруме, одне питання - Ви християнин чи свідок Єгови?

Господь моя сила та пісня моя, став Він спасінням мені! (Пс.117:14)
WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32539
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2011, 21:38 

Стать: Він
Востаннє тут були:
22 грудня 2012, 23:05
Написано: 260
Віровизнання: свідок Єгови
Ιωνας написав:
Ваш одновірець sss так писав ніби людина з знаннями. А на ділі пшик. Єдине, що йому вдавалось так це купа сарказму і хамства. Добре, Веруме, що під'єднались, а то sss виявився нездатним до найпростішого! Може Ви розтлумачите місце з пророка Амоса?

Вибачте, я небачу змісту, тлумачити Вам, як людині обмеженій і повної сарказму "місце з пророка Амоса".

Це перше. А щодо того чи я християнин чи свідок Єгови, то скажу Вам, що свідки Єгови - ХРИСТИЯНИ.
Тому я себе ще не вважаю християнином....

А якщо хочете взнати, хто такі християни, то почитайте Біблію (Новий заповіт, чи грецькі Писання, як Вам буде простіше)...

А ще краще, раджу Вам більше проводити часу в іграх на цьому сайті. Це у Вас получається краще... :lol:

Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. (До Римлян 1:25)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

32543
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2011, 21:59 

Востаннє тут були:
Verum написав:
А ще краще, раджу Вам більше проводити часу в іграх на цьому сайті. Це у Вас получається краще...
Та й свідкам спокійніше :D :D :D
Verum написав:
Вибачте, я небачу змісту, тлумачити Вам, як людині обмеженій і повної сарказму "місце з пророка Амоса".
Це що? - всі свідки однакові???
То про кого ви свідчите - про Христа чи Єгову?

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32545
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2011, 22:12 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Ιωνας написав:
Ваш одновірець sss так писав ніби людина з знаннями. А на ділі пшик. Єдине, що йому вдавалось так це купа сарказму і хамства.
Даруйте,але у чому ж мій сарказм та хамство виявилось??
Цитата:
Добре, Веруме, що під'єднались, а то sss виявився нездатним до найпростішого! Може Ви розтлумачите місце з пророка Амоса?
Дякую що оцінили мої можливості.Проте щодо Ам5:27 я нерозумію що там слід було розтлумачувати.Хіба не зрозуміло написанно---" И я отправлю вас в изгнание за Дамаск“,— говорит тот, чьё имя Господь(ЙХВХ-Иегова), Бог воинств(Саваоф)". :sorry: Прошу вибачення що тоді незрозумів вашого натяку,бо прочитав в перекладі Ам5:7,замість27..Могли просто спокійно мені звернути на це увагу.Ви ж безпідставно звели на мене наклеп.Отакий то ви толерантний пан.
Цитата:
А дійсно цікаво,в чому на ваш погляд полягає різниця між християнином та сЄ??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32546
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2011, 22:14 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
Verum написав:
А ще краще, раджу Вам більше проводити часу в іграх на цьому сайті. Це у Вас получається краще...
Verum написав:

Ну, добре Вам востаннє відповім.

Свідки Єгови, якщо я не помиляюсь, свідчать про Єдиного Бога Єгову та Його Сина Ісуса, Якого Бог помазав на Царя і Який уже царює. (Почитайте, що означає слово "христос" і яким чином воно стосується Однорожденого Сина Божого).

А також, ще востаннє пораджу Вам покинути свій сарказм, егоїзм і лицемірство!

Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. (До Римлян 1:25)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32548
UNREAD_POSTДодано: 30 вересня 2011, 22:19 

Востаннє тут були:
Веруме, от і sss зацікавило:
sss написав:

Бачите людина помалу стала розуміти хибність вартової башти!
Verum написав:
Свідки Єгови, якщо я не помиляюсь, свідчать про Єдиного Бога Єгову та Його Сина Ісуса
А якщо помиляєтесь? За чиє Ім'я переслідували християн?
Verum написав:
О-о, почитайте трохи цей форум. Скільки людей просили про це вашого ссс!!!! То чому він залишився таким?
Знайшов на форумі цікаве питання, перед ним спасував ссс. Тож скільки Єгов?

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32552
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 08:44 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
Веруме, от і sss зацікавило:
sss написав:

Бачите людина помалу стала розуміти хибність вартової башти!
Так,так мене дійсно це зацікавило.Бо я різниці між ними не бачу.Тому хочу щоб ви мені на неї вказали.Тож що трапилось,чому я нічого про це від вас не прочитав??А за вартову башту хибність якої я помалу почав розуміти,то не переймайтесь ви так про це.Я спробую вашу думку змінити щодо цього,або ж принаймні подати вам декілька уроків вихованості.Буде вам чудовим уроком,який вже отримало тут ряд подібних до вас панів. ;-D
Verum написав:
Свідки Єгови, якщо я не помиляюсь, свідчать про Єдиного Бога Єгову та Його Сина Ісуса
Цитата:
А якщо помиляєтесь? За чиє Ім'я переслідували християн?
Нічого він не помиляється,бо так воно і є.Коли б мали щось прото то б на це вказали.Щодо отого закиду про імя за яке їх переслідували,то вам мабуть пане вельмишановний повинно бути відомо,що переслідували їх насамперед євреї,які і противились цій науці про Христа.Тому й за це імя вони їх і переслідували,адже імя Єгови Бога для них було сятим яке вони звісно визнавали.То чому б мали в той час їх через це переслідувати??Отож не зміщуйте акцентів до Ісусового імені,адже тут тема про Божі імені.
Verum написав:
Цитата:
О-о, почитайте трохи цей форум. Скільки людей просили про це вашого ссс!!!! То чому він залишився таким?
Знайшов на форумі цікаве питання, перед ним спасував ссс. Тож скільки Єгов?
[/quote]пане невже вам незрозуміло,що я лишень трохи втратив увагу,і звернув її не на той вірш про який ви питали??Чому ж ви пишете що я якось спасував.Я і далі вас питаю,що незрозумілого в Ам5:27,слід розтлумачити--וְהִגְלֵיתִ֥י אֶתְכֶ֖ם מֵהָ֣לְאָה לְדַמָּ֑שֶׂק אָמַ֛ר יְהוָ֥ה אֱלֹהֵֽי־צְבָא֖וֹת שְׁמֽוֹ׃ --И я отправлю вас в изгнание за Дамаск“,— говорит тот, чьё имя Господь(ЙГВГ-)Иегова, Бог Саваоф(воинств,Бог сил -Хом)".Ці слова якраз підтверджуютиь що імя у Бога одне-יְהוָ֥ה-Єгова/Ягве.Маєте сумніви??Добре що звернули увагу на Септуагінту--καὶ μετοικιῶ ὑμᾶς ἐπέκεινα Δαμασκοῦ λέγει κύριος (Адонай на євр,тобто Господь,а не ЙГВГ-Єгова) ὁ θεὸς ὁ παντοκράτωρ ὄνομα αὐτῷ.Тож виглядає дуже дивним,те що в цій Септуагінті імя Бога "Єгова-יְהוָ֥ה" ,замінюється простим титулом подібно яким я звертаюсь до вас-"Пан- κύριος".І в цьому то вся проблєма,що ви ніяк не можете вийти з цього тупіка.Чому ж те імя пропадає у пізнішій Септуагінті та пізніших копіях Грецьких Писань??Можете розтлумачити пане з рибкою???
Тепер щодо моєї поведінки про яку хтось там щось просив.Що ви маєте на увазі поясніть,якою є,була моя поведінка?? В чому мені слід її змінити??
Ну й щодо питання скільки Єгов,то вам такому мудрагелику соромно повинно бути про таке питати.Читайте та думайте як мене спростувати)).Так от--"Я Господь(ЙГВГ-Єгова,а не пан), Бог твій, що вивів тебе з єгипетського краю з дому рабства. Хай не буде тобі інших богів крім мене".Єгова каже "крім мене",тож зрозуміло що він один.Тепер звернемось до інших слів---"Господеві(ЙГВГ-Єгові,а не пану) Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!".Чому ж каже "одному Йому",якщо ви пане з рибкою ставите це під сумнів??Мабуть такі сумніви вам навіянні силою з висоти.Тож розкажете про це??.Якщо хочете.Ну і на сам кінець ще слова з Св Письма де чітко написанно що Єгова один,і лише він є Всевишнім Богом-" і нехай вони знають, що Ти, Твоє Ймення Господь(ЙГВГ-Єгова), Сам Ти, Всевишній, на цілій землі".-"САМ ТИ" чітко фіксують те що Єгова один.Тож подумайте пане з рибкою,яка все ж сила з гори вам навіває сумніви щодо цієї простої істини.Ну й як і радив Протистант ,наберіться довготерпіння :),бо його тут вже забракло неодному мудрагелику подібному до вас.я чекатиму :yes: .

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32558
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 09:27 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нічого він не помиляється,бо так воно і є.
ССС, що Верум не здатний відповісти сам? Крім того Верум сам піддав свій допис сумніву, мовляв "якщо не помиляюсь". :lol:
Стосовно вірша з книги Амоса. То ви не знаєте що відповісти і сильно тормозите. Ви так і не змогли пояснити чому слова йдуть в тій а не інакшій послідовності. Відповідно текст має небажаний для вас зміст.
Для чого був маневр з пояснення значення Імені Ягве!!? :D :D :D Щоб ми не побачили відсутність пояснень!!!

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32562
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 10:32 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
ССС, що Верум не здатний відповісти сам? Крім того Верум сам піддав свій допис сумніву, мовляв "якщо не помиляюсь". :lol:
Стосовно вірша з книги Амоса. То ви не знаєте що відповісти і сильно тормозите. Ви так і не змогли пояснити чому слова йдуть в тій а не інакшій послідовності. Відповідно текст має небажаний для вас зміст.
Для чого був маневр з пояснення значення Імені Ягве!!? :D :D :D Щоб ми не побачили відсутність пояснень!!!

Я вже сказав, що з такою неприємною людиною я спілкуватись немаю бажання. Виправите своє ставлення до людей тоді і поспілкуємось. ;-D

P.S. Ви випадково не католицький священник? :) Від вас так і несе самовпененістю і неприязністю до всіх, хто не поділяє вашого філософського вчення...

0
(1-1)

URL Догори
Відсутній

32566
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 13:33 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
ССС, що Верум не здатний відповісти сам?
Пане з рибкою,хіба вине читали його пояснення щодо цього??
Цитата:
Крім того Верум сам піддав свій допис сумніву, мовляв "якщо не помиляюсь". :lol:
і правильно зробив.навіщо тут грати.Він признався чесно,адже він лише шукає правду,яка на його думку ближе до сЄ є.Ви ж напали на нього буцім він сЄ і таке інше.Якщо людина дійсно не впевненат у чомусь,то чому вона повинна писати про інше.Я ж написа про це,бо є сЄ і питання безпосередньо стосується і мене.Вам щось не подобається??
Цитата:
Стосовно вірша з книги Амоса. То ви не знаєте що відповісти і сильно тормозите.
Даруйте,я вам відповів,і це тут зафіксованно.А те що ви приторможуєте і не можете зрозуміти відповіді,то ваші проблєми.Хіба ні??Якщо ви чогось не розумієте,то пишіть про це,я прокоментую.Хіба не так проходить спокійна бесіда пане з рибкою.
Цитата:
Ви так і не змогли пояснити чому слова йдуть в тій а не інакшій послідовності. Відповідно текст має небажаний для вас зміст.
До чого тут послідовність єврейських слів.я вам подав як ці слова звучать у перекладі на укр мову.І там все добре є очевидним.Коли б ви мали сумніви щодо цього то б якось це спростували.А так вам лишень залишається маніпулювати з тими послідовностіми.Але ж чудово розумієте що послідовність слів однієї мови,не виключає іншої послідовності слів у інш мові.Головне щоб суть то була одна і таж.Чи нетак?Що зміниться коли я вас називаючи " паном з рибкою" зараз назву "з рибкою паном".Хіба від цього щось зміниться з рибкою пане??Кожному школяреві повинно бути відомо що від перестановки доданків сума не змінюється.Так от,я сподіваюсь ви уже вийшли з такого віку.Тому досить тих маніпуляцій.Я чекаю заперечень по сутті які б допомогли людям зрозуміти чи всеж у бога одне імя чи багато.Ну й незабувайте про запитання які мене дуже непокоять,і які я вам поставив щодо цього цікавого питання.--Так от ,коли у Бога імен багато,то чому згідно з заповіддю вживати надаремно неможна одного-Єгова/Ягве.Від кликання якого Божого імені залежало спасіння,приміром за часів Йоіла-"Бо кожен хто покличе Госпаоднє(ЙГВГ) імя,буде спасенний" та ЧОМУ саме від цього імені??Закликаю вас до розмови по сутті,коли на таке спроможні
Цитата:
Що у вас за постійні примари.Який маневр.Пояснив текст з Ам5:27.Маєте якісь заперчення,пишіть.Обовязково їх проаналізую і відпишу.Пане з рибкою хочете пореготати,йдіть до цирку.а коли хочите з себе клоуна виставити ,то туди ж вам дорога.Тож заспокойтессь і що там вас непокоїть щодо ам пишіть.Чекаю))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32568
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 13:42 

Востаннє тут були:
Verum написав:
P.S. Ви випадково не католицький священник? :) Від вас так і несе самовпененістю і неприязністю до всіх, хто не поділяє вашого філософського вчення...
Скоріш за все що це не священник і не католицький.У нього на малюнку рибка.Це символіка євенгелистів.То якись певно знатний пастор.Його дуже в церкві люблять і поважають.От і пихою несе аж за кільометр.Нічого тут ще не такі не встоювали під натиском правди.Протистант тут трохи довше то вже переконався.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32574
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 14:07 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Verum написав:
Пане, Ιωνας (надіюсь Вас ще можна називати "паном")!
Перестаньте лицемірити ;-D, бо Ви складаєте враження самовпевненої і пихатої людини, яка взагалі випадково потрапила на цей форум, і, прикриваючись цитатами то з єврейського то з грецького перекладу Біблії, хоче виставити себе великим "богословом"

Верум не згідний, Йона спілкується на рівні грецької, єврейської мови, а ССС себе якраз видає за "богослова" який знає ці язики не із журналів Ст. Б. Тому вони говорять на своєму рівні. Це ніяк не означає що людина самовпевнена, чи пихата. Тому не погоджуюся із вами ставлю -1.

А ССС, не знаючи відповіді грається із Йоною, як із всіма що із ним спілкуються 1,5 роки. Тим добивається щоб Йона відступив.... що в кінцевому результаті ССС поставить собі галичку що ніби він відповів на запитання. Перегляньте всі записи із початку ССС і його відповіді.

Тримайте очі відкритими!

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32584
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 15:36 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Verum написав:
Пане, Ιωνας (надіюсь Вас ще можна називати "паном")!
Перестаньте лицемірити ;-D, бо Ви складаєте враження самовпевненої і пихатої людини, яка взагалі випадково потрапила на цей форум, і, прикриваючись цитатами то з єврейського то з грецького перекладу Біблії, хоче виставити себе великим "богословом"

Верум не згідний, Йона спілкується на рівні грецької, єврейської мови, а ССС себе якраз видає за "богослова" який знає ці язики не із журналів Ст. Б. Тому вони говорять на своєму рівні. Це ніяк не означає що людина самовпевнена, чи пихата. Тому не погоджуюся із вами ставлю -1.
Що ж ти так непокоїшся за Йону.Він уже отримав те що заслужив.і ти йому нічим недопоможеш.нехай він і спілкується Євр чи грець.ніхто йому цього не забороняє.а я нічого не видаю і ніколи не стверджував що володію цими мовами на рівні спілкувння.Є словники,от і при нагоді коли щось незрозуміло можна туди заглянути.Спробуй,переконаєшся.Щодо уривка з Ам5:27 я ці слова прокоментував.Якщо і ти маєш якісь заперечення щодо них то будь добрий толерантно про це напиши.Ну а про самовпевненість та пиху притаманну Йоні,то цього ж не приховаєш.Тому й помітив її не тілько я а й неупередженний та незаангажований читач Верум.тобі цього не збагнути,адже ти до смерті будеш відстоювати те що близьке тобі та захищатимеш тих хто щось подібне говорить до тебе.І тобі все одно до їхньої пихи,головне аби якось допомагали протистояти сЄ.Ну а -1 ти нікого не залякаєш.бувай здоровий та не нервуй.

Цитата:
А ССС, не знаючи відповіді грається із Йоною, як із всіма що із ним спілкуються 1,5 роки. Тим добивається щоб Йона відступив.... що в кінцевому результаті ССС поставить собі галичку що ніби він відповів на запитання. Перегляньте всі записи із початку ССС і його відповіді.
Якої ж це відповіді я незнаю?? в чому ж моя гра полягає?Коли він з чимось незгідний нехай пише по сутті.я зі своєї сторони так роблю завжди.от ти помітив я поставив йому питання по сутті які безпосередньо стосуються теми Божого(их?) імені.---коли у Бога імен багато,то чому згідно з заповіддю вживати надаремно неможна одного-Єгова/Ягве.Від кликання якого Божого імені залежало спасіння,приміром за часів Йоіла-"Бо кожен хто покличе Госпаоднє(ЙГВГ) імя,буде спасенний" та ЧОМУ саме від цього імені??.чому ж він не відповів?Нехай я такий сякий,а як же з тим чиїм ти є фанатом??Де його реакція?Тож хто тут грається??Він запитав про очевидні речі за любов,віру,надію ттощо.Хіба це ітак незрозуміло??Навіщо оті пустощі,як гадаєш Протестанте??Я ж зі свого боку вибачився що втратив на мить увагу і поплутам замістьАм5:27,глянув у 5:7.Після того коли це помітив,той чітко прокоментував.Не зустрівши жодних змістовних заперечень ,знову зіткнувся з образами в свії адрес.То хіба це я гаю якусь гру?
Цитата:
Перегляньте всі записи із початку ССС і його відповіді
І щодо цього Верум колись у темі тройці висловився,що тебе дуже обурило.Пригадуєш де він писав що неозброєним оком помітно що ви крутите хвостами,а ссс пише по сутті.Є таке чи ні.А це слова людини поки що незаангажованої,яка себе не вважає сЄ.Тож ти мабуть хочеш щоб він за цим спостерігав якось по особливому,так як це робиш ти??
Цитата:
Тримайте очі відкритими!
Ну й ти не закривай,а то складається враження,що ти не просто прихильно ставишся до Йони,а дійсно є його фанатом згідно зі значенням того слова як і подав це Верум!!! :yes:Тому повторюю тобі -ніколи не будь фанатом людини)))))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32586
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 19:36 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
Verum написав:
Спробую понасолоджуватись розмовою з вами і там,якщо ви не проти. :yes: Бо якось мені неспокійно без вас насправді.
Verum написав:
Цитата:
Пане з рибкою,вам уже і фанат ваш пояснив,що Верум не сЄ.Тому не виливайте свого гніву на нього через нелюбов до сЄ.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32591
UNREAD_POSTДодано: 01 жовтня 2011, 22:14 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Ιωνας я ж говорив що це пуста розмова, краще спілкуватися на теми які будуть християнський дух.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 117 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>