Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 08 липня 2025, 12:11

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
29224
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 15:08 

Стать: Він
Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
По переданню архангели і Гавриїл і Уриїл.... сім.

По Біблії лише один. Тут я помилився. Приймаю. (Я ж кажу, що інколи помиляюсь і приймаю, якщо мене виправлять).

Але ссс, Ви помиляєтесь також:

"Книга 1-е Фессалоникийцам > Глава 4 > Стих 16:
потому что Сам Господь при возвещении, при гласе Архангела и трубе Божией, сойдет с неба, и мертвые во Христе воскреснут прежде;"

Що Христос сам собі має сигналити?

Якщо скажете, що труба божа... То Бог сигнаить через ангелів. Врахоувуючи, що Бог Триєдиний, цей стих не викликає запитань.
А враховуючи, що Христа вважають архангелом Михаїлоом - викликає питання.

"Новый Завет > Книга Иуды > Глава 1 І сам Архангол Михаїл, коли сперечався з дияволом і говорив про Мойсеєве тіло, не наважився винести суду зневажливого, а сказав: Хай Господь докорить тобі! "

Хіба так спілкувався Христос з дияволом у пустині? Це не його стиль.
Христос поводився як Господь. А Михаїл вказує на господа.

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

29225
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 15:27 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Michail написав:
Бо він каже за вченням СЕ, що Ісус - Архангел Михаїл.

Михаїл, дякую за місце у Сол. 4:16, не зауважував.
Пройшовся я по Біблії і натрапив на таке місце:
Юд.1:9 І сам Архангол Михаїл, коли сперечався з дияволом і говорив про Мойсеєве тіло, не наважився винести суду зневажливого, а сказав: Хай Господь докорить тобі! Рус. слово "накажет"
ССС, питання: Тож, якщо Михаїл це Ісус, то чому він не наважився винести суду, а передав цю справу Богу. Адже Ісус має право судити?

Подивитися на два місця одразу то видно що це різні особи. І більше у біблії не зустрічається слово "архангел".
1Сол.4:16 Сам бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі,
Юд.1:9 І сам Архангол Михаїл, коли сперечався з дияволом і говорив про Мойсеєве тіло, не наважився винести суду зневажливого, а сказав: Хай Господь докорить тобі!

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29227
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 15:31 

Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
Протестант написав:
Michail написав:
Бо він каже за вченням СЕ, що Ісус - Архангел Михаїл.

Михаїл, дякую за місце у Сол. 4:16, не зауважував.
Пройшовся я по Біблії і натрапив на таке місце:
Юд.1:9 І сам Архангол Михаїл, коли сперечався з дияволом і говорив про Мойсеєве тіло, не наважився винести суду зневажливого, а сказав: Хай Господь докорить тобі! Рус. слово "накажет"
ССС, питання: Тож, якщо Михаїл це Ісус, то чому він не наважився винести суду, а передав цю справу Богу. Адже Ісус має право судити?

Має і буде!
Та помиляються СЕ. Їм би лиш доказів що Ісус не Бог... Але лише єдиним іменем християниспасаються -іменем Ісуса Христа! (Звичайно воно вміщує в собі імя Отця і Сина і Святого Духа, а значит повязане з іменем ЯГВЕ, оскільки Христос- Бог)

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

29228
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 15:34 

Востаннє редаговано sss 19 січня 2011, 17:18 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Yur написав:
sss написав:
Тому я вірю 2ому варіанту перекладу цих слів "слово було богом,божесвенним".
Й тут дешево купилися, кажучи про два варіанти в Біблії з різними за змістом перекладами. Це абсурд. Біблійне одне, інше позабіблійне. Хтось читає не ту біблію.
Я вів мову про два варіанти перекладу цих слів.Не плутайте свій абсурд з тим що я пишу.Отож- який біблійний ,а який ні??
Цитата:
Власне почув те, що й сподівався, що СЄ на відміну від будь-яких християн, мають власний варіант Біблії й трактують її по своєму. При тому допускаючи якісь інші варіанти. Тобто в даному випадку присутні дві діаметрально протилежні висхідні позиції, коли за основу береться свій зміст й усе решту іде як підгонка під первісне розуміння.Основою ж має бути НАПИСАНЕ, а не чиєсь розуміння.
Без заперечно.Але якщо є два,а то й три варіанти перекладенного,ба навіть написанного,то як зясувати який варіант перекладу чи навіть написанного правильний??До прикладу Зах12:10,1Тим3:16,є очевидна та суттева різниця між двома православними перекладами.Який з них правильний??Який з цих перекладів є отією основою "написанного",а не власного розуміння.Можете кінець кінців мені відповісти,чи тільки каламутити умієте??інше місце Писання-1Ів5:7,православні подають по-одному,католики по-другому.Кому вірити,адже написанно і так і так.То як наспрвді було написанно??Католик скаже так,а православний так.Тож для них по різному написано.Тому я й веду мову про те що ви тримаєтесь в даному випадку певного перекладу цих слів,а на інші переклади не зважаєте,так само як і православні іноді не зважають на переклади католиків.Тому й приходять до різного розуміння певних віршів.Чесні люди повинні порівнювати одні з одними та узгоджувати їх з усім Письмом.Тому не кривіть душею,що сЄ читають не ту Біблію чи маючи власний варіант Біблії трактують її по своєму.Переклад сЄ,основується на критичних текстах серйозних та відповідальних вчених які не були сЄ і нічого спільного з ними не мали.Тому вони подають так як і написанно у тих текстах,які в свою чергу основуються на авторитетних кодексаж та фрагментах давнини.Бібльш того переклад сЄ,неодноразово був переглянутий,через новітні знахідки у цій області.Отож,якщо є два чи декілька перекладів написного,або ж два варіанти написанного,то сЄ,порівнюючи ті місця між собою а також узгоджуючи іх з повним Писанням приходять до правильного розуміння того чи іншого вірша,що власне так і повинно бути.Ви ж вчепились певного перекладу,більш того не узгодили його з іними місцями Письма,що таким чином призводить до неправильного розуміння написанного,тобто до отого абсурду.
Цитата:
От ви, не бажаючи прийняти слова з Євангелії: Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28), наводите цитату: Хіба не написано в вашім Законі: Я сказав: ви боги (Івана 10:24), котра за свідківською логікою мала б заперечувати слова Томи, де Апостол називає Ісуса Христа Богом. Утім жодних заперечень не існує. Церква сприймає цитати з Біблії такими якими вони є і має пояснення до них, на основі тієї ж Біблії.
Наводячи слова Христа з Ів10:34,я заохотив порівняти їх з тими словами Хоми.А також пороздумувати для чого Ісус про це говорив,що він хотів ними увиразнити.Ви ж навіть незадумавшись їх відкидаєте.А ці слова з Ів10:34,не заперечують слів Хоми,а навпаки доповнюють їх,та передають суть тих слів.Адже - "Коли тих Він богами назвав, що до них слово Боже було, а Писання не може порушене бути, то чому ви з того що Хома назвав Ісуса богом, робите висновок що Ісус і є одними правдивим Богом,якщо богами були названні і інші люди,не тільки Ісус??От де оте ваше сліпе сприйняття цитат Біблії такими як вони є??Чи для вас оті кого "Він богами назвав, що до них слово Боже було",теж є одними правдивим Богом??? Закаламутьте ще якось Юрію.Більш того у Писанні,богом не тільки названно Ісуса чи деяких людей,навіть духовних створінь теж названно навіть Богом,з великої букви.---"сказав Маноах до своєї жінки: Ми справді помремо, бо ми бачили Бога"(Суд13:22).Чи ви розумієте кого тут Маноах називає Богом???І чи вірите ви його словам??Чи той кого Маноах назвав Богом є для вас таким??
Цитата:
Також намагаєтесь апелювати до Євангельських слів і Бог було Слово (Івана 1:1), мовляв, як це може бути що, Бог був в Бога.А як це може бути, що Син Божий воплотився від Духа Святого? Як може бути, що Ісус з пару хлібин розмножив їх у величезну кількість? Як може бути, що Він воскресив Лазаря, тіло котрого вже засмерділося? Як може бути, що Він Воскрес, проходив крізь замкнені двері і Вознісся на Небеса?.Виходить, що може бути, завдяки нашій вірі НАПИСАНОМУ.У свідків же віра в написане, але не те.
Я апелюю до розсудку та розуму,саме до того що мене відрізняє від тварин.-"якщо до розсудку ти кликати будеш, до розуму кликатимеш своїм голосом".Якщо вам такий процес є чужий,то вже ви показуєте своє небажання набувати мудрість від Бога.По відношенню до інших питання які ви ставите відповіді звісно що є побудованні на розсудкові.Проте як Бог може бути з богом та одночасоно бути тим самим Богом,оце питання на яке з розсудком відповіді не даш.Якщо Хтось(одна особа) перебуває з Кимось(другою особою),то він(перша) не може одночасно бути тим Кимось(другою),бо тоді б йшла мова про одну особу,і писати що вона перебуває сама з собою,змісту б небуло.Так пишуть лише про двох різних осіб.Це закон розуму,до якого ви повинні кликати аби "знайти Божу мудрість".Проте очевидно вам байдужий є розум та розсудок,тож і мудрості Божої ви не знайдете. ;-D Бажаю вам успіхів у набутті мудрості від Бога. :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29230
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 15:45 

Востаннє тут були:
Michail написав:
Але лише єдиним іменем християниспасаються -іменем Ісуса Христа! (Звичайно воно вміщує в собі імя Отця і Сина і Святого Духа, а значит повязане з іменем ЯГВЕ, оскільки Христос- Бог)

Так і записано сказав Христос христити в ім’я Отця і Сина І Д.С., а апостоли христили в Ім’я І.Х.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29241
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 16:38 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Ну от для чого знов в ті ігри грати. Немає відповіді, йдеш по колу запитань. На це питання уже була відповідь. viewtopic.php?p=21369#p21369http://forum.jerelo.info/viewtopic.php?p=21141#p21141
Видається що отого що ти пишеш,та сам не розумієш.Правда :yes:
Цитата:
Добре не вірите Біблії, подивимося як це місце звучить в інших перекладах:21 чтобы все они пребывали в единении, подобно тому, как Ты, Отче, пребываешь во Мне и Я - в Тебе. И если они пребудут в единении с Нами, то мир уверует, что Ты послал Меня.
Отже,ті біблійні вислови декого-"одно",або "в мені,в тобі,в нас" вказують не на одну спорідненість,а на єдність в цілях,намірах,почуттях,думках тощо-"пребывали в единении".Тому висновок:-вислови декого "Я і Отець одно";"Я в Отці,Отець в мені" не вказують,на те що Син є Отцем,Син є Богом,а лише підкреслюють ту досконалу єдність між Сином та Богом,яка подібно повинна існувати між учнями та між учнями і Сином,і Богом-"чтобы все они пребывали в единении, подобно тому, как Ты, Отче, пребываешь во Мне и Я - в Тебе".Чому ти мене змушуєш повторювати одне і теж,а потім звинувачуєш у ходінню по колу??Хіба не є ясною та єдність яка існує між Сином та Богом та Учнями??
Протестант написав:
Якщо ви праві, то ми получається ми можемо бути всюдиприсутні, всезнаючі, знати думки і серце……. одним словом мати ці атрибути що у Отця і Сина. Ви їх маєте? Я ні.
Усім тим Христос влодіє не тому,що є Богом одним,а тому що Бог йому дещо доручив та дав св дух для таких можливостей.Хоча копнути глибше,то й тут ти перебільшуєш.Обгрунтовую-Хіба Син всезнаючий[b]??-"А про день той чи годину не знає ніхто: ні ангели небесні, ні Син, а тільки Батько".НІ.Хіба Син всемогутній??- "І сказав Ісус її синам: Істинно, ви вип'єте з чаші, що Я питиму з неї, але кому сидіти від Мене праворуч чи ліворуч - те не Мені вирішувати. Ці місця для тих, кого назве Мій Отець"-Ні.Хіба за зневагу на Сина,буде така ж відповідальність як за зневагу на Бога??-" І як скаже хто слово на Людського Сина, то йому проститься те; а коли скаже проти Духа Святого, не проститься того йому ані в цім віці, ані в майбутнім" -НІ.Отже три НІ.То хіба Син володіє усіма атрибутами Бога??Ти постійно усе плутаєш та перебільшуєш.Чому?7Бо так і кортить довести брехню.Яка ганьба.
Цитата:
До вас Бог теж молиться і ви Йому даєте відповіді, помагаєте коли Йому треба?
А що Бог до Сина молиться,він дає йому відповідь?Що хтось до Сина молився у Писанні??
Цитата:
Правда абсурдне ваше пояснення?
Тепер подивись на себе зі сторони,який ти абсурдний чоловік.Пишеш те чого нерозумієш.
Протестант написав:
Повторяю в третє запитання:
А Ісус Христос тобі задав, повторяю: ССС, "Чи не віруєш ти, що Я в Отці, а Отець у Мені?"
Дальше Він тобі задає запитання "Коли ж ні, то повірте за вчинки самі".
Так,істинно вірю,повтрорюю втрете,так само як і вірю що і учні в Отці і Сині! :) СЄ якраз закликають до такої єдності,з чого ви насміхаєтесь,бо у вас кожен чуть не реформатор якого навчає власне помазання,яке часто бере інформацію з інета.Мабуть і зараз багато чого звідти прийшло до голови,дарма що брехливе. :)
Цитата:
То вчинки Христа відповідають атрибутам Бога, які я наводив нижче?
[/quote]Три ні,явно вказують на те що ти глибоко та впевненно помиляєшся.Заперечиш??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29243
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 17:05 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Суть слів Христа полягає в тому що Отець і Він Одно були ще до Христа втілення.
оте одно знову ж таки вказує не на спорідненість,а на єдність окремих осіб та розумів,Бога з Сином.
Цитата:
І Він говорив в цій молитві щоб ми такі самі були єдині (бо Церква має бути Одна),
Правильно,я й про це пишу-"такі самі були єдині",а не спорідненні,залишаючись окремими людьми з окремими розумами,але єдиними намірами,цілями,думками тощо. :yes:
Цитата:
бо Голова цієї Церкви є Христос
:yes: Так само як головою Христа є нехто інший як Бог.Тому це ще раз,спростовує догмат Ісус-Бог,адже Бог головою сам над собою бути неможе?Чи нетак??
Цитата:
А щоб ми були В єдинстві із Богом, то нам потрібно зодягнутися у Христа/народитися із гори.
Ну звісно,це воля Божа. :yes:
Цитата:
А тепер покажи, де є записано так як це ти перекрутив у святій Євангелії? Покажи цю думку через всю Біблію?
Яку??Христос не є Богом,а лише єдиний з Богом,бо Бог є головою Христа,так само як Христос є голова чоловікові,так само як чоловік є головою жінки.Подивись тепер як сама біблія яскраво демонструє той факт що жінка не є чоловіком,бо чоловік є її головою.Чоловік не є Христом,бо Христос є його головою.Очевидно,так само Христос не є Богом,бо Бог є його головою??Заперечиш цю світлу істинну??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29244
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 17:14 

Востаннє редаговано sss 19 січня 2011, 17:22 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Протестант написав:
sss написав:
Ну й я тут читав і ніяк не міг зрозуміти дещо.Допоможиш разом Юрком??--"сказав Маноах до своєї жінки: Ми справді помремо, бо ми бачили Бога" .Кого тут Маноах називає Богом???І чи вірите ви його словам??
Ісая теж говорить що бачив Бога. Мойсей бачив Бога, і ніхто не помер. :?
Але ти мені ширше відкрив одне місце, де записано так:Iван.1:18 Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був.8 Говорить до Нього Пилип: Господи, покажи нам Отця, і вистачить нам!9 Промовляє до нього Ісус: Стільки часу Я з вами, ти ж не знаєш, Пилипе, Мене? Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?10 Чи не віруєш ти, що Я в Отці, а Отець у Мені? Слова, що Я вам говорю, говорю не від Себе, а Отець, що в Мені перебуває, Той чинить діла ті.11 Повірте Мені, що Я в Отці, а Отець у Мені! Коли ж ні, то повірте за вчинки самі.(Iван.14:8-11)ССС, І.Х. дивується вашому питаню: Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?Отож, І.Х. це Бог, який прийшов до нас у Тілі.
А тут ти взагалі показуєш як тобі іноді важко вловити суть написанного.Я ж тебе питав-"Кого тут Маноах називає Богом???І чи вірите ви його словам?Подивись ще раз уважно у Суд13:22,та дай мені чітку відповідь на питання яке я поставив.Чи той кого Маноах назвав Богом є для тебе таким?? Чекатиму. :?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29245
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 17:16 

Востаннє тут були:
sss написав:
Усім тим Христос влодіє не тому,що є Богом одним,а тому що Бог йому дещо доручив та дав св дух для таких можливостей.

Тобто, Отець немає таких можливостей, а має такі можливості Д.С., бо Він сам не спроможний помогти, а дає через Д.С. який володіє тими можливостями? То для чого між ними Посередник, чому сам Отець не дав це?
Да, ти Писанням чому це не підтверджуєш?
sss написав:
Так,істинно вірю,повтрорюю втрете,так само як і вірю що і учні в Отці і Сині! СЄ якраз закликають до такої єдності,з чого ви насміхаєтесь

Ти моє питання не перекручуй. Я питався "Чи віруєш що І.Х. в Отці, а Отець і Христі?", а не в кому учні.
А те що учні істинні у Христі, то це зрозуміло це ж пояснив був viewtopic.php?p=29198#p29198. То хто конкретно насміхається із нас із цього вислову… ви себе добре получаєте, я ж наоборот підкреслив що учні мають бути у Христі?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29246
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 17:22 

Востаннє редаговано Yur 19 січня 2011, 17:37 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Тому я вірю 2ому варіанту перекладу цих слів "слово було богом,божесвенним".
Й тут дешево купилися, кажучи про два варіанти в Біблії з різними за змістом перекладами. Це абсурд. Біблійне одне, інше позабіблійне. Хтось читає не ту біблію.
Я вів мову про два варіанти перекладу цих слів.Не плутайте свій абсурд з тим що я пишу.Отож- який біблійний ,а який ні??
Саме наявність ваших двох варіантів і є абсурдом.

sss написав:
Але якщо є два,а то й три варіанти перекладенного,ба навіть написанного,то як зясувати який варіант перекладу чи навіть написанного правильний??
Так це тільки у свідків є варіанти з протилежним змістом.

sss написав:
До прикладу Зах12:10,1Тим3:16,є очевидна та суттева різниця між двома православними перекладами.Який з них правильний??Який з цих перекладів є отією основою "написанного",а не власного розуміння.Можете кінець кінців мені відповісти,чи тільки каламутити умієте??
Не панікуйте й не вигадуйте, воно тільки зашкодить.

sss написав:
інше місце Писання-1Ів5:7,православні подають по-одному,католики по-другому.Кому вірити,адже написанно і так і так.То як наспрвді було написанно??Католик скаже так,а православний так.Тож для них по різному написано.
Не намагайтсь закаламутити. ніхто з християн не піддають сумнівам прадивість слів з Біблії і Бог було Слово, як і не піддають сумнівам слова Апостола Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28) Окрім СЄ, в котрих біблія своя і своє розуміння.

sss написав:
Наводячи слова Христа з Ів10:34,я заохотив порівняти їх з тими словами Хоми.А також пороздумувати для чого Ісус про це говорив,що він хотів ними увиразнити.Ви ж навіть незадумавшись їх відкидаєте.А ці слова з Ів10:34,не заперечують слів Хоми,а навпаки доповнюють їх,та передають суть тих слів.Адже - "Коли тих Він богами назвав, що до них слово Боже було, а Писання не може порушене бути, то чому ви з того що Хома назвав Ісуса богом, робите висновок що Ісус і є одними правдивим Богом,якщо богами були названні і інші люди,не тільки Ісус??От де оте ваше сліпе сприйняття цитат Біблії такими як вони є??Чи для вас оті кого "Він богами назвав, що до них слово Боже було",теж є одними правдивим Богом??? Закаламутьте ще якось Юрію.Більш того у Писанні,богом не тільки названно Ісуса чи деяких людей,навіть духовних створінь теж названно навіть Богом,з великої букви.---"сказав Маноах до своєї жінки: Ми справді помремо, бо ми бачили Бога"(Суд13:22).Чи ви розумієте кого тут Маноах називає Богом???І чи вірите ви його словам??Чи той кого Маноах назвав Богом є для вас таким??
Знову ж не варто панікувати, пане sss. Коли щось із написаного не вкладається вам до голови, не означає що воно невірно написано, й тим паче не заперечує одне одному.
Церква сприймає цитати з Біблії такими якими вони є і має пояснення до них, на основі тієї ж Біблії.

sss написав:
Я апелюю до розсудку та розуму,саме до того що мене відрізняє від тварин
Хто зна, чи не навпаки ..
Цьогосвітня бо мудрість у Бога глупота, бо написано: Він ловить премудрих у хитрощах їхніх!
І знову: Знає Господь думки мудрих, що марнотні вони!
(1-е Кор. 15:19,20)

Християни ж вірять НАПИСАНОМУ.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29247
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 17:24 

Востаннє тут були:
sss написав:
Протестант написав:
sss написав:
Ну й я тут читав і ніяк не міг зрозуміти дещо.Допоможиш разом Юрком??--"сказав Маноах до своєї жінки: Ми справді помремо, бо ми бачили Бога" .Кого тут Маноах називає Богом???І чи вірите ви його словам??
Ісая теж говорить що бачив Бога. Мойсей бачив Бога, і ніхто не помер. :?
Але ти мені ширше відкрив одне місце, де записано так:Iван.1:18 Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був.8 Говорить до Нього Пилип: Господи, покажи нам Отця, і вистачить нам!9 Промовляє до нього Ісус: Стільки часу Я з вами, ти ж не знаєш, Пилипе, Мене? Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?10 Чи не віруєш ти, що Я в Отці, а Отець у Мені? Слова, що Я вам говорю, говорю не від Себе, а Отець, що в Мені перебуває, Той чинить діла ті.11 Повірте Мені, що Я в Отці, а Отець у Мені! Коли ж ні, то повірте за вчинки самі.(Iван.14:8-11)ССС, І.Х. дивується вашому питаню: Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?Отож, І.Х. це Бог, який прийшов до нас у Тілі.
А тут ти взагалі показуєш як тобі іноді важко вловити суть написанного.Я ж тебе питав-"Кого тут Маноах називає Богом???І чи вірите ви його словам?Подивись ще раз уважно у Суд13:22,та дай мені чітку відповідь на питання яке я поставив.Чекатиму. :?

Та я ж сказав що :? .
І підкреслив що ти мені зрозумів побачите і зрозуміти Iван.14:8-11 і Iван.1:18. То тобі можна задати питання не по темі, а мені ні? Я ж не починав розмову про Маноах, а Юра, то чому ти мені його задаєш.
Отож, повторяю своє: ССС, І.Х. дивується вашому питаню: Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?Отож, І.Х. це Бог, який прийшов до нас у Тілі.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29248
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 17:35 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
sss написав:
Усім тим Христос влодіє не тому,що є Богом одним,а тому що Бог йому дещо доручив та дав св дух для таких можливостей.
Тобто, Отець немає таких можливостей, а має такі можливості Д.С., бо Він сам не спроможний помогти, а дає через Д.С. який володіє тими можливостями? То для чого між ними Посередник, чому сам Отець не дав це?Да, ти Писанням чому це не підтверджуєш?
Ой,який ти іноді примітивний буваєш.Св дух це діюча сила,якою володіє один Бога,яку він дає кому хоче.Не тільки Христу дав,але й іншим людям.І завдяки цій силі Божій люди чинили великі ознаки,-Мойсей,Ілля,Єлисей,Петро,Павло тощо.Тож Христос володіє теж такою силою,адже Отець доручив йому її для виконання волі Бога.Що тут неясно?які посередники,які можливості Отця?? :shock:
sss написав:
Так,істинно вірю,повтрорюю втрете,так само як і вірю що і учні в Отці і Сині! СЄ якраз закликають до такої єдності,з чого ви насміхаєтесь

Цитата:
Ти моє питання не перекручуй. Я питався "Чи віруєш що І.Х. в Отці, а Отець і Христі?", а не в кому учні.
А те що учні істинні у Христі, то це зрозуміло це ж пояснив був viewtopic.php?p=29198#p29198. То хто конкретно насміхається із нас із цього вислову… ви себе добре получаєте, я ж наоборот підкреслив що учні мають бути у Христі?
Ну що я перекрутив.Копіюю та подаю ще раз початкові свої слова-"Так,істинно вірю,повтрорюю втрете".Що ти ще хочеш почути.Але щоб ти зрозумів що для мене ці слова значуть то я й написав далі-"так само як і вірю що і учні в Отці і Сині!".Ти ж не будучи спроможний бодай щось заперечити чи до чогось вчепитись починаєш якісь незрозумілі випади викидати.Що з тобою Протестанте??
:) ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29249
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 17:46 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Отож, повторяю своє: ССС, І.Х. дивується вашому питаню: Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?Отож, І.Х. це Бог, який прийшов до нас у Тілі.
Ага,то ти з таких слів робиш висновок що Ісус є Бог.Сміливо.Швидше тут слід зробити висновок що Ісус це Отець.Хіба ні??Тож чи дійсно так воно є?Ні.Адже Кол1:15 та й нетіки каже -"він образ невидимого Бога",тобто дуже схожий на Бога.Тому дивлячись на Ісуса люди могли собі уявити яким є Бог,не тому що Ісус і є Отцем чи Богом,а тому що як каже Павло-"він образ(подобою) невидимого Бога".Чи ти задоволенний відповіддю Павла??Ну а я якось не розумію тебе,згідно з твоєї логіки Ісус це і є Отець??Ти писав колись вроді ні.То на що ти зараз натякаєш??
Цитата:
Я ж не починав розмову про Маноах, а Юра, то чому ти мені його задаєш.
То що відповіді не знаєш??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29250
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 18:07 

Востаннє тут були:
Yur написав:
Саме наявність ваших двох варіантів і є абсурдом.
Чому??Я ж цього не придумав,а подав переклади де так написанно.
Цитата:
Так це тільки у свідків є варіанти з протилежним змістом
Хіба??
sss написав:
До прикладу Зах12:10,1Тим3:16,є очевидна та суттева різниця між двома православними перекладами.Який з них правильний??Який з цих перекладів є отією основою "написанного",а не власного розуміння.Можете кінець кінців мені відповісти,чи тільки каламутити умієте??
Цитата:
Не панікуйте й не вигадуйте, воно тільки зашкодить.
А тут ви знову,через відсутність зачіпок починаєте скочуватись до рівня тварин.Даремно Юрію.Я це передбачив і на це неповедусь цього разу.Якщо є якісь заперечення,то я чекаю,якщо хочете побути у подобі тваринки,предка горили,то я вам тут компанію не складу.
sss написав:
інше місце Писання-1Ів5:7,православні подають по-одному,католики по-другому.Кому вірити,адже написанно і так і так.То як наспрвді було написанно??Католик скаже так,а православний так.Тож для них по різному написано.
Цитата:
Не намагайтсь закаламутити. ніхто з християн не піддають сумнівам прадивість слів з Біблії і Бог було Слово, як і не піддають сумнівам слова Апостола Господь мій і Бог мій! (Івана 20:28) Окрім СЄ, в котрих біблія своя і своє розуміння.
Це вам тілько так здається шановний.А в таких випадках,оті християни радіть хреститися,тож послухайте давнь мудрість.
Цитата:
Знову ж не варто панікувати, пане sss. Коли щось із написаного не вкладається вам до голови, не означає що воно невірно написано, й тим паче не заперечує одне одному.Церква сприймає цитати з Біблії такими якими вони є і має пояснення до них, на основі тієї ж Біблії.
Ну навіщо знову вдаватись до отої пихи,Юрію.Мені все вкладається до голови,але не так як вам.Тому я цікавлюсь тим що робиться у вашій голові.Питаю ще раз,аби переконатись чи ви пишете правду стосовно-"Церква сприймає цитати з Біблії такими якими вони є і має пояснення до них, на основі тієї ж Біблії".Тож у Суд13:22 написанно -"сказав Маноах до своєї жінки: Ми справді помремо, бо ми бачили Бога"(Суд13:22).Кого тут Маноах називає Богом???І чи вірите ви його словам??Чи той кого Маноах назвав Богом є для вас таким??Не змушуйте мене повторювати вам одне і теж,бо складається таке враження що я говорю до дерева. :)
sss написав:
Я апелюю до розсудку та розуму,саме до того що мене відрізняє від тварин
Цитата:
Хто зна, чи не навпаки ..Цьогосвітня бо мудрість у Бога глупота, бо написано: Він ловить премудрих у хитрощах їхніх!І знову: Знає Господь думки мудрих, що марнотні вони!
(1-е Кор. 15:19,20)
Юрію,я ж не про світську мудрість писав,а про Божу,яку можна знайти завдяки розуму та розсудку.Що з вами,у вас все добре??Якось себе починаєте неадекватно вести. :???:
Цитата:
Християни ж вірять НАПИСАНОМУ.
От я хочу у цьому переконатись,чи так воно є насправді.Маєте чудову можливість це продемонструвати.Суд13:22???Ну і без фокусів ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

29251
UNREAD_POSTДодано: 19 січня 2011, 18:20 

Востаннє тут були:
sss написав:
Ой,який ти іноді примітивний буваєш.Св дух це діюча сила,якою володіє один Бога,яку він дає кому хоче.

Та ні, написано так:
Iван.3:8 Дух дихає, де хоче, і його голос ти чуєш, та не відаєш, звідкіля він приходить, і куди він іде. Так буває і з кожним, хто від Духа народжений.
1Кор.12:11 А все оце чинить один і той Самий Дух, уділяючи кожному осібно, як Він хоче.

То звідки ти таке узяв, покажи у Біблії?
sss написав:
.Не тільки Христу дав,але й іншим людям.І завдяки цій силі Божій люди чинили великі ознаки,-Мойсей,Ілля,Єлисей,Петро,Павло тощо.

Я не за ознаки говорю, а за атрибути
viewtopic.php?p=29151#p29151
viewtopic.php?p=29115#p29115
то хто із тих людей мав такі можливості?
sss написав:
Але щоб ти зрозумів що для мене ці слова значуть то я й написав далі-"так само як і вірю що і учні в Отці і Сині!"

Але так не записано як ти в це віриш, для чого закриваєш очі?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело