Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 24 грудня 2024, 15:28

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
28763
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 00:42 

Стать: Він
Востаннє тут були:
27 січня 2011, 00:44
Написано: 26
Віровизнання: православний
Протестант написав:
Oleksіj написав:
Це коли наділений владою від Бога виганяє біса з людини

У нас такі зібрання де ж є, але це не часто.

Oleksіj написав:
або полегшує його вплив на неї.

А це як зрозуміти, домовилися із демоном? По моїй пам’яті Христос або апостоли завжди виганяли на всі 100%.

Людина сама не здатна зрозуміти щось істинне, особливо в суперечці, лише любов'ю, молитвою і вірою... Не хочу продовжувати, бо ви дали зрозуміти, які у вас наміри!

Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Мт 7.12
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28764
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 00:59 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Oleksіj написав:
Людина сама не здатна зрозуміти щось істинне, особливо в суперечці, лише любов'ю, молитвою і вірою... Не хочу продовжувати, бо ви дали зрозуміти, які у вас наміри!

Я чомусь так і подумав був.
Брате, ви що я навіть не збираюся вас зневажати, вибачте. Просто хотів уточнити, бо тут дехто точно вас би це спитав із лукавством. Я ж подав вам свою думку, як це я розумію, тому якщо маєте ще бажання то уточніть.
Якщо б ви написали б так як це сказано нижче, то питань не було, а так я не розумію ваших слів.
Матв.12:43 А коли дух нечистий виходить із людини, то блукає місцями безвідними, відпочинку шукаючи, та не знаходить.
44 Тоді він говорить: Вернуся до дому свого, звідки вийшов. А як вернеться він, то хату знаходить порожню, заметену й прибрану.
45 Тоді він іде, та й приводить сімох духів інших, лютіших за себе, і входять вони та й живуть тут. І буде останнє людині тій гірше за перше... Так буде й лукавому родові цьому!

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28772
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 06:27 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Цитата:
або полегшує його вплив на неї.
цікаво сказано, ще такого не чув :D

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28789
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 18:26 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Шановне пансто,невідходьте від теми стосовно Христа-Бога,до якихось виганянь демонів.
Братик написав:
Так прохвесори, які перекладали Біблію, і гадки не мали, що знайдеться такий вумний чоловік, що почне трактувати оце просте місце Писання по своєму, та ще й будувати на оцій неточності ціле поняття! :D.
Ти маєш на увазі тих,хто дотримується "на Мене" чи тих хто "на Него".
Цитата:
Я й сам би перекладаючи оригінал, для більшої зрозумілості написав би "на Того", бо "на проколотого"
Як би ти перекладав,то таких подарунків ой як багато би було.А чому б ти переклав "на Того",а не "на Мене" якщо це все одно??
Цитата:
І навіть, якби в оригіналі було написано "на Того", це не заперечує, що Бог говорить про Себе
Тим більше аж ніяк не вказує,що Бог говорить про себе.Хіба ні?? ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28790
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 18:32 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Брате, sss, звідки скільки злоби, хіба Христос цьому нас вчив??
Oleksіj,в чому ти помітив злобу??Щодо Христа,та того що він вчив-то як ти думаєш,чому Христос себе так повів у Храмі,коли перекидав столи міняльникам та бичем виганяв тварин і т.д??Ну й чи було це виявом злоби??
Цитата:
Доречі, ти ніколи не бував на вичитці біснуватих біля стін православного храму?
Багато,чув про це.Хотів би тебе дещо розпитати,якщо ти щось про це знаєш.Чи можу??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28793
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 18:38 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Цитата:
Багато,чув про це.Хотів би тебе дещо розпитати,якщо ти щось про це знаєш.Чи можу??

Я таке бачив на ютубі, чи рутубі, чи богтубі, не пам"ятаю. Явище не для слобонервних. Подібне до виганянь демонів в харизматів.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28796
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 18:50 

Востаннє тут були:
guest написав:
18 Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був.
(Iван.1:18) - це місце у перекладі Огієнка, воно не зовсім точно перекладене.Це місце точніше перекладено у перекладі Нового Світу, де воно звучить так:18 Бога никто из людей никогда не видел; единородный бог, который у груди Отца, - он поведал о нём. Це місце у обох перекладах оповідає про Ісуса Христа, у Огієнка звучить "Син", а у перекладі Нового Світу "бог" і не має значення, що з малої літери, бо у оригіналі не було великих і малих літер. Отож, якщо у перекладі Нового Світу Ісуса Христа названо Богом, то чому це відкидають Свідки? Чи можна назвати і цей переклад стосовно даного місця невірним? У грецькому оригіналі це також звучить так.
guest,то добре що ти читаєш переклад Нового Світу.Христа названно богом і в Ів1:1-"Слово було богом".Проте не Богом з яким було Слово.Хіба ні??Тож переклад НС тут є точним і аж ніяк сЄ не суперечать тому що там написанно.Більш того у Ів1:18 Ісуса названно "єдинородний бог",що чітко вказує на те ким насправді є Ісус-Не Бог,бо Бог єдинородним бути не може!!Чи не так guest??Ну й щодо самої назви "бог",нею названно і інших осіб,що само собою не робить їх Одним Богом.Сподіваюсь ти цього не заперечуватимеш??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28797
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 19:04 

Востаннє тут були:
Michail написав:
"Так подають усі переклади які мені доступні укр та рос мовами."Значить Ви мало перекладів читаєте, або самовибираєте, які Вам доступні, а які ні......
Які,читаю,такі читаю.Ви ж їх не заперечуєте,більш того що часто я беру цитати з вашого Хом,де в Ів19:37,написанно-"На Того".Хіба ні Михайле??Також подав з Синод Перевод Зах12:10,де написанно "на Него",а не "на Мене",як у Ог.Тому питаю вас Чому??Хіба цей православний переклад нападає на Божественість Христа,не подаючи "на Мене",як про це писав Ракман,а ви його сліпо копіювали??Тож Михайле,перш ніж щось подавати сюди,переконайтесь чи не чергову дурницю писатимете!!!У мене не так багато часу,аби приділяти дурницям увагу.
Цитата:
Я ж писав, що нема, нажаль єврейського Старого Завіту з підстрочником
А я писав,що ми маємо авторитетні переклади,з яких можемо робити висновки.Якщо місця сумнівні,тобто одні підтверджують божественність Христа,інші заперечують,то навіщо такі місця використовувати.Адже в такому випадку сприйняття цього аргумерту,залежить лише від того чи іншого перекладу.Більш того,що такі переклади перекладені сторонниками божественності Христа.Сподіваюсь,ми більше до таких сумнівних місць не повертатимемось.Отож,чи є чіткі,однозначні та взяті не з сумнівних місць аргументии божественності Христа??Вірю що ніхто краще поклонників тройці про це нерозповість.То де вони хлопці??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28798
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 19:09 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
Oleksіj написав:

Я чомусь так і подумав був.Брате, ви що я навіть не збираюся вас зневажати, вибачте
Отак то,Протестанте.Тож слідкуй,за собою,а то ти так усіх форумчан порозганяєш.Я от думаю,може то за це пожалітись на тебе??Як кажеш?? :?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28801
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 19:51 

Востаннє тут були:
Простіть мені, любі, якщо когось образив - це від лукавого все та й не в тему було написано! :sorry:

Так-так, Ісус Христос - Бог.

Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Мт 7.12
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28803
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 20:00 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Простіть мені, любі, якщо когось образив - це від лукавого все та й не в тему було написано! :sorry: Так-так, Ісус Христос - Бог.
Не знаю,як то тебе Олексію запитати,щоб не образити.Хто тобі сказав що Ісус Христос-єиний правдивий Бог??Розкажи. :???:Ну й в чому ти помітив щодо мене злобу та й я там питав про Христа.Напиши і про це,якщо зможеш.Добре??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28809
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 20:40 

Востаннє тут були:
sss написав:
Не знаю,як то тебе Олексію запитати,щоб не образити.Хто тобі сказав що Ісус Христос-єиний правдивий Бог??Розкажи. :???:

Ніхто не казав, це в Слові Божому написано, в цій темі цитат достатньо. Скажу лиш те, що Син Божий не може бути людиною, так як і щеня від кота, прости, Господи. Та і взагалі, народився я православним, один мій прадід був священником, інший псаломщиком, не думаю що я розумніший і ближче до Бога чим вони, тому і не буду міняти істинних для себе підвалин. 139 років - це сильно мало для релігійної течії, як могла б намагатися мене переконати, духовна практика - це дуже важливо. До того ж течія ця заснована в Америці - великій розпусниці.
sss написав:
Щодо Христа,та того що він вчив-то як ти думаєш,чому Христос себе так повів у Храмі,коли перекидав столи міняльникам та бичем виганяв тварин і т.д??Ну й чи було це виявом злоби??

Тут зовсім про інше йде мова, до того ж вважаю, що не слід рівняти нас до Ісуса, ми ж бо стовітсоткові грішники, і, вибач якщо тебе образив, брате, та мені здалося що ти писав зі злобою, виправ, якщо помилився.

Доречі, як тебе звати, бо якось незручно звертатися не на ім'я!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28810
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 21:31 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Ніхто не казав, це в Слові Божому написано, в цій темі цитат достатньо!
Погоджуюсь,цитат багато,але усі вони надумані.Чи помітив ти якусь неспростовану??Ну й що тебе з тих цитат найбільше переконує,що Христос-один правдивий Бог??
Цитата:
Скажу лиш те, що Син Божий не може бути людиною, так як і щеня від кота, прости Господи
Ти знаєш,Oleksіj,ніхто цього не заперечує.Просто сЄ кажуть що Ісус не просто людина,а Божий Син.Що власне сам Бог підтвердив,промовивши-"це Син мій улюблений".Як ти думаєш,чому тут Бог каже про Ісуса як про свого Сина??Якби Ісус був одним Богом,то Бог який промовляв з неба до Ісуса сказав би щось на подобу "це я,Бог єдиний що зійшов на землю".Проте Бог сказав саме те що й говорять сЄ-ІсусХристос-Божий улюблений Син.Також інше тебе запитаю.Як ти думаєш,чому Бог назвав Ісуса "сином улюбленим"??Що означає слово улюблений??
Цитата:
Та і взагалі, народився я православним, один мій прадід був священником, інший псаломщиком, не думаю що я розумніший і ближче до Бога чим вони, тому і не буду міняти істинних для себе підвалин
А знаєш,мої предки,та власне і твої теж,тільки давніші були язичниками з досить давніми своїми підвалинами.І якось це не зупинило їх поміняти ці підвалини,на нові-християнські начебто.Чи не так??Як думаєш чому??
Цитата:
139 років - це сильно мало для релігійної течії, як могла б намагатися мене переконати, духовна практика - це дуже важливо
Знову ж таки,молодість християнства та духовна практика,не зупинили наших прапрадідів прийняти християнство.І це аж ніяк не було для них каменем спотикання,як сьогодні для тебе.Мабуть ти всеж не шануєш предків,раз осуджуєш такий розсудливий вибір.
Цитата:
До того ж течія ця заснована в Америці - великій розпусниці
Хіба,це про щось говорить?Тут слід дивитись на засновані цінності,а не на те де заснували.Ну й що,що в Америці.Хіба в Америці небло щирих та чесних людей які шукали правду про Бога?Дивний ти Олексію,якщо таке пишеш,хіба що хочеш образити сЄ.
sss написав:
Щодо Христа,та того що він вчив-то як ти думаєш,чому Христос себе так повів у Храмі,коли перекидав столи міняльникам та бичем виганяв тварин і т.д??Ну й чи було це виявом злоби??

Цитата:
Тут зовсім про інше йде мова, до того ж вважаю, що не слід рівняти нас до Ісуса, ми ж бо стовітсоткові грішники, і, вибач якщо тебе образив, брате, та мені здалося що ти писав зі злобою, виправ, якщо помилився.
Тому я запитав,де ти помітив злобу??А щодо Христа,то всеж зовсім мова про інше -то про що??Ну й звісно що ми рівнятись до Христа не можемо.Я й цього неробив.Лише запитав про нього,аби зрозуміти що ти про це думаєш.То ти всеж не написав.Чому??
Цитата:
Вибач,але тут прийнято звертатись по псевдо,бо інакше не зрозуміють.Тай ніби ніхто непроти і якось вродіби усім так зручно. Проте якщо ти наполягатимеш,то я напишу.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28816
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 21:54 

Востаннє тут були:
sss написав:
Oleksіj написав:
Ніхто не казав, це в Слові Божому написано, в цій темі цитат достатньо!
Погоджуюсь,цитат багато,але усі вони надумані.Чи помітив ти якусь неспростовану??Ну й що тебе з тих цитат найбільше переконує,що Христос-один правдивий Бог??
Цитата:
Скажу лиш те, що Син Божий не може бути людиною, так як і щеня від кота, прости Господи
Ти знаєш,Oleksіj,ніхто цього не заперечує.Просто сЄ кажуть що Ісус не просто людина,а Божий Син.Що власне сам Бог підтвердив,промовивши-"це Син мій улюблений".Як ти думаєш,чому тут Бог каже про Ісуса як про свого Сина??Якби Ісус був одним Богом,то Бог який промовляв з неба до Ісуса сказав би щось на подобу "це я,Бог єдиний що зійшов на землю".Проте Бог сказав саме те що й говорять сЄ-ІсусХристос-Божий улюблений Син.Також інше тебе запитаю.Як ти думаєш,чому Бог назвав Ісуса "сином улюбленим"??Що означає слово улюблений??
Цитата:
Та і взагалі, народився я православним, один мій прадід був священником, інший псаломщиком, не думаю що я розумніший і ближче до Бога чим вони, тому і не буду міняти істинних для себе підвалин
А знаєш,мої предки,та власне і твої теж,тільки давніші були язичниками з досить давніми своїми підвалинами.І якось це не зупинило їх поміняти ці підвалини,на нові-християнські начебто.Чи не так??Як думаєш чому??
Цитата:
139 років - це сильно мало для релігійної течії, як могла б намагатися мене переконати, духовна практика - це дуже важливо
Знову ж таки,молодість християнства та духовна практика,не зупинили наших прапрадідів прийняти християнство.І це аж ніяк не було для них каменем спотикання,як сьогодні для тебе.Мабуть ти всеж не шануєш предків,раз осуджуєш такий розсудливий вибір.
Цитата:
До того ж течія ця заснована в Америці - великій розпусниці
Хіба,це про щось говорить?Тут слід дивитись на засновані цінності,а не на те де заснували.Ну й що,що в Америці.Хіба в Америці небло щирих та чесних людей які шукали правду про Бога?Дивний ти Олексію,якщо таке пишеш,хіба що хочеш образити сЄ.
sss написав:

Цитата:
Тому я запитав,де ти помітив злобу??А щодо Христа,то всеж зовсім мова про інше -то про що??Ну й звісно що ми рівнятись до Христа не можемо.Я й цього неробив.Лише запитав про нього,аби зрозуміти що ти про це думаєш.То ти всеж не написав.Чому??
Цитата:
Вибач,але тут прийнято звертатись по псевдо,бо інакше не зрозуміють.Тай ніби ніхто непроти і якось вродіби усім так зручно. Проте якщо ти наполягатимеш,то я напишу.

Продовжувати не буду, бо ти компетентніший в цьому питанні, а ім'я, будь-ласка, напиши через особисте повідомлення.

Якщо не помиляюся, то свідки стверджують, що Ісус - це архангел Михаїл, якщо так, то чому?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28819
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2011, 22:20 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Продовжувати не буду, бо ти компетентніший в цьому питанні, а ім'я, будь-ласка, напиши через особисте повідомлення.?
З чого ти взяв що я компетентніший у цьому питанні??Я себе таким не вважаю.просто стараюсь подавати так як написано,а саме-"це син мій улюблений".Звісно,що чесний та щирий читач Біблії одразу ж без зайвих доводів зрозуміє що Ісус це не єдиний Бог,а Божий улюблений Син.Хіба це не є очевидним з цих слів які промовив сам Бог з неба??То навіщо крутити туди сюди та придумувати чергові буцім доводи того що Ісус і є тим єдиним Богом,який до нього з неба промовляв??
Цитата:
Якщо не помиляюся, то свідки стверджують, що Ісус - це архангел Михаїл, якщо так, то чому?
Ти дійсно не помилився,бо сЄ дослідивши це питання у Біблії,прийшли до висновку,що людина Ісус-на небі архангел Михаїл.Адже перед приходом на землю Божий Син існував на небі,як могутній архангел на імя Михаїл.Вже на землі ми дізнались про нього як про Ісуса Назарянина,якого ще звали Христом(помазанником Божим).Ну й після вознесіння на небо людина Ісус знову став ним-Архангелом Михаїлом.Цей звязок чітко видно у світлі Писання.Але для того щоб його помітити,потрібно відкинути сліпе упередження та стереотипність і перестати сліпо зациклюватись що Христос-Бог один, єдиний.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>