Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 17:56

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
24992
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 11:25 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Michail написав:
Ми створені і по образу і по подобі.
Але в подобі маємо постійно вдосконалюватися (як впринципі мали вдосконалюватись Адам і Єва і все їх потомство, якби не згрішили).
молодець Михайле,підтримую.Вибачте що немаю часу приділити увагу вашим повідомленням щодо тройці.Є деякі "друзі" які мене дуже заінтригували.Хочу завершити з ними та виявити суть їхнього перебування отут.З повагою ССС

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25006
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 12:26 

Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
sss написав:
Нецікавий написав:
з Господом ссс ... я мав на увазi з квадрою . бо три в одному це квадра.
щось ви напутали.Квадра від слова квадрат,що вказує на 4 кути.То як може бути три??
Нецікавий написав:
в Бога э Я
І звісно що це я є особою.То хто нею є -Отець,син чи дух,адже по теорії тройці усі вони є різними особами.То хто є тою Я??
Нецікавий написав:
i в цьому Я:Отець(розум божий), Син(слово) i Святий Дух(святiсть божа)
я уже про це писав-чого варті ваші слова які ви висловлюєте зі своєї голови.НІЦ.Невже вам важко це зрозуміти.Навіть той кого ви наз Богом(Ісус),говорив не сам від себе,зоча міг,а те що сказав йому Бог.Навчіться від нього Нецікавий.
Нецікавий написав:
пороздумуйте над такою пропорцiэю.Отець-Любов,Син- Вiра,
Святий Дух -Надiя
Не плутайте прості риси та ємоції з духовними особистостями.Ви так дійдете до отого Шиви та Крішни
Ну щож ,щось вам невдається грунтовно про це поговорити,як не якісь фантастичні бачення ,то заплутані висловлювання.Це не переконливо Нецікавий.

просто ви з мiськом не дуже то в курсi що э образ i що э подоба ,... а мене та iнших не чуэте, а менi монолог не довподоби, тут э люди, якi хочуть почути...
sh_ 21 , Naruno досить цiкавi спiврозмовники.
тому вам бажаю Миру в Господi.
якщо щось будете писати, то пишiть бажано з мотивацiэю правильною, яка э ЛЮБВ.
а так.... менi.писати не варто

1-e Тим. 6:4-5

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25007
UNREAD_POSTДодано: 23 вересня 2010, 12:31 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
з Господом ссс ... я мав на увазi з квадрою . бо три в одному це квадра.
щось ви напутали.Квадра від слова квадрат,що вказує на 4 кути.То як може бути три??
Нецікавий написав:
в Бога э Я
І звісно що це я є особою.То хто нею є -Отець,син чи дух,адже по теорії тройці усі вони є різними особами.То хто є тою Я??
Нецікавий написав:
i в цьому Я:Отець(розум божий), Син(слово) i Святий Дух(святiсть божа)
я уже про це писав-чого варті ваші слова які ви висловлюєте зі своєї голови.НІЦ.Невже вам важко це зрозуміти.Навіть той кого ви наз Богом(Ісус),говорив не сам від себе,зоча міг,а те що сказав йому Бог.Навчіться від нього Нецікавий.
Нецікавий написав:
пороздумуйте над такою пропорцiэю.Отець-Любов,Син- Вiра,
Святий Дух -Надiя
Не плутайте прості риси та ємоції з духовними особистостями.Ви так дійдете до отого Шиви та Крішни
Ну щож ,щось вам невдається грунтовно про це поговорити,як не якісь фантастичні бачення ,то заплутані висловлювання.Це не переконливо Нецікавий.

просто ви з мiськом не дуже то в курсi що э образ i що э подоба ,... а мене та iнших не чуэте, а менi монолог не довподоби, тут э люди, якi хочуть почути...
якщо щось будете писати, то пишiть бажано з мотивацiэю правильною, яка э ЛЮБОВ вiд чистого серця.
а так.... менi.писати не варто

1-e Тим. 6:4-5

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25025
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 13:29 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
якщо щось будете писати, то пишiть бажано з мотивацiэю правильною, яка э ЛЮБВ.
а так.... менi.писати не варто.1-e Тим. 6:4-5
:D :D :D :D Ну й насмішили ви мене Нецікавий завдяки такому випаду.Якщо чогось нерозуміємо,то це слід пояснювати.Якщо неможете ,то нічого голову морочити своїми запутаними повідомленнями.Спробуй їх потім простому смертному розпутати.То що ж якщо я нерозумію того образу та подоби,то будьте добрі та з любовю мені це поясніть,проте зробіть це на основі ПИСАННЯ.Я обовязково з любовю вам відповім.Чекатиму.До речі ви свого цікавого співрозмовника образите,якщо на слідуючий раз знову його так назвете - Naruno.На такі помилки він дуже ображається.З повагою ССС.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25029
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 13:54 

Востаннє тут були:
давайте зустрінемось i поясню, багато писаті, такщо я готовий зустрітися, якщо ви готові. І з любов'ю пояснити

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25038
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 14:43 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
давайте зустрінемось i поясню, багато писаті, такщо я готовий зустрітися, якщо ви готові. І з любов'ю пояснити
Та ви що,серйозно.Ви й тут про це.То я вас дуже прошу до своєї господи.Ш21 знає де вона є.Недалеко від Тернополя в селі Лучки.Там бідолашні сЄ за селом покупляли собу розвалені халупи,а решту грошей залишених від продажі квартир повіддавали своїм пастирям.От і я там мешкаю.Прийдіть разом з цим щирим та чесним форумчанином туди та й поговоримо.Там багато сЄ є.От ви й нетільки мені поясните а й всім що там є сЄ.Так Ш21??ви знаєте де це і що там робиться,от і приведіть туди свого брата Нецікавого,який так бажає мені щось розяснити.Я вас чекатиму пани.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25039
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 15:08 

Востаннє тут були:
31 жовтня 2013, 14:19
Написано: 1122
Віровизнання: католик
sss написав:
Yur написав:
sss написав:
Висунувши цей міф про Ісуса-Єгову,спробуйте мені допомогти розділити ваше бачення.Для цього я опираючись на Писання помітив що це різні особи.

От тобі й маєш, як бачу, пане sss, за увесь цей час так і не удосужилися перечитати що:
Я й Отець Ми одне! (Івана 10:30)
Чи може у свідків вийшла нова деректива, що Єгова нічого спільного з Богом Отцем не має.
Цікаво чим і на що ви опирались, коли те, що є одне для вас різне :D
Юрку ви незмінні навіть після свого воскресіння з мертвих.Дуже шкода.Застосуйте своє мисленні до оцього написаного-"Отче, заховай в Ім'я Своє їх, яких дав Ти Мені, щоб як Ми, єдине(одно) були!".Як ми-одно,щоб були і вони-одночи можете дійти до правильного розуміння слова -одА вино,без зайвих підсказок друзів-однодумців??

Як бачу гниль думок й далі заставляє вас ворушити трупним смородом. Ну самі подивіться, чого вартий оцей потік букв, в кінці з трьома знаками запитанням. Це така ваша відповідь на поставлене запитання.
Питання до вас те саме. Як може бути різним, те що одне.

Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня! (Матвія 12:36)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25055
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 16:38 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Так Ш21??

Та ні, ви краще на ту брехливу рибалку запросіть.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25059
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 16:46 

Востаннє тут були:
Yur написав:
Як бачу гниль думок й далі заставляє вас ворушити трупним смородом. Ну самі подивіться, чого вартий оцей потік букв, в кінці з трьома знаками запитанням. Це така ваша відповідь на поставлене запитання.
Питання до вас те саме. Як може бути різним, те що одне.
Так само як ви вважаєте себе одним з своїм братом "Х".Адже це слова Христа-"щоб усі були Одно".А ті усі погодьтесь всеж різні.То як можуть оті різні бути Одним.Відповідь надіюсь очевидна.Ну і незвинувачуйте мене у ворушенні вашого минулого.Ви якось самі про це згадали.Тому я подумав що вам це до вподоби.Якщо ні то небудем.Це все для вас Юрію.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25060
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 16:50 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
Так Ш21??

Та ні, ви краще на ту брехливу рибалку запросіть.
То не я запрошував,а мені про це розказували,ті кого туди десь запрошували їхати.Якщо бажаєте,то я обовязково перепитаю у них коли їх зустріну,і дам вам більше інформації.А взагалі я про це не стверджував,а просто питав у вас,чи вам щось відомо про це.Якщо так,то я хотів від вас почути більше щодо цього.Будь ласка неманіпулюйте отим.З повагою ССС

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25065
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 16:58 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
....а мені про це розказували... Будь ласка неманіпулюйте отим

Мені теж розказували, і говорили що це 100 %, а ви говорите що це неправда, тому заспокойтеся, і теж не маніпулюйте.

sss написав:
З повагою …

Давайте без цього, не прикалуйтеся.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: Протестант | 25 вересня 2010, 16:58.
Відсутній

25069
UNREAD_POSTДодано: 25 вересня 2010, 17:06 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
sss написав:
....а мені про це розказували... Будь ласка неманіпулюйте отим

Мені теж розказували, і говорили що це 100 %, а ви говорите що це неправда, тому заспокойтеся, і теж не маніпулюйте.
sss написав:
З повагою …

Давайте без цього, не прикалуйтеся.
Та я й неприкалуюсь.Якщо вам таке відношення не довподоби ,т о небуду.Ну а щодо отієї брехні,т о я повторюю я вас питав,а не стверджував,щоб ви самі проце розказали.Ви ж щодо того хутора з халупами впевненно стверджували.А це велика різниця між отією рибалкою про яку я вас просто заради цікавості питав та отим хутором про який ви ще й в такому контексті писали.То мені нічого заспокоюватись.Я просто запросив вашого брата Нецікавого туди до розмови.От і все.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25154
UNREAD_POSTДодано: 27 вересня 2010, 08:45 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
Та ви що,серйозно.Ви й тут про це.То я вас дуже прошу до своєї господи.Ш21 знає де вона є.Недалеко від Тернополя в селі Лучки.Там бідолашні сЄ за селом покупляли собу розвалені халупи,а решту грошей залишених від продажі квартир повіддавали своїм пастирям.От і я там мешкаю.Прийдіть разом з цим щирим та чесним форумчанином туди та й поговоримо.Там багато сЄ є.От ви й нетільки мені поясните а й всім що там є сЄ.Так Ш21??ви знаєте де це і що там робиться,от і приведіть туди свого брата Нецікавого,який так бажає мені щось розяснити.Я вас чекатиму пани.

отже ви не просто свідок, ви свідок, якого "розвели" свідки на пару динаріїв. )))

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

25155
UNREAD_POSTДодано: 27 вересня 2010, 08:52 

Востаннє тут були:
Ш-21 їдемо в гості до ссс?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>