Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 15:56

Створити нову тему Відповісти  [ 283 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Націоналізм
21107
UNREAD_POSTДодано: 14 березня 2010, 11:59 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Братик написав:
Я чому задав це питання, бо дійсно, ми, християни, не повинні перейматися політикою, бо ми "не зі світу цього". Але, звичайно, як люди з їхніми недостатками, ми все ж таки в тій чи іншій мірі це робимо, точно так, як реагуємо не по християнськи на образи, не підставляємо щоку на другого удару, а намагаємося самі ще й дати здачу. Стосовно того, що Ви говорите що я себе називаю прихильником 50-х релігій, то це так. По-перше, я взагалі себе не причисляю до якихось там релігій, а по-друге, 50-ми нас називають люди, а не ми самі, хоча й я не проти цього. І тим більше не пропагую 50-ку церкву, не навязую людям 50-кі погляди і не вважаю, що приналежність до 50-ї церкви є обовязковою умовою спасіння. Я вже казав в іншій темі, що для Бога не існує поняття "50-ки", так само як і інші релігії.
То всеж яка ваша позиція стосовно тих питань які ви поставили??Допустима така участь чи ні??Стосовно релігій то для людей іх багато,але для Бога існує одна церква.Церква це-(грец. Ἐκκλησία, «зібрання вірних»).Тобто зібрання або обєднання людей з одними поглядами.Тож Христова церква ,над якою Він головує ,на землі існує.Це і є зібрання або обєднання людей з тими одними поглядами які притаманні були і є їхньому Голові[/b].Тож аби належати до церкви Христової- 1-а умова, бути прихильником цього зібрання людей з одними поглядами,2-зрозуміло що не суперечити цим поглядам,бо це б означало суперечати поглядам голови тобто Христа.Тому люди які є прихильниками різних церков та мають різні погляди ,аж ніяк не можуть належати до Одної Христової церкви.Бо не зберігаються ці дві умови.Тож робіть висновки самі.Дякую

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21127
UNREAD_POSTДодано: 14 березня 2010, 20:02 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
... і звісно, цією Церквою Христовою є організація свідків Єгови. Я правильний висновок зробив?

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21390
UNREAD_POSTДодано: 22 березня 2010, 16:32 

Востаннє тут були:
Братик написав:
... і звісно, цією Церквою Христовою є організація свідків Єгови. Я правильний висновок зробив?
А чому ви такий висновок зробили??Чи то ви так хочете посміятись?? :lol: :lol:

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21639
UNREAD_POSTДодано: 28 березня 2010, 18:23 

Востаннє тут були:
14 жовтня 2010, 13:33
Написано: 462
sss написав:
Тому люди які є прихильниками різних церков та мають різні погляди ,аж ніяк не можуть належати до Одної Христової церкви.Бо не зберігаються ці дві умови.Тож робіть висновки самі.Дякую

А як розуміти місце з Писання:
Вiд Марка 9.38-41
38 Обізвався до нього Іван: Учителю, ми бачили одного чоловіка, який з нами не ходить, що виганяє Ім'ям Твоїм демонів; і ми заборонили йому, бо він із нами не ходить.
39 А Ісус відказав: Не забороняйте йому, бо немає такого, що Ім'ям Моїм чудо зробив би, і зміг би небаром лихословити Мене.
40 Хто бо не супроти нас, той за нас!
41 І коли хто напоїть вас кухлем води в Ім'я Моє ради того, що ви Христові, поправді кажу вам: той не згубить своєї нагороди!

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

21689
UNREAD_POSTДодано: 29 березня 2010, 13:42 

Востаннє тут були:
prostak написав:
sss написав:
Тому люди які є прихильниками різних церков та мають різні погляди ,аж ніяк не можуть належати до Одної Христової церкви.Бо не зберігаються ці дві умови.Тож робіть висновки самі.Дякую

А як розуміти місце з Писання:
Вiд Марка 9.38-41
38 Обізвався до нього Іван: Учителю, ми бачили одного чоловіка, який з нами не ходить, що виганяє Ім'ям Твоїм демонів; і ми заборонили йому, бо він із нами не ходить.
39 А Ісус відказав: Не забороняйте йому, бо немає такого, що Ім'ям Моїм чудо зробив би, і зміг би небаром лихословити Мене.
40 Хто бо не супроти нас, той за нас!
41 І коли хто напоїть вас кухлем води в Ім'я Моє ради того, що ви Христові, поправді кажу вам: той не згубить своєї нагороди!
Гм ,я як тоді зрозуміти це:-" Хто не зі мною, той проти мене, і хто не збирає зі мною, той розсипає.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21730
UNREAD_POSTДодано: 29 березня 2010, 21:21 

Востаннє тут були:
sss написав:
Гм ,я як тоді зрозуміти це:-" Хто не зі мною, той проти мене, і хто не збирає зі мною, той розсипає.

Скажу вашими словами
sss написав:
Треба ж також подивитись на весь текст,де поміщені ті цитати на які ви посилаєтесь,щоб зрозуміти їхню суть з контексту.А так як ви робите --НЕЧЕСНО.ГАНЬБА!!

Луки 11:14-26

14 Раз вигонив Він демона, який був німий. І коли демон вийшов, німий заговорив. А народ дивувався.
15 А деякі з них гомоніли: Виганяє Він демонів силою Вельзевула, князя демонів...
16 А інші, випробовуючи, хотіли від Нього ознаки із неба.
17 Він же знав думки їхні, і промовив до них: Кожне царство, само проти себе поділене, запустіє, і дім на дім упаде.
18 А коли й сатана поділився сам супроти себе, як стоятиме царство його? А ви кажете, що Вельзевулом вигоню Я демонів.
19 Коли ж Вельзевулом вигоню Я демонів, то чим виганяють їх ваші сини? Тому вони стануть вам суддями.
20 А коли перстом Божим вигоню Я демонів, то справді прийшло до вас Боже Царство.
21 Коли сильний збройно свій двір стереже, то в безпеці маєток його.
22 Коли ж дужчий від нього його нападе й переможе, то всю зброю йому забере, на яку покладався був той, і роздасть свою здобич.
23 Хто не зо Мною, той проти Мене; і хто не збирає зо Мною, той розкидає!
24 Коли дух нечистий виходить з людини, то блукає місцями безвідними, відпочинку шукаючи, але, не знаходячи, каже: Вернуся до хати своєї, звідки я вийшов.
25 А як вернеться він, то хату знаходить заметену й прибрану.
26 Тоді він іде та й приводить сімох інших духів, лютіших за себе, і входять вони та й живуть там. І буде останнє людині тій гірше за перше!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21858
UNREAD_POSTДодано: 01 квітня 2010, 02:32 

Востаннє тут були:
Цікаво, яка частина населення України вважає рідною мовою українську, та вільно володіє нею?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21865
UNREAD_POSTДодано: 01 квітня 2010, 08:43 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Братик написав:
Цікаво, яка частина населення України вважає рідною мовою українську, та вільно володіє нею?

100 % я думаю львів, тернопіль,івано-франківськ, чернівці

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21893
UNREAD_POSTДодано: 01 квітня 2010, 17:35 

Востаннє тут були:
Та ні, навіть у Львові прихильників української мови десь близько 85%, в Тернополі та Івано-Франківську українців більше, там десь 95%, в Чернівцях не знаю, але майже всіх кого я знаю з Чернівців - спілкуються російською. Принаймні складається враження, що більшість з Чернівців спілкується російською, навіть в Рівному прихильників української мови більше.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21895
UNREAD_POSTДодано: 01 квітня 2010, 17:45 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
Братик написав:
Та ні, навіть у Львові прихильників української мови десь близько 85%, в Тернополі та Івано-Франківську українців більше, там десь 95%, в Чернівцях не знаю, але майже всіх кого я знаю з Чернівців - спілкуються російською. Принаймні складається враження, що більшість з Чернівців спілкується російською, навіть в Рівному прихильників української мови більше.

За Рівне забув, ще трошки Хмельницьк.
І я мав на увазі 100% це де ще лишилася українська мова, як мова спілкування, в тих містах рідко зустрінеш що говорять на руській. О там справжня Україна!

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21897
UNREAD_POSTДодано: 01 квітня 2010, 18:14 

Востаннє тут були:
А тепер цікаво подивитися, який процент україномовних в Україні. Я вже ставив таке питання в якійсь темі, не пам!ятаю де. Тоді послалися на офіційну статистику, що десь 70-80% населення України - україномовне, у чому я дуже сильно сумніваюсь. Якщо взяти до аналізу кількість україномовних користувачів інтернету, то цих 70% припаде мабуть лише на Західну Україну, а в цілому по Україні україномовних думаю десь біля 20%. Це чисто моя суб"єктивна думка.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21944
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2010, 12:47 

Востаннє тут були:
prostak написав:
sss написав:
Гм ,я як тоді зрозуміти це:-" Хто не зі мною, той проти мене, і хто не збирає зі мною, той розсипає.

Скажу вашими словами
sss написав:
Треба ж також подивитись на весь текст,де поміщені ті цитати на які ви посилаєтесь,щоб зрозуміти їхню суть з контексту.А так як ви робите --НЕЧЕСНО.ГАНЬБА!!
До чого ти Навів ці слова.Я ж просто запитав як це розуміти.Не путай компромат який ти наводиш з простими запитаннями,які слід просто пояснити.Чому ти цього незробив агент 007??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21958
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2010, 21:56 

Востаннє тут були:
sss написав:
prostak написав:
sss написав:

Скажу вашими словами
sss написав:
До чого ти Навів ці слова.Я ж просто запитав як це розуміти.Не путай компромат який ти наводиш з простими запитаннями,які слід просто пояснити.Чому ти цього незробив агент 007??

Я пояснив твоїми словами,-"Треба ж також подивитись на весь текст,де поміщені ті цитати на які ви посилаєтесь,щоб зрозуміти їхню суть з контексту" і вказав звідки ці слова взяті і якщо прочитати весь текст стає все зрозумілим. Я ніякий не агент і ще раз кажу ніколи ним не був, я звичайний віруючий чоловік читаю Біблію і маю надію на вічне життя, непокладаю наію ні на якого чоловіка, ні на себе, ні на всій розум а тільки на Ісуса Христа Сина Божого Спасителя цілого світу.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21959
UNREAD_POSTДодано: 02 квітня 2010, 22:15 

Востаннє тут були:
Тарас написав:
Перед божими очима як комунізм, так і расизм, який проводив Бандера - гріх. Я знаю, що деяких благословенни братів застрелили бандерівці (зокрема Лукаша Столярчука). Це нормально любити свій народ, свою мову, але ненавидіти, нелюбити людей інших народів - це гріх.

Шановний Тарасе я не підтримую Бандеру, але його образ я думаю сильно викривлений пропагандою
Серед борців за незалежність України були прихильники тимчасового союзу з німцями заради визволення від Росії (і до вересня 1939 року – від Польщі). Одначе саме Степан Бандера був категоричним противником такого союзу. Через це він розійшовся з іншими керівниками патріотичного українського руху.

30 червня 1941 року «бандерівці» у Львові проголосили створення (точніше – відновлення) незалежної Української держави. Але вже 5 липня за наказом Гітлера Бандеру було заарештовано; 9 липня у Львові було заарештовано голову незалежного українського уряду Ярослава Стецька. Гестапо стало нищити ОУН. Брати Бандери, Василь і Олександер, загинули в Освенцимі (його сестер було заслано на Сибір комуністами).
Тому віруючій людині неварто ставати по той чи інший бік пропаганди.
Чи ті росіяни, що ображаються на бажання українців жити окремою державою, погодяться на входження Росії до складу України – за збереження мови й культури, але зі столицею у Києві?

Не погодяться. Отже, образа викликана не прагненням жити разом, без кордонів і митниць, а прагненням володарювати, розпоряджатися.

Чи ті росіяни, що засуджують українців, які пішли до компромісу з нацизмом заради досягення в майбутньому незалежності України, засуджують комуністичних вождів за компроміс із нацизмом у 1939 році, за домовленість із Гітлером, після якої світ отримав Другу світову війну, а СССР отримав східні землі тодішньої Польщі, Литву, Латвію, Естонію?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

21974
UNREAD_POSTДодано: 03 квітня 2010, 06:11 

Востаннє тут були:
Тарас засудив не Бандеру, я його політику. Ідеологія Бандери була дуже близькою до фашистської, така ж ідеологія в той час процвітала у багатьох країнах Європи: Італія, Німеччина, Румунія, СССР, що й призвело до світової війни.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 283 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>