ЮРА написав:
... у відповідь чуєш сичання що вони не спасенні ...
... А як ставляться до людей Його послідовники? Одним кричать "Будете горіти в огні", інших гнусно використовують для власного самоствердження і прибутку...
Ну... не знаю - ще таких не чув...
Точніше, я дивлюся на людей не за формальними ознаками "не хрестився, не молився, а в Біблію попав...", а за їх справами.
Наприклад Кант теж звався християнином... Але, чесно кажучи, до мене не до кінця доходить, як християнин, до того ж священник, міг сказати, що Бог не має права втручатися у життя людини. А християнин-Декарт, що присвятив багато зусиллю обґрунтуванню існування Бога, мав позашлюбну дочку, не працював, не мав друзів.
А християнських вчених та сама гнила система, яка у Біблії зветься світ цей або рід цей (і не обов'язково вона повинна носити назву християнства, не маючи до нього жодного відношення), постійно засуджувала.
Але досить просто подивитися - хто просунувся краще в науці. Християнська Європа (і зараз лише отримує дивіденти із минулого, поступово деградуючи), мусульманський схід, язичницька африка чи буддистська Індія. Все що мають останні страни - це купування існуючих Європейських і Американських технологій.
Сподіваюся, що не багатьох ображу, якщо скажу, що на небі не буде ні православних, ні католиків, ні баптистів, ні п'ятидесятників, ні харизматів і т.п. На небі будуть лише
ХРИСТИЯНЕ, які присвятили Богу своє життя. А такі, я знаю, є і серед православних, і серед католиків, і серед баптистів, і серед п'ятидесятників, і серед харизматів і інших християнських напрямків.
А хто і з чого будував - потім з'ясується. Є єдиний фундамент - Ісус Христос, а хто вже з чого будує - хто із срібла, хто із золота, а хто й з соломи...
І, чесно кажучи, ще особисто не чув, щоб хтось інакше вчив (хоча мені розповідали, що і такі трапляються).
Цитата:
Людина, знаючи Бога, може значно більше зробити в науці, аніж безбожник через викривлений світогляд та однобічне сприйняття реальності.
Дуже цікаво, що більшість невіруючих вчених, що мали великі досягнення в науці, закінчили життя самогубством, або потрапили до божевільні.
(щоб трохи розрядити обстановку)
Викликали на небо представників трьох християнських напрямків - православного, католика і протестанта. Приймав усіх Петро.
Викликав православного, п'ять хвилин бесідували - вийшов, каже: "Да, із Дівою Марією ми трохи того... перегнули палку. Будем виправлятися."
Викликав католика. Десять хвилин балакали. Виходить, каже: "Да, трохи забагато ми про Папу Римського думали, треба щось змінювати".
Викликав протестанта. Три години балакали. Вибігає злий Петро: "Я йому свої власні слова показую, а він мені - Ти в контест дивись!"