|
Сторінка 1 з 1
|
[ 2 повідомлень ] |
|
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
RomanS
|
Тема повідомлення: Світло 15974 Додано: 14 вересня 2008, 13:16
|
|
Стать: Востаннє тут були: 28 травня 2009, 12:01 Написано: 13
|
Світло Дуже легко буває з Ісусом мені в покаянні у щирій молитві забуваю проблеми, падіння важкі і лечу у небесній блакиті.
Там... свобода не має ні страху ні сліз там усе насадив Будівничий там Його прославляють у славі святі ті що горе пройшли і воскресли.
Там будує любов, там лиш щирі серця і бажання моє, лине в небо там чекають мене і усі як одне ми зіль"ємось у славі для Тебе.
Але поки що ми у долині жалю тут є біль і тривога і горе люди тут попадають у сітку страшну і вчинити нічого не взмозі
Скільки горя і сліз, бачу в світі я цім мимоволі... закапали сльози Іісуса за тих, що сидять в темноті і не бачуть до неба дороги
О... не марно пролита Христа була кров за нас, грішних людей на Голгофі це є Світло ! для тих хто в темниці сидить ! нам потрібно, це Світло в роботі
Розірвати кайдани гріха в темноті ми повинні у ім я Христове запалити оливні свої каганці і в дорогу, за тими хто в горі
Ми світити, будемо і будем іти сили аду ордою здолаєм вічним Світлом піде перед нами Христос ми будемо лиш тільки радіти !
Дуже легко буває з Ісусом мені як приходжу у щирій молитві Розумію, що світлом мене в темноті Ти поставив, щоб вічно Світити .АМІНЬ.
|
|
|
|
|
|
Dmitro
|
Тема повідомлення: Re: Світло 46913 Додано: 09 липня 2014, 17:58
|
|
Стать: Востаннє тут були: 12 жовтня 2014, 08:28 Написано: 222
|
коли читаю завжди думаю як повезло людині яка це вміє, можете ще щось дати почитати
|
|
|
|
|
|
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 2 повідомлень ] |
|