Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 07 липня 2025, 23:41

Створити нову тему Відповісти  [ 14 повідомлень ] 

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Призначення тварин до потопу
43485
UNREAD_POSTДодано: 06 березня 2013, 23:41 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Сьогодні, 17:16
Написано: 524
Віровизнання: християнин
Також дехто каже, що до потопу ні люди, ні тварини не вживали м'яса, а тільки рослинність (овочі, фрукти і тд.), що теж є дуже цікавим...

«... може змилується Господь...» (Ам.5:15)
«А коли хто не має Христового Духа, той не Його.» (Рим.8:9)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Чи був дощ до потопу?
43487
UNREAD_POSTДодано: 07 березня 2013, 00:58 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
10 вересня 2016, 17:27
Написано: 875
taras15 написав:
Також дехто каже, що до потопу ні люди, ні тварини не вживали м'яса, а тільки рослинність (овочі, фрукти і тд.), що теж є дуже цікавим...

І про це також Писання каже: "І ляк перед вами, і страх перед вами буде між усією звіриною землі, і між усім птаством небесним, між усім, чим роїться земля, і між усіма рибами моря. У ваші руки віддані вони. Усе, що плазує, що живе воно, буде вам на їжу. Як зелену ярину Я віддав вам усе." Бут.9:2,3

Я раба Господня, хай буде мені за словом Твоїм. Лук.1:38
+4
(4-0)

URL Догори
Відсутній

43490
UNREAD_POSTДодано: 07 березня 2013, 03:00 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
taras15 написав:

А для чого тоді Авель займвся тваринництвом, тобто пас овець? Не думаю, що лише для жертв Богові

Хай благословить тебе Господь!
+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

43503
UNREAD_POSTДодано: 07 березня 2013, 14:26 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Братик написав:
taras15 написав:

А для чого тоді Авель займвся тваринництвом, тобто пас овець? Не думаю, що лише для жертв Богові
Чому не думаєш що лишень для жертв???

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Призначення тварин до потопу
43514
UNREAD_POSTДодано: 07 березня 2013, 18:31 

Востаннє тут були:
Сьогодні, 17:16
Написано: 524
то чому, Бог тільки після потопу наказав не їсти крові? може це пояснює, що цього люди не знали, бо м'яса не їли або це тоді не вважалось гріхом..

«... може змилується Господь...» (Ам.5:15)
«А коли хто не має Христового Духа, той не Його.» (Рим.8:9)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43515
UNREAD_POSTДодано: 07 березня 2013, 18:47 

Востаннє тут були:
22 липня 2013, 09:10
Написано: 1256
Віровизнання: п'ятидесятник
Підсніжник написав:
taras15 написав:

І про це також Писання каже: "І ляк перед вами, і страх перед вами буде між усією звіриною землі, і між усім птаством небесним, між усім, чим роїться земля, і між усіма рибами моря. У ваші руки віддані вони. Усе, що плазує, що живе воно, буде вам на їжу. Як зелену ярину Я віддав вам усе." Бут.9:2,3

Бог сказав ці слова Ноєві після потопу. А як же було до потопу?

Якщо хоч бути до Бога близько- держи серце високо, а голову низько.
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

43542
UNREAD_POSTДодано: 08 березня 2013, 19:07 

Востаннє тут були:
taras15 написав:
то чому, Бог тільки після потопу наказав не їсти крові? може це пояснює, що цього люди не знали, бо м'яса не їли або це тоді не вважалось гріхом..

До потопу взагалі Закона не було. Був лише Закон до гріхопадіння: від дерева пізнання добра і зла не їште.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43543
UNREAD_POSTДодано: 08 березня 2013, 19:08 

Востаннє тут були:
sss написав:
Братик написав:
taras15 написав:

Як можна було в жертву приносити те, що тобі самому не потрібно? Тоді це не була б жертва. І ще, написано, що Авель приносив Богу лише первінців з овець.

+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

43659
UNREAD_POSTДодано: 11 березня 2013, 22:00 

Востаннє тут були:
Апостол1 написав:
Бог сказав ці слова Ноєві після потопу. А як же було до потопу?
До потопу було так, як Бог спочатку, ще до гріхопадіння сказав:" Оце дав Я вам усю ярину, що розсіває насіння, що на всій землі, і кожне дерево, що на ньому плід деревний, що воно розсіває насіння, нехай буде на їжу це вам! І земній усій звірині і всьому птаству небесному, і кожному, що плазує по землі, що душа в ньому жива, уся зелень яринна на їжу для них. І сталось так". Бут. 1:29,30
А ще Він сказав Ною: "А ти набери собі з кожної їжі, що вона на споживання, і буде для тебе й для них на поживу". Бут. 6:21 Сумнівно, що цією їжею було м`ясо. Та й тварини його не споживали, інакше переїли б один одного ще при вході в ковчег.
Звірі були для того, щоб давати шерсть, шкуру, а не м`ясо, це Бог Сам показав людям: "І зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну і зодягнув їх". Бут. 3:21
До речі, перший мисливець згадується в Біблії вже після потопу в Бут. 10:9

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

43792
UNREAD_POSTДодано: 15 березня 2013, 22:49 

Востаннє тут були:
15 березня 2013, 23:03
Написано: 1
Бог - досконалий. Він створив світ природи, який підкоряється законам природи, також створеним Богом. Згідно цим законам ми бачимо сьогодні що тварини вживають в їжу мясо інших тварин. Якщо так є зараз, то так само було і до потопу. Якщо думати інакше, то це означає стверджувати, що Бог створив щось, а потім переробив зовсім по іншому, таким чином стверджуючи, що Бог недосконалий. Але це не так.

0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: Апостол1 | 16 березня 2013, 10:59.
Відсутній

43830
UNREAD_POSTДодано: 16 березня 2013, 13:48 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Братик написав:
sss написав:
Братик написав:
taras15 написав:

Як можна було в жертву приносити те, що тобі самому не потрібно? Тоді це не була б жертва
:lol: Якраз і потрібно для того аби приносити жертву Богу.Ти що ,Братіку)).Ці жертви були потрібні не так Богу,як самій людині.Невже ти про це незнав??
Цитата:
І ще, написано, що Авель приносив Богу лише первінців з овець.
Ну от,для цього і треба було.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

43832
UNREAD_POSTДодано: 16 березня 2013, 14:51 

Востаннє тут були:
22 липня 2013, 09:10
Написано: 1256
Віровизнання: п'ятидесятник
Ant написав:
Бог - досконалий! Він створив світ природи, який підкоряється законам природи, також створеним Богом. Згідно цим законам ми бачимо сьогодні що тварини вживають в їжу мясо інших тварин. Якщо так є зараз, то так само було і до потопу. Якщо думати інакше, то це означає стверджувати, що Бог створив щось, а потім переробив зовсім по іншому, таким чином стверджуючи, що Бог недосконалий. Але це не так.

Так Бог досконалий. Але не досконала людина, яка впавши в гріх навела на землю Божий гнів і прокляття. Наприклад раніше земля не родила терну і осоту, а після прокляття стала родити. Буття3:17-19 Гіпотеза про недосконалість Творця, не знаходить підтвердження. Адже він лише вніс корективи в закони природи, щоб покарати гріх і беззаконя людей. Але прийде час, коли прокляття з землі буде знято.

Якщо хоч бути до Бога близько- держи серце високо, а голову низько.
+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

43853
UNREAD_POSTДодано: 17 березня 2013, 01:14 

Востаннє тут були:
Ant написав:
Бог - досконалий. Він створив світ природи, який підкоряється законам природи, також створеним Богом.
Ви мене наштовхнули на думку, що така природа, яка була задумана Творцем від закладин світу буде також на оновленій Ним землі: "І замешкає вовк із вівцею, і буде лежати пантера з козлям, і будуть разом телятко й левчук, та теля відгодоване, а дитина мала їх водитиме! А корова й ведмідь будуть пастися разом, разом будуть лежати їхні діти, і лев буде їсти солому, немов та худоба! " Іс. 11:6,7

+1
(1-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 14 повідомлень ] 

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело