Сонячник написав:
YuraLviv написав:
Недавно про це сказали українці які були вперше після 25 і 17 років...
Не зрозумів: "які були..." де? В Україні?
В Україні... Ви їх не знаєте.Цитата:
А щодо консульства США, то несправедливість в тому, що люди, які не мають злочинних намірів, вважаються апріорі злочинцями, і в них ще відбирають 150 дол. за те, що не змогли довести (а частіше просто через субєктивне рішення офіцера), що вони не злочинці.
Я вже говорив раніше - інші посольства також не вертають гроші за візи. Майте на увазі що то в аплікаціях написано. Наприклад - віза в Німеччину:
"Мою візову заяву було відхилено. Проте я не можу отримати назад сплачений мною консульський збір у розмірі 35 Євро. Чому?
Під консульським збором мається на увазі збір за адміністративні витрати, який сплачується за розгляд візової заяви, незалежно від прийнятого рішення."
http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kie ... buehr.htmlhttp://ukinukraine.fco.gov.uk/uk/visas/"Візовий збір сплачується за адміністративні витрати розгляду заяви і у разі відмови не повертається. Ми повернемо візовий збір у випадках, коли оплата була здійснена, а документи не подані, або якщо заявник відмовляється надати біометричні дані з документами."
Ну звичайно це ніби правильно але навіщо тратити час на таких людей які двічі не думають перед подачею паперів. Без питань таким не варто вертати гроші щоб інші думали..."Де я можу отримати інформацію?
Служба кордонів та іміграції Великої Британії і Посольство Великої Британії в Києві співпрацюють з комерційною організацією VFS. Ви можете дізнатися, чи потрібна Вам віза і як подавати заяву на веб-сайті VFS. VFS також надає інформацію електронною поштою та за телефоном довідкової служби 8900 302 8900, вартість дзвінка складає 6 грн/хв. ($ 1.20). (Будь ласка, зверніть увагу на те, що на цей номер неможливо телефонувати з-за кордону). Вся інформація надана та затверджена Службою кордонів та іміграції Великої Британії.
Чи потрібно мені платити?
Інформація, розташована на веб-сайті та надана електронною поштою, є безкоштовною, але телефонні послуги платні."
А раніше тут писали що посольство США вело платні дзвінки щоб нажитися...http://kyiv.usembassy.gov/application_p ... s_ukr.html"ПРОЦЕДУРА ЗВЕРНЕННЯ ПО ВІЗУ
Окремі апліканти, які вже раніше отримували візу до Сполучених Штатів, можуть скористатися спрощеною процедурою. Особи, які раніше не отримували візу до Сполучених Штатів, або не мають права скористатися спрощеною процедурою, повинні призначити співбесіду за допомогою кол-центру. Номер телефону для дзвінків з України +38-044-207-7071, для дзвінків зі Сполучених Штатів 1-888-826-2340). Для призначення співбесіди потрібно назвати операторові кол-центру своє повне ім’я, дату народження, номер закордонного паспорту і контактний телефон.
УВАГА: Якщо подорож зумовлена серйозними непередбачуваними обставинами медичного або гуманітарного характеру – натисніть тут; якщо метою подорожі є термінові ділові справи або навчання – натисніть тут.
Апліканти повинні підготувати Загальний пакет документів для отримання візи і взяти його з собою на співбесіду. У залежності від специфіки типу візи можуть вимагатися додаткові документи. Будь ласка, натисніть тут для ознайомлення з інформацією щодо типів віз і вимог до документів.
Перед співбесідою кожнен аплікант повинен надати скановані відбитки пальців. Будь ласка, дотримуйтеся рекомендацій щодо сканування відбитків пальців і перевірте, щоб у вас не було порізів або інших поранень на вказівних пальцях, тому що через це Ви не зможете пройти візову співбесіду того дня і Вам доведеться призначати нову співбесіду.
У день співбесіди апліканти повинні дотримуватися вимог безпеки. Після отримання візи аплікант повинен звернутися до кур’єрської служби для оплати кур'єрської доставки паспорта із візою.
УВАГА: Громадяни інших країн можуть звертатися за візою у Посольство США у Києві. Однак слід мати на увазі, що таким аплікантам буде важче довести свою відповідність вимогам отримання візи у випадку, якщо вони не розмовляють англійською, українською або російською мовою. Крім того, консульські офіцери можуть бути не знайомі зі специфікою країни проживання апліканта. Громадянам інших країн також потрібно знати про можливі додаткові візові збори, розмір яких залежить від громадянства апліканта."
http://kyiv.usembassy.gov/security_ukr.htmlЗаборонені речі
До приміщень Консульського відділу забороняється заходити з дорожніми валізами чи габаритними речами; у цьому зв’язку просимо відвідувачів залишати свій багаж в іншому місці. Після ретельної перевірки на пункті охорони відвідувачам дозволяється мати при собі лише папки з документами. Залишати речі на вулиці не рекомендується з міркувань безпеки. Такі речі можуть бути конфісковані представниками відповідних місцевих органів.
Усі металеві предмети, а також мобільні телефони, запальнички, сірники тощо виймаються з кишень та передаються співробітникові охорони на перевірку. Перед входом до приміщення мобільні телефони вимикаються.
До Консульського відділу забороняється проносити наступне:
Пакети та сумки (за винятком рюкзаків для перенесення дітей та гаманців)
Рюкзаки
Мобільні телефони
Валізи
Зброю
Електронні прилади: ноутбуки, цифрові плеєри, PDA пристрої тощо.
Відеокамери та фотоапарати
Косметичні засоби
Продукти та напої
Розчини та рідину
Документи в закритих (непрозорих) папках. Дозволяється проносити лише прозорі тонкі папки.
Медичні препарати (пігулки, спреї, шприци тощо)
УВАГА: Якщо Ви користуєтеся електронним приладом медичного призначення (наприклад, слуховим апаратом, кардіостимулятором тощо), просимо повідомити про це охорону Консульського відділу одразу після прибуття на співбесіду.
В працівників посольства США немає підозрілого бачення на людей просто в них така робота яка підкріплена законами і правилами посольства. Просто все через психологію виявляють хто є хто. Смішно читати ваші слова про злочинців.Я думаю що більше у вас питань і претензій не буде...