Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 04 вересня 2025, 11:06

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
17934
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2009, 20:17 

Стать: Він
Востаннє тут були:
08 лютого 2011, 13:51
Написано: 371
Сонячник написав:
YuraLviv написав:
Недавно про це сказали українці які були вперше після 25 і 17 років...

Не зрозумів: "які були..." де? В Україні?

В Україні... Ви їх не знаєте.

Цитата:
А щодо консульства США, то несправедливість в тому, що люди, які не мають злочинних намірів, вважаються апріорі злочинцями, і в них ще відбирають 150 дол. за те, що не змогли довести (а частіше просто через субєктивне рішення офіцера), що вони не злочинці.

Я вже говорив раніше - інші посольства також не вертають гроші за візи. Майте на увазі що то в аплікаціях написано.

Наприклад - віза в Німеччину:
"Мою візову заяву було відхилено. Проте я не можу отримати назад сплачений мною консульський збір у розмірі 35 Євро. Чому?
Під консульським збором мається на увазі збір за адміністративні витрати, який сплачується за розгляд візової заяви, незалежно від прийнятого рішення."
http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kie ... buehr.html

http://ukinukraine.fco.gov.uk/uk/visas/

"Візовий збір сплачується за адміністративні витрати розгляду заяви і у разі відмови не повертається. Ми повернемо візовий збір у випадках, коли оплата була здійснена, а документи не подані, або якщо заявник відмовляється надати біометричні дані з документами."

Ну звичайно це ніби правильно але навіщо тратити час на таких людей які двічі не думають перед подачею паперів. Без питань таким не варто вертати гроші щоб інші думали...

"Де я можу отримати інформацію?

Служба кордонів та іміграції Великої Британії і Посольство Великої Британії в Києві співпрацюють з комерційною організацією VFS. Ви можете дізнатися, чи потрібна Вам віза і як подавати заяву на веб-сайті VFS. VFS також надає інформацію електронною поштою та за телефоном довідкової служби 8900 302 8900, вартість дзвінка складає 6 грн/хв. ($ 1.20). (Будь ласка, зверніть увагу на те, що на цей номер неможливо телефонувати з-за кордону). Вся інформація надана та затверджена Службою кордонів та іміграції Великої Британії.

Чи потрібно мені платити?

Інформація, розташована на веб-сайті та надана електронною поштою, є безкоштовною, але телефонні послуги платні."

А раніше тут писали що посольство США вело платні дзвінки щоб нажитися...

http://kyiv.usembassy.gov/application_p ... s_ukr.html
"ПРОЦЕДУРА ЗВЕРНЕННЯ ПО ВІЗУ

Окремі апліканти, які вже раніше отримували візу до Сполучених Штатів, можуть скористатися спрощеною процедурою. Особи, які раніше не отримували візу до Сполучених Штатів, або не мають права скористатися спрощеною процедурою, повинні призначити співбесіду за допомогою кол-центру. Номер телефону для дзвінків з України +38-044-207-7071, для дзвінків зі Сполучених Штатів 1-888-826-2340). Для призначення співбесіди потрібно назвати операторові кол-центру своє повне ім’я, дату народження, номер закордонного паспорту і контактний телефон.

УВАГА: Якщо подорож зумовлена серйозними непередбачуваними обставинами медичного або гуманітарного характеру – натисніть тут; якщо метою подорожі є термінові ділові справи або навчання – натисніть тут.

Апліканти повинні підготувати Загальний пакет документів для отримання візи і взяти його з собою на співбесіду. У залежності від специфіки типу візи можуть вимагатися додаткові документи. Будь ласка, натисніть тут для ознайомлення з інформацією щодо типів віз і вимог до документів.
Перед співбесідою кожнен аплікант повинен надати скановані відбитки пальців. Будь ласка, дотримуйтеся рекомендацій щодо сканування відбитків пальців і перевірте, щоб у вас не було порізів або інших поранень на вказівних пальцях, тому що через це Ви не зможете пройти візову співбесіду того дня і Вам доведеться призначати нову співбесіду.
У день співбесіди апліканти повинні дотримуватися вимог безпеки.
Після отримання візи аплікант повинен звернутися до кур’єрської служби для оплати кур'єрської доставки паспорта із візою.

УВАГА: Громадяни інших країн можуть звертатися за візою у Посольство США у Києві. Однак слід мати на увазі, що таким аплікантам буде важче довести свою відповідність вимогам отримання візи у випадку, якщо вони не розмовляють англійською, українською або російською мовою. Крім того, консульські офіцери можуть бути не знайомі зі специфікою країни проживання апліканта. Громадянам інших країн також потрібно знати про можливі додаткові візові збори, розмір яких залежить від громадянства апліканта."

http://kyiv.usembassy.gov/security_ukr.html
Заборонені речі

До приміщень Консульського відділу забороняється заходити з дорожніми валізами чи габаритними речами; у цьому зв’язку просимо відвідувачів залишати свій багаж в іншому місці. Після ретельної перевірки на пункті охорони відвідувачам дозволяється мати при собі лише папки з документами. Залишати речі на вулиці не рекомендується з міркувань безпеки. Такі речі можуть бути конфісковані представниками відповідних місцевих органів.

Усі металеві предмети, а також мобільні телефони, запальнички, сірники тощо виймаються з кишень та передаються співробітникові охорони на перевірку. Перед входом до приміщення мобільні телефони вимикаються.

До Консульського відділу забороняється проносити наступне:

Пакети та сумки (за винятком рюкзаків для перенесення дітей та гаманців)
Рюкзаки
Мобільні телефони
Валізи
Зброю
Електронні прилади: ноутбуки, цифрові плеєри, PDA пристрої тощо.
Відеокамери та фотоапарати
Косметичні засоби
Продукти та напої
Розчини та рідину
Документи в закритих (непрозорих) папках. Дозволяється проносити лише прозорі тонкі папки.
Медичні препарати (пігулки, спреї, шприци тощо)
УВАГА: Якщо Ви користуєтеся електронним приладом медичного призначення (наприклад, слуховим апаратом, кардіостимулятором тощо), просимо повідомити про це охорону Консульського відділу одразу після прибуття на співбесіду.

В працівників посольства США немає підозрілого бачення на людей просто в них така робота яка підкріплена законами і правилами посольства. Просто все через психологію виявляють хто є хто. Смішно читати ваші слова про злочинців.

Я думаю що більше у вас питань і претензій не буде...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18041
UNREAD_POSTДодано: 11 жовтня 2009, 06:44 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Юра, ти буквально наче працівник посольства: так детально все пояснив! :)

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18467
UNREAD_POSTДодано: 04 листопада 2009, 17:21 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
04 листопада 2009, 17:23
Написано: 2
Доброго дня. потрібна допомога.моя сестра зараз в США по візі f1, тобто навчання. вона хоче запросити батьків до себе в гості на тиждень. тобто в них буде тип візи В2 - гостьова. Хто нещодавно подавав документи на цю візу і може підказати, що потрібно - які документи з сторони батьків і зі сторони сестри.буду вельми вдячна. :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18468
UNREAD_POSTДодано: 04 листопада 2009, 17:23 

Востаннє тут були:
04 листопада 2009, 17:23
Написано: 2
і ще. батьки до цього нікуди не їздили. паспорт них "чистий". і як їм на співбесіду записуватись? окремо чи разом на один пін код?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18471
UNREAD_POSTДодано: 04 листопада 2009, 20:01 

Востаннє тут були:
14 серпня 2025, 06:48
Написано: 4685
Віровизнання: християнин
oksanka_maryna написав:
моя сестра зараз в США по візі f1, тобто навчання. вона хоче запросити батьків до себе в гості на тиждень. тобто в них буде тип візи В2 - гостьова.
Шанси отримати візу дуже мізерні. Правда залежить від мети подорожі. Якщо немає поважної причини, то готуйтеся до відмови. А навіть якщо дадуть візу, то ймовірніше лише комусь одному з батьків. Якщо причина просто подивитися як живе дочка чи просто її відвідати - це не поважна причина. Я в черзі за візою зустрічав батьків, яким відмовляли навіть на весілля до дочки. Бо головне на співбесіді довести (саме довести), що батьки мають тісні зв'язки з Україною, а з США взагалі нічого спільного не мають і не хочуть мати (окрім того, що там одна дочка навчається тимчасово).
Крім того, в офіцера виникне питання щодо фінансового забезпечення дочки: де будуть жити батьки, за які гроші будуть харчуватися тощо. Якщо батьки мають значне фінансове забезпечення в Україні, то краще аргументувати, що хочуть допомогти фінансово дочці.
oksanka_maryna написав:
і ще. батьки до цього нікуди не їздили. паспорт них "чистий". і як їм на співбесіду записуватись? окремо чи разом на один пін код?
Якщо батьки пенсійного віку, то їм не обов'язково кудись їздити. А записуватися можна разом, здається. На співбесіду краще разом приходити (більше шансів що комусь одному дадуть візу). У будь-якому випадку прочитайте інформацію на офіційному сайті Консульства.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18502
UNREAD_POSTДодано: 08 листопада 2009, 13:10 

Востаннє тут були:
14 жовтня 2010, 13:33
Написано: 462
Братик написав:
Юра, ти буквально наче працівник посольства: так детально все пояснив! :)

може знаєш Юра чи можна поїхати в гості(дійсно в гості) на 2 тижні в США але без мороки, може можна зробити грошову заставу 50-100тис.доларів?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18504
UNREAD_POSTДодано: 08 листопада 2009, 14:54 

Востаннє тут були:
prostak написав:
може знаєш Юра чи можна поїхати в гості(дійсно в гості) на 2 тижні в США але без мороки, може можна зробити грошову заставу 50-100тис.доларів?
Оце до речі дуже добра ідея. Я також вже думав про заставу. Справді, це було б вигідно усім. Наприклад, якщо хтось хоче терміново полетіти в гості, то міг би залишити заставу (а якщо немає таких грошей, то друзі, які йому довіряють, могли б позичити), а якщо б не повернувся, тоді Консульство має право витратити ті кошти на його пошуки і депортацію. Дуже хороша ідея.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18662
UNREAD_POSTДодано: 15 листопада 2009, 17:58 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
prostak написав:
Оце до речі дуже добра ідея. Я також вже думав про заставу. Справді, це було б вигідно усім. Наприклад, якщо хтось хоче терміново полетіти в гості, то міг би залишити заставу (а якщо немає таких грошей, то друзі, які йому довіряють, могли б позичити), а якщо б не повернувся, тоді Консульство має право витратити ті кошти на його пошуки і депортацію. Дуже хороша ідея.

Ідея справді цікава, але не думаю, що її не розглядали в посольстві США. Заставу не всі можуть дати, наприклад, старенькі батьки, які хочуть поїхати до сина. Але заставу можуть зробити для тих, кому посольство вирішило відмовити. Запропонуй посольству!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18694
UNREAD_POSTДодано: 17 листопада 2009, 18:06 

Востаннє тут були:
10 травня 2025, 03:31
Написано: 904
Сьогодні нарешті заарештували групу шахраїв з американського посольства в Києві. За участі ФБР. Вони займалися аферами, про які знали в Україні всі - видавали візу за 10-12 тис.дол. А чесних людей - просто відшивали. Нарешті дойшло до ФБР, що їхні посли - звичайні аферисти.

Бачите, недаремно я говорив, що в американському посольстві в Україні сиділи шахраї - нарешті їх викрили наші спецслужби разом з ФБР. Може хоч тепер будуть боятися беззаконням займатися. А може нових аферистів пришлють.

До речі, шахраєм виявився і консул Чехії у Львові, якого також заарештували дещо раніше (2-3 місяці тому). В першу чергу за то, що він організував на підставну фірму незаконну систему телефонного запису на співбесіду.

Може нарешті і в посольстві США прикриють ще одну аферу із платним записом по телефону - ця система суперечить законам України і є звичайним шахрайством - про це я вже писав раніше.

ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18729
UNREAD_POSTДодано: 21 листопада 2009, 19:56 

Востаннє тут були:
Братик написав:
Сонячник написав:
prostak написав:

Ідея справді цікава, але не думаю, що її не розглядали в посольстві США. Заставу не всі можуть дати, наприклад, старенькі батьки, які хочуть поїхати до сина. Але заставу можуть зробити для тих, кому посольство вирішило відмовити. Запропонуй посольству!

Трохи складно, просто по телефону важко домовитись, дуже страшні бюрократи!!!
а записуватись на співбесіду, чекати в великій черзі, платити за розгляд документів немалі гроші дуже принизливо, забирає багато часу, нервів і здоровя.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18755
UNREAD_POSTДодано: 23 листопада 2009, 06:49 

Востаннє тут були:
Taj написав:
Вони займалися аферами, про які знали в Україні всі - видавали візу за 10-12 тис.дол.

Якщо про це "знали всі", то чому ніхто на форумі про це не написав, адже якраз у цій темі ми обговорювали проблеми видачі візів. Чи можна посилання на цю інфу?
Ще один ремарк. ФБР аж з Америки розоблачив аферу з взятками в чужій країні, а рідні спецслужби у своїй країні під носом не можуть нікого розоблачити, хоча корупція повальна.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18762
UNREAD_POSTДодано: 23 листопада 2009, 16:49 

Востаннє тут були:
Братик написав:
Ще один ремарк. ФБР аж з Америки розоблачив аферу з взятками в чужій країні, а рідні спецслужби у своїй країні під носом не можуть нікого розоблачити, хоча корупція повальна.

Операцію проводили спільними силами ФБР і українське УБОЗ. Точніше злочинну групу в Україні викрила саме українська міліція, а ФБР лише проінформували наш МВС про можливе існування незаконного угрупування з видачі фальшивих віз. А виявилося, що до цього були причетні два співробітника їхнього консульства.
http://tsn.ua/ukrayina/u-posolstvi-ssha ... izami.html
http://novynar.com.ua/politics/91218
Хоча слід зауважити, що ці співробітники лише ділилися секретною інформацією, як потрібно готувати документи, щоб обманути офіцера Консульства.

"Щоб приспати пильність американської охорони, клієнтові відкривали шенгенську візу і відправляли на кілька днів до Євросоюзу. З таким паспортом шанси на успіх відчутно зростали." - про що ми тут власне і говорили.

Братик написав:
Якщо про це "знали всі", то чому ніхто на форумі про це не написав, адже якраз у цій темі ми обговорювали проблеми видачі візів.
До речі, правоохоронці шукали цю інформацію через інтернет, і ця тема не залишилася ними без уваги, думаю. :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18763
UNREAD_POSTДодано: 23 листопада 2009, 17:11 

Востаннє тут були:
А ти не боїшся, що ФБР вийде на тебе за розпоширення секретної інформації як отримати візу? :D "Згідно з повідомленням, двоє співробітників посольства США торгували секретною інформацією - як отримати американську візу." Щоправда, ти нею не торгував, а ділився нею безкоштовно. Між іншим, ті два співробітники посольства, які продавали цю інформацію, були українцями. І не шкодуєш, що міг заробити сотні тисяч доларів, якби скористався своїм знанням вміло? :D Цікаво, чи буде штамп Євросоюзу у паспорті і надалі прохідним? Чи "контору спалили"?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

18778
UNREAD_POSTДодано: 23 листопада 2009, 20:44 

Востаннє тут були:
Братик написав:
А ти не боїшся, що ФБР вийде на тебе за розпоширення секретної інформації як отримати візу? :D "Згідно з повідомленням, двоє співробітників посольства США торгували секретною інформацією - як отримати американську візу." Щоправда, ти нею не торгував, а ділився нею безкоштовно. Між іншим, ті два співробітники посольства, які продавали цю інформацію, були українцями. І не шкодуєш, що міг заробити сотні тисяч доларів, якби скористався своїм знанням вміло? :D Цікаво, чи буде штамп Євросоюзу у паспорті і надалі прохідним? Чи "контору спалили"?

Можливості а може діяльність FBI думаю сильно сильно перебільшені, бо важко пояснити дуже нелогічні запитання при співбесіді, аферисти їх легко долають а чесна людина яка боїться сказати неправду (перед тим беруть присягу) зваженіше відповідає на ці запитання і не проходить хоча як кажуть на чолі написано і непотрібно бути офіцером ФБР щоб це побачити.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Люди КОМПЕТЕНТНІ підкажіть
19863
UNREAD_POSTДодано: 18 січня 2010, 00:08 

Востаннє тут були:
12 лютого 2010, 02:45
Написано: 1
в мене Брат в США живе і працює . а я студент денної форми навчання але вже скоро заочної і ще вчитись мені 2 роки на заочному , чи є можливість мені потрапити в США на два роки і приїжати тільки на сесію топто чи існують такі візи ...? підкажіть Будь,ласка

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело