Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 08 липня 2025, 19:36

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
28892
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 17:22 

Стать: Він
Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
sss написав:
Michail написав:
А це взагалі заперечити не можуть:нига 2-е Коринфянам > Глава 13 > Стих 14:
(13-13) Благодать Господа нашего Иисуса Христа, и любовь Бога Отца, и общение Святаго Духа со всеми вами. Аминь.Якби Святий Дух не був особою (іпостассю), а лише силою Божою, то в цей перечень не увійшов би...
Ой Михайле,ну й ви видумщик.Тут взагалі немає що заперечувати,адже і нятяку немає що мова йде про одного Бога в трьох іпостасях,чи що вони між собою рівні.Тому використовуючи вигідний переклад ви знову вводите інших в оману.Навіщо таке робити??Подивіться в переклад сучасною та зрозумілою мовою(СМ)який є перекладом як я писав стороників Тройці-"Хай буде з вами благодать Господа Ісуса Христа, любов Божа і єдність, що йде від Духа Святого".Також в переклад сЄ гляньмо-"Нехай з усіма вами перебуває незаслужена доброта Господа Ісуса Христа, любов Бога та святий дух, яким Бог наділив усіх нас".Чому то тут дух святий не може бути Божою силою??Можете пояснити.
Цитата:
Тому в християнстві цей вислів:7 Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно.
(1Iван.5:7)має значення важливе!Як і вираз "во Імя Отця і Сина і Святого Духа. Амінь"
Можливо для вас цей вислів і має якесь значення,але поміщати його серед слів Бога та робити вигляд буцім вони є від Бога ганебно.Як на мене ,то достатньо того що вони є в катехизмі.А щодо виразу ""во Імя Отця і Сина і Святого Духа",то тут питань немає.Ці слова є Божими.але чому так і ніхто з поклонників тройці так і ненаважився їх пояснити,лишень орудують ними при своїх доводах,проте сутті їх нерозуміють,бо непояснюють.От такі то чергові ваші аргументи-неаргументи.Начебто те що неможуть заперечити самі сЄ,я просто заперечив.Тож доведіть хоч раз зворотнє,а не перескакуйте на ще щось.Ну і було б добре писати у відповідних темах всеж.Тут говорять про Ісуса-Бога?,а не про св духа-Бога??Для цього є розділ про тройцю.Бувайте здорові!! :)

Во ім'я Отця і Сина і Святого Духа!! НЕ НАПИСАНО -''во ім'я Отця і во ім'я Сина і во ім'я Святого Духа. Ім'я це одне. Нема іншого імені ,яким належить нам спастись. Дії 4:12. так чиє це ім,я?) і ще питаннячко Бог є Дух .Ин. 4:24, а Божий Дух є святим чи не дуже?

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом?
28898
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 18:04 
Безбожник

Востаннє тут були:
15 січня 2014, 20:58
Написано: 244
Віровизнання: у пошуках Правди
Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом? При живому чоловіку? Хто тоді є його мати?

І як тоді з позашлюбним сином Ісусом? і його матір"ю?

Отець Ігор, думаючий а не віруючий. Чого і Вам бажаю, думати а не вірити.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28903
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 19:03 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Ссс, маєш однодумця! :)
На попередню маячню взагалі не варто відповідати. Невже у працях авторитетних атеїстів не знайшоля більш вагомих аргументів?
Цитата:
Ой Михайле,ну й ви видумщик.Тут взагалі немає що заперечувати,адже і нятяку немає що мова йде про одного Бога в трьох іпостасях,чи що вони між собою рівні.Тому використовуючи вигідний переклад ви знову вводите інших в оману.Навіщо таке робити??Подивіться в переклад сучасною та зрозумілою мовою(СМ)який є перекладом як я писав стороників Тройці-"Хай буде з вами благодать Господа Ісуса Христа, любов Божа і єдність, що йде від Духа Святого".Також в переклад сЄ гляньмо-"Нехай з усіма вами перебуває незаслужена доброта Господа Ісуса Христа, любов Бога та святий дух, яким Бог наділив усіх нас".Чому то тут дух святий не може бути Божою силою??Можете пояснити.

Не може бути силою тому, що Дух Святий є особою! Як особа може бути силою?
Перклад СЄ - це свідоме перекручення Писання, і за то ви понесете особливу кару від Господа Бога. Стосовно перекладу СМ, то там неточність, повинно бути "...єдність, що в Дусі Святому", хоча суті не змінює.
Ссс ти як впертий віслюк повторюєш давно спростовані тези лжевчиння так званих "свідків".

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28908
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 22:33 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Нецікавий написав:
Во ім'я Отця і Сина і Святого Духа!! НЕ НАПИСАНО -''во ім'я Отця і во ім'я Сина і во ім'я Святого Духа. Ім'я це одне. Нема іншого імені ,яким належить нам спастись. Дії 4:12. так чиє це ім,я?) і ще питаннячко Бог є Дух .Ин. 4:24, а Божий Дух є святим чи не дуже?
Нецікавий,не змішуй все до купи.А ну гайде в розділ про тройцю,там і поговоримо.також трохи там почитай,бо як одне так і друге я вже дуже просто спростував.Навіщо буду повторювати.але якщо ти наполягатимеш,то там і зустрінемось.я слідкуватиму.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28909
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 22:41 

Востаннє тут були:
27 січня 2011, 00:44
Написано: 26
Віровизнання: православний
Братик написав:
Цікаві цитати! :) Якщо сам знайшов, за спостережливість 5 балів. Хтось пояснить? :) (я знаю відповідь :yes: )

Давно мене мучило питання, чому Ісус так відповів тому юнакові! Та от як почав читати цю тему, виникло бажання початати Слово Боже,і , ось натрапив на такий момент і заодно знайшов відповідь на своє давнє питання. Взагалі досліджую Біблію сам, проте не думаю що це досидь правильно...

І яка відповідь на твою думку?

Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Мт 7.12
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28910
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 22:45 

Востаннє тут були:
Братик написав:
Ссс, маєш однодумця! :)?
це ж чудово :)
Цитата:
На попередню маячню взагалі не варто відповідати. Невже у працях авторитетних атеїстів не знайшоля більш вагомих аргументів?
А тут ти зря не відповідаєш.Мабуть просто нічого тут тобі сказати.От таким то вбогим є це так зване "християнство" в очах думаючих людей.Браво,для мене менше роботи буде.
Цитата:
Не може бути силою тому, що Дух Святий є особою! Як особа може бути силою?
Та ні,Не може бути особою тому, що дух святий є силою! Як сила може бути особою? :shock: :shock: Ти мене шокуєш :???:
Цитата:
Перклад СЄ - це свідоме перекручення Писання, і за то ви понесете особливу кару від Господа Бога
А ти не лякай.Тільки те й робите з Востоком шо лякаєте страшилками.Якщо з чимось не погоджуєшся то вмій це обгрунтувати,а не займайся пустословством.а то розмова з тобою стає нудною.Видумуєш те чого не можеш підтвердити.Хіба таке варте уваги??
Цитата:
Стосовно перекладу СМ, то там неточність, повинно бути "...єдність, що в Дусі Святому", хоча суті не змінює.
а тобі не здається Братіку,що тобі пора вже братись за власний переклад Біблії.Ти так все знаєш де точність де неточність.Може видай свій і тоді будем і на нього ссилатись.А так як написанно в СМ так і говоримо.Тож не будь розумнішим за професорів і не сплітай того в чому не маєш поняття.а то сміх бере.
Цитата:
Ссс ти як впертий віслюк повторюєш давно спростовані тези лжевчиння так званих "свідків".
От ти візьми і розумно запереч,якось підтверди свою правоту,а не кричи як баба на базарі-ловіть злодія,сам же поводишся як злодій.Бувай здоровий.Ну й не розчаровуй мене,а то я починаю нудьгувати ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28911
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 22:47 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Братик написав:
Цікаві цитати! :) Якщо сам знайшов, за спостережливість 5 балів. Хтось пояснить? :) (я знаю відповідь :yes: )
Давно мене мучило питання, чому Ісус так відповів тому юнакові! Та от як почав читати цю тему, виникло бажання початати Слово Боже,і , ось натрапив на такий момент і заодно знайшов відповідь на своє давнє питання. Взагалі досліджую Біблію сам, проте не думаю що це досидь правильно...І яка відповідь на твою думку?
так,так і мені цікаво,розкажи Братіку.Тільки щось розумне напиши!! :yes: ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28912
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 22:49 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
[Давно мене мучило питання, чому Ісус так відповів тому юнакові! Та от як почав читати цю тему, виникло бажання початати Слово Боже,і , ось натрапив на такий момент і заодно знайшов відповідь на своє давнє питання. Взагалі досліджую Біблію сам, проте не думаю що це досидь правильно...?
Олексію,я там тобі писав щодо твоїх порівнянь,одного Доброго Бога та Доброго Пастиря.Не бажаєш прокоментувати,що ти думаєш по тому що я тобі писав.Чи ти з чимось незгідний ?:?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28913
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 22:51 

Востаннє тут були:
sss написав:
Oleksіj написав:
Братик написав:
Давно мене мучило питання, чому Ісус так відповів тому юнакові! Та от як почав читати цю тему, виникло бажання початати Слово Боже,і , ось натрапив на такий момент і заодно знайшов відповідь на своє давнє питання. Взагалі досліджую Біблію сам, проте не думаю що це досидь правильно...І яка відповідь на твою думку?
так,так і мені цікаво,розкажи Братіку.Тільки щось розумне напиши!! :yes: ;-D

А як ти поясниш ці Слова Божі?

Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви. Мт 7.12
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28914
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 22:52 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
02 вересня 2011, 20:43
Написано: 18
Віровизнання: християнин
sss написав:
Ти дійсно не помилився,бо сЄ дослідивши це питання у Біблії,прийшли до висновку,що людина Ісус-на небі архангел Михаїл.Адже перед приходом на землю Божий Син існував на небі,як могутній архангел на імя Михаїл.Вже на землі ми дізнались про нього як про Ісуса Назарянина,якого ще звали Христом(помазанником Божим).Ну й після вознесіння на небо людина Ісус знову став ним-Архангелом Михаїлом.Цей звязок чітко видно у світлі Писання.Але для того щоб його помітити,потрібно відкинути сліпе упередження та стереотипність і перестати сліпо зациклюватись що Христос-Бог один, єдиний.

SSS, прошу пояснити цей звязок на основі Писання, мені цікаво знати Ваше обгрунтування з посиланнями на цитати з Біблії.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28916
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 23:03 

Востаннє тут були:
natakoa написав:
SSS, прошу пояснити цей звязок на основі Писання, мені цікаво знати Ваше обгрунтування з посиланнями на цитати з Біблії.
natakoa,только после вас.Негарно так зміщувати увагу від порушених тобою питань які я прошу тебе обгрунтувати.Більш того,ти десь там писала що чудово обізнана з "лапшою сЄ",то і мабуть про архангела та ту "лапшу" теж чула.То нашо я буду тобі ще раз "лапшу" про це вішати.І так знімати не будеш.Вибач,але я звик чесно розмовляти з людьми чесними,щиро з щирими.Ти ж себе скомпроментували,то будемо говорити твоєю мовою якщо дівчина не проти.Тож чекаю спрешу тих обгрунтувань.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом?
28920
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 23:15 

Востаннє тут були:
Ігорко написав:
Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом? При живому чоловіку? Хто тоді є його мати?

І як тоді з позашлюбним сином Ісусом? і його матір"ю?

Побійся Бога, друже, таке думати, і, покайся поки не пізно!!! Бог чинить недослідиме...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28921
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 23:18 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Ігорко написав:
Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом? При живому чоловіку? Хто тоді є його мати?І як тоді з позашлюбним сином Ісусом? і його матір"ю?
Побійся Бога, друже, таке думати, і, покайся поки не пізно!!! Бог чинить недослідиме...
Аяяй,і ти Олексію вдаєшся до страшилок.А чому ж не пояснити цьому чоловікові те про що він питає.Це ж просто питання чоловік ставить.А ви страшите.Як негарно себе так вести.І ти після цього будеш говорити про якусь злобу по відношенню до мене??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28923
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 23:23 

Востаннє тут були:
sss написав:
Oleksіj написав:
Ігорко написав:
Чи є народження дитини не від законного чоловіка гріхом? При живому чоловіку? Хто тоді є його мати?І як тоді з позашлюбним сином Ісусом? і його матір"ю?
Аяяй,і ти Олексію вдаєшся до страшилок.А чому ж не пояснити цьому чоловікові те про що він питає.Це ж просто питання чоловік ставить.А ви страшите.Як негарно себе так вести.І ти після цього будеш говорити про якусь злобу по відношенню до мене??

Хіба в цих словах є злоба? Навпаки, хочу допомогти йому, адже про таке судити навіть праведним не під силу! Це лише мої думки. Якщо ти помітив, то я не дорікаю, а благаю, як і вчив нас Господь,

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

28927
UNREAD_POSTДодано: 13 січня 2011, 23:33 

Востаннє тут були:
Oleksіj написав:
Хіба в цих словах є злоба? Навпаки, хочу допомогти йому, адже про таке судити навіть праведним не під силу! Це лише мої думки. Якщо ти помітив, то я не дорікаю, а благаю, як і вчив нас Господь,
Вибач,але як на мене твої слова направленні на залякування-"покайся поки не пізно".В чому йому покаятись??Бо в нього виникають прості логічні запитання,на які глибоко віруючі люди не здатні дати відповідь??.Хіба така властивість людини як ставити запитання,не дарована нам тим же Богом в якого ви так глибоко вірите?Хіба і це не відрізняє вас від тварин?.То чому людина не повинна використовувати те що її відрізняє від тварин?Да,сплошні розчарування.От таким то знову ж таки вбогим виглядає це "християнство" в очах сторонніх людей,адже просте питання вважається як гріх у якому слід покаятись. :shock: :(

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело