Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 13 січня 2025, 20:48

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
26335
UNREAD_POSTДодано: 08 листопада 2010, 23:51 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Нецікавий написав:
Вся матерія бере участь у тому щоб кожен Божий навчився любити безумовною любов'ю і став подібним до Бога.
Нецікавий ти щось далі пишеш якось невнятно та незрозуміло.Хіба без часу та матерії неможливо було навчитись любити безумовною любовю ??Навіщо для цього був потрібен час та матерія.Кому треба було навчитись любити такою любовю??Чи ангели та Ісус люблять такою любовю.А стати подібними до Бога нам матерія не заважає,адже матерія може бути досконалою як Бог.Наприклад коли Бог створив Адама то адам на той час був досконалим.Хоча пізніше через непослух це становище було втрачене.Тому зворотній процес можливий.Отож я повторюю та сподіваюсь від тебе зрозумілої відповіді-Яка мета часу,матерії,Сонця,земної атмосфери,потенціалу людського мозгу тощо.Конретно та зрозуміло по пунктах,якщо можеш.
Нецікавий написав:
бо по образу ми створені а по подобі створюємся..
як ти до цього дійшов.Де так написанно.Адам всього лиш повинен був виявляти послух Богу.Подібно і ми.До чого тут подоба та образ Бога.Адам був створенний як на подобу так на образ.
Нецікавий написав:
але вас переконали, краще мабуть "переконав", що вам не треба досягати досконалості і що ви неможете бути народженими з гори, тобто від Бога, а це можливо було тільки 144 тисачам..
Ти певно про це дізнався від Простака.Він полюбляє такі штучки писати.Невір йому.Тепер давай щоб не бути тобі голослівним зясуємо -що означає народитсь згори??Як це повинно відбуватись.Стосовно 144 тис то ти щось наплутав.Писання говорить що така кількість викупленних від землі людей буде царювати разом з Ісусом царем над землею.Уважно прочитай Об5:9,10 та 14:1-4.Спробуй це зробити порівнявши декілька питань.Думаю небудеш після того писати те що ти написа про тих144тис.
Нецікавий написав:
Людина сама по собі не може любити безумовною любов'ю, і якщо людина не буде народжена згори, вона неможе по любові покласти душу за брата.
Сама по собі людина цього не робить.Таку любов вона розвиває під впливом Божого духу.До чого тут народження згори.Друже ти знову усе наплутав.Адже любов це -плід св духу.Тобто коли на тебе впливає Божий дух,то ти приносш плід цього духу.Саме любов-агапе належить до цього плоду.Тож не слід щось придумувати своє Нецікавий.Це пастка.Тікай від такого.
Нецікавий написав:
але ви ж свідки про себе свідкуєте , що ви не Божі., бо кажете , що не народжені з гори, бо не достойні.а народитись з гори це народитись від Бога. Ви не народжені з гори(від Бога) а значить не діти Божі, а якщо не діти Божі, то чиї ж ви діти......?І хто ваш батько? Бог? Він не може бути вашим батьком бо ви від Нього не народжені...
Думаю Нецікавий що після того як ти допоможеш мені зясувати як це народитись згори від Бога ,то ми обовязково переконаємось що твої міркування хибні.
Нецікавий написав:
І коли функція матерії закінчиться і "......небо звернеться як свиток папіруса....."(написано).а ще Земля і всі діла на ній згорять вогнем. і зрозумієте також що вічності в часі бути не може. бо час, як "ніщо" по відношеню до вічності, якою цей час і створений...
але ж навіщо руйнувати те що було створенне та визнанне "добрим".Через просту помилку??Чому час почав існувати??Чому матерії(неба) стає все більше??Чому земля володіє самоочищуючими та самовідновлювавлними властивостями??Випадково,так просто??Навіщо будують добрий будинок?-щоб його зруйнувати?Чи є у цьому зміст?
Нецікавий написав:
Будьте благословенний дорогенький. І ріспект вашій наполегливості дізнатись і дослідити більше.
Як це??Вдогонку-хто ти,якщо не протистант??Ти так і невідповів.Це секрет чи тобі соромно про це написати??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26344
UNREAD_POSTДодано: 09 листопада 2010, 07:56 

Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
Народитись з гори-це від води( не від Ш2о),а від живої води -Божого Слова(''...породив нас словом правди...'') і від Духу,''..Який пронизує і глибини Божі...''. Велика помилка, коли думають, що Ісус каже про просту воду...

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26377
UNREAD_POSTДодано: 10 листопада 2010, 00:39 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
Народитись з гори-це від води( не від Ш2о),а від живої води -Божого Слова(''...породив нас словом правди...'') і від Духу,''..Який пронизує і глибини Божі...''. Велика помилка, коли думають, що Ісус каже про просту воду...
Ага- Народитись з гори- озн від Божого Слова.Як це повинно відбуватись??І від ДУХУ??-Як це повинно відбуватись??Пояснюй Нецікавий ці крилаті звороти.Ну й звісно що є великою помилкою думати що Ісус говорив про просту воду :yes: :yes:.Ну і все таки хто ти,якщо непротестант??Якось слова подаєш по-протестантськи.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26382
UNREAD_POSTДодано: 10 листопада 2010, 07:50 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
Ага- Народитись з гори- озн від Божого Слова.Як це повинно відбуватись??І від ДУХУ??-Як це повинно відбуватись??Пояснюй Нецікавий ці крилаті звороти.Ну й звісно що є великою помилкою думати що Ісус говорив про просту воду :yes: :yes:.Ну і все таки хто ти,якщо непротестант??Якось слова подаєш по-протестантськи.

А ось тобі відповідь хто ти і хто я--1-е Кор.2:14-16.

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26406
UNREAD_POSTДодано: 11 листопада 2010, 14:25 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:

Друже Нецікавий,не вдавайся до самообману.Твоя віра марна.Бо вона безпідставна.Це просте самонавіювання.Колись сподіваюсь зрозумієш.А зараз я повторюю питання до тебе-Народитись з гори- озн від Божого Слова.Як це повинно відбуватись??І від ДУХУ??-Як це повинно відбуватись??Пояснюй Нецікавий ці крилаті звороти аби їх можна було зрозуміти простій неосвідченій людині.Також якщо ти небажаєш написати хто ти-то це через твою соромязливість,чи є якась інша причина цього????

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26407
UNREAD_POSTДодано: 11 листопада 2010, 14:37 

Востаннє тут були:
Все ж і тут хочу навернути розмову до теми розділу-Ісус Христос -Бог???? :? :? :? :?Чітку відповідь може дати лише Слово Бога,чи нетак???Дивимось-"Иисус сказал ему: что ты называешь Меня благим? никто не благ, как только один Бог";УПО:- Ісус же йому відказав: Чого звеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, тільки Сам(один) Бог!".Отож то яку відповідь дає Слово Бога а то й сам Ісус?- "Ніхто не є Добрий(навіть я(Ісус)-"чого ти мене звеш Дбрим"?), тільки Сам(один) Бог!".То якби Ісус і був тим одним Добрим Богом,то чи сказав би такі слова-"Ніхто не є Добрий, тільки Сам(один) Бог!". ???Як бачимо це відкриває Слово Бога.Цікаво "духовні люди",такі як нНецікавий та Ко,а що вам вдікриє щодо цього "дух"??Мені дуже цікаво прочитати відкриття "духу",повірте. :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26427
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2010, 12:16 

Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
"Ніхто не є Добрий- тільки Сам Бог!"

Загадкова ця фраза.
Вона маже говорити до нас і так:

"Чого кажеш до мене "добрий". Лише Бог добрий. Значить маєш рацію..."

Моя думка, що так могло означати.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26428
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2010, 15:17 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
То якби Ісус і був тим одним Добрим Богом,то чи сказав би такі слова-"Ніхто не є Добрий, тільки Сам(один) Бог!". ???Як бачимо це відкриває Слово Бога.

То що ви хочете Ісус брехун? Тут може бути одна відповідь а) брехун, б) Бог.
Пишу на грані єрисі, тільки не лукавте і не перекручуйте мої слова, як завжди.
От ми раз говорили, що мусить Бог померти за людину, то по ваших словах Отець користолюбець, лукавий, хитрун, чому ? Бо сотворив собі Ісуса, той замість Його зробив всю грязну роботу, а Отець залишається Добрий.
Читаємо інші місце. Iван.10:11 Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці.
Тоді питання: Отець получається не Добрий, бо Він не поклав Своє життя за нас. Чи може духовні люди праві, мова йде про Єдиного Бога ( Отець, Син, Д.С.)
Отець Є Добрий. бо відав свого Сина.
Син Є Добрий бо поклав Своє життя за нас.
Скажете де Д.С.? Читаємо Пс.142:10 Навчи мене волю чинити Твою, бо Ти Бог мій, добрий Дух Твій нехай попровадить мене по рівній землі! Праця Д.С. це привести нас до Бога, до Христа, народити нас духовно.
Отож, Ісус мав на увазі також і себе, ви що забули що вчили апостоли Фил.2:6 Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним,
7 але Він умалив Самого Себе, прийнявши вигляд раба, ставши подібним до людини; і подобою ставши, як людина,
Ціль Ісуса була вмерти за нас на хресті, визволити від гріха, стати Посередником між Богом і людиною.

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26429
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2010, 15:21 

Востаннє тут були:
sss написав:
Цікаво "духовні люди",такі як нНецікавий та Ко,а що вам вдікриє щодо цього "дух"??Мені дуже цікаво прочитати відкриття "духу",повірте. :)

Вже хитруєте, завжди ви як ставили такі запитання, до насміхалися ось так :D :D :D

Пс.2:4 Але Той, Хто на небесах пробуває посміється, Владика їх висміє!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26430
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2010, 15:38 

Востаннє тут були:
ССС може поясниш тоді це місце.
5 А Ісус, віру їхню побачивши, каже розслабленому: Відпускаються, сину, гріхи тобі!
6 Там же сиділи дехто з книжників, і в серцях своїх думали:
7 Чого Він говорить отак? Зневажає Він Бога... Хто може прощати гріхи, окрім Бога Самого?
(Мар.2:5-7)

Еф.4:32 А ви один до одного будьте ласкаві, милостиві, прощаючи один одному, як і Бог через Христа вам простив!

Як бачимо ці місця говорять що Бог прощає гріхи, якщо Ісус не Бог то яке Він мав право прощати гріхи? Хто може простити гріхи крім Бога?

Навіть сліпі бачили що в Ісуса є ознаки Бога, а ви їх не бачите.
Iван.10:33 Юдеї Йому відказали:.....бо Ти, бувши людиною, за Бога Себе видаєш...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26437
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2010, 19:06 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:

Друже Нецікавий,не вдавайся до самообману.Твоя віра марна.Бо вона безпідставна.Це просте самонавіювання.Колись сподіваюсь зрозумієш.А зараз я повторюю питання до тебе-Народитись з гори- озн від Божого Слова.Як це повинно відбуватись??І від ДУХУ??-Як це повинно відбуватись??Пояснюй Нецікавий ці крилаті звороти аби їх можна було зрозуміти простій неосвідченій людині.Також якщо ти небажаєш написати хто ти-то це через твою соромязливість,чи є якась інша причина цього????

Народження від води-- це народження від Слова Божого( слово засудило мене ,що я в гріхах і неправді і омило) ".....Омив банею водною...."(Иисус сказал ей в ответ: если бы ты знала дар Божий и Кто говорит тебе: дай Мне пить, то ты сама просила бы у Него, и Он дал бы тебе воду живую Ин.4:10) , Жаждущий пусть приходит, и желающий пусть берет воду жизни даром…» (Откровение, 22.17) . ..... , після цього Бог хрестив мене Духом Святим , а тепере хрестить огнем.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26444
UNREAD_POSTДодано: 12 листопада 2010, 20:01 

Востаннє тут були:
ССС поясніть, тут написано божок, чи Бог? То слово " Бог" мається на увазі Христа, чи Отця. Із тексту видно - Христа.

Рим.9:5 .........що їхні й отці, і від них же тілом Христос, що Він над усіма Бог, благословенний, навіки, амінь.

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

26509
UNREAD_POSTДодано: 18 листопада 2010, 17:17 

Востаннє тут були:
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:
sss написав:
Нецікавий написав:

Народження від води-- це народження від Слова Божого( слово засудило мене ,що я в гріхах і неправді і омило) ".....Омив банею водною...."(Иисус сказал ей в ответ: если бы ты знала дар Божий и Кто говорит тебе: дай Мне пить, то ты сама просила бы у Него, и Он дал бы тебе воду живую Ин.4:10) , Жаждущий пусть приходит, и желающий пусть берет воду жизни даром…» (Откровение, 22.17) . ..... , після цього Бог хрестив мене Духом Святим , а тепере хрестить огнем.

Цікава думка...
Але вважають, що це водне хрещення... Я б підтримав, що у водному хрещенні - вода виступає як символ Слова Божого...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26511
UNREAD_POSTДодано: 18 листопада 2010, 17:20 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
ССС поясніть, тут написано божок, чи Бог? То слово " Бог" мається на увазі Христа, чи Отця. Із тексту видно - Христа.

Рим.9:5 .........що їхні й отці, і від них же тілом Христос, що Він над усіма Бог, благословенний, навіки, амінь.

Та вже точно досить наведено прикладів і доказів... Ще в цьому сумніватись немає сенсу. Хоча до інших СЕ потріюно доносити правильне вчення про Ісуса Христа.. А от і увірують... Бо віра від слухання...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

26598
UNREAD_POSTДодано: 20 листопада 2010, 14:04 

Востаннє тут були:
Michail написав:
"Ніхто не є Добрий- тільки Сам Бог!"Загадкова ця фраза.
Вона маже говорити до нас і так:"Чого кажеш до мене "добрий". Лише Бог добрий. Значить маєш рацію..."
Моя думка, що так могло означати.
Я не питаю вашу думку,а те як вам про це каже Отой "дух",тобто те помазання яке вас саме навчає.Розумієте про що я.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>