Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 10:24

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
24793
UNREAD_POSTДодано: 20 вересня 2010, 12:42 

Стать: Він
Востаннє тут були:
01 грудня 2024, 22:59
Написано: 1346
Віровизнання: греко-католик
Відповідаю на деякі попередні питання, обдумовую наступні...

«Адже ви невідповіли де він був до народження??Тай хтось його породив,що вказує на те що до народження Ісуса хтось існував,бо його породив.Не зводьте Михайле ці прості речі до дивакуватих висновків.»
Отець породив Сина, яки є єдинородним на відміну від всіх інших синів Божих. Оце правда описана в Біблії. На інші питаня Біблія не має цитат. Так що далі можемо включати лиш логіку. Мої доводи про народження у вічності виходять з того, що вічність – це не час. Хто у вічності, а вірніше, хто визначає саму вічність - Бог- завжди є: і тепер є і в минулому є і в майбутньому є…

Де Син існував до народження? В Отці, він народжується від Отця у вічності – вічно. Так і Дух Святий вічно походить від Отця (і Сина). Цитати, яка про це щось говорять – це Євангеліє від Івана глава 1. і Буття 1.1.

Ваші ж питання показують на те, що Ви думаєте не про вічність, а про час.
Sss «А вічним не може бути,бо народженний,-що вказує на початок.» Якщо Ви не розумієте єдність Отця і Сина і Святого Духа, то не зрозумієте і народження у вічності.

@Мене мало цікавить що прийняли протестанти,бо я звертаю увагу на Писання,де отого що ви пишете незустріти.Сказанно що Бог-де??@

Весь час показую де, та Вам все не до вподоби.
Повторю ще раз вказане вище:
«1 На початку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово.
2 Воно в Бога було споконвіку.
3 Усе через Нього повстало, і ніщо, що повстало, не повстало без Нього.
4 І життя було в Нім, а життя було Світлом людей.
5 А Світло у темряві світить, і темрява не обгорнула його.»

«Ти, Господи, напочатку заснував землю і небеса - діло рук твоїх» (Єв. 1, 10).(звернення до Ісуса!)

В мене аргументів ще дуже багато!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24802
UNREAD_POSTДодано: 20 вересня 2010, 18:05 

Востаннє тут були:
09 березня 2011, 17:05
Написано: 281
Цитата:
Тепер по суті писанини цікавої.Бог кличе словом тобто Сином.Розкажіть а чим Бог кликав під час хрещення Сина--"Це Син мій улюблений....". Слово було на землі,то чим було кликано до цього Слова??

Дорогенький sss, ну так примітивно, ви ж вже дорослий навіщо так мене розчаровуєте?))))
ну давайте поступово... тримайтесь.))

Лук.9:35 И был из облака глас,
глаголющий: Сей есть Сын Мой
Возлюбленный, Его слушайте.

Отець свідкує що Ісус, якому ім'я Слово Боже , в якому находяться всі необхідні слова для його діяльності, його Син і щоб ми слухались його слів (які суть дух і життя).

В слові Ісус( Єгова Спаситель) були всі слова для виконання певної функції, тобто функції спасіння.
Иоан.6:63 Дух животворит; плоть
не пользует нимало. Слова,
которые говорю Я вам, суть дух и
жизнь.

ну наприклад в одному шумерському слові може бути ціле речення.

В Христі( помазаник) було Отцем помазане Слово, тому Ісус каже Отець Мій в мені.
Иоан.14:10 Разве ты не веришь,
что Я в Отце и Отец во Мне?
Слова, которые говорю Я вам,
говорю не от Себя; Отец,
пребывающий во Мне, Он творит
дела.

Цитата:
А хто така МУДРІСТЬ???

хе)))
Мудрість була завжди, і завжди була мудрістю.
наприклад потенційно Бог міг говорити завжди, але сказав в 1-шому розділі Буття( Нехай буде світло) коли виникла потреба.

у вас мудрість находиться в розумі.... , і в Єгові вона була завжди, оскільки і він був завжди, і проявилась тільки тоді коли виникла потреба, бо кожен творчий акт чи то людський , чи то Божий викликаний потребою......

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

Екл.3:18
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24803
UNREAD_POSTДодано: 20 вересня 2010, 19:23 

Востаннє редаговано Нецікавий 20 вересня 2010, 20:12 (всього 3 разів).

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
Народжений вiд БОГА в потрiбний час стаэ БОГОМ..!
Коли саме?-в потрібний час-тобто,а коли цей час потрібний??Навіщо стає Богом??Стає тим самим Богом яким воно народженне,чи іншим Богом??

а навіщо жити вічно на землі? ))))
написано:

26 И сказал Бог: сотворим человека по образу Нашему по подобию Нашему(не закінчена дія), и да владычествуют они над рыбами морскими, и над птицами небесными, и над скотом, и над всею землею, и над всеми гадами, пресмыкающимися по земле.
27 И сотворил Бог человека по образу Своему, по образу Божию сотворил его; мужчину и женщину сотворил их.(закінчена дія але подоби нема)
(Быт.1:26,27)

Бог створює собі подібних, бо ми створені тільки по образу ( память,почуття , логіка), а треба ще й по подобі (любіть один одного, як Я полюбив вас) , тобто безумовною любов'ю.
1Кор.14:1 Достигайте любви; .....

Цитата:
То ви заперечуєте слово промовленне в Лк -Адам син Бога???Чи можна ці слова замалювати??Також якщо оте зліпленне з глини народиться з гори,тобто від Бога та буде сином,то значить згідно з вашою попередньою логікою буде Богом,отим самим від якого згори народиться чи якимось іншим третім....???

тут нема моєї логіки, бо людина сама від себе нічого не робить,( як є мудрість бісовська і мудрість Божа, так і логіка є бісовська або Божа)

23 Иисус, начиная [Свое служение], был лет тридцати, и был, как думали, Сын Иосифов, Илиев, ......................................................................
37 Мафусалов, Енохов, Иаредов, Малелеилов, Каинанов,
38 Еносов, Сифов, Адамов, Божий.
(Лук.3:37,38)

де тут написано що Адам Божий Син??? тут весь родовід по плоті, а в кінці "Божий", бо Ісус дійсно Божий син.
Иоан.3:6 Рожденное от плоти
есть плоть, а рожденное от Духа
есть дух.
тому адам не може бути Божим сином.
а Ісус є Слово, яке було перед Адамом , і яким Адама треба було назвати Адамом.

3 Все чрез Него начало быть, и без Него ничто не начало быть, что начало быть.
(Иоан.1:3)

18 Бога не видел никто никогда; Единородный Сын, сущий в недре Отчем, Он явил.
(Иоан.1:18) ( Бог потенційно міг говорити(Слово було в недрі)), але сказав в 1-ому розділі буття, коли виникла потреба.

sss написав:
Як це??А що зробити щоб воно було відкритим??

а духовне вухо відкриває тільки Отець Духом Святим.

Иоан.6:45 У пророков написано:
и будут все научены Богом. Всякий,
слышавший от Отца и
научившийся, приходит ко Мне.

Деян.2:39 Ибо вам принадлежит
обетование и детям вашим и всем
дальним, кого ни призовет Господь
Бог наш.

и зворотній звязок....
Иоан.14:6 Иисус сказал ему: Я
есмь путь и истина и жизнь; никто
не приходит к Отцу, как только
через Меня.

sss написав:
А що інших тих що Ні, не захотів породити словом правди??

а у інших інший тато, і вони вже породжені словом брехні.

Иоан.8:44 Ваш отец диавол; и вы
хотите исполнять похоти отца
вашего. Он был человекоубийца от
начала и не устоял в истине, ибо
нет в нем истины. Когда говорит
он ложь, говорит свое, ибо он лжец
и отец лжи.

.

sss написав:
То навіщо та вистава??Якщо все визначенно та наперед знано,бо відбулось,то в чому суть вашого отут перебування.Ви щось хочете змінити у тому що уже відбулось.Розясніть мені будьте добрі.

щоб ми навчились любити безумовною любов'ю (агапе) і стали подібними Богові
[color=#FF0000]Всемогутній Бог не може сказати люби і ти відразу всіх почнеш любити..... ВІн по великій милості довготерпить нас і вчить любити один одного безумовною любов'ю.
'

Кол.3:14 Более же всего
[облекитесь] в любовь, которая есть
совокупность совершенства.

Сказал я в сердце своем о сынах человеческих, чтобы испытал их Бог, и чтобы они видели, что они сами по себе животные;

0
(0-0)

URL Догори
ДописДопис був видалений | видалив: jerelo | 21 вересня 2010, 16:25.
Причина: офтоп
Відсутній

24900
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2010, 12:12 

Востаннє тут були:
"Знову ж таки Михайле чому ви нічого не говорите стосовно цього про Св дух?а де говориться що Бог-св дух щось створив."

Ми взагалі про Божественність Христа говоримо, тому я все досліджую і подаю по цій темі.

А про Святого Духа, будь ласка в темі про Трійцю.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24905
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2010, 13:56 

Востаннє редаговано Michail 21 вересня 2010, 14:42 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
@Стоп Михайле.З чого ви робите висновок що це Бог покликав до себе Ананію??З яких саме слів вам це показалось??@

Бо точно так у Старому Завіті звертався Бог до пророків.

Співставляю з іншими стишками:

Памятаєте, як навврнувя Савло?
А от це навернення автор устами апостола описує в 22 главі детальніше:

"14. Он же сказал мне: Бог отцов наших предъизбрал тебя, чтобы ты познал волю Его, увидел Праведника и услышал глас из уст Его,
15. потому что ты будешь Ему свидетелем пред всеми людьми о том, что ты видел и слышал.
16. Итак, что ты медлишь? Встань, крестись и омой грехи твои, призвав имя Господа Иисуса,
17. Когда же я возвратился в Иерусалим и молился в храме, пришел я в исступление,
18. и увидел Его, и Он сказал мне: поспеши и выйди скорее из Иерусалима, потому что [здесь] не примут твоего свидетельства о Мне.
19. Я сказал: Господи! им известно, что я верующих в Тебя заключал в темницы и бил в синагогах,
20. и когда проливалась кровь Стефана, свидетеля Твоего, я там стоял, одобрял убиение его и стерег одежды побивавших его."
(До речі ми, християни, свідки - Ісуса Христа і Отця і Духа Святого, а СЕ говорять, що вони лише свідки Єгови...)

Бачите, що Бог вибрав Савла, а в стишках з 9 глави, говориться що то Господь промовляв до нього. Бог Отець є в Сині!

Діяяння 10 ."10. И почувствовал он голод, и хотел есть. Между тем, как приготовляли, он пришел в исступление
11. и видит отверстое небо и сходящий к нему некоторый сосуд, как бы большое полотно, привязанное за четыре угла и опускаемое на землю;
12. в нем находились всякие четвероногие земные, звери, пресмыкающиеся и птицы небесные.
13. И был глас к нему: встань, Петр, заколи и ешь.
14. Но Петр сказал: нет, Господи, я никогда не ел ничего скверного или нечистого.
15. Тогда в другой раз [был] глас к нему: что Бог очистил, того ты не почитай нечистым.
16. Это было трижды; и сосуд опять поднялся на небо."

Тут хто говорив Бог чи Христос?

Діяння 10. "Между тем, как Петр размышлял о видении, Дух сказал ему: вот, три человека ищут тебя;
20. встань, сойди и иди с ними, нимало не сомневаясь; ибо Я послал их.
."
А з цих стишків явно бачимо що Дух. Можливо Дух Святий, але Бог-Отець також Дух.

А от тут явно сказано, що Бог говорив до Петра:
"Книга Деяния > Глава 10 > Стих 28:
И сказал им: вы знаете, что Иудею возбранено сообщаться или сближаться с иноплеменником; но мне Бог открыл, чтобы я не почитал ни одного человека скверным или нечистым."

А тут Петро доводить, що саме Бог Його обрав для проповідування язичникам:

Книга Деяния > Глава 15 > Стих 7:
"По долгом рассуждении Петр, встав, сказал им: мужи братия! вы знаете, что Бог от дней первых избрал из нас [меня], чтобы из уст моих язычники услышали слово Евангелия и уверовали;"

Значить Бог - той Дух, що говорив до Петра! А говорить Отець таким же чином як і Ісус Христос!
Памятаєте світло на горі, коли Бог говорив до Мойсея? Таке ж світло, коли говорив Христос до Савла:
Діяння 9,
"3. Когда же он шел и приближался к Дамаску, внезапно осиял его свет с неба."

Коли вістки йдуть через ангелів, про це чітко вказується в Біблії:
"22. Они же сказали: Корнилий сотник, муж добродетельный и боящийся Бога, одобряемый всем народом Иудейским, получил от святаго Ангела повеление призвать тебя в дом свой и послушать речей твоих."

А тепер дуже важливо:
Новый Завет > Книга От Иоанна > Глава 10
"Отец Мой, Который дал Мне их, больше всех; и никто не может похитить их из руки Отца Моего.

Я и Отец - одно.

ут опять Иудеи схватили каменья, чтобы побить Его."

Якби Ісус мав на увазі, що Він лише думає так, як Його Отцець, то чи юдеї б брали камені?

Далі:
"35. Если Он назвал богами тех, к которым было слово Божие, и не может нарушиться Писание, --
УПО: Коли тих Він богами назвав, що до них слово Боже було, а Писання не може порушене бути,
KJV: If he called them gods, unto whom the word of God came, and the scripture cannot be broken;

36. Тому ли, Которого Отец освятил и послал в мир, вы говорите: богохульствуешь, потому что Я сказал: Я Сын Божий?"

Ось тут Ісус показує, що Він не просто "бог", до якого Слово Боже, а те, що Він сам Слово Боже! Його бо послано в світ!

І дуже важлива цитата:

Ів. 12 "8. Филипп сказал Ему: Господи! покажи нам Отца, и довольно для нас.
9. Иисус сказал ему: столько времени Я с вами, и ты не знаешь Меня, Филипп? Видевший Меня видел Отца; как же ты говоришь, покажи нам Отца?"

"11.Верьте Мне, что Я в Отце и Отец во Мне; а если не так, то верьте Мне по самым делам."

Отець і Син не просто одно ціле, а Один в одному....
"23. Иисус сказал ему в ответ: кто любит Меня, тот соблюдет слово Мое; и Отец Мой возлюбит его, и Мы придем к нему и обитель у него сотворим."
Син невіддільно від Отця!

"16. И Я умолю Отца, и даст вам другого Утешителя, да пребудет с вами вовек,
17. Духа истины, Которого мир не может принять, потому что не видит Его и не знает Его; а вы знаете Его, ибо Он с вами пребывает и в вас будет."
"26. Утешитель же, Дух Святый, Которого пошлет Отец во имя Мое, научит вас всему и напомнит вам все, что Я говорил вам."

А отут показується, що Святий Дух рівноцінно замінює Христа до його ІІ Пришестя.

Другий утішитель, це не просто сила Божа, а Сам Бог в Дусі Святім... А оскільки в 23 главі Ісус сказав що разом з Отцем прийде до віруючого, а потім сказав, що Дух Святий прийде до віруючого як утішитель, значить через Духа Святого і Отець і Син з віруючим!
Отже у 8 главі Євангелія від Івана описано все про Трійцю.

Але про це, як я вже казав, у гілці про трійцю.
Так що нічого Ви, пане ссс, не спростували з моїх доказів.

Значить я спокйно продовжую вірити в Триєдиного Бога.
Взагалі варто всі цитат з Святого Письма,які доказують божествнність Христа виписати в один пост. Хто з форумчан за це візьметься?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24906
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2010, 14:30 

Востаннє тут були:
Книга Деяния > Глава 20 > Стих 28:
"Итак внимайте себе и всему стаду, в котором Дух Святый поставил вас блюстителями, пасти Церковь Господа и Бога, которую Он приобрел Себе Кровию Своею."

Як Ви думаєте, хто це "Он приобрел Себе Кровию Своею"?
Дух Святий? Чи Бог? Про особу Ісуса не в попередніх ні в наступних стишках не йдеться...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24907
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2010, 15:46 

Востаннє тут були:
"Книга Деяния > Глава 3 > Стих 15:
а Начальника жизни убили. Сего Бог воскресил из мертвых, чему мы свидетели."

Ісус Христос - начальник життя!
Лише Бог може бути начальником життя.

Ісус Христос умалився, будучи в Божестві! Тому Ісус став Боголюдиною і довірв свою долю Отцю. Тому Отець мав Його воскресити! це дуже важливо і в тих стишках розуміти, коли говориться, що Бог - голова Христу!, що Отець більший ніж Син. Бо Христос Сам захотів умалитися:

Нажаль СЕ цього не розуміють.

Бог знову підвисив Христа:
Книга Деяния > Глава 5 > Стих 31:
Его возвысил Бог десницею Своею в Начальника и Спасителя, дабы дать Израилю покаяние и прощение грехов.

Новый Завет > Книга Деяния > Глава 5"31. Его возвысил Бог десницею Своею в Начальника и Спасителя, дабы дать
32. Свидетели Ему в сем мы и Дух Святый, Которого Бог дал повинующимся Ему."

Як це дух Святий може бути свідком, якщо він лише абстрактна чи конеретна
сила? Свідком у Святому письмі може бути особа!
В принципі можуть і предмети різні свідчити про те чи про інше? Але це речі, в філософії - одиничні буття... А сила Божа - характеристика самого Бога...

Так би й сказано Було, що отець духом Святим про це свідчить....

Ще Ви ссс, питали про Божество Ісуса Христа:

Книга К Колоссянам > Глава 2 > Стих 9:
[color=#FF4000]ибо в Нем обитает вся полнота Божества телесно,[/color]

Повнота - це все Божество!

"Порівняйте з Новый Завет > Книга К Римлянам > Глава 1
19. §Ибо, что можно знать о Боге, явно для них, потому что Бог явил им.
20. Ибо невидимое Его, вечная сила Его и Божество, от создания мира через рассматривание творений видимы, так что они безответны."

Є ще цитата: "Книга К Филиппийцам > Глава 2 > Стих 6:
Он, будучи образом Божиим, не почитал хищением быть равным Богу;

"Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним"

7. но уничижил Себя Самого, приняв образ раба, сделавшись подобным человекам и по виду став как человек;, "

Тобто Христос невважав за "грабёж, похищение" бути рівним Богу!
Бачите, Він рівний Богу! Хто рівний Богу? Який ангел?

А вже тоді почала розвиватись людська природа христа:
http://www.reformed.org.ua/2/369/Warfield

Ось, що тут
http://azbyka.ru/dictionary/17/posadski ... -all.shtml
сказано про вічне народження Сина від Отця.

А далі після воскресіння, Отець все Йому повернув! Тому і поклонялися в Обявленні старці дво на престолі, як одному!

"Подобно Божественному Уму, Божественное Слово обладает всеми совершенствами без всякой степени и меры. Божественное Слово самобытно и независимо, обязано Своим бытием только Божественной сущности вечно порождающего Его Отца: «Ибо, как Отец имеет жизнь в Самом Себе, так и Сыну дал иметь жизнь в Самом "Себе (Ин. 5:26)».

Життя в собі! Це вічність! Якби Ісус був окремо, то біли б два одинакові Боги!
А оскільки Бог один, то Ісус Христос і Отець - цей один Бог.

Ісус - вічне життя:

“О том, что мы слышали, что видели своими очами, что рассматривали, что осязали руки наши, о Слове Жизни. Ибо Жизнь явилась, и мы видели и свидетельствуем, и возвещаем вам сию вечную Жизнь, которая была у Отца и явилась нам,” — пишет св. Иоанн Богослов (1 Иоан. 1:1-2).

І вчення СЕ про архангела Михаїла, що ніби-то він є Ісусом - неправда. Ось противчення СЕ свідчить Біблія:

"13. Кому когда из Ангелов сказал [Бог]: седи одесную Меня, доколе положу врагов Твоих в подножие ног Твоих?"

А як може бути, що архангел Михаїл стоїть на чолі небесного війська і Христос стоїть на чолі війська

Так так, як капітан стоїть на чолі екіпажу корабля, але є ще власник корабля, який також може командувати екіпажем... Але капітан не рівний власнику корабля....

Я за Вас молюсь ссс, щоб Ви зрозуміли Божественну природу Христа, бо якщо начнете крутити і цими текстами, то що мені Вам сказати?

Я стараюсь Вам розяснити як розумію...
Іноді помилково вживаю те чи інше (просто потрібно детальніше пояснити, що я хотів сказати)...

Але надіюсь, Бог Вам покаже правду.
Хай Вас благословить Бог!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24908
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2010, 15:54 

Востаннє тут були:
"Тепер по суті.:"Хрестіть во імя Отця і Сина і Святого Духа". Одне імя - Одного Бога! --Де Михайле,слова у тому місці з Писання які ви пишете-Імя одного Бога.Там є натяк що це імя стосуєтиься одного БОГА??"

Оскільки Дух Святий звязаний нерозривно з Отцем, в Старому Заповіті навіть ототожнюється, лише почитайт добре, то імя Отця і Духа Святого - єдине!

Оскільки Син Божий поставлений не просто так між Отцем і духом Святим, і він по природі і будучи рівний Богу, і будучи Старозавітньою скелею, яка напувала ізраїльтян в пустелі, то це ї Його імя! А значить імя одного Бога!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24917
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2010, 21:15 

Востаннє тут були:
Michail написав:
"Тепер по суті.:"Хрестіть во імя Отця і Сина і Святого Духа". Одне імя - Одного Бога! --Де Михайле,слова у тому місці з Писання які ви пишете-Імя одного Бога.Там є натяк що це імя стосуєтиься одного БОГА??"

Оскільки Дух Святий звязаний нерозривно з Отцем, в Старому Заповіті навіть ототожнюється, лише почитайт добре, то імя Отця і Духа Святого - єдине!

Оскільки Син Божий поставлений не просто так між Отцем і духом Святим, і він по природі і будучи рівний Богу, і будучи Старозавітньою скелею, яка напувала ізраїльтян в пустелі, то це ї Його імя! А значить імя одного Бога!

ну звичайно пиогоджуюсь Ісус Христос- це Єгова спасаючий через помазання Святим Духом.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24925
UNREAD_POSTДодано: 21 вересня 2010, 23:04 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Нецікавий написав:
ну звичайно пиогоджуюсь Ісус Христос- це Єгова спасаючий через помазання Святим Духом.
Та невже?Якось мені дивно про теке читати.Мт 22:24-"Сказав Єгова Господеві моєму(Ісусу Христу),сядь праворуч від мене ....".Я тут помітив що до Ісуса промовляє Єгова.То як же Ісус до якого промовляє Єгова може бути Єговою.Він що сам до себе промовляє ці слова,пане Нецікавий??Яка ж тоді суть отих слів які промовляє Ісус сам до себе.-Сядь праворуч мене??Навіщо Ісусові сидіти праворуч Ісуса,тобто Єгови яким він є.М-да ви щось і далі хочете запутати.То хто тут хто??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24935
UNREAD_POSTДодано: 22 вересня 2010, 09:48 

Востаннє тут були:
sss написав:
Нецікавий написав:
Та невже?Якось мені дивно про теке читати.Мт 22:24-"Сказав Єгова Господеві моєму(Ісусу Христу),сядь праворуч від мене ....".Я тут помітив що до Ісуса промовляє Єгова.То як же Ісус до якого промовляє Єгова може бути Єговою.Він що сам до себе промовляє ці слова,пане Нецікавий??Яка ж тоді суть отих слів які промовляє Ісус сам до себе.-Сядь праворуч мене??Навіщо Ісусові сидіти праворуч Ісуса,тобто Єгови яким він є.М-да ви щось і далі хочете запутати.То хто тут хто??

ми з можемо спiлкуватись тiльки тодi, коли Господь виведе вас з режиму логiки свiдкiв Расела, яка являэться формою земноi, душевноi iбiсовськоi мудростi
Якова 3:15.

просто тато цiэi логiки завжди каже своэ.
Iвана 8:44

з Господом

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>