Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 грудня 2024, 01:31

Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
24264
UNREAD_POSTДодано: 29 липня 2010, 20:35 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
15 грудня 2010, 20:27
Написано: 24
Цитата:
Ого ви так гонорово себе ведете.Звісно що відповідати по суті питаня я буду,якщо буду знати її.Не розумію чому ви цього неробите.Тож Ви пишете що ангели на землі були лише подібними до людини,а не людьми,бо не родились від людини подібно як Ісус.На перший погляд аргумент достойний.Проте вам мабуть забулось,що не усі ті які були людьми були народженними від людей.Чи памятаєте ви розповідь про Адама.Хто такий Адам-людина?чи подібний до людини.Хто така Єва-людина чи подібна до людини.Якщо керуватись вашою цікавою логікою та брати до уваги аргумент про народження людини від людини,то явним є те що ні Адам ні Єва такими не були.А отже не були людьми??То тоді ким вони були???Далі:- чи Ісус під час земного життя, мав таке ж відношення до людей як і ці ангели??знову ж таки уточняйте суть свого питання аби я міг дати відповідь по суті.Що є у вас на думці коли ви пишете про якесь відношення ангелів до людей.Що то за відношення??Томе якщо у вас добра воля для обговорення цього,то відкиньте пиху вона не допоможе вам

Що саме в моїх словах гонорового і пихатого конкретно укажіть.

Адам і Єва тут виняток, який лише підтверджує правило, людина родиться від людини. І тут величезна різниця між ангелами які лише набували людську форму, і Ісусом який як людина родився.

Мені не зрозуміла суть ваших уточнюючих питань, оскільки суті моїх вони не стосуються. Це що спроба уникнути відповіді на мої запитання, чи як їх розуміти? Люба нормальна дискусія передбачає не лише запитання, але й відповіді, ви ж постійно відповідей , причому на самі прості питання, уникаєте. Чому? Нічого сказати, не знаєте відповідь? Ну так і напишіть про це чесно. Отож повторяю своє запитання: Ісус на землі справді був людиною, чи лише як ті ангели набував собі людську подобу?

Просте запитання, очікую чітку відповідь.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24275
UNREAD_POSTДодано: 31 липня 2010, 22:13 

Востаннє тут були:
10 січня 2011, 20:22
Написано: 130
"свідки", а сарана в обявленні і сарана в Йоіла одна й таж?
і ще, а ви служите Ісусу Христу?

Слухай, Ізраїлю: Господь, Бог наш Господь один!
І люби Господа, Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24342
UNREAD_POSTДодано: 09 серпня 2010, 13:12 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Цитата:
Я помітив що ви лишень на лінгвістику звертаєте увагу,тож зробив такий висновок.Якщо він помилковий то причиною його є ваша поведінка.
том написав:
В кожній окремій ситуації я вибираю ті засоби які сприяють кращому розумінню текста. А психологи давно встановили що схильність вішати ярлики без глубокого вивчення іншої особи, це ознака профанства разом з гордістю. Розумна і смиренна людина так не діє. Але хай то залишиться на вашій совісті, але пам’ятайте що подібного роду фрази мало що говорять про вашого опонента, та проте багато про вас..
Ну що ж Томе,бачу і у вас немає доброї волі до бесіди,бо йдете шляхом подібних вам попередників,яких вже й слід щез.Щодо того що говорить психологія,то можете про це порозмовляти з Палатінусом.Він теж прислухається часто до психіатрії,мабуть має якісь проблеми.Я ж пишу те,що помічаю у співрозмовника,та не вважаю це вішанням ярликів.Нічого особистого Томе,лише висновок з вашого поводження.Тепер посуті того що ви вибираєте для сприяння кращого розуміння тексту.Цілком погоджуюсь що лінгвістика допомагає багато у чому.Проте не слід притакому лінгвістичному аналізі упускати інші фактори які можуть тую лінгвістику скерувати у правильне русло.Що якраз ви й зробили,упустили важливіше.Мені невиявилось дивним ваше поводження,бо люди які хочуть приховати те важливе вдаються до таких дій.Тому я і надалі аналізуватиму ваші дописи та робитиму висновки.
Цитата:
Спочатку слід,зясувати що ви маєте на увазі під виразом людина.Хто така людина??-Це твориво Бога яке Він створив з чіткою метою.То чи є таким Ісус??-відповідь є очевидною для вас???

том написав:
Слухайте, я задав просте запитання,на яке люба адекватна людина здатна відповісти, ви ж кучу запитань у відповідь, до речі це теж дещо говорить про вас…Отож моє запитання залишається, Ісус був людиною, чи лише здавалось що був? Для особливо «вумних» уточняю, людина – це таке створіння Боже, яке має дві ноги, тулуб, з якого дві руки, а на ньому голова, і створіння це з плоті і крові.
Томе,та неграйте варята.Питання просте але не чітке,бо я не знаю що у вас на думці під виразом "людина".Щодо того чи Ісус мав дві ноги?-так,тулуп?-так,дві руки?-так,на тулупі голову?-так,з плоті та крові?-так.
Цитата:
Ви вчергове показуєте свою,неуважність до моїх дописів.Я писав що наведені мною тексти допоможуть зрозуміти вашу фразу щодо "подібний до людини",а не цілий вірш з Фил.Розумієте???

том написав:
Я ж запитую як вони можуть в цьому допомогти, якщо вони як-то кажуть «з іншої опери»? Уточніть що спільного між цими текстами, і чи одна і та ж лексика використана в них?
Знову те саме Томе,для чого,а навіщо,а який звязок?.Не серйозна всеж ви людина,якщо і надалі на цьому акцентуєте увагу.Питання це дане для того,щоб виявити відповіддю на нього,вашу уяву.Якщо ви досих пір незрозуміли їхню суть,то подивіться више на те що ви пишете-"людина – це таке створіння Боже, яке має дві ноги, тулуб, з якого дві руки, а на ньому голова, і створіння це з плоті і крові".То хіба усі ці ознаки не стосуються тих про кого я питав,Томе??Нефайно так робити.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24343
UNREAD_POSTДодано: 09 серпня 2010, 13:55 

Востаннє тут були:
Цитата:
Ого ви так гонорово себе ведете.Звісно що відповідати по суті питаня я буду,якщо буду знати її.Не розумію чому ви цього неробите.Тож Ви пишете що ангели на землі були лише подібними до людини,а не людьми,бо не родились від людини подібно як Ісус.На перший погляд аргумент достойний.Проте вам мабуть забулось,що не усі ті які були людьми були народженними від людей.Чи памятаєте ви розповідь про Адама.Хто такий Адам-людина?чи подібний до людини.Хто така Єва-людина чи подібна до людини.Якщо керуватись вашою цікавою логікою та брати до уваги аргумент про народження людини від людини,то явним є те що ні Адам ні Єва такими не були.А отже не були людьми??То тоді ким вони були???Далі:- чи Ісус під час земного життя, мав таке ж відношення до людей як і ці ангели??знову ж таки уточняйте суть свого питання аби я міг дати відповідь по суті.Що є у вас на думці коли ви пишете про якесь відношення ангелів до людей.Що то за відношення??Томе якщо у вас добра воля для обговорення цього,то відкиньте пиху вона не допоможе вам
том написав:
Що саме в моїх словах гонорового і пихатого конкретно укажіть
Томе вам про це просто цікаво чи хочете виправитись?.
том написав:
Адам і Єва тут виняток, який лише підтверджує правило, людина родиться від людини. І тут величезна різниця між ангелами які лише набували людську форму, і Ісусом який як людина родився.
Ви знову мене не здивували отим винятком про який ви ніц не сказали перше коли говорили.Тож чи людина це лише те що родиться від людини?,якраз приклад з Адамом та Євою вказують протилежне,і непотрібно тут зїжджати на винятки.Проте ми можемо в це заглибитись аби знову ж таки виявити чи те що ви пишете про Ісуса-людину,бо народжений від людини,відповідає дійсності.Отож,в наслідок чого родиться людина??Проходить запліднення яйцеклітини чоловічим сімям,що призводить до майбутнього народження подібного тим,хто став причиною цього.Дитина яка народжуєтся-успадковує певні,погані та добрі) генетичні схильності від своїх батьків.То чи те саме відбулось у випадку з людиною -Ісусом?.Отже, Томе торкаючись таких питань,спробуйте їх довести до зрозумілого завершення.Я чекатиму,не розчаровуйте мене.
том написав:
Мені не зрозуміла суть ваших уточнюючих питань, оскільки суті моїх вони не стосуються. Це що спроба уникнути відповіді на мої запитання, чи як їх розуміти? Люба нормальна дискусія передбачає не лише запитання, але й відповіді, ви ж постійно відповідей , причому на самі прості питання, уникаєте. Чому? Нічого сказати, не знаєте відповідь? Ну так і напишіть про це чесно. Отож повторяю своє запитання: Ісус на землі справді був людиною, чи лише як ті ангели набував собі людську подобу? Просте запитання, очікую чітку відповідь.
Знову ж таки Томе,не вам робити висновки щодо моїх уточнюючих запитань,які буцім не стосуються суті ваших слів.Якщо не бачите їхнього звязку,то наберіться терпіння та щось напишіть у відповідь на питання,а тоді я продемонструю цей звязок.І не потрібно тут писати про спробу з моєї сторони таким чином уникнути ваших питань.Щодо дискусії яка передбачає відповіді та питання,то це лише стосується випадку коли обоє прагнуть вчитися.Ви ж себе з самого початку позиціюєте зі сторони учителя і аж ніяк учня,тому така схема,про яку ви пишете не стосується розмов з вами "УЧИТИЛЕМ".Я ж з самого початку перебування тут на форумі себе проявляю зі сторони учня,тому й ставлю багато питань подібно до учня.Якщо відповіді немає,то виявляю своє бачення.Якщо відповідь не узгоджується з Писанням ,на мою думку,то й про те пишу та наводжу уточнюючі питання.То я вас Томе знову закликаю відкиньте пиху,яка є недоречною у нашій розмові.А щодо ваших запитань,то я вас запевняю,я на них відповідатиму,якщо знатиму відповідь та розумітиму їхню суть.Тепер щодо вашого питання яке ви на мій погляд маніпулятивно поставили-"Ісус на землі справді був людиною, чи лише як ті ангели набував собі людську подобу".Ви ж самі писали що -" людина – це таке створіння Боже, яке має дві ноги, тулуб, з якого дві руки, а на ньому голова, і створіння це з плоті і крові".Хіба таким не був Ісус.?-звісно що був.Проте і з іншої сторони-Питаю вас -чого бракувало з тих ознак людини ,які ви навели, отим як ви пишете хто просто набував форми людини.Конкретно яких саме ознак їм бракувало.Або іншими словами,що саме вказувало на те що,ті хто набував лише форми людини,ними насправді не були?-вони не мали двох ніг,рук,тулупа,голови на ньому.Чого їм бракувало,з того що є у людини??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24344
UNREAD_POSTДодано: 09 серпня 2010, 14:08 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
"свідки", а сарана в обявленні і сарана в Йоіла одна й таж?
і ще, а ви служите Ісусу Христу?
Здоровенькі були пане хрестоносцю.Скажу відверто що правдоподібно виглядає що ви у цьому немаєте зеленого поняття,як і у тому про що писали у іншому розділі--
том написав:
Palatinus написав:
Бог є Святий!Бог є Дух!Отже - Бог є Святий Дух!свідки, а чому для вас Святий Дух не є Бог?
Це не аргумент. Так як слово "святий" в відношенні до Бога, це не частина його імені, а характеристика Його сущності, а "Дух" вказує на природу. Ангели теж святі, і теж духи, то хабі це робить їх "Святим Духом"?Докази Божественності Святого Духа є в Біблії, а не сумнівної якості логіці.
Palatinus написав:
Згідний.
То як після такої вашої сумнівної логіки(ви з цим погодились) до якої ви вдались,можна вас невважати профансом з вулиці,Палатінусе.Я ж вам писав що усе таємне колись виявиться.Добре що хоч цього разу не мені прийшлось виявляти цей обман та маніпуляцію,з якою ви всеж погодились.Тож за сарану немає змісту щось вам доводити,бо ваша сумнівної якості логіка є і тут очевидною.Робіть висновки ,пане.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24346
UNREAD_POSTДодано: 09 серпня 2010, 22:11 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
"а сарана в обявленні і сарана в Йоіла одна й таж?

ви не відповіли бо добре знаєте, що це так...
От як вона закінчить:
"А цього північного ворога віддалю Я від вас, і його в край сухий та спустошений вижену, його перед до східнього моря, його ж край до того моря заднього. І вийде злий запах його, і підійметься сморід його, бо він лихо велике чинив.
(Йоїл.2:20)"
Palatinus написав:
"а ви служите Ісусу Христу?

Тай Господу Ісусу Христу не служить ваша "організація". Про таких написано: "Благаю ж вас, браття, щоб ви остерігалися тих, хто чинить розділення й згіршення проти науки, якої ви навчилися, і уникайте їх, бо такі не служать Господеві нашому Ісусу Христу, але власному череву; вони добрими та гарними словами зводять серця простодушних.
(Рим.16:17,18)"
P.S. Дякую за цинізм, ви незмінні.

І люби Господа, Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24350
UNREAD_POSTДодано: 09 серпня 2010, 22:48 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
том написав:
Palatinus написав:
Бог є Святий!Бог є Дух!Отже - Бог є Святий Дух!свідки, а чому для вас Святий Дух не є Бог?
Це не аргумент. Так як слово "святий" в відношенні до Бога, це не частина його імені, а характеристика Його сущності, а "Дух" вказує на природу. Ангели теж святі, і теж духи, то хабі це робить їх "Святим Духом"?Докази Божественності Святого Духа є в Біблії, а не сумнівної якості логіці.
Palatinus написав:
Згідний.
То як після такої вашої сумнівної логіки(ви з цим погодились) до якої ви вдались,можна вас невважати профансом з вулиці,Палатінусе.Я ж вам писав що усе таємне колись виявиться.Добре що хоч цього разу не мені прийшлось виявляти цей обман та маніпуляцію,з якою ви всеж погодились.Тож за сарану немає змісту щось вам доводити,бо ваша сумнівної якості логіка є і тут очевидною.Робіть висновки ,пане.

То я думав що один Папа не помильний, бачу свідки теж, а особливо ви. Про який обман ви ведете мову, схаменіться!!!

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24360
UNREAD_POSTДодано: 10 серпня 2010, 11:25 

Востаннє тут були:
Нехай адміністратори пробачать за відступ від теми.
sss написав:
Palatinus написав:
оте "покручений" це образа чи теологічний термін?

Такий же як і ваше "крутій".

«крутій - це 1) хитра у своїх учинках людина; шахрай, ошуканець; нещира в своїх стосунках з іншими людьми особа; лицемір.
2) Той, хто схильний до крутійства
3) Той, хто крутить що-небудь.»
В даному випадку це ви, як той хто уникає відповідей використовуючи репліки.
«покручений -а, -е. 1) Дієприкм. пас. мин. ч. до покрутити 3), 4). || покручено, || , Перекручений, спотворений. 2) Зроблений, виготовлений крутінням. 3) Непрямий, звивистий, з багатьма поворотами, вигинами (про дорогу, річку і т. ін.). || Суперечливий; складний. 4) Який має неправильну форму; скривлений у багатьох місцях. || Який має дугоподібну чи гвинтоподібну форму. || Перекручений у багатьох місцях. || Із загнутими кінцями, скручений.»
Є ще розмовний варіант, який визначає «покручений» як: згорблений, зкривленний (про фізичні вади). Тому ви прямо мене ображаєте. Це виявляє вашу неосвідченність і відсутність толерантності.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24375
UNREAD_POSTДодано: 11 серпня 2010, 23:55 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
Palatinus написав:
"а сарана в обявленні і сарана в Йоіла одна й таж?
ви не відповіли бо добре знаєте, що це так...От як вона закінчить:
"А цього північного ворога віддалю Я від вас, і його в край сухий та спустошений вижену, його перед до східнього моря, його ж край до того моря заднього. І вийде злий запах його, і підійметься сморід його, бо він лихо велике чинив.(Йоїл.2:20)".
Хрестоносцю невже ви нерозумієте,вас викрито.Ви використовуєте аргументи сумнівної логіки,а це яскраво свідчить про те ким ви Є-профансом.Та всеж нехай.Тож якщо ви так чудово обізнанні з тією сараною про яку згадує Об,то чому ж ви невідповіли на питання які стосуються її.Повторюю-То всеж хто тут є тою зорею?-конкретно.Що таке ключ який їй даний?Хто цей ключ їй(зорі) дав??немає також відповіді по питаннях:-Хто такі люди які немають печатки Божої??Як саме сарана має їм шкодити??і навіщо??Хто їй наказує це робити??Чому ви невідповіли по цих питаннях?це так психологія радить хитрувати.Також що таке упомянутий вами шеол?? і тартар?Думаю цього разу ви непропадете
Palatinus написав:
"а ви служите Ісусу Христу?--Тай Господу Ісусу Христу не служить ваша "організація". Про таких написано: "Благаю ж вас, браття, щоб остерігалися тих, хто чинить розділення й згіршення проти науки, якої ви навчилися, і уникайте їх, бо такі не служать Господеві нашому Ісусу Христу, але власному череву; вони добрими та гарними словами зводять серця простодушних.(Рим.16:17,18)".
Ні,ви помиляєтесь,ми Гоподу Христу служимо,а от Богу Христу ні.Проте я вас і про це питав,але відповіді не дочекався.Тож і тутдоведеться повторити.якщо ви себе так бєте в груди що ви служите комусь там то напишіть у відповідь---Інквізиція-це витвір людей які служили Богу чи Сатані??Педофілія та гомосексуалізм серед католицького священства це прояв Божої волі чи Дявольської???Папство середньовіччя( наприклад Борджиа,Інокентій III,Стефан VI та його суд над мертвим тілом папи Формоза,Сергій III і його стосунки з своєю дочкою Марозією,Їхній син папа Іоанн XII,Бенедикт IX, )-це Божі святі мужі чи слуги Диявола.Це не поодинокі випадки щоб зїхати на особисте.Тож продовжимо!!?? але без хитростей та путанини.Ваш хід розумнику.

Palatinus написав:
"P.S. Дякую за цинізм, ви незмінні.
Зазвичай я таким небуваю.Це лише спроба показати вам ваше відзеркалення.Уважно придивіться.З задоволенням прочитаю вашу відповідь

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24376
UNREAD_POSTДодано: 11 серпня 2010, 23:57 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
Нехай адміністратори пробачать за відступ від теми.
sss написав:
Palatinus написав:
оте "покручений" це образа чи теологічний термін?

Такий же як і ваше "крутій".

«крутій - це 1) хитра у своїх учинках людина; шахрай, ошуканець; нещира в своїх стосунках з іншими людьми особа; лицемір.
2) Той, хто схильний до крутійства
3) Той, хто крутить що-небудь.»
В даному випадку це ви, як той хто уникає відповідей використовуючи репліки.
«покручений -а, -е. 1) Дієприкм. пас. мин. ч. до покрутити 3), 4). || покручено, || , Перекручений, спотворений. 2) Зроблений, виготовлений крутінням. 3) Непрямий, звивистий, з багатьма поворотами, вигинами (про дорогу, річку і т. ін.). || Суперечливий; складний. 4) Який має неправильну форму; скривлений у багатьох місцях. || Який має дугоподібну чи гвинтоподібну форму. || Перекручений у багатьох місцях. || Із загнутими кінцями, скручений.»
Є ще розмовний варіант, який визначає «покручений» як: згорблений, зкривленний (про фізичні вади). Тому ви прямо мене ображаєте. Це виявляє вашу неосвідченність і відсутність толерантності.
Запитайте близького товариша чи підходить вам цей термін.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24381
UNREAD_POSTДодано: 12 серпня 2010, 12:16 

Востаннє тут були:
sss написав:
Ні,ви помиляєтесь,ми Гоподу Христу служимо
Аргументуйте!
sss написав:
То всеж хто тут є тою зорею?-конкретно.Що таке ключ який їй даний?Хто цей ключ їй(зорі) дав??
Уважно читайте попередні сторінки!
sss написав:
Ваш хід розумнику.
То це гра в "шахи"! Бо теологічних обґрунтувань від вас не чути, одні питання і образливі репліки. Чому ви мене так зненавиділи?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24397
UNREAD_POSTДодано: 19 серпня 2010, 22:10 

Востаннє тут були:
Sh_21 написав:
То я думав що один Папа не помильний, бачу свідки теж, а особливо ви. Про який обман ви ведете мову, схаменіться!!!
З яких саме слів ви це побачили??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24398
UNREAD_POSTДодано: 19 серпня 2010, 22:21 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
sss написав:
Ні,ви помиляєтесь,ми Гоподу Христу служимо
Аргументуйте!.
Нічого тут аргументувати,це очевидний факт,чого не скажеш про вас та тих кого ви тут представляєте.Для того щоб це було очевидним щодо вас та того кому ви служите ,не потрібно наводити якісь доводи сумнівної логіки,як ви це робите щодо початків сЄ.Просто слід ширше відкрити очі,та чесно на це все подивитись.Недармаж ви уникаєте відповідей на запитання щодо історії вашої та тих хто так себе яскраво зарекомендував-найсвятіших.Хоча,допусщу що ви і цього разу через якісь психічні причини цих питань не помітили,то я їх повторю,та буду сподіватись що ви щось напишете.Отож:----Інквізиція-це витвір людей які служили Богу чи Сатані??Педофілія та гомосексуалізм серед католицького священства це прояв Божої волі чи Дявольської???Папство середньовіччя( наприклад Борджиа,Інокентій III,Стефан VI та його суд над мертвим тілом папи Формоза,Сергій III і його стосунки з своєю дочкою Марозією,Їхній син папа Іоанн XII,Бенедикт IX, )-це Божі святі мужі чи слуги Диявола.Це не поодинокі випадки щоб зїхати на особисте.Тож продовжимо!!?? але без хитростей та путанини..Напишіть всеж щось у відповідь.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24399
UNREAD_POSTДодано: 19 серпня 2010, 22:39 

Востаннє тут були:
Palatinus написав:
sss написав:
То всеж хто тут є тою зорею?-конкретно.Що таке ключ який їй даний?Хто цей ключ їй(зорі) дав??
Уважно читайте попередні сторінки!?
Палатінусе,ваші дописи нелише уважно читаю,а й детально аналізую.Тож відповідь поцьому була неконкретною,неповною тай не постуті ланцюжка питань.Чому??От ви питали,чому покручений,бо крутите як циган сонцем.
sss написав:
Ваш хід розумнику.
Цитата:
То це гра в "шахи"! Бо теологічних обґрунтувань від вас не чути, одні питання і образливі репліки. Чому ви мене так зненавиділи?
Ні,це не гра,це лише лише манера спілкування,яку мені тут навязали ваші брати в хресті.Якщо вона вам недовподоби,то замість ваш хід =ваша відповідь,але не сумнівної логіки.Щодо теологічних обгрунтувань,то я невикористовую доводи сумнівної логіки=Бог-Дух+Бог-Святий=Дух Святий.Більш того пасток нікому не готую,бо вже вийшов з того віку.Ставлю питання,бо відповідь на них яскраво виявить те,у чому ви хочете запутати людей.Щодо образливих реплік,то це лише висновки які грунтуються на тому що ви тут пишете,нічого особистого,хрестоносцю.Ну а щодо якоїсь буцім ненависті до вашої персони,то це мабуть вам так хочеться.Лише співчуття,розумієте,та бажання вам допомогти перестати прислухатись до того що радить психіатрія.Послухайте СЛОВА.Чекаю вашої відповіді.Ну і пораджу вам відкинути пиху,бо вона тут зайва.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

24405
UNREAD_POSTДодано: 20 серпня 2010, 00:03 

Востаннє тут були:
sss написав:
том написав:
Що саме в моїх словах гонорового і пихатого конкретно укажіть
Томе вам про це просто цікаво чи хочете виправитись?.
Томе,де ви пропали.Розмва з вами залишенна без логічного завершення.Що трапилось?,вам нічого сказати у відповідь?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1533 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>