Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 13 липня 2025, 21:50

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
31022
UNREAD_POSTДодано: 08 червня 2011, 13:35 

Стать: Він
Востаннє тут були:
06 липня 2025, 03:59
Написано: 4683
Віровизнання: християнин
Milana написав:
Отож, моя ситуація. Мені 33 роки, неодружена. Маю хорошу престижну роботу (щоправда, офіційна зарплата невисока). Проживаю в одному з обласних центрів України, маю у власності стареньку машину і частку нерухомості. Батьки пенсіонери, але обидвоє продовжують працювати...

Тож чи є у мене шанс (хоча б мінімальний) отримати візу?
Шанси завжди є, але ніхто не може гарантувати. Вирішальною є думка консула, а оцінює він за декілька хвилин, задавши декілька питань.

Він Вас запитає, де працюєте (відповідаєте як є, і наголошуєте, що робота дуже цікава і престижна - вам вона дуже подобається), скільки заробляєте (якщо зарплата менше 500-700 дол., то не називайте суму, а краще сказати, що зарплата цілком влаштовує... ви задоволені... відкладаєте заощадження, тощо. Краще сказати скільки щомісяця залишається від зарплати, аніж саму зарплату - бо вони не розуміють як можна прожити за менше ніж 700 дол.). Довідок їм не потрібно - вони на це не звертають увагу (хоча при собі якісь папери можете мати, але на них ніхто дивитися не буде).
Про машину питати не будуть, а де проживаєте, де батьки проживають - можуть запитати. А те що батьки продовжують працювати - краще не наголошувати (якщо не запитають), а то вони можуть неправильно зрозуміти, ніби батькам не вистачає пенсії. А навіть якщо запитають, то краще відразу додати, що працюють, бо їм подобається робота.
den написав:
Просто він дає запитання, а ми скориставшись нагодою можемо коротенькими рядками давати біографію своїх відносин до того або іншого про що нас запитують. Це також належить до всіх питань і роботи і що вас повязує з Україною: у мене і сім'я і 2 діток і інші аргументи, але ні з чого я не скористався але треба по обставинах дивитись і спокійно, що головне без заікань, і виразно давати відповіді
Так, я погоджуюся з Вами. Справді, не слід на співбесіді поводитися немов на допиті. Першого разу я також відповідав немов з мене витягують слова і ще переживав дуже... і отримав відмову.

Другого разу я вже поводився сміливо, навіть попросив щоб мене позачергово пропустили, бо запізнювався на літак. Відповідав я тоді розгорнуто, посміхався, у кожній відповіді намагався наголошувати на тому, що я не маю намірів емігрувати (мені в Україні дуже добре, чудова робота, маю достойне житло, батьки також задоволені...). Головне зрозуміти, що вся відповідальність покладається на вас - саме ви повинні довести консулу, що Ви не обманщик. Тому справді, старайтеся відповідати розгорнуто, без тремтіння, щиро, жартівливо - як з рівним співбесідником. Взагалі, американці дуже розкуті, вони люблять невимушену розмову. Це лише наші люди звикли тремтіти перед чиновниками, і поводяться як на суді чи на допиті. А це на американців справляє враження винуватої людини, ніби щось приховує, не договорює.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31025
UNREAD_POSTДодано: 08 червня 2011, 14:38 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
29 червня 2011, 12:23
Написано: 2
Віровизнання: греко-католик
[quote="den"][/quote]
Щиро дякую за відповіді і побажання!
Будемо спробувати, а там буде видно!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31080
UNREAD_POSTДодано: 11 червня 2011, 06:26 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Короче на інтерв"ю потрібно забути яка у нас влада і як у нас живеться насправді. Трошечки медитації (жартую) і у вас все добре, ви задоволені владою, роботою і життям взагалі :)

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31488
UNREAD_POSTДодано: 12 липня 2011, 21:31 

Востаннє тут були:
24 липня 2011, 12:16
Написано: 4
Віровизнання: православний
Підкажіть будь,ласка як і яким способом можна побувати в США , якщо в мене там брат і він громанядин США але в нього нема наразі можливості відкрити гостьову візу..

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31489
UNREAD_POSTДодано: 12 липня 2011, 23:42 

Востаннє тут були:
Nik написав:
в мене там брат і він громанядин США але в нього нема наразі можливості відкрити гостьову візу..
Брат може зробити хіба що запрошення, якщо ви плануєте його відвідати. Якщо з іншою метою, то таку мету і декларуйте в анкеті та на співбесіді. Все одно шансів отримати візу майже немає.

До речі, я цю тему розпочав на християнському форумі лише з одною метою: переконати своїх земляків, щоб не зверталися в консульство США по візу даремно і не витрачали кошти на розгляд анкети, бо шанси дуже мізерні. Тому забудьте про марну мрію, а краще подумайте як знайти Царство Небесне, яке є близьким до кожного з нас!

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31499
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2011, 21:07 

Востаннє редаговано Nik 13 липня 2011, 21:11 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Дякую за відповідь!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31500
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2011, 21:09 

Востаннє тут були:
Брат може зробити хіба що запрошення, якщо ви плануєте його відвідати. Якщо з іншою метою, то таку мету і декларуйте в анкеті та на співбесіді. Все одно шансів отримати візу майже немає.

А якщо по запрошеню то є якісь шанси якщо мені 22 роки , бо ходять слухи ,що в такому віці не дуже то і пускають ?

Дякую за відповідь !

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31502
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2011, 21:45 

Востаннє тут були:
Nik написав:
А якщо по запрошеню то є якісь шанси якщо мені 22 роки , бо ходять слухи ,що в такому віці не дуже то і пускають ?
Немає шансів. Хіба по програмі Work&Travel, якщо ти студент. Але про це шукай інформацію сам в Інтернеті.

Але якщо хочеш просто в гості, то якщо хоча б два пункта зі списку нижче нема, то забудь про Америку і навіть не думай:
    одружений і маєш дітей;
    часто їздиш за кордон відпочивати;
    маєш високооплачувану роботу - понад 1000 дол./міс.;
    тут живеться краще ніж середньому американцю;

Звичайно, у них свої критерії відбору, і часто суб'єктивні, а це я написав грубо, але як на мою думку.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31511
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2011, 16:27 

Востаннє тут були:
Сонячник, не будь таким песимістом, цього року США обговорювали проблему зменшення доходу від туризму, тому вирішили упростити надання туристичних віз. Не знаю, чи стосується це України, але цілком можливо, що й для України вони полегшать процедуру надання віз.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31516
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2011, 17:53 

Востаннє тут були:
Дякую за відповідь !
я вже змарнував свій шанс побувати в США за програмою Work and Travel, так як вже не студент .
мабуть не доля мені там кол не будь бути .)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31561
UNREAD_POSTДодано: 22 липня 2011, 20:42 

Востаннє тут були:
27 липня 2011, 09:30
Доброго вечора всім! Підскажіть хто щось знає. Я хочу поїхати в США для туристичної подорожі.Хочу придбати тур по декількох великих містах США,або якийсь гарний круїз. З документів маю таке; Хороша робота,не маленька зарплатня+ довідка про цю зарплатню,рахунок в банку, дві шенген візи польських ( одна з них ще дійсна 3 місяці. І всеодно не знаю чи варто навіть пробувати подавати документи в посольство США.??? А надумав їхати в такий тур томущо мої знайомі були і дуже мені радять.

ХТО ЩО МОЖЕ ПІДКАЗАТИ!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31562
UNREAD_POSTДодано: 22 липня 2011, 21:21 

Востаннє тут були:
ADRIANO написав:
З документів маю таке; Хороша робота,не маленька зарплатня+ довідка про цю зарплатню,рахунок в банку, дві шенген візи польських ( одна з них ще дійсна 3 місяці. І всеодно не знаю чи варто навіть пробувати подавати документи в посольство США.???
Якщо зарплата висока, тобто є зайві 150дол., то можеш спробувати - документи добре мати, але їх там перевіряти не будуть. Вони по очах побачать чи ви правду кажете. :)

Але тут не такий порядок як для шенген-візи. Спочатку треба отримати візу, а вже потім купляти тури, авіаквитки тощо.
Головне - ви повинні за дві хвилини пояснити, що віза вам необхідна, і переконати, що вам не вигідно там залишатися.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31566
UNREAD_POSTДодано: 23 липня 2011, 06:48 

Востаннє тут були:
Так, багато хто хоче їхати до брата, батьків, родини і отримує відмову. Але ж може українець просто поїхати в США відпочити! Так і скажіть, що їдете відпочивати, бо ніколи не були в США і хочеться подивитися. США останнім роком змінило політику щодо туризму, тобто є деректива від сенату відкривати більше віз для туристів.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31568
UNREAD_POSTДодано: 23 липня 2011, 10:09 

Востаннє тут були:
Дуже ДЯКУЮ за відповідь!!!!!!!!!

Ще таке питання: Я ніколи не їздив туристом в інші країни .Але буваю там часто по роботі. Що відповідати коли спитають чому я вибрав саме США??????????????????? І які взагалі питання мені можуть ставити? І чи може краще забронювати якийсь хороший тур до сша щоб показати в посольстві куди я їду?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31569
UNREAD_POSTДодано: 23 липня 2011, 10:09 

Востаннє тут були:
Дуже ДЯКУЮ за відповідь!!!!!!!!!

Ще таке питання: Я ніколи не їздив туристом в інші країни .Але буваю там часто по роботі. Що відповідати коли спитають чому я вибрав саме США??????????????????? І які взагалі питання мені можуть ставити? І чи може краще забронювати якийсь хороший тур до сша щоб показати в посольстві куди я їду?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело