Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 14 липня 2025, 05:01

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
30526
UNREAD_POSTДодано: 16 квітня 2011, 20:54 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
15 травня 2011, 23:51
Написано: 3
Доброго вечора!
У мене є до вас декілька запитання ,буду дуже вдячна за отриману інформацію.
Я студентка денної форми, і маю подругу в США, як виїхала туди з батьками років 8 тому по "GREEN CARD".
Хотіла б відвідати їх на літніх канікулах....просто поїхати в гості, побачити світ.
В мене запитання я як зрозуміла потрібно запрошення від них що це воно таке і як їм це мені вислати і краще щоб це робили її батьки чи вона сама(їй 18 років). І як довго запрошення сюди прийде?
І ще ,я розумію що потрібно підтвердження фінансового забезпечення, але якщо я не працює але мені вже є 18 ,як я можу переконати що маю кошти на цю поїздку ?
Буду дуже дуже вдячна за вашу відповідь.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30527
UNREAD_POSTДодано: 16 квітня 2011, 23:03 

Стать: Він
Востаннє тут були:
06 липня 2025, 03:59
Написано: 4683
Віровизнання: християнин
olya_Ol написав:
В мене запитання я як зрозуміла потрібно запрошення від них що це воно таке і як їм це мені вислати і краще щоб це робили її батьки чи вона сама(їй 18 років). І як довго запрошення сюди прийде?
Та запрошення може хто завгодно написати, але щоб воно було доречним. Пошта доходить за 2-4 тижні. Можна емайлом вислати, якщо терміново.
olya_Ol написав:
І ще ,я розумію що потрібно підтвердження фінансового забезпечення, але якщо я не працює але мені вже є 18 ,як я можу переконати що маю кошти на цю поїздку ?
Та фінансового забезпечення не вимагають, але ви повинні довести, що у вас просто не може бути жодних намірів там залишитися, порушуючи візовий режим. Таких людей як ви, що бажають просто відвідати родичів чи друзів, є багато. І дуже багато наших людей після відвідин не хочуть повертатися в Україну, через те багатьом українцям тепер відмовляють у видачі візи.
Я знаю, що не завжди пускають навіть рідних батьків на весілля до своїх дітей. Навіть на похорон до рідних не завжди пускають.

У вас дуже мізерні шанси отримати візу. Навіть якщо у вас зараз немає намірів там залишитися, то хто зна - такі наміри можуть виникнути вже там. Тому поки у вас не буде доказів, що ви 100% не зможете там залишитися - не дадуть візу. А самотній дівчині у віці 18 років - це дуже важко довести.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30528
UNREAD_POSTДодано: 17 квітня 2011, 10:51 

Востаннє тут були:
16 травня 2011, 21:13
Написано: 13
Віровизнання: греко-католик
відповідь для olya_Ol

на мій погляд тобі потрібно було звертатися по J-1 (W&T), так як в цьому випадку ти зможеш грошиків заробити, а потім цілий вересень в тебе буде для розваг та подорожей по США. ця програма спеціально розроблена для студентів, так як в них грошей просто на туризм бути не може.
може ти ще і зараз встигнеш подати документи на J-1 і десь через місяць зможеш чкурнути в Штати. особисто я коли їхала по такій візі, то в мене все від збору документів до відїзду зайняло 5 тижнів.
а якщо ти не хочеш працювати, то приїхавши В США пояснюєш роботавцю ситуацію і якщо він дійсно Людина, то дозволить тобі одразу ж поїхати до подруги. але краще вибирай джоб оффер одразу в тому місті, де проживає подруга. особисто я так би і зробила, тому що попри те, що ти зможеш її відвідати, то ще й грошики відробиш витрачені.чим не реальний варіант?

+2
(2-0)

URL Догори
Відсутній

30529
UNREAD_POSTДодано: 17 квітня 2011, 22:10 

Востаннє тут були:
в мене тут питаннячко ось яке виникнуло: де потрібно вписувати дані про освіту і попереднє місце роботи???
я ось заповнила анкету, а там такого і близько не було. були лише питання стосовно теперішнього місця роботи. але багато дописів читала, люди питають що вписувати в пункті освіта і потрібно добре пригадати попередні місця роботи... в пункті education/work/training є тільки один підпункт present. де ж воно все поділося???
і якщо фотографія підходить за всіма параметрами (завантажується навіть), але на макеті для перевірки обличчя виступає за овали, то потрібно іншу? тобто обличчя займає більше 50% фото, приблизно 60%.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30530
UNREAD_POSTДодано: 18 квітня 2011, 09:06 

Востаннє тут були:
15 травня 2011, 23:51
Написано: 3
і ще одне хотіла запитати
де можна знайти зразок запрошення щоб мої друзі з США змогли його заповнити щоб воно відповідало стандартам.можете будь ласка скинути. чи силку дати...чи це взагалі довільне запрошення.
і немає значення електронно вонно вислане чи почтою звичайною?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30533
UNREAD_POSTДодано: 18 квітня 2011, 22:53 

Востаннє тут були:
ffasolka написав:
де потрібно вписувати дані про освіту і попереднє місце роботи???
я ось заповнила анкету, а там такого і близько не було... де ж воно все поділося???
Так форма раніше була інакшою, значить... Нема, то добре, що нема.
ffasolka написав:
і якщо фотографія підходить за всіма параметрами (завантажується навіть), але на макеті для перевірки обличчя виступає за овали, то потрібно іншу?
Не думаю, якщо воно приймає ту фотку, то мабуть підходить... Коли я намагався завантажити неякісну фотку (з мобілки фоткав), то програма сама сказала, що треба якіснішу фотку.
olya_Ol написав:
де можна знайти зразок запрошення щоб мої друзі з США змогли його заповнити щоб воно відповідало стандартам.можете будь ласка скинути. чи силку дати...чи це взагалі довільне запрошення.
і немає значення електронно вонно вислане чи почтою звичайною?
Це запрошення у довільній формі (хоча зразок я вже подавав вище).
На мою думку, може бути як емайл.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30535
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2011, 16:29 

Востаннє тут були:
запитання до Сонячника:
напишіть, будь ласка, де ви оплачували 140 $ за візовий збір. пін код можна в Авалі придбати, а реквізитів на оплату в них немає.
дякую.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30538
UNREAD_POSTДодано: 19 квітня 2011, 22:18 

Востаннє тут були:
ffasolka написав:
напишіть, будь ласка, де ви оплачували 140 $ за візовий збір. пін код можна в Авалі придбати, а реквізитів на оплату в них немає.
Оплачувати слід у будь-якому відділенні ProCreditBank (детальніше тут: http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/fee.html)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30539
UNREAD_POSTДодано: 20 квітня 2011, 05:22 

Востаннє тут були:
тобт, щоб оплатити ці 140 $ треба пертися в Львів чи ще там кудись. чи оплату можна провести безпосередньо перед співбесідою в Києві?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30540
UNREAD_POSTДодано: 20 квітня 2011, 09:57 

Востаннє тут були:
ffasolka написав:
тобт, щоб оплатити ці 140 $ треба пертися в Львів чи ще там кудись. чи оплату можна провести безпосередньо перед співбесідою в Києві?
На сайті написано, що можна оплатити у найближчому до Консульства відділенні цього банку, і якщо встигаєте, то можна оплатити безпосередньо перед співбесідою. У банку Ви даєте доляри, а вам дадуть ваучер, який треба буде пришпилити до анкети, як на сайті вказано. Перед входом у Консульство ваші документи допоможуть правильно поскладати.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30543
UNREAD_POSTДодано: 20 квітня 2011, 13:40 

Востаннє тут були:
дякую.
завтра буду телефонувати в кол-центр.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30574
UNREAD_POSTДодано: 27 квітня 2011, 21:33 

Востаннє тут були:
08 жовтня 2011, 22:20
Написано: 6
скажіть будласка які документи з собою треба мати при собі до консульства крім просплату за візу та анкету або які вимагають мати чі е стандарт ?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30578
UNREAD_POSTДодано: 28 квітня 2011, 08:50 

Востаннє тут були:
den написав:
скажіть будласка які документи з собою треба мати при собі до консульства крім просплату за візу та анкету або які вимагають мати чі е стандарт ?
Шукайте інформацію на офіційному сайті: http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/ ... tion2.html
Раніше я десь на сайті читав, що окрім анкети і ваучера може бути доречним запрошення, а також якийсь документ, що підтверджує міцні зв'язки з Україною. Хоча практично вони жодних зайвих документів не приймають у вікно, але при вас вони можуть бути (у прозорій папці). Коли будете спілкуватися, то ви просто можете вказати на папку, що тут є підтвердження - якщо офіцер захоче, то зможе глянути.

До речі, є ще одна особливість. Я не чув жодного випадку, щоб дали візу тому, хто раніше заповнював дані на лотерею Green Card. Складається враження, що вони мають базу даних по цій грінкарті, а хто подавав свої дані, щоб емігрувати в США - той вже є потенційним емігрантом, а тому як правило їм візу не дають.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30641
UNREAD_POSTДодано: 02 травня 2011, 19:46 

Востаннє тут були:
02 квітня 2012, 20:16
Написано: 10
Сонячник, звертаюся по Вашу допомогу!

Ситуація така:

24 роки, неодружена, тип візи В2, запрошення від неодруженого чоловіка (старшого набагато), офіційна зарплата - мінімальна (проте є інші неофіційні доходи), одна шенгенська віза + Єгипет, Турція, власності ніякої.

А найцікавіше, що в закордонному паспорті стоїть штамп однієї з країн Шенгену (виготовлення візи нареченої). Проте я передумала виходити заміж за європейця, а віза в процесі "створення". Ось так.

В Америці залишатися не хочу. Просто подивитися на країну - не більше ніж тиждень там (панічно боюся темношкірих людей).

Чи віза нареченої шенгенської країни допоможе мені в отриманні туристичної візи до США? Чи афішувати, що я заручена з європейцем і тому обов"язково повернуся, змовчавши при цьому факт розірвання заручин? :? :? :? Досить нестандартна ситуація....

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

30646
UNREAD_POSTДодано: 02 травня 2011, 23:06 

Востаннє тут були:
countb написав:
Чи віза нареченої шенгенської країни допоможе мені в отриманні туристичної візи до США? Чи афішувати, що я заручена з європейцем і тому обов"язково повернуся, змовчавши при цьому факт розірвання заручин? :? :? :?
countb, віза до США не вартує того щоб казати неправду, бо значно краще отримати візу у Царство Небесне! Адже, неправедні не вспадкують Божого Царства.

Ісус Христос говорив про Царство Боже так: Царство Небесне подібне ще до захованого в полі скарбу, що людина, знайшовши, ховає його, і з радости з того йде, та й усе, що має, продає та купує те поле. (Матв.13:44)
Так що краще вам буде, якщо заради Царства Божого ви скажете правду і залишитеся без візи, аніж, сказавши неправду, отримаєте візу у США.
А от як отримати візу до Царства Божого - я готовий вам детально розказати. :)

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело