Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 21:04

Створити нову тему Відповісти  [ 240 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Далі

Чи готовий ти заявити "Я - спасений"!?
Так, бо я - спасений! 71%  71%  [ 17 ]
Я маю спасіння, але так заявляти не хочу. 25%  25%  [ 6 ]
Ні, бо я не маю спасіння. 4%  4%  [ 1 ]
Всього голосів : 24
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Я - спасений!?
31367
UNREAD_POSTДодано: 03 липня 2011, 18:35 
Безбожник

Стать: Він
Востаннє тут були:
15 січня 2014, 20:58
Написано: 244
Віровизнання: у пошуках Правди
початківець написав:
Ігоре, ми, християни, не ховаємось і не соромимось імені Ісуса Христа! Ми сміло заявляєм, що ми є Його послідовниками, Його слугами тощо!
А чому ховаєтесь ви, кепкуючи з християн? Заявіть нам чий ви слуга? Чи ви соромитесь свого бога, якому старанно служите, виконуючи його працю?

я взяв відповідальність за своє життя на себе. І Вас закликаю перестати бути прислугою.

Отець Ігор, думаючий а не віруючий. Чого і Вам бажаю, думати а не вірити.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31368
UNREAD_POSTДодано: 03 липня 2011, 18:38 
Безбожник

Востаннє тут були:
15 січня 2014, 20:58
Написано: 244
Віровизнання: у пошуках Правди
Братик написав:
Ігорко, не зпроста Ви зайшли на цей форум. Можливо, через відвідування цього форуму Господь уже почав роботу у Вашому серці. Буду молитися за Ваас, щоб і Ви отримали стали спасенними. Бог призиває усіх людей прийняти спасіння, бо Бог всіх людей возлюбив, і ті, хто повірив в Христа, не були праведніші від тих, хто не повірив. Їм просто пощастило. Бог пропонує спасіння даром. Для цього не треба бути фанатиком, як на цій фотці, не треба виконувати якісь обряди, навіть не треба вступати в якісь релігійні общини. Все, що потрібно - це повірити в те, що Бог любить тебе, і по Своїй любві Господь помер за тебе, взявши твої гріхи на Себе, а тебе учинив прощеним.

Друже, для того щоб робити зважені рішення слід ознайомитися з варіантами. Згоден?
якщо ти хочеш прийняти зважене рішення по релігії - то логічно почитати вчення Будди, почитати індуїстські книги, почитати Коран і Біблію. Якщо хочеш звісно прийняти ОБДУМАНЕ рішення а не просто взяти перше що тобі всунули в руки.

Отець Ігор, думаючий а не віруючий. Чого і Вам бажаю, думати а не вірити.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

31371
UNREAD_POSTДодано: 03 липня 2011, 19:32 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Віровизнання: п'ятидесятник
Ігорко написав:
я взяв відповідальність
за своє життя на себе. І
Вас закликаю перестати
бути прислугою.

Перед ким ви взяли відповідальність і в чому заключається ваша відповідальність?!
Хіба ви пройдете мимо помираючої з голоду людини, маючи в торбині своїй достаток хліба? Хіба ви не піднімете лежачого на морозі хворого чоловіка, бачучи, що сам не спроможний встати? Хіба ви, маючи гарну фізичну силу, не уступите старенькій бабусі місце в автобусі, яка ледве вже стоїть? І хіба ви не хотіли б, щоб з вами поступали саме так? Дайте відповідь, тільки чесно, не обов'язково нам.
В цьому заключається дух Євангелія!

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

31385
UNREAD_POSTДодано: 04 липня 2011, 16:27 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Ігорко написав:
Братик написав:
Ігорко, не зпроста Ви зайшли на цей форум. Можливо, через відвідування цього форуму Господь уже почав роботу у Вашому серці. Буду молитися за Ваас, щоб і Ви отримали стали спасенними. Бог призиває усіх людей прийняти спасіння, бо Бог всіх людей возлюбив, і ті, хто повірив в Христа, не були праведніші від тих, хто не повірив. Їм просто пощастило. Бог пропонує спасіння даром. Для цього не треба бути фанатиком, як на цій фотці, не треба виконувати якісь обряди, навіть не треба вступати в якісь релігійні общини. Все, що потрібно - це повірити в те, що Бог любить тебе, і по Своїй любві Господь помер за тебе, взявши твої гріхи на Себе, а тебе учинив прощеним.

Друже, для того щоб робити зважені рішення слід ознайомитися з варіантами. Згоден?
якщо ти хочеш прийняти зважене рішення по релігії - то логічно почитати вчення Будди, почитати індуїстські книги, почитати Коран і Біблію. Якщо хочеш звісно прийняти ОБДУМАНЕ рішення а не просто взяти перше що тобі всунули в руки.

Правильно. Хто шукає - той знаходить. Аби було бажання шукати. А наступний рядок вірша - просто чудовий: Стукайте - і відчинять вам. Ми маємо можливість не просто шукати, і не просто стукати, але найголовніше те, що ми отримуємо відповідь на наші пошуки. Але я б радив шукати спокій не в релігіях, бо вони дають обманливий спокій, і навіть якби хто і знайшов споуій у релігії, то спасіння жодна релігія точно не дасть. Але Христос дає не тільки мир і спокій, не тільки силу і радість, але й спасіння, тобто життя вічне! Чому існує так багато релігій? Тому що люди, які були відірвані від Свого Творця через гріх Єви та Адама, постійно шукають Бога. Це природній стан, бо людина відчуває, що існує Бог, але не бачить Його. Тому шукає Його, видумує Його. З давніх давен люди поклонялись ідолам замість Богу. Але вони не розуміють, що Бог живе не десь там на небі, а в наших серцях, якщо ми приймаємо Його. Віра від слухання Слова Божого. Якщо Слово Боже торкається твого серця - то не зачиняй двері серця, а прийми Його. Не релігії дають спасіння, але тільки Христос, який живий і сьогодні, який бачить кожне серце і хоче, щоб кожен грішник спасся.

Хай благословить тебе Господь!
+3
(3-0)

URL Догори
Відсутній

32032
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 13:27 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Братик написав:
Ігорко написав:

Правильно. Хто шукає - той знаходить. Аби було бажання шукати. А наступний рядок вірша - просто чудовий: Стукайте - і відчинять вам. Ми маємо можливість не просто шукати, і не просто стукати, але найголовніше те, що ми отримуємо відповідь на наші пошуки. Але я б радив шукати спокій не в релігіях, бо вони дають обманливий спокій, і навіть якби хто і знайшов споуій у релігії, то спасіння жодна релігія точно не дасть. Але Христос дає не тільки мир і спокій, не тільки силу і радість, але й спасіння, тобто життя вічне! Чому існує так багато релігій? Тому що люди, які були відірвані від Свого Творця через гріх Єви та Адама, постійно шукають Бога. Це природній стан, бо людина відчуває, що існує Бог, але не бачить Його. Тому шукає Його, видумує Його. З давніх давен люди поклонялись ідолам замість Богу. Але вони не розуміють, що Бог живе не десь там на небі, а в наших серцях, якщо ми приймаємо Його. Віра від слухання Слова Божого. Якщо Слово Боже торкається твого серця - то не зачиняй двері серця, а прийми Його. Не релігії дають спасіння, але тільки Христос, який живий і сьогодні, який бачить кожне серце і хоче, щоб кожен грішник спасся.
Тож так і не зрозуміло Браттіку та Ко,чи прийняли ви зваженне рішення коли приєднались до 50-ків,а не до інших?(будистів,індусів,мусульман,чи то навіть "християн"інших конфесій)???Чому ти ясно про це не напишеш.Так хто шукає той знаходить.Тож чи ви шукали,чи як писав Ігорко, -"просто взяли перше що вам всунули в руки"?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32034
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 13:34 

Востаннє тут були:
07 листопада 2024, 01:02
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
sss написав:
чи прийняли ви зваженне рішення коли приєднались до 50-ків,а не до інших?(будистів,індусів,мусульман,чи то навіть "християн"інших конфесій)???Чому ти ясно про це не напишеш.Так хто шукає той знаходить.Тож чи ви шукали,чи як писав Ігорко, -"просто взяли перше що вам всунули в руки"?

Спасіння не у 50-ків чи інших, а лише у Христі! Приєднатися до 50-ків можуть навіть агенти КГБ, але спасіння вони тим не знайдуть. Спасіння лише у Христі, у Слові Божому, себто хто живе у Слові - той має спасіння.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

32037
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 13:47 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
чи прийняли ви зваженне рішення коли приєднались до 50-ків,а не до інших?(будистів,індусів,мусульман,чи то навіть "християн"інших конфесій)???Чому ти ясно про це не напишеш.Так хто шукає той знаходить.Тож чи ви шукали,чи як писав Ігорко, -"просто взяли перше що вам всунули в руки"?

Спасіння не у 50-ків чи інших, а лише у Христі! Приєднатися до 50-ків можуть навіть агенти КГБ, але спасіння вони тим не знайдуть. Спасіння лише у Христі, у Слові Божому, себто хто живе у Слові - той має спасіння.
Тож і приєднюватись до якихось груп людей(50-ків чи інш) немає потреби,адже Христос і в вашій квартирі начебто є??Чи правильно я вас розумію??Ну й про агентів КГБ це зайве.Я питав щодо вас,чому ви 50-ки приєднались до 50-ків,а не до інш??Якось не ловите сутті питань Сонячнику??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32039
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 14:05 

Востаннє тут були:
sss написав:
Тож і приєднюватись до якихось груп людей(50-ків чи інш) немає потреби,адже Христос і в вашій квартирі начебто є??Чи правильно я вас розумію??Ну й про агентів КГБ це зайве.Я питав щодо вас,чому ви 50-ки приєднались до 50-ків,а не до інш??Якось не ловите сутті питань Сонячнику??
Ні, ви не правильно розумієте. Христос живе не у стінах, не у квартирах, не в домах молитви, не в залах царства, але перебуває у серцях народжених від Бога людей. Народжений від Бога не грішить - це є ознака спасіння, лише це підтверджує, що Христос, Слово Боже, є у серці.

Якщо ти приймеш Слово Боже - а це можна зробити чи в квартирі, чи у полі - не важливо де, то ти приєднаєшся до Бога, до Церкви Христової, навіть якщо ти не знаєш більше нікого з віруючих. А помісна церква лише об'єднує людей, які мають спільність. Іншими словами, спочатку потрібно знайти Бога у своєму серці - переродитися згори, а вже потім знайдеш подібних собі - Божих дітей, які матимуть спільні думки та інтереси.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
+3
(3-0)

URL Догори
Відсутній

32043
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 14:30 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
Ні, ви не правильно розумієте. Христос живе не у стінах, не у квартирах, не в домах молитви, не в залах царства, але перебуває у серцях народжених від Бога людей. Народжений від Бога не грішить - це є ознака спасіння, лише це підтверджує, що Христос, Слово Боже, є у серці.

Якщо ти приймеш Слово Боже - а це можна зробити чи в квартирі, чи у полі - не важливо де, то ти приєднаєшся до Бога, до Церкви Христової, навіть якщо ти не знаєш більше нікого з віруючих. А помісна церква лише об'єднує людей, які мають спільність. Іншими словами, спочатку потрібно знайти Бога у своєму серці - переродитися згори, а вже потім знайдеш подібних собі - Божих дітей, які матимуть спільні думки та інтереси.
Гм,таки теба приєднуватись до однодумців,після того як ти приймеш Слово.Таки треба серед них давати пожертви.Таки серед них знайдуться провідники як житимуть за ті пожертви.Так??Але чому до 50-ків і серед 50-ків,а не інш??-бо ви -"просто взяли перше що вам всунули в руки"?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32046
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 14:39 

Востаннє тут були:
sss написав:
Гм,таки теба приєднуватись до однодумців,після того як ти приймеш Слово.Таки треба серед них давати пожертви.Таки серед них знайдуться провідники як житимуть за ті пожертви.Так??Але чому до 50-ків і серед 50-ків,а не інш??-бо ви -"просто взяли перше що вам всунули в руки"?
Зовсім ні! Жодним чином не треба, а можна приєднуватися... не треба давати пожертви, а можна давати... А дають пожертви не для проповідників, а для нуждених - вдов, сиріт, хворих тощо.

Причому тут 50-ки? Просто так називають тих людей, які отримали духовне хрещення з ознакою інших мов. Якщо Бог вас хрестить Духом Святим, то ви також будете шукати тих, кого Господь вже хрестив. Хіба не так?

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

32048
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 14:49 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
Зовсім ні! Жодним чином не треба, а можна приєднуватися... не треба давати пожертви, а можна давати... А дають пожертви не для проповідників, а для нуждених - вдов, сиріт, хворих тощо.
Ну це як де,де для сиріт а де і для провідників.Говорять що для хворих,а беруть собі.Хіба ні?Також якщо можна приєднуватись до однодумців то нашо??,якщо Христа там нема??Ви ж хочете мати стосунки з Христом,а він є начебто у вашому серці.Якась у вас Сонячнику дуже розмита позиція.

Цитата:
Причому тут 50-ки? Просто так називають тих людей, які отримали духовне хрещення з ознакою інших мов. Якщо Бог вас хрестить Духом Святим, то ви також будете шукати тих, кого Господь вже хрестив. Хіба не так?
при тому що ви себе такими(50-ками) звете і це вас вирізнює від інших.Тому й питаю чому ви приєднались до 50-ків а не до інш які теж стверджують що є хрещенні духом.Це виважений вибір чи "те що вам всунули перше в руки"??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32055
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 15:20 

Востаннє тут були:
sss написав:
Також якщо можна приєднуватись до однодумців то нашо??,якщо Христа там нема??Ви ж хочете мати стосунки з Христом,а він є начебто у вашому серці.
1Iван.1:7 Коли ж ходимо в світлі, як Сам Він у світлі, то маємо спільність один із одним...
sss написав:
Тому й питаю чому ви приєднались до 50-ків а не до інш які теж стверджують що є хрещенні духом.Це виважений вибір чи "те що вам всунули перше в руки"??
Ніхто не приєднується до 50-ків просто так... Моя мама була баптисткою, і їй внушали нібито вона спасенна і нібито вже має Д.С., але читаючи Слово Боже, увірувала, що вона не спасенна, і Господь її хрестив Д.С. з ознакою інших мов - так вона отримала внутрішнє свідчення, що вона дитина Божа.

Перш ніж Господь мене хрестив Д.С., Він провів мене дорогою очищення, аж поки я не відрікся самого себе, і віруючи обітницям Христовим, Бог мене одного разу хрестив також Д.С. з ознакою інших мов, і я також отримав велику радість і внутрішнє свідчення, що я дитя Боже.

+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

32064
UNREAD_POSTДодано: 04 вересня 2011, 20:15 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Цитата:
Тому й питаю чому ви приєднались до 50-ків а не до інш які теж стверджують що є хрещенні духом.Це виважений вибір чи "те що вам всунули перше в руки"??

Мене особисто сам Господь привів.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32095
UNREAD_POSTДодано: 06 вересня 2011, 11:08 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
sss написав:
Також якщо можна приєднуватись до однодумців то нашо??,якщо Христа там нема??Ви ж хочете мати стосунки з Христом,а він є начебто у вашому серці.
1Iван.1:7 Коли ж ходимо в світлі, як Сам Він у світлі, то маємо спільність один із одним...
То ви про яку спільність-тілесну чи духовну??
sss написав:
Цитата:
Ніхто не приєднується до 50-ків просто так... Моя мама була баптисткою, і їй внушали нібито вона спасенна і нібито вже має Д.С., але читаючи Слово Боже, увірувала, що вона не спасенна, і Господь її хрестив Д.С. з ознакою інших мов - так вона отримала внутрішнє свідчення, що вона дитина Божа.
Можливо ви помиляєтесь і їй внушили саме те що хрещення духом відбувається і з ознакою говоріння нерозбірливими словами??Чи вона себе питала колись навіщо їй Бог дає такий дар як говорити нерозбірливими словами??чи бува не є це даром від Божого противника,адже самі кажете,що і таке має місце серед вас??Чи вона якось у цьому запевнялась,чи лише просто в це повірила,що їй внушили??

Цитата:
Перш ніж Господь мене хрестив Д.С., Він провів мене дорогою очищення
Що ви маєте на увазі під виразом "дорога очищення".Тобто що саме з вами відбувалось?
Цитата:
аж поки я не відрікся самого себе, і віруючи обітницям Христовим, Бог мене одного разу хрестив також Д.С. з ознакою інших мов, і я також отримав велику радість і внутрішнє свідчення, що я дитя Боже.
То всеж ваше рішеня не було виваженним,а ви лише взяли те що "вам всунули перше в руки".Що саме вас запевнило що це Бог вас христив коли ви говорили нерозбірливими словами.Як на мене це схоже на релігійний фанатизм та сліпу віру.Саме про це застерігав Христос.Чи не так?))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32096
UNREAD_POSTДодано: 06 вересня 2011, 11:09 

Востаннє тут були:
Братик написав:
Цитата:

Мене особисто сам Господь привів.
Як саме??Взяв за руку??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 240 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>