Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 23 листопада 2024, 00:54

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
32859
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2011, 18:21 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Протестант написав:
sss написав:
Але ти забува про те що Бог використовує свого сина як посередника(1Тим2:5)

Посередник немає рівної влади із вище себе стоячого.
Можливо на твоїй фірмі так є.Але тут справа стоїть по іншому.Вищестоящий наділив владою посередника такою як вважав за потрібне.Можливо вона тобі видається рівною до Бога,але ти знову забуваєш про ті місця які я тобі наводив,і які ти ніяк не міг прокоментувати,а саме Син не знає коли буде кінець.Син не може вирішувати хто сидітеме праворуч нього та ліворуч у Царстві тощо.Отож влада не рівна!!))))Забув?пригадай собі.Чому ж то у вас хлопці така память коротка.

sss написав:
Бо так Бог вважав за потрібне до певного часу.

Цитата:
Тобто, зараз час І.Х. - ми живемо, спасаємося, поклоняємося , прославляємо тільки І.Х.. так?
Ні.Адже головою Христа є Бог,тому ми ніяк не можемо не рахуватись з Ісусовою головою.Знову твоя неуважність чи необєктивність тебе приволдить до хибних висновків.Нажаль))) :(

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32861
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2011, 19:22 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Син не знає коли буде
кінець.Син не може
вирішувати хто сидітеме
праворуч нього та
ліворуч у Царстві
тощо.Отож влада не
рівна!!))))

Тоді чому на небі й на землі, ані під землею ніхто не міг розгорнути книгу, запечатану печатками? Лиш Ісус може розгорнути. Чому?
Ще є таке місце: " Хто вірує в Мене, не в Мене він вірує, але Того, Хто послав Мене." Iв. 12:44 Іншими словами можна сказати: Хто шанує (любить, поклоняється, звеличує) Мене, той не Мене шанує (любить, поклоняється, звеличує), а Того, Хто послав Мене. Чи не згідні?

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32862
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2011, 19:25 

Востаннє тут були:
06 серпня 2024, 11:49
Написано: 3325
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Можливо на твоїй фірмі так є.Але тут справа стоїть по іншому.Вищестоящий наділив владою посередника такою як вважав за потрібне.

То де границя? Я ж тобі наводив місця із Писання де влада Отця і Сина одинакові, на які ти безглуздо відповів.
sss написав:
Отож влада не рівна!!))))Забув?

Рівна, бо інші місця із Писання підкреслюють що для нас достатній Христос. Тобто, мислити по твоєму виходить Отець не потрібний для християн.
sss написав:
Протестант написав:
Тобто, зараз час І.Х. - ми живемо, спасаємося, поклоняємося , прославляємо тільки І.Х.. так?
Ні.....

Тоді чому перші християни так робили? Спасалися ім’я І.Х.. а не ім’ям Єгови; спасалися І.Х.;поклонялися І.Х.; прославляли Христа?

Sola Scriptura– “Библия и только Библия”.
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32878
UNREAD_POSTДодано: 09 жовтня 2011, 22:40 

Востаннє тут були:
Протестант написав:
sss написав:
Можливо на твоїй фірмі так є.Але тут справа стоїть по іншому.Вищестоящий наділив владою посередника такою як вважав за потрібне.

То де границя? Я ж тобі наводив місця із Писання де влада Отця і Сина одинакові, на які ти безглуздо відповів.
А чому ти питажш про границю??Христос є твоїм паном,якого таким зробив Бог.Тому ти повинен слухатись Ісуса.Бог Єгова,повинен бути твоїм Богом,бо Бог один.Тому поклонятись ти повинен лише йому одному-" богомільці правдиві вклонятися будуть Отцеві в дусі та в правді, бо Отець Собі прагне таких богомільців".Як бачиш не Синові.Ну й влада Отця і Сина не є одинаковою,адже ще раз тобі тлумачу що Ісус не може і не знає того що може і що знає Бог.Тому це чітко говорить про те що вони не є рівні.Більш того Бог є головою Христа,що само по собі вказує на їхню нерівність,так само як Христос є головою чоловіка,й це теж однозначно пікреслює оту нерівність між чоловіком та Христом.Як можна закривати на таке очі Протетсанте?.Воно не варте того))
Ну і пригадай де я безглуздо тобі на щось відповів,а сам прокоментуй мої зауваження
sss написав:
Отож влада не рівна!!))))Забув?

Цитата:
Рівна, бо інші місця із Писання підкреслюють що для нас достатній Христос. Тобто, мислити по твоєму виходить Отець не потрібний для християн
Далі ти за своє.от до чого приводить сліпа віра.Чому ж тоді Ісус не може вирішувати хто сидітиме праворуч нього та ліворуч у Царстві??Чому)))))?Ну й по моєму мислити,то Бог є для того щоб бути усім для усього,а Христос щоб виконувати наміри Бога.Вирішив Бог стоврити усесвіт,от і створив його за посередництвом сина,вирішив спасти людей,от і послав для цього Свого сина.Але цього не достатньо для спасіння.тому пізніше Бог зробив Ісуса головою церкви,господом(паном),царем і т.д.Таким чином Христос безпосередньо виконує те що намірив Бог.Тому не слід перебільшувати роль Ісуса як виконавця Божих намірів.
sss написав:
Протестант написав:
Ні.....

Цитата:
Тоді чому перші християни так робили? Спасалися ім’я І.Х.. а не ім’ям Єгови; спасалися І.Х.;поклонялися І.Х.; прославляли Христа?
Спасалися не імям Ісуса, а завдяки Ісусовій жертві,бо так передбачив Бог,що мусить бути даний викуп за те що втратив Адам.Саме задля цього Бог послав сина.І тому віра у цей захід(викуп) Бога стала умовою для спасіння.Саме таку умову виніс Бог.Ну й щодо того що люди поклонялись Ісусу,то тут знову перебор.Уже наводив,наведу ще раз-" богомільці правдиві вклонятися будуть Отцеві в дусі та в правді, бо Отець Собі прагне таких богомільців".Як бачиш не Сину і не Син собі правгне таких богомільців.Тому й ніхто ніколи не молився до Ісуса,а лише до Бога Єгови(Отця).Заперечиш??Хочаб прокоментуй послідовно,так як це роблю я,а не вибирай виборочно. ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32898
UNREAD_POSTДодано: 10 жовтня 2011, 12:04 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
08 грудня 2011, 13:15
Написано: 162
Віровизнання: християнин
Протестант написав:
У нас Йона краще знає грецьку мову, тому прошу, нехай він напише, як правильно перекладається.
Дякую, але вроді тут ссс знаток усього, тільки джерела своїх знань тримає в таємниці... та чи вони є?
Ось потрібний текст.
WHO Acts 20:28 προσέχετε ἑαυτοῖς καὶ παντὶ τῷ ποιμνίῳ ἐν ᾧ ὑμᾶς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον ἔθετο ἐπισκόπους ποιμαίνειν τὴν ἐκκλησίαν τοῦ θεοῦ ἣν περιεποιήσατο διὰ τοῦ αἵματος τοῦ ἰδίου (Act 20:28 WHO)
NA Acts 20:28 προσέχετε ἑαυτοῖς καὶ παντὶ τῷ ποιμνίῳ, ἐν ᾧ ὑμᾶς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον ἔθετο ἐπισκόπους ποιμαίνειν τὴν ἐκκλησίαν τοῦ θεοῦ, ἣν περιεποιήσατο διὰ τοῦ αἵματος τοῦ ἰδίου. (Act 20:28 BNT)
ссс, за вами граматичний аналіз і пояснення - чому "свідки Єгови" змінили справжній текст?

Господь моя сила та пісня моя, став Він спасінням мені! (Пс.117:14)
WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32959
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 17:27 

Востаннє тут були:
початківець написав:
sss написав:
Син не знає коли буде
кінець.Син не може
вирішувати хто сидітеме
праворуч нього та
ліворуч у Царстві
тощо.Отож влада не
рівна!!))))

Тоді чому на небі й на землі, ані під землею ніхто не міг розгорнути книгу, запечатану печатками? Лиш Ісус може розгорнути. Чому?
Чому ж ти так неуважно читаєш Писання.Чому,чому?-та тому що не знайшлось нікого достойного крім агнця,хто б міг це зробити.читай уважніше Початківце.
Цитата:
Ще є таке місце: " Хто вірує в Мене, не в Мене він вірує, але Того, Хто послав Мене." Iв. 12:44 Іншими словами можна сказати: Хто шанує (любить, поклоняється, звеличує) Мене, той не Мене шанує (любить, поклоняється, звеличує), а Того, Хто послав Мене. Чи не згідні?
В дечому можу погодитись ,хоча це прості твої слова.проте щодо поклоніння Ісусові то аж ніяк,адже сам Ісус у розмові з самарянкою зауважив-"Надходить час,коли правдиві поклонники поклонятись будудь Отцеві у дусі та правді,бо Отець собі прагне таких поклонників".Як маєш можливість зауважити поклонятись будуть Отцеві,виключно.Тож нерозумію,чи ти спеціально робиш вигляд що не помічаєш цих слів чи може дійсно є початківцем у вивченні Біблії,проте як некрутіть хлопці,але ваші висновки є дуже хибні,бо часто основуються на обмеженному знанні чи простих емоціях.Будь розсудливим Початківце)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32961
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 17:46 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
Протестант написав:
У нас Йона краще знає грецьку мову, тому прошу, нехай він напише, як правильно перекладається.
Дякую, але вроді тут ссс знаток усього, тільки джерела своїх знань тримає в таємниці... та чи вони є?
Думаю сліпому щось показувати або дурному пояснювати змісту немає.Як гадаєте пане Йона??Джерела своїх знань я завжди виявляю.Вашому шанувальникові зіслався на переклад (СМ) який здійснило World Bible Translation Center у 1996р,де я сустрів слово син,тому зробив висновок що все таки це слово можна зустріти у грец текстах.Коли він мене звинуватив що я використовую переклад сЄ,то я йому подав ссилку що цей переклад немає нічого спільного з СЄ.Невже ви непомітили отого джерела своїх знань на яке я в даному випадку зіслався???Ну а щодо тих грец текстів які ви подали,то очевидно що World Bible Translation Center перекладав з інших,де можна зустріти слово "син".Інакше,яким чином воно потрапило до тексту їхнього перекладу??Вони ж не мають відношення до сЄ, які "схильні змінювати справжній текст".скоріш це корпорація ваших одновірців.Тому очевидно що тут справа не стоїть так просто як ви її хочете висвітлити подавши оті грец тексти.
Цитата:
Ось потрібний текст.
WHO Acts 20:28 προσέχετε ἑαυτοῖς καὶ παντὶ τῷ ποιμνίῳ ἐν ᾧ ὑμᾶς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον ἔθετο ἐπισκόπους ποιμαίνειν τὴν ἐκκλησίαν τοῦ θεοῦ ἣν περιεποιήσατο διὰ τοῦ αἵματος τοῦ ἰδίου (Act 20:28 WHO)
NA Acts 20:28 προσέχετε ἑαυτοῖς καὶ παντὶ τῷ ποιμνίῳ, ἐν ᾧ ὑμᾶς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον ἔθετο ἐπισκόπους ποιμαίνειν τὴν ἐκκλησίαν τοῦ θεοῦ, ἣν περιεποιήσατο διὰ τοῦ αἵματος τοῦ ἰδίου. (Act 20:28 BNT)
ссс, за вами граматичний аналіз і пояснення - чому "свідки Єгови" змінили справжній текст?
СЄ в даному випадку нічого не змінювали.Мова взагалі йде про переклад не сЄ.Відкрийте очі пане Йона та небудьте схожим на того сліпого чи дурного.
Ну і для ваших шанувальників ,аби вони самі дійшли висновку що і як,я попрошу і тут вас,аби ви подали грец текст 1Тим3:16 і 1ів5:7.Це і буде приводом для того аби виявити ваш обман який ви тут несете.Спробуєте??
Ваш шанувальник Протестант,після подібного натяку замовк і нечіпояє більше цього,бо зрозумів свої помилку.Слід і вам це розяснити.)))) ;-D

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32964
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:11 

Востаннє тут були:
sss написав:
Думаю сліпому щось показувати або дурному пояснювати змісту немає.Як гадаєте пане Йона?
О, згідний з вами. Це і є причиною чому ви не вірите правді :cry:
sss написав:
я попрошу і тут вас,аби ви подали грец текст 1Тим3:16 і 1ів5:7.
чому ви переадресовуєте питання мені, визвались то відповідайте :lol:
sss написав:
Джерела своїх знань я завжди виявляю.
:lol: ссс, це жарт чи обман?

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32967
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:19 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
Думаю сліпому щось показувати або дурному пояснювати змісту немає.Як гадаєте пане Йона?
О, згідний з вами. Це і є причиною чому ви не вірите правді :cry:
О,як ви так могли і цього разу помилитись пане Йона.Я писав щодо вашого несприйняття того що я вам пишу.Чи то ви такий вигляд знову подаєте?? :lol:
sss написав:
я попрошу і тут вас,аби ви подали грец текст 1Тим3:16 і 1ів5:7.
Цитата:
Добре ,добре уже відповів.просто ви з відповіддю трохи забарились.Нехай там і про це поговоримо
sss написав:
Джерела своїх знань я завжди виявляю.
Цитата:
:lol: ссс, це жарт чи обман?
Це черговий крок,аби переконати мене та дописувачів у тому що ви таки схожі на дурного?? :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32970
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:32 

Востаннє тут були:
sss написав:
О,як ви так могли і цього разу помилитись пане Йона.
Ох, подумав, що ви хоч раз скажете правду.
sss написав:
ви таки схожі на дурного
:D перейшли на відкриті прямі образи, бо вже немає культурних слів.

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32973
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:46 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
О,як ви так могли і цього разу помилитись пане Йона.
Ох, подумав, що ви хоч раз скажете правду.
Ох пане не думайте так,бо я завжди пишу правду.Чому ви ніяк не можете цього збагнути.
sss написав:
ви таки схожі на дурного
Цитата:
:D перейшли на відкриті прямі образи, бо вже немає культурних слів.
А у чому власне виявляється моя відкрита образа щодо вас.Якщо ви подаєте такий вигляд,якщо ваша поведінка правдоподібно нагадує поведінку таких людей,то як мені про це писати?.Підкажіть пане Йона.)))Тоді й небуду називати речі своїми іменами і вони небудуть вам видаватись образами.Я чекаю на підказку. :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32975
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 18:55 

Востаннє тут були:
Як з вами говорити, коли ви не відповідаєте? Більше того, почали обзиватися. Гарний приклад "свідка" якому більше нічого сказати.

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32980
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:05 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
Як з вами говорити, коли ви не відповідаєте? Більше того, почали обзиватися. Гарний приклад "свідка" якому більше нічого сказати.
Я повторюю,усе що вас цікавить є мною написанне.Шукайте і найдете.Щодо обзивань,то нічого такого знову немає.Я навіть наміру не мав вас обзивати.А про приклад свідка,то ккожен хоче розгледіти у ньому те що йому близьке.таким чином ви себе видаєте пане Йона.Тож якщо вам нічого більше тут скащати,то мандруйте далі і вважайте бо десь інше може бути ще один такий свідок,дкотрий теж виявить ким ви є насправді.)))
Ну й що там нарахунок підказки.Не хочете щоб я про вашу неспроможність висловлювався культурно?

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32982
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:09 

Востаннє тут були:
sss написав:
Я повторюю,усе що вас цікавить є мною написанне.
То де воно. Дайте посилання.

WWJD
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

32985
UNREAD_POSTДодано: 15 жовтня 2011, 19:17 

Востаннє тут були:
Ιωνας написав:
sss написав:
Я повторюю,усе що вас цікавить є мною написанне.
То де воно. Дайте посилання.
Я не маю ні бажання ні часу це розшукувати.шукайти ви,адже вас це цікавить.обовязково найдете.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>