Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 жовтня 2025, 01:29

Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  Далі

Чи маєш бажання відвідати США?
Я проживаю в США 10%  10%  [ 11 ]
Я маю(мав) гостьову візу в США 7%  7%  [ 8 ]
Мені відмовили у видачі гостьової візи в США 9%  9%  [ 10 ]
Я хочу поїхати у гості в США, але ще не пробував отримати візу 55%  55%  [ 59 ]
Я хочу емігрувати в США (а не просто в гості) 7%  7%  [ 8 ]
Я не маю бажання відвідувати США 11%  11%  [ 12 ]
Всього голосів : 108
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Віза в США (гостьова)
23192
ДописДодано: 16 травня 2010, 12:01 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
26 травня 2010, 14:07
Написано: 6
Сонячник, лише навчання та робота можуть бути ключовими в питанні того, що я не залишусь в США....якщо я б напрклад володіла нерухомістю в Україні, це не має ніякого значення?!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23195
ДописДодано: 16 травня 2010, 16:08 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 05:46
Написано: 4690
Віровизнання: християнин
КСЮХА написав:
Сонячник, лише навчання та робота можуть бути ключовими в питанні того, що я не залишусь в США....якщо я б напрклад володіла нерухомістю в Україні, це не має ніякого значення?!
Та все воно має значення, але ніхто не буде перевіряти ваші документи. Офіцер на співбесіді лише подивиться на Вашу анкету, задасть 2-3 питання, і зробить свій суб'єктивний висновок. У мене склалось таке враження, що чим більше аплікант готується до співбесіди, чим більше переживає, чим більше документів приносить, то тим більша імовірність, що відмовлять.
Якщо навіть Ви володієте нерухомістю у юному віці - то це може лише означати, що Ви намагаєтеся обманути офіцера.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23196
ДописДодано: 16 травня 2010, 16:41 

Востаннє тут були:
хмммм..виходить, що шансів в мене нема...навіть студентська і та вже мені не світить((шкода, тепер навіть не має бажання пробувати...хіба на фарт;-)
дякую за відповідь)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23220
ДописДодано: 17 травня 2010, 05:25 

Востаннє тут були:
19 березня 2015, 23:51
Написано: 344
КСЮХА написав:
хмммм..виходить, що шансів в мене нема...навіть студентська і та вже мені не світить

ксюха а чого ти вирiшила що тобi вже недозволять поiхати а ти спробуй та вiддай все в руки Божi . хоча яб тобi посовiтував спершу попробувать зiздить в Евро страну там бiльш цiкавiше та дишевше

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23223
ДописДодано: 17 травня 2010, 13:40 

Востаннє тут були:
просто в мене є всі дані для того. щоб не пустили - і універ закінчую, і незаміжня, і паспорт чистий, хоч і вже кілька років тому зроблений...)але я все-таки вірю , що хоч і малеесенький , але шанс є. просто шкода зусиль, якщо все на марно, отак перечитала повідомлення і не побачила жодного, де б відкрили візу за таких умов як в мене =((
я в Європу усіма руками та ногами "за", вважа її цікавішою за америку, просто в США друзі, а в Європі - нікого, та й гостьова на півроку дійсна(здається), а це якраз те. що зараз треба мені - змінити оточення))

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23276
ДописДодано: 19 травня 2010, 01:26 

Востаннє тут були:
08 лютого 2011, 13:51
Написано: 371
КСЮХА написав:
просто в мене є всі дані для того. щоб не пустили - і універ закінчую, і незаміжня, і паспорт чистий, хоч і вже кілька років тому зроблений...)але я все-таки вірю , що хоч і малеесенький , але шанс є. просто шкода зусиль, якщо все на марно, отак перечитала повідомлення і не побачила жодного, де б відкрили візу за таких умов як в мене =((
я в Європу усіма руками та ногами "за", вважа її цікавішою за америку, просто в США друзі, а в Європі - нікого, та й гостьова на півроку дійсна(здається), а це якраз те. що зараз треба мені - змінити оточення))

Ви можете спробувати на гостьову візу подати. Пробувати ніколи не пізно. Одним досвідом спілкування буде більше і пригодиться в майбутньому.

P.S. Чистий паспорт цє мінус. Попробуйте спершу з'їздити в туризм в одну з країн Шенгену - наприклад Польща. Заодно оточення зміните і подивитеся на Польщу з цікавою архітектурою і культурою. Рекомендую Краків.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23278
ДописДодано: 19 травня 2010, 01:30 

Востаннє тут були:
pika написав:
люди добрi навiщо вам та америка там нема нашо дивитись

Хто має гроші - той музику замовляє. Вас не питають. :D

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23279
ДописДодано: 19 травня 2010, 01:34 

Востаннє тут були:
Anesteziolog написав:
В цьому не погоджуюсь що тут ліпше. всі розказують що за кордоном фігово а в Україні супер, але чомусь ніхто не повертається. Звісно що сумно, звісно що люди скупіші і дурніші в США, але там люди і ввічливіші і цивілізованіші, і ти більше цінуєшся. Так що кожен хоче жити ліпше. І багато хто хоче з України жити в США і мало хто з США хоче жити в Україні. З цим думаю шо всі погодяться.

В США є всякі люди і це не означає що в США все супер. Кожен вибирає своє середовище в якому хоче жити.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23281
ДописДодано: 19 травня 2010, 01:49 

Востаннє тут були:
19 березня 2015, 23:51
Написано: 344
YuraLviv написав:
Вас не питають.

нескромно :oops:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23290
ДописДодано: 19 травня 2010, 17:54 

Востаннє тут були:
Цитата:
P.S. Чистий паспорт цє мінус. Попробуйте спершу з'їздити в туризм в одну з країн Шенгену - наприклад Польща. Заодно оточення зміните і подивитеся на Польщу з цікавою архітектурою і культурою. Рекомендую Краків.

хммм, Польща - гарна ідея - і недорого, і Європа=)а Краків - це ж взааглі туристична мекка) дякую, YuraLviv ;-)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23291
ДописДодано: 19 травня 2010, 19:51 

Востаннє тут були:
Вчора, 05:46
Написано: 4690
Віровизнання: християнин
YuraLviv написав:
Ви можете спробувати на гостьову візу подати. Пробувати ніколи не пізно. Одним досвідом спілкування буде більше і пригодиться в майбутньому.
:lol: Якщо Ксюшці не шкода викинути 150 дол., то нам звичайно буде цікаво почути розповідь про ще одне розчарування.
Хоча візу давали навіть пройдисвітам, які так і казали:
Цитата:
ми приходимо і абсолютно чітко кажемо, що ми збираємось їхати автостопом, що проживаємо не в готелях, а в наметах або в гостях у людей, які нас до себе запрошують, що ми граємо вуличні вистави, що ми їдемо ставити пам’ятник табурету, тому у нас нема ніяких запрошень, оскільки з людьми цими ми ще не познайомилися, але скоро познайомимося. І вони сміються над цим і, звичайно, дають нам візи.
Але у них одне "но": великий досвід подорожування і багато віз у паспорті! :)

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23311
ДописДодано: 21 травня 2010, 02:00 

Востаннє тут були:
Цитата:
Якщо Ксюшці не шкода викинути 150 дол., то нам звичайно буде цікаво почути розповідь про ще одне розчарування.

То буде рішати Ксюша. Я вже казав раніше - хочеш подорожувати то треба чимись жертвувати будь якими спробами.

Те що відмови дають це нічого не значить. От попробуй подати на Британську візу і розкажи про підсумки. Мені говорять що це більший геморой на відміну візи в США.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23389
ДописДодано: 26 травня 2010, 14:08 

Востаннє тут були:
Цитата:
:lol: Якщо Ксюшці не шкода викинути 150 дол., то нам звичайно буде цікаво почути розповідь про ще одне розчарування.

шкода, бо гроші не мої, а батьків, а просто так викидати гроші. які навіть не я заробила якось не дуже...

Цитата:
Я вже казав раніше - хочеш подорожувати то треба чимись жертвувати будь якими спробами.

жертвувати прийдеться, але раніше осені я так нічого робити не буду, а до цього часу ще може щось і зміниться - наврядчи в процедурі отримування віз, а може я зміню свій курс

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23410
ДописДодано: 27 травня 2010, 14:32 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
До Європи обов"язково потрібно поїхати. А можна ще в Ізраїль окрім Європи.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

23440
ДописДодано: 28 травня 2010, 19:12 

Востаннє тут були:
28 травня 2010, 20:19
Написано: 2
Привіт! Потрібна ваша порада :) Хочу поїхати по гостьовій візі до хресного батька (громаданина США). Я закінчую 4 курс. У паспорті штампи про перетин кордону Румунії (групова віза) та шенген (Німеччина)... Які шанси?

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 505 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

cron ©2006-2025 "Джерело"
Джерело