Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 01 лютого 2025, 18:52

Створити нову тему Відповісти  [ 283 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення:
4181
UNREAD_POSTДодано: 31 липня 2006, 10:23 
НЕСЛУХНЯНИЙ (заблоковано)

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
01 серпня 2006, 11:28
Написано: 135
Ющенко - шовініст?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4182
UNREAD_POSTДодано: 31 липня 2006, 10:24 

Стать: Він
Востаннє тут були:
07 вересня 2019, 21:50
Написано: 896
Я не думаю. Він занадто мякий задля такої честі

ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4190
UNREAD_POSTДодано: 31 липня 2006, 10:51 

Востаннє тут були:
То хто тоді зараз робить ідеологію?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4192
UNREAD_POSTДодано: 31 липня 2006, 10:55 

Востаннє тут були:
Та в тому то вся і суть, що зараз ніби демократія і ніякої єдиної державної ідеології нема. На жаль. Бо в інших країнах таки національну ідеологію ставлять на державний рівень і відстоюють національні інтереси. В Україні, на жаль, нема кому відстоювати національні інтереси.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4212
UNREAD_POSTДодано: 31 липня 2006, 16:57 

Востаннє тут були:
Taj написав:
Та в тому то вся і суть, що зараз ніби демократія і ніякої єдиної державної ідеології нема. На жаль. Бо в інших країнах таки національну ідеологію ставлять на державний рівень і відстоюють національні інтереси. В Україні, на жаль, нема кому відстоювати національні інтереси.

Демос - це юрба (натовп). Демократія - влада натовпа і юрби.
Подібна юрба своєю владою робила акт на Голгофі.
Народ - це популус.
На сході бандити - на заході совість нації! Росія ворог - США брати навіки! Нарід - збрід, тому геть референдуми! Це хіба не ідеологія?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4244
UNREAD_POSTДодано: 01 серпня 2006, 07:26 

Востаннє тут були:
Це не ідеологія, а примусово насаджені московськими політтехнологами штампи. Горнятко, ти став жертвою психологічної війни, яку вже другий рік активно проводить Росія супроти українського народу. Тобі потрібно пройти курс серйозної психологічної реабілітації. (І не тільки тобі - таких ще набереться декілька мільйонів - війна ж масова).
Тобі чомусь завжди здається, що всі мають мислити цими придуманими політтехнологами гаслами. Ці гасла існують лише у твоїй хворобливій уяві.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4254
UNREAD_POSTДодано: 01 серпня 2006, 09:53 

Востаннє тут були:
Taj написав:
... Горнятко, ти став жертвою психологічної війни, яку вже другий рік активно проводить Росія супроти українського народу.

Шось слабо! Ваші приятелі націоналісти стверджують же Росія воює проти України від дня створення!
Taj написав:
Тобі потрібно пройти курс серйозної психологічної реабілітації. (І не тільки тобі - таких ще набереться декілька мільйонів - війна ж масова).
Тобі чомусь завжди здається, що всі мають мислити цими придуманими політтехнологами гаслами. Ці гасла існують лише у твоїй хворобливій уяві.

Коли Ви говорите про курс серйозної психологічної реабілітайії декількох мільйонів, Ви так близькі до ідеалів націоналізму - НАЦИЗМУ!
Я ще раз переконуюсь що справжнє лице людини можна побачити, як вивидеш її з рівноваги.
І надалі показуйте своє справжнє лице. Це цікаво.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4286
UNREAD_POSTДодано: 02 серпня 2006, 21:50 

Востаннє тут були:
Ну, що тут можна сказати - шовіністи інакше просто не можуть себе поводити. Це дуже показово: знищують, зомбують мільйони людей, навязують їм якісь безглузді шаблони, а винні тільки націоналісти, українська нація, і тільки тому, що вона існує.
Як би то добре було, якби вже зовсім знищити український народ, українську мову, історію!
Нацизм - це людиноненависницька ідеологія, а шовінізм - це людиноненависницька ідеологія у квадраті, бо діє приховано і лукаво.
Нехай Господь береже наші серця від будь-якої ідеології, будь-якого вчення, яке несе у собі лукавство, ненависть і зневагу до інших людей.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4311
UNREAD_POSTДодано: 03 серпня 2006, 11:13 

Востаннє тут були:
20 червня 2007, 19:19
Написано: 34
Хіба ревуть воли, як ясла повні? Націоналісти гарні хлопці.
На мою думку проблема націоналістів - наповнити ясла.
Зараз дуже багато називають себе націоналістами, нічого не зробивши для нації. Використовують націоналізм як мандат у власних цілях.
А писати дописи коли один з опонентів заблокований - це демагогія.
Націоналізм - це ідеологія, і не зрозуміло тоді про що ти просиш Господа.

Не можна покласти гарбуз у валізу, що вміщує тільки його половину
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4312
UNREAD_POSTДодано: 03 серпня 2006, 11:16 

Востаннє тут були:
20 листопада 2008, 15:57
Написано: 292
Maksym написав:

Амінь

http://allga.com.ua
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
4602
UNREAD_POSTДодано: 11 серпня 2006, 12:17 

Востаннє тут були:
Maksym написав:

Я згідний з тим, що мабуть, християнину не личить бути відданим якійсь ідеології, яка б вона не була. Але ми все ж таки живемо у суспільстві, і часом мимоволі наші погляди збігаються з тією чи іншою ідеологією. Саме тому я говорю, щоби ми просили Господа і не стали жертвою такої ідеології, яка "несе у собі лукавство, ненависть і зневагу до інших людей".

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
5670
UNREAD_POSTДодано: 28 вересня 2006, 16:45 

Востаннє тут були:
05 грудня 2010, 21:29
Написано: 1290
Віровизнання: п'ятидесятник
Taj написав:
Це не ідеологія, а примусово насаджені московськими політтехнологами штампи.

Тай, а чому зразу московськими, там були і львівські, і тернопільські, і івано-франківські, і донецькі, і київські. Мені здається, що ти набрався нелюбові до російського народу. Покайся! Будь обережнішим з висловами.

Мені здається, що якщо б ми жили, як розп’яті з Христом, то багато проблем нам здавалися б набагато меншими. Ми б набагато краще розуміли важливість одних проблем і неважливість інших.

Бо Господь дає мудрість, з Його уст - знання й розум! Господи дай нам мудрості!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
5903
UNREAD_POSTДодано: 19 жовтня 2006, 09:22 

Востаннє тут були:
То ж загальновідомий факт, що конкретні (можна назвати пофамільно) політтехнологи з Москви проводили жахливі психологічні експерименти над українським народом. Це можна порівняти хіба що з голодомором 30-х років, тільки тоді було фізичне знищення, а тепер ми стали свідками психологічного знищення мільйонів людей.
І мова ж тут йде не про народ російський чи якийсь інший, а про конкретних людей, які маніпулюють свідомістю інших, формують стійкі штампи, які позбавляють людей здатності мислити. Це не так важливо, що вони були з Москви, але важливо ЩО І ЯК вони робили.
Чи може це бути незначною, неважливою проблемою?
Людям, які потрапили під вплив цих маніпуляторів, дуже важко покаятися, знайти Христа. І це стосується як віруючих, так і невіруючих. Бо і віруючі сьогодні потрапляють під вплив численних маніпуляторів, внаслідок чого формуються у свідомості стійкі шаблони, які роблять людей сліпими, нездатними критично мислити.
І один з цих навязаних шаблонів - коли люди соромляться розмовляти, співати рідною мовою, просто любити свій народ, як любили свій Христос і апостоли. Чомусь це соромно вважається між сучасними християнами. Це - шаблон, стереотип, але він же формує і зневажливе ставлення до тих християн, які хоча б У ЦЬОМУ НАСЛІДУЮТЬ ХРИСТА, і стараються спілкуватися рідною мовою і користуватися нею у служінні Богу. І це зовсім не означає НЕЛЮБОВІ до інших мов чи народів.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
5911
UNREAD_POSTДодано: 19 жовтня 2006, 16:24 

Востаннє тут були:
05 грудня 2010, 21:29
Написано: 1290
Віровизнання: п'ятидесятник
З цим згідний. Але, Тай, мені здається, що в тебе є проблема з тим, що , як на мене, багато постів зводяться не до розкриття проблеми і шляхів виходу з неї, а до критики росіян. Раджу тобі заглянути в себе і подивитись, чи нема там попри любові до власної нації, нелюбові до інших. Я буду радий, якщо в тебе такого нема. Відповіді мені можеш не писати, просто перевір. Чи не припускаєш ти того, що не тільки московські політтехнологи опрацьовують психіку людей?

Бо Господь дає мудрість, з Його уст - знання й розум! Господи дай нам мудрості!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
5923
UNREAD_POSTДодано: 19 жовтня 2006, 20:24 

Востаннє тут були:
02 вересня 2007, 12:49
Написано: 368
Taj написав:

Людям, які потрапили під вплив цих маніпуляторів, дуже важко покаятися, знайти Христа. І це стосується як віруючих, так і невіруючих.

То шо врешті "манніпулятори" дужче за Бога?
Думай! Хочаби і по українськи,

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 283 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2025 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>