(продовження...) 31. Твої сльози як дощ, який змякшує землю. Вони готують грунт, на якому Я посію зерно Любові. 32. Кожен твій жест, погляд, крок мають свідчити про наявність у тобі Божественної Любові. 33. Вона має наповнювати твоє серце до країв, тоді ти і всі навколо відчують у собі Життя! 34. Дістань із глибини свого серця Любов. Це ліки проти спокус і випробувань. 35. Навчися любити ворога, навіть самого жорстокого, тоді він ним перестане бути. 36. Завжди дивися спокусі в обличчя. І втече від тебе. 37. Приймай усе, що стається, але зі спокоєм, і виконаєш МОЮ волю. 38. Спокій і мир у серці - це огорожа, через яку усяке зло не може проникнути у твою душу. 39. Найглибше ти можеш відчути МЕНЕ, коли ти немічний. 40. Коли ти відрікаєшся своєї волі, ти відрікаєшся зла. І тоді сходить благодать. 41. Я роблю тебе немічним і безпорадним лише для того, щоб наповнити тебе Собою. 42. Як тіло без душі – порох, так і ти без Мене як порожня посудина. 43. Плоди твоєї любові несуть розчарування, плоди МОЄЇ – щастя. 44. Я хочу тобі давати, винагороджувати, творити чуда, але чи ти того хочеш? 45. Все, що ти не „будуєш”, руйнує тебе. 46. Душа є завжди гарною, але не завжди чистою. 47. Те, що на твоєму серці тебе або осуджує, або освячує. 48. Твоя любов вимагає уваги, а МОЯ – жертви. 49. Ворог воює проти тебе. Але наслідки його нападів обернуться для нього самого ще сильнішою поразкою твоїм покаянням. 50. Сонце світить завжди, але його світло ти не завжди бачиш, коли воно закрите хмарами. Так і твої очі не бачать МЕНЕ, коли душа затьмарена хмарами пристрастей. 51. Хто керує твоїми бажаннями? Ти чи Я? Ти – коли про МЕНЕ не памятаєш. Я – коли ти не памятаєш про себе. 52. Досвід приходить не від розуміння кількості помилок, а від якості їх усвідомлення. 53. Диявол сіє спокуси, жне ж гріхи. 54. Не гріхи тебе поневолюють, а ти поневолюєшся гріхами. 55. Перебувай у мирі із собою і будеш у мирі з с усіма. 56. Мир зі МНОЮ, це МОЄ благословення тобі. 57. Якщо у полі серед тисячі бурьянів росте хоча б одна квіткочка, вона завжди замітна. Так у світі серед бруду і темряви завжди замітне МОЄ СВІТЛО на вибраних. 58. Душа одягнута у 2 одежі. Перша – це тіло, а друга - пристрасті, які змінюють одяг тіла і саму душу. 59. По мірі очищення свого серця ти зможеш відчути ступінь чистоти іншого серця. 60. В глибині твого єства криється безцінна душа, заради якої Я віддаю все. 61. Покора відганяє лукавого, послух знесилює його. 62. Вивещення себе над іншими забирає у тебе сили боротися. 63. Безнадійних обставин не буває, буває неправильне бачення. 64. Коли навчишся бачити свої помилки, перестанеш осуджувати інших. 65. Зрозумієш вартість страждання, коли навчишся любити. 66. Страждання породжують смиренність 67. Величина твоєї любові вимірюється здатністю жертвувати собою. 68. ТИ, що шукаєш мене, знаходячи, ховаєшся, щоб почати мені шукати ТЕБЕ. 69. Диявол, заволодівши тобою, ранить, щоб померти із ним, Я ж, заволодівши тобою раню, щоб Житиі зі МНОЮ. 70. Не вірити своїм думкам, значить нікого не осуджувати, значить уникати гріха. 71. У світлі твого спокою інша душа зможе побачити яким є її обличчя. 72. Якщо будеш триматися сам за себе, чи ти встоїш? 73. Якщо коріння глибоко увійде у землю, то те, що на ньому тримається, не загине. 74. ТИ Є у вітрі, бо без нього не було би хмар, ТИ Є у дощі, бо без нього б земля засохла, ТИ Є у сонці, бо без нього загинуло б усе живе, ТИ Є у мені, бо без ТЕБЕ не було б мене. 75. Від кращого гірше стає кращим. 76. Пожадання тіла ослаблює прагнення душі, прагнення душі ослаблює пожадання тіла. 77. Думки долають силу духа, але силою духа долаються думки. 78. В лагідній душі МОЯ подоба, в чистому серці - МІЙ образ. 79. Ходи за МНОЮ, іди зі МНОЮ, будь всім для всіх і ніким для себе. 80. Слухайся, і Я вислухаю тебе. 81. Подивися на смерть, яку не оминути, і підкоришся МЕНІ. 82. Виховуй себе, відмовляючи собі. 83. Відкрийся на МЕНЕ, і Я відкриюся тобі. 84. Знання не для того, щоб знати, а щоб перемінюватись. 85. Чим більше тебе, тим менше МЕНЕ. 86. Не шкодуй за тим, чого бажаєш, а не маєш, а за тим, що можеш мати,а не прагнеш. 87. Бажай не те, що хочеш ти для себе, а те, що Я хочу для тебе. 88. Виховуй себе, відмовляючи собі. 89. Немаєш хвилини на молитву? Зроби молитвою кожну хвилину. 90. Дай МЕНІ себе, тоді іншим буде добре з тобою. 91. Зверни увагу на інших, їм потрібна хоча би твоя присутність. 92. Коли довіряєш, ти не обмежуєш іншого свобідну волю. Так і Я, довіряю тобі, і не обмежую твою волю. 93. Я тобі дав тебе, і МОЯ довіра у тому, що ти приймеш МОЮ волю. 94. Усі події, непередбачувані для тебе схиляють тебе до МОЄЇ волі, і вони показують, наскільки далеко ти зайшов у своїй. 95. Твоя довіра – це МОЯ воля, це твоя свобода. 96. У спосіб твоєї несвідомої жертви Я рятую того, кого теж так само люблю як і тебе. 97. Жертвувати собою заради любові може лише покірний, всі інші жертви є заради себе. 98. Лише зі МНОЮ твоя любов може бути Любовью, інакше, вона є лише назвою. 99. Я багато чого дозволяю тобі для того, щоб багато чого здійснити через тебе. 100. Добрий вчинок, якому надаєш велику вартість, в МОЇХ очах може не мати ніякої вартості, але добрий вчинок, якому ти не недаєш ніякого значення може МЕНІ сподобатись. 101. У твоєму „домі”, який тобі дав, є місце на двох: для тебе і МЕНЕ, у МОЄМУ „домі” є місце для всіх. 102. Чисте серце - неподілене серце. 103. Будь терпеливим, і з того будеш мати не тільки велику користь, але й велику радість. 104. Приймати - значить коритися, коритися, значить любити. 105. У вседозволеності душа гине, у тісноті та обмеженнях – зростає. 106. Очікуєш від МЕНЕ багато, Я ж від тебе одного – покори. 107. Те, що стається не по твоїй волі, стається по МОЇЙ. 108. Послух МЕНІ – довіра до тебе. 109. Внутрішня собовода душі дозволяє тобі не обмежувати свободу інших. 110. Стати на сходинку вище можна, якщо маєш бажання піднятися. 111. Прославляти – означає бути подібним до ТОГО, КОГО прославляєш. 112. Якщо Я покидаю тебе, то лише для того, щоб навчити тебе чекати. 113. Я вкладаю у твоє серце бажання вірити, любити, надіятися. Від МЕНЕ для тебе бажання, від тебе для МЕНЕ – справи. 114. Без прощення нема благословення. 115. Якщо ти все можеш, навіщо тобі МОЯ поміч? 116. Краще нічого не робити щоб впасти, ніж нічого не робити. 117. Прийми з вірою все, що стається і це додасть тобі віри. 118. Те росте, що поживу приймає. 119. Те, що ти свідомо відкинув, позбудиться і тебе свого часу. 120. Бажаєш крашого для себе? А Я бажаю кращого від тебе. 121. Коли знайдеш МЕНЕ, світ знайде тебе іншим. 122. Не замикайся у собі, бо світ, що ти створюєш, зруйнує тебе самого. 123. Все, що приховуєш, приховуєш не від МЕНЕ, а від себе. І через те, що приховуєш, не побачиш МЕНЕ. 124. Як кислота змиває весь бруд з поверхні, роблячи іі чистою, так і покаяння руйнує усі бар`єри переді МНОЮ. Від якості першого залежить якість другого. 125. Щоб йти, треба вміти ходити, щоб бігти, треба мати сили, щоб летіти, треба звільнитися від себе. 126. Якщо вчинив помилку, і не розумієш, Я покажу тобі, якщо помилився і розумієш, Я навчу тебе, якщо помилився і не виправився, зостанешся з нею. 127. Зло, яким послуговуєшся, послуговується тобою. 128. Заслуга не втому, що Я тебе благословляю коли ти про це просиш, а в тому, щоб ти дозволяв благословити тебе без прохання. 129. МОЄ терпіння – твоя свобода. 130. Коли не знаєш що робити - нічого не роби. 131. ТИ любиш мене до сліз, а я ображаю ТЕБЕ до сліз, і всеж даєш мені покаяння. 132. Через Серце МОЄЇ Матері ти зможеш дивитися на світ ЇЇ Очима. І переживаючи разом з НЕЮ МОЇ Страждання твоє серце переміниться. 133. Зрічися себе, і спокуси нічого тобі не зроблять. 134. Я дозволяю спокусам приходити до тебе, щоб зміцнити тебе. 135. Що тяжче, зробити вибір, коли маєш з чого вибрати чи прийняти те, коли не маєш вибору? 136. Всі, до кого ти молишся, творять молитву разом з тобою, всім, за кого ти молишся, Я порахую за молитву. 137. МОЄ Милосердя не має меж так само як і людське беззаконня. 138. Так як тебе мучить спрага, коли хочеш напитися, так МЕНЕ мучить спрага увійти до тебе. 139. Приймати МЕНЕ більше, ніж бачити МЕНЕ. 140. Розраховуй на витримку тоді, коли маєш підтримку. 141. Бути – значить про час забути. 142. Коли залишається остання крапля довіри, є ще надія на те, що вона залишиться. 143. МОЯ відповідь на всі твої запитання „чому?” – бо Я тебе люблю. 144. Покластися на МЕНЕ, значить позбутися страху. 145. У хвилини випробувань ти зв`язаний зі МНОЮ більше, ніж будь-коли. 146. Місце, звідки починається Небо – є твоє серце. 147. Я дозволяю спокусам приходити до тебе по різним причинам.І лише по одній забираю їх. 148. Смиренність – це прийняття МОЄЇ Волі. Послух – це віра у МОЮ Любов. 149. Марний твій час, якщо переймаєшся дочасним. 150. Посвята душі МОЇЙ Любові, посвячує їй ціле Небо. (незабером буде...)
|