Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 17 жовтня 2025, 12:36

Створити нову тему Відповісти  [ 34 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення:
8886
UNREAD_POSTДодано: 10 травня 2007, 09:46 
НЕСЛУХНЯНИЙ (заблоковано)

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
02 вересня 2007, 12:49
Написано: 368
Yura написав:
Вже культури і поваги до співрозмовника не видно! :roll:

Вельмишановний Yura! Дуже дякую Вам за критику. Разом з тим з повагою повідомляю Вам, що сприймати все написане через призму власної образи це є не хрестиянський метод.
Якщо Ви будете читати дописи Братика уважно, то взнаєте, що такий підхід може привести у Вас до страхів і безсоння, та інших негативних
наслідків. Отже для Вашої особистої користі пропоную Вам дивитися на все простіше. Тим паче що якщо порівнювати мою культуру і повагу з культурою і повагою представника передової країни світу у цій галузі, то не може бути ніякого порівняння.
Ми туво на Україні такі затуркані, такі затуркані.
А Ви виїхали у форпост культури, то шануйтеся. І нас, неотесанних, вчіть культурі.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8900
UNREAD_POSTДодано: 10 травня 2007, 15:32 

Стать: Він
Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Yura написав:

Йура, якщо уважно прочитати усі дописи Юри, то побачиш що ображатися на подібні висловлення немає підстав :)

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8901
UNREAD_POSTДодано: 10 травня 2007, 16:46 

Стать: Він
Востаннє тут були:
08 лютого 2011, 13:51
Написано: 371
ЮРА написав:
Yura написав:

Вельмишановний Yura! Дуже дякую Вам за критику. Разом з тим з повагою повідомляю Вам, що сприймати все написане через призму власної образи це є не хрестиянський метод.
Якщо Ви будете читати дописи Братика уважно, то взнаєте, що такий підхід може привести у Вас до страхів і безсоння, та інших негативних
наслідків. Отже для Вашої особистої користі пропоную Вам дивитися на все простіше. Тим паче що якщо порівнювати мою культуру і повагу з культурою і повагою представника передової країни світу у цій галузі, то не може бути ніякого порівняння.
Ми туво на Україні такі затуркані, такі затуркані.
А Ви виїхали у форпост культури, то шануйтеся. І нас, неотесанних, вчіть культурі.

На жаль тут є форумна культура!

І ще починаєте звинувачувати мене... В мене немає до когось персональної образи. Я задав питання тому що правила форуму порушуються!

За правилами форуму ви порушили пункт 2 і ще пару пунктів яких я не буду перераховувати! Якби я мав права адміна то я закрив вас назовсім. Дивіться - вже нових людей на форумі немає і не хочуть заходити на форум через дописи деяких людей тут на форумі.

Цитата:
2. Не вживати нецензурні вислови, не грубити, не ображати, не принижувати інших учасників форуму

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8904
UNREAD_POSTДодано: 10 травня 2007, 19:24 

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
02 вересня 2007, 12:49
Написано: 368
Yura написав:
На жаль тут є форумна культура!..... За правилами форуму ви порушили....

Я був неправий. Я поводився негідно. Я приношу свої вибачення. Я приношу свої вибачення. Я поводився негідно. Я був неправий.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 34 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело