Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 10:38

Створити нову тему Відповісти  [ 282 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Далі

Чи має місце еволюція в Божому Промислі?
Так, звичайно. Все живе розвивається за цим законом. 21%  21%  [ 4 ]
Ні, Бог створив всі види одночасно. 79%  79%  [ 15 ]
Не знаю, ніколи не цікавився (-лась) 0%  0%  [ 0 ]
Всього голосів : 19
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Пресвята Трійця, або як пояснити свідкам, яким є Бог
36765
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2012, 12:34 

Стать: Він
Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Бородатий написав:
1) Я вважаю сектантами виключно всіх, хто вірить в надприрорднє , бо
Везде, где признают Бога, существует культ, а где есть культ, там нарушен естественный порядок нравственного долга и нравственность падает. Дени Дидро, взято з Вікіцитатника.
Якось ви і цього разу дуже скупо обгрунтовуєте свою думку пане Бородатий.Чи то у вас такі скупі аргументи своєї правоти??При чому тут секта та сектанти до тих хто вірить в те що неможе побачити??Цьому є якесь логічне пояснення чи це ви так виливаєте своє сліпе упередження до тих хто займає іншу позицію ніж ви у певних питанях??я просив вас бути відвертими пане Бородатий.чому ви не прислухались до мого прохання??
Щодо отого Дені,то які у вас є підстави довіряти тому що він пише??Наприклад я нерозумію до чого тут культ,нравственность долга і чому нравственность повинна падати у такому випадку??Вам є чим ці тези обгрунтувати,чи бодай пояснити простою мовою??Ну і знову ж таки при чому тут сектанти??
Крім цього ви торкнулись лише сектантів,якими чомусь вважаєте сЄ.А чому психопатами ?? :lol: :lol: ,то я неугледів вашого пояснення цього у вашому коментарі.Чому ви не торкнулись і цієї деталі??поясніть чому ви називаєте сЄ психопатами?? :D :D :D

Цитата:
2)Спочатку однозначно в процесі випадкових мутацій зявилось яйце. З нього вилізла курка.
Звідки вам це відомо??Чи є у вас якісь обгрунтування цього чи то справа лише у сліпій вірі,якій і ви піддались щодо цього складного питання.Отож обгрунтуйте мені пане своє бачення цього.Чому ви вважаєте що спочатку яйце а вже потім з нього вилізла курка??Щоб питання не видавалось цілком дитячим то я поясню що тут мова йде про білок та ДНК,що з цих обох зявилось швидше,і як це дивакувато пояснюють еволюціоністи.Тож чекаю обгрунтувань а не простих реплік які я сприймаю як плід вашої віри,всього навсього??Даруйте але вам всеж це не личить.

Цитата:
3)Ну по - перше, це не важливо,
Що неважливо?? те яке у вас псевдо чи те що ви вважаєте що у сЄ є лише крапля здорового глузду??Я якось знову не угледів чому ви так думаєте що у сЄ здорового глузду лише крапля??Чи можите пояснити і це мені??
Цитата:
а по - друге, можете вважати мене бородатим. у мене справді є маленька борідка :oops: :oops: :oops:
Ось і зясували.Добре буду вас сприймати як пана бородатого буквально. :) Отже я чекаю ваших обгрунтувань по тих питаннях які вам ставлю.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Бог і еволюція
36770
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2012, 14:32 
Безбожник

Востаннє тут були:
19 липня 2012, 23:44
Написано: 104
Віровизнання: атеїст
мутанти - докази моєї правильності.
Коли ви кидаєте кубик то може випасти грань з числом 6 або с числом 1. Але це випадковість, і відбулась вона не по чиїйсь волі.
Якщо все було б ідеально, то можливо був би інший розум, але все не ідеально, це свідчить , що все іде випадково, саме по собі.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36771
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2012, 14:37 
Безбожник

Востаннє тут були:
1) Розумієте, з релігійними людьми важко говорити, бо вони всі народилися у релігійній сімї і користуються фантазією у спорі і негативно реагують на факти.
Ви не згідні з природою, тому ви це культ. Тому ви негативно реагуєте на факти. Зараз треба було б цілу лекцію писати, але якщо коротко, то ви просто люди, де вам засунули маленьку детальку в голову яка вами керує, і ви негативно реагуєте на факти в побуті і взагалі в житті. Ви просто користуєтесь фантазією. Тому вас важко переконати, бо ви видумщики. :lol: :lol:

2)Було яйце. В ньому зародився мутант, в процесі мутації . Мутант це істота. Що не ясно? Це ж світло і понятно.

3)Як я уже сказав, до релігійних людей відношусь як до дітей. бо вони фантазери, десь на хмарах літають.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36773
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2012, 14:52 

Востаннє тут були:
07 листопада 2024, 01:02
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
Бородатий написав:
мутанти - докази моєї правильності.

Мутанти - це пошкодження ідеального творіння. По аналогії з комп'ютерною технікою, це те саме, коли ваш вінчестер (жосткий диск) перестає запам'ятовувати окремі біти інформації внаслідок пошкодження під впливом зовнішнього опромінення. Тоді ваша операційна система починає зависати, або ж витворяти непрогнозовані речі.

Так само й з мутаціями. Мутації відбуваються внаслідок радіоактивного опромінення ДНК, внаслідок чого втрачається частина інформації, відповідальної за формування білків. Результатом пошкодження ДНК може вийти лише виродок (урод), але аж ніяк не ідеальне творіння.
Бородатий написав:
Якщо все було б ідеально, то можливо був би інший розум, але все не ідеально, це свідчить , що все іде випадково, саме по собі.
Власне, що початкове творіння було ідеальним, а з часом випадкові мутації призводять до певного відхилення від ідеалу, через те в останні часи люди та тварини більше хворіють та й живуть менше.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36776
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2012, 17:33 
Безбожник

Востаннє тут були:
То ви Сонячнику вірите , що Ною було 500 років? :D

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36785
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2012, 22:57 

Востаннє редаговано sss 13 липня 2012, 23:05 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Бородатий написав:
1) Розумієте, з релігійними людьми важко говорити, бо вони всі народилися у релігійній сімї і користуються фантазією у спорі і негативно реагують на факти.
Це нестосується сЄ.Тому можете викинути цю проблему з голови коли бесідуєте з ними.
Цитата:
Ви не згідні з природою, тому ви це культ.
В чому я незгідний з природою?? :shock:
Цитата:
Тому ви негативно реагуєте на факти.
На які саме факти я реагую негативно??
Цитата:
Зараз треба було б цілу лекцію писати, але якщо коротко, то ви просто люди, де вам засунули маленьку детальку в голову яка вами керує,
Мг,то що є тою деталькою і хто нам її засунув??
Цитата:
і ви негативно реагуєте на факти в побуті і взагалі в житті.
Знову ж таки,на які саме факти ми негативно реагуємо.

Цитата:
Ви просто користуєтесь фантазією.
А мені видається що це ви вдаєтесь до фантазії,видумуючи щось про отой вибух,вічну матерію тощо??Фактів же цього немає??Хіба ні??
Цитата:
Тому вас важко переконати, бо ви видумщики. :lol: :lol:
А ви спробуйте,а ми спробуємо невидумувати,про що й власне попросимо вас??Зможете??
Цитата:
2)Було яйце.
Звідки ,або яким чином воно зявилось,якщо тоді ще не було ні курки ні когута,внаслідок спарювання яких воно сьогодні зявляється?? Прошу не пусті репліки фантазьора,а очевидні факти в студію.Ви ж не фантазьор сподіваюсь ;-D ;-D .Чи я помиляюсь??

Цитата:
якраз і в ньому зародився мутант, в процесі мутації
Внаслідок чого це відбулось.
Цитата:
Мутант це істота. Що не ясно? Це ж світло і понятно.
А яйце?? :lol: :lol:
Цитата:
3)Як я уже сказав, до релігійних людей відношусь як до дітей. бо вони фантазери, десь на хмарах літають.
Коротше,з вами все починає ставати ясним.Ви вирішили пограти варята,та видати себе за того ким ви не є.Дармо гаяте час пане Бородатий.Можете до мене відноситись як важаєте за потрібне,проте очевидним є тут те що саме ви вдаєтесь до фантазій і тому з вами продовжувати розмову означає марно витрачати час.Проте спробую ,поки ви ще явніше не проколитесь.Тож чекаю ваших відповідей ,а не фантазій))) ;-D ;-D
Ну і за того Дені цитату якого ви навели все ж поясніть. Які у вас є підстави довіряти тому що він пише??Наприклад я нерозумію до чого тут культ,нравственность долга і чому нравственность повинна падати у такому випадку??Вам є чим ці тези обгрунтувати,чи бодай пояснити простою мовою??Ну і знову ж таки при чому тут сектанти??

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36788
UNREAD_POSTДодано: 13 липня 2012, 23:09 

Востаннє тут були:
Бородатий написав:
То ви Сонячнику вірите , що Ною було 500 років? :D
Оце так.Ось і тут стає очевидним те ким ви є.Друже ви не за ту справу узялись.Невидно ваших коментарів на порушену тему.Де вони??А щодо віку Ноя,то чому вам смішно з того що цей чоловік досягнув такого віку??Вам важко це визнати через ту детальку у вашій голові,яку вам туди засунули ваші провідники???

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36792
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 09:40 
Безбожник

Востаннє тут були:
Прожити 500 років пару тисяч років назад - це неможливе явище. Бо такого не спостерігалося в природі. Та й тим більше ті люди , щоп исати вашу біблію. просто собі атко щось удмали та й писали, що в голову попаде. Хіба ви думаєте. що можна було прожити 500 років?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36793
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 09:59 
Безбожник

Востаннє тут були:
На жаль, через брак часу мені важко писати конкретно. бо ви задаєте дуже багато питань, і я незнаю на яке відповідати спочатку і як формулювати відповідь.

1)Це стосюється будь якої релігійної людини. Релігія виникла в процесі незнання, страху, несвідомості.
Ви просто говорите щось своє, тому мені й важко з вами говорити, і відповідати на ті питання. які були поставлені вами ще вчора, на ті ствердження, які я писав ще вчора. Тут виникає сама проблема діалогу.

2) природа - це набір фактів і явищ, що відбуваються самі по собі. без ніяких поштовхів. Ви говорите, що для того, щоб рухався слон, йому потрібен поштовх. Він рухається, бо вміє, а не тому , що його хтось штовхає.

3)на ті факти, що в природи немає субстанції, яка її штовхає.

4)Ваші батьки.

5)Уже сказав.

6)Щоб ви знали, це не фантазія. і будь який науковець відповідає за свої слова.

7)Я й не видумую.

8)Я не біолог. Але мені здається, що динозавр зніс яйце з якого й вилізла мутована особа. тобто курка чи просто мутант, який потім нардив уже курку.

9) Внаслідок спарювання

10)Не зрозумів

11)Мені здається. що у вас закінчуються аргументи, і ви в додаток до багатьох запитань, вирішили ще мене провокувати і називати варятом. Я на таке не куплюсь, можете не продовжувати.

Якщо б ви вчили бодай основи філософіх, то може би й зрозуміли , хто такий Дені. Але боюсь пояснювати буде марно, бо спочатку треба вивчини терміни філософії, а потім уже говорити.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36794
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 10:00 
Безбожник

Востаннє тут були:
Вивчити терміни філософії Вам, а не мені. :sorry:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36797
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 14:52 

Востаннє тут були:
Бородатий написав:
Прожити 500 років пару тисяч років назад - це неможливе явище. Бо такого не спостерігалося в природі. Та й тим більше ті люди , щоп исати вашу біблію. просто собі атко щось удмали та й писали, що в голову попаде. Хіба ви думаєте. що можна було прожити 500 років?
Ге,пане ви знову тікаєте від фактів.Чому не відповідаєте на порушені питання??Щодо тих людей давнини,то вони писали не те що в голову збриде,а те що бачили та знали.Через те й та книга є як історично так і науково точною,хочасама не є ні історичним чи науковим посібником.Тому не вішайте ярликів,коли не тямити нічого в цій справі.Таки невідповідальна ви людина,і починаєте нагадувати мені тутешніх "християн".Все ж у вас є щось з ними спільного :lol: :lol: :D .

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36798
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 15:25 
Безбожник

Востаннє тут були:
Мені здається. що вас у вашій "спілці" навчили навязувати людям ідеї, і раз ви кажете. що я нагадую християн, то прошу агрументувати це, а не просто навязувати це іншим.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36800
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 15:38 

Востаннє тут були:
07 листопада 2024, 01:02
Написано: 4671
Віровизнання: християнин
Бородатий написав:
Ной прожив всього 950 років: 600 літ до Всесвітнього Потопу, і ще 350 літ після Потопу. До Потопу люди жили більше 500 літ, а після Потопу середня тривалість життя почала знижуватися. Авраам прожив 175 літ, Яків - 147 літ, Ісак - 180 літ, Йосип - 110 літ, а вже пізніше Давид пише: Дні літ наших у них сімдесят літ, а при силах вісімдесят літ...

Серед сучасних довгожителів - китаєць Лі Цін'юнь, який прожив 256 років (1677 - 1933).

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36801
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 15:38 

Востаннє тут були:
Бородатий написав:
На жаль, через брак часу мені важко писати конкретно. бо ви задаєте дуже багато питань, і я незнаю на яке відповідати спочатку і як формулювати відповідь.
Ай щей лукавити починаєте.З вашої активності тут не скажеш що вам бракує часу на крментарі.Питань задаю багато,через ваші припущення,які і є причиною тих запитань.Коли незнаєте на яке відповідати,відповідайте по чергово,від 1 до останього.Так буде найкраще.А формулювати відповідь слід так аби ми однозначно її сприйняли.Спробуйте)))

Цитата:
1)Це стосюється будь якої релігійної людини. Релігія виникла в процесі незнання, страху, несвідомості.
Ви просто говорите щось своє, тому мені й важко з вами говорити, і відповідати на ті питання. які були поставлені вами ще вчора, на ті ствердження, які я писав ще вчора. Тут виникає сама проблема діалогу.
Розумію пане ваше лукавство,адже таким чином ви хочете уникнути порушених запитань.То так і прямо про це заявіть,а не грайте в кота і мишу.СЄ звісно спираються не на сліпу віру,а на чіткі та ясні факти,на відмінну від вас.І власне уцьому ви є Дуже схожі на отих релігійних людей про яких часто згадуєте відводячи увагу від сутті розмови.Тому віра сЄ побудованна на знанні та має чіткі підстави.Тому ми нічого свого не говоримо,а лишень констатуємо факти які знаємо.Тож люба здорово мисляча людина яка керується знання а не сліпою вірою,ніколи не погодиться що Мерседес,зявився сам по собі випадково і ніхто розумний не доклав до цього рук??З цим лише можуть погодитись або психопати,або сліповірячі фанати.Тож ким є ви з цих двох?? :) :)

Цитата:
2) природа - це набір фактів і явищ, що відбуваються самі по собі. без ніяких поштовхів. Ви говорите, що для того, щоб рухався слон, йому потрібен поштовх. Він рухається, бо вміє, а не тому , що його хтось штовхає.
М-да,ви стаєте дедалі нецікавішим співрозмовником.Любий механізм який зявився завдяки розуму людини,не може сам по собі рухатись,а для цього слід докласти великих зусиль.І ці зусилля ніколи не компенсуються отим рухом.Невже вам це невідомо??Чи ви й тут вдаєтесь до лукавства??То як те що зявилось саме по собі може перевершити те що зявилось завядки розуму??Як механізми природи,які зявились випадково та без розуму можуть рухатись самі по собі,коли в той же час механізми створенні розумом цього не можуть.Для чого ж тоді вам розум пане Бородатий??Ви розумієте яку маячню ви виносите завдяки отаким теоріям??
Цитата:
3)на ті факти, що в природи немає субстанції, яка її штовхає.
А які факти це заперечують?7Як на мене,то вище я вам пояснив це чітко та доступно.Любий механізм створенний науковцем потребує аби його хтось штовхав.Чому це не стосується механізма який зявився випадково??А ви ж розумієте що механізми природи діють куди точніше та злагодженіше ніж ті які створила людина розумна??От вам і знову очевидний факт вашої сліпої віри)))
Цитата:
4)Ваші батьки.
Ого,а це вам звідки відомо??Може ви ясновидець??Ну й про детальку,то що є нею??
Цитата:
5)Уже сказав
а я це спростував??

Цитата:
6)Щоб ви знали, це не фантазія. і будь який науковець відповідає за свої слова.
Так дайте мені відповідь,за те що сказали про вибух та вічно матерію??Які факти свідчать про отой вибух??Чим він спричинений??Як зявилась матерія,котра вибухнула в час того вибуху??Факти ане репліки пане Бородатий)))

Цитата:
7)Я й не видумую.
Ніщо з того що ви тут подаєте на це не вказує.Навпаки,те що я вам наводжу та питаю якраз і виявляє що ви все ж видумуєте)))Якщо ні то факти в студію))

Цитата:
8)Я не біолог. Але мені здається, що динозавр зніс яйце з якого й вилізла мутована особа. тобто курка чи просто мутант, який потім нардив уже курку.
Отож вам так здається.Так же само здається і багатьом релігійним людям що Бог це тройця.Дякую що виявили нам знову свою віру в це??Але на сьогодні жодних фактів не існує аби хтось зніс яйце з якого б випадково вилупився хтось інший ніж той хто зніс яйце та щей щоб він дав потомство яке б ще більше відрізнялось від свого попередника.Це міф,байка,яка лишень видається таким фанатам як дійсність.Тож не плутайте пане дійсність з міфом))) ;-D
Цитата:
10)Не зрозумів
Чому??Якщо мутант це істота,а що ж тоді є яйцем??

Цитата:
11)Мені здається. що у вас закінчуються аргументи, і ви в додаток до багатьох запитань, вирішили ще мене провокувати і називати варятом. Я на таке не куплюсь, можете не продовжувати.
Перепрошую,не мав жодного наміру вас до чогось провокувати.Просто ваша поведінка мені виявляє те як я про вас висловився.Повірте нічого особистого.тож аргументів у мене досить подібно як і запитань яких ви чомусь постійно уникаєте??Тож не перекидайте на мене свою провину відсутності аргументів своєї правоти??Якщо вони є,я "весь во вниманиє" :) .

Цитата:
Якщо б ви вчили бодай основи філософіх, то може би й зрозуміли , хто такий Дені. Але боюсь пояснювати буде марно, бо спочатку треба вивчини терміни філософії, а потім уже говорити.
Ви мене ображаєте пане Бородатий.Ви хочаб спробували,а вже потім робили чергові припущення. ;-D Тож спробуйте мені це розяснити))Я чекатиму.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

36804
UNREAD_POSTДодано: 14 липня 2012, 16:23 
Безбожник

Востаннє тут були:
Зараз я пишу з мобільного телефона, тому й багато помилок роблю граматичих. І зараз я знаходжуся в такому часовому поясі, що коли в Україні обід то тут уже майже північ. Коли я тут зарєеструвався, то міг писати активніше, але у мене справді брак часу, і можливість зайти в інтернет у мене є лише тоді. коли я відключаюсь на перерву, час якої залежить не від мене. Інакше я б не робив граматичні помилки.

Прошу вибачення, за те, що одразу не давав відповіді на всі запитання, бо старався дати на ті, які найлегше пояснити.

Напишіть будь - ласка в номерах Ваші питання, і я дам на кожне розумну відповідь, гарантую.
Тільки прошу, менше букв, більше сенсу, щоб я не заплутався. І не давайте на одну тему по 10 питань, бо тяжко фізично відповісти, ще й в таких умовах.

Дякую за розуміння.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 282 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>