Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 12:56

Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Ісус Христос - Бог
34188
UNREAD_POSTДодано: 19 грудня 2011, 11:52 

Стать: Він
Востаннє тут були:
22 червня 2024, 18:40
Написано: 1343
Віровизнання: греко-католик
sss написав:
Michail написав:
Цитата:
.Коли маєте якісь змістовні заперечення,то пишіть.

Маю. Ісус Христос не архангел Михаїл.

Приєднання файлів:
1.jpg

Приєднання файлів:
2.jpg

Приєднання файлів:
3.jpg

Цитировано с книги Игоря Скерцо: Тайное общество Сторожевой башни. 169 Сраниц.
Михайле,я ж уже писав,коли маєте якісь змістовні заперечення пишіть сюди,а не давайте якісь не зрозумілі ссилки,яких неможливо відкрити.Будьте розсудливим.)))

Як неможливо відкрити. Це файли ДжейПег. Якщо Ви не додумались скачати і перечитати, то як Ви можете додуматись до істини, записаної в Біблії? Брати-форумчани, подивіться пост, де я виставив посилання. Чи їх дійсно у Вас відкрити не можна? У мене легко відкриваються.

Якщо ссс, у Вас браузер непідходящий, і Ви вправду не можете скачати чи відкрити, хочете можу Вамвислати в приватку чи на імейл ще раз!

Через деякий час ці посилання, що вивішені на цій гілці, можуть бути видалені, тому поспішіть скачати.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34189
UNREAD_POSTДодано: 19 грудня 2011, 12:04 

Востаннє тут були:
sss написав:
Michail написав:
початківець написав:
[code="sss"][code="Verum"][code="Початківець"]Ще одне цікаве місце для роздумів.
1 до Коринтян 10:9
Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули.
Так Кого тоді випробовували ізраїльтяни - Христа чи Бога Отця? Невже Павло якусь помилку допустив?[/code]Шановний Початківцю, а Вам відомо, яке значення має слово "христос" і ким був Мойсей?[/code]Вітаю,Веруме.Мені до снаги твоя наполегливість.Хочу внести певну ремарку щодо 1Кор10:9.Якщо ми глянемо у переклад Хом,то одразу помітимо що і тут маємо справу з фальшивкою та підтасовкою,одного замість іншого.Дивимось у Хом-"Ані не спокушаймо Господа, як деякі з них спокушали, то й від гадюк загинули.".Ніякого слова "Христос" там немає і бути не могло.Адже відомо що спокушували в той час євреї не Ісуса-Христа,якого тоді ще не було виявленно,а Бога Єгову. Тож знову стикаємось коли певні переписувачі замість "Куріос-господь" пишуть "христос",і виходить в суммі тройця.Подібно як це зробили з тим же 1Ів5:7,чи 1Тим3:16.
Благословень і тобі Веруме в обговорення правди зі щирими людьми.З повагою ССС.[/code]
Ну-ну. :) Всі звикли до свідківських спростувань. Якщо причина не у невірному перекладі, то включається метод простого логічного доведення конкретних місць писання.

При чому тут:

"Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули."
переклад?
У Вас є грецький текст? Можу вислати на імейл.
Там написано, що Христос!
Михайле,мені для цього не треба грец тексту.Достатньо у розмові з вами,катликом,навести католицький переклад Хом,де слова "Христос" і близько нема.То спробуйте заглянути туди та пересвідчитись у цьому.Думаю ви не суперечитимете тому що видали католики!?)))

Для мене буде автритетом оригінальний грецький текст , а не Хоменко, чи Огієнко...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34193
UNREAD_POSTДодано: 19 грудня 2011, 22:38 

Востаннє тут були:
12 березня 2016, 14:53
Написано: 3916
Віровизнання: свідок Єгови
Michail написав:
sss написав:
Михайле,я ж уже писав,коли маєте якісь змістовні заперечення пишіть сюди,а не давайте якісь не зрозумілі ссилки,яких неможливо відкрити.Будьте розсудливим.)))

Як неможливо відкрити. Це файли ДжейПег. Якщо Ви не додумались скачати і перечитати, то як Ви можете додуматись до істини, записаної в Біблії? Брати-форумчани, подивіться пост, де я виставив посилання. Чи їх дійсно у Вас відкрити не можна? У мене легко відкриваються.

Якщо ссс, у Вас браузер непідходящий, і Ви вправду не можете скачати чи відкрити, хочете можу Вамвислати в приватку чи на імейл ще раз!

Через деякий час ці посилання, що вивішені на цій гілці, можуть бути видалені, тому поспішіть скачати.
Михайле,що вам не дозволяє стисло тут викласти ті заперечення по сутті??Нащо граєте з тими ссилками.У вас відривається,а у мене ні.Що поробиш.При чому тут пізнання істинни до отих ваших ссилок які мені не відкриваються?7Ви мене просто намагаєтесь так образити??я вірю що всеж ви це робите несвідомо))).тож чекаю тих заперечень від вас тут.Тому негайте дармо часу з тими ссилками,та перестаньте апелювати до братів.Це невідповідально))))Я вас прошу,тож задовільніть моє бажання.На все добре))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34194
UNREAD_POSTДодано: 19 грудня 2011, 22:40 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Віровизнання: п'ятидесятник
sss написав:
Більш того очевидно що ти нерозумієш ні сутті ні мети того тисячолітнього царства.

:) Гм, цікаво. Ану-но прокоментуй суть, мету тисячолітнього царства.
Цитата:
Тож ніхто з сЄ не робить Ісуса неправдомовцем крім вас та Ко.Адже Ісус говорив про майбутнє життя як у небі так і на оновленній землі.

Тоді хто по твоєму буде жити не землі, а хто на небі? Для зрочності подам ще й цитату:
І схопив він змія, вужа стародавнього, що диявол він і сатана, і зв'язав його на тисячу років,
та й кинув його до безодні, і замкнув його, і печатку над ним поклав, щоб народи не зводив уже, аж поки не скінчиться тисяча років. А по цьому він розв'язаний буде на короткий час.
І бачив я престоли та тих, хто сидів на них, і суд їм був даний, і душі стятих за свідчення про Ісуса й за Слово Боже, які не вклонились звірині, ані образові її, і не прийняли знамена на чола свої та на руку свою. І вони ожили, і царювали з Христом тисячу років.
А інші померлі не ожили, аж поки не скінчиться тисяча років. Це перше воскресіння.
(Об.20:2-5)

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34195
UNREAD_POSTДодано: 19 грудня 2011, 22:44 

Востаннє тут були:
Michail написав:
sss написав:
Michail написав:
початківець написав:
[code="sss"][code="Verum"][code="Початківець"]Ще одне цікаве місце для роздумів.
Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули.
Так Кого тоді випробовували ізраїльтяни - Христа чи Бога Отця? Невже Павло якусь помилку допустив?[/code]Шановний Початківцю, а Вам відомо, яке значення має слово "христос" і ким був Мойсей?[/code]Вітаю,Веруме.Мені до снаги твоя наполегливість.Хочу внести певну ремарку щодо 1Кор10:9.Якщо ми глянемо у переклад Хом,то одразу помітимо що і тут маємо справу з фальшивкою та підтасовкою,одного замість іншого.Дивимось у Хом-"Ані не спокушаймо Господа, як деякі з них спокушали, то й від гадюк загинули.".Ніякого слова "Христос" там немає і бути не могло.Адже відомо що спокушували в той час євреї не Ісуса-Христа,якого тоді ще не було виявленно,а Бога Єгову. Тож знову стикаємось коли певні переписувачі замість "Куріос-господь" пишуть "христос",і виходить в суммі тройця.Подібно як це зробили з тим же 1Ів5:7,чи 1Тим3:16.
Благословень і тобі Веруме в обговорення правди зі щирими людьми.З повагою ССС.[/code]
Ну-ну. :) Всі звикли до свідківських спростувань. Якщо причина не у невірному перекладі, то включається метод простого логічного доведення конкретних місць писання.

При чому тут:

"Ані не випробовуймо Христа, як деякі з них випробовували, та й від зміїв загинули."
переклад?
Михайле,мені для цього не треба грец тексту.Достатньо у розмові з вами,катликом,навести католицький переклад Хом,де слова "Христос" і близько нема.То спробуйте заглянути туди та пересвідчитись у цьому.Думаю ви не суперечитимете тому що видали католики!?)))

Для мене буде автритетом оригінальний грецький текст , а не Хоменко, чи Огієнко...
Отож ви ставите під сумнів працю католика який його робив з дозволу під пильним наглядом католицької церкви.Тож недарма вас Юр підозрював у антикатолицькії діяльності.от вона і вчергове виявилась :) .Тож чому лицемірите??а текст у вас грец явно не той з якого перекладав Хом.Можете про це запитати в себе у семінарії.Чому у Хом немає слова "христос".Сподіваюсь це вам під силу зробити))))Ох Михайле,Михайле,лтхо мені з вами))) :)

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34205
UNREAD_POSTДодано: 20 грудня 2011, 21:47 

Востаннє тут були:
18 жовтня 2015, 23:22
Написано: 237
Віровизнання: п'ятидесятник
Ще одне місце на користь даної теми:
І показав він мені чисту ріку живої води, ясну, мов кришталь, що випливала з престолу Бога й Агнця.
Посеред його вулиці, і по цей бік і по той бік ріки дерево життя, що родить дванадцять раз плоди, кожного місяця приносячи плід свій. А листя дерев на вздоровлення народів.
І жадного прокляття більше не буде. І буде в ньому Престол Бога та Агнця, а раби Його будуть служити Йому…
(Одкр 22:1-3)

"Ось пішов увесь світ услід за Ним"(Ів.12:19)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34208
UNREAD_POSTДодано: 20 грудня 2011, 22:08 

Востаннє редаговано Michail 20 грудня 2011, 22:16 (всього 2 разів).

Востаннє тут були:
sss написав:
Michail написав:
sss написав:
Michail написав:
початківець написав:
Так Кого тоді випробовували ізраїльтяни - Христа чи Бога Отця? Невже Павло якусь помилку допустив?[/code]Шановний Початківцю, а Вам відомо, яке значення має слово "христос" і ким був Мойсей?[/code]Вітаю,Веруме.Мені до снаги твоя наполегливість.Хочу внести певну ремарку щодо 1Кор10:9.Якщо ми глянемо у переклад Хом,то одразу помітимо що і тут маємо справу з фальшивкою та підтасовкою,одного замість іншого. Дивимось у Хом-"Ані не спокушаймо Господа, як деякі з них спокушали, то й від гадюк загинули.".Ніякого слова "Христос" там немає і бути не могло.Адже відомо що спокушували в той час євреї не Ісуса-Христа,якого тоді ще не було виявленно,а Бога Єгову. Тож знову стикаємось коли певні переписувачі замість "Куріос-господь" пишуть "христос",і виходить в суммі тройця.Подібно як це зробили з тим же 1Ів5:7,чи 1Тим3:16.

При чому тут:

переклад?

Отож ви ставите під сумнів працю католика який його робив з дозволу під пильним наглядом католицької церкви.Тож недарма вас Юр підозрював у антикатолицькії діяльності.от вона і вчергове виявилась :) .Тож чому лицемірите??а текст у вас грец явно не той з якого перекладав Хом.Можете про це запитати в себе у семінарії.Чому у Хом немає слова "христос".Сподіваюсь це вам під силу зробити))))Ох Михайле,Михайле,лтхо мені з вами))) :)

Це Ви так від теми відходите.
Хоменко людина, а не Церква. Він може помилятись. Або взяв інший пергамент... А про пильний нагляд Церкви, це Ви переборщили. Хоменко не в середньовіччі це перекладав.
А під сумнів треба ставити те, що в процесі пізнання "Все перевіряйтесь". Сумнів не може бути лише у вірі та довірі Ісусу Христу.

"Тож чому лицемірите??а текст у вас грец явно не той з якого перекладав Хом. Можете про це запитати в себе у семінарії."

Я не лицемірю. Навряд чи в семінарії докопаються до такої деталі. Але є один викладач професор по питанням Біблії (казав, що навіть свідкиню з ваших наверну і охрестив). Так що зараз йому напишу на імейл, може відповість, як не буде зайнятий.
У мене є грецький текст. Іншого такого з підстрочним перекладом не знайшов...
Може в якомусь з інших пергаментів і не слово "Христос" написано. Але це не міняє інших важливих текстів, наприклад 1 Ів, 5, 20 (яке дуже хочуть викрутити СЄ). Або, наприклад це :
Рим. 8, 9 "А ви не в тілі, але в дусі, бо Дух Божий живе в вас. А коли хто не має Христового Духа, той не Його. "

Дух Божий і Дух Христовий - це один і той же! Дві особи, чиїм спільним є один Дух - Дух Святий - це один Бог. Тому Христос Бог! І не пишіть, що тут нема слова Христос!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34209
UNREAD_POSTДодано: 20 грудня 2011, 22:12 

Востаннє редаговано Michail 20 грудня 2011, 23:31 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
На рахунок посилань Я попросив їх видалити, бо прочитав, що без згоди атора їх, не мождна виставляти в Інтернет.
Але Вам ссс, книгу перешлю в приват, може задумаєтесь хоча б у помилках СЄ.

Хай буде, що в тому місці, де Хоменко не написав, нема слова "Христос" (про це запитання біблісту вже вислав, якщо буде мати час, відповість), це не міняє 1 глави Євангелія від Івана, це не міняє 1, Ів 5,20...

Це не міяняє багатьох інших місць, які СЄ хочуть перекрутити.
Якщо будете читати книгу Ігора Скерцо і дивуйтесь. Але нажаль Вам в приват не можу вислати, бо вона в ПДФ форматі.
Дайте імейл, то вишлю. Від пізнання істини відмовляюється лиш той, хто не хоче знати.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34210
UNREAD_POSTДодано: 20 грудня 2011, 22:39 

Востаннє тут були:
початківець написав:
І показав він мені чисту ріку живої води, ясну, мов кришталь, що випливала з престолу Бога й Агнця.
Посеред його вулиці, і по цей бік і по той бік ріки дерево життя, що родить дванадцять раз плоди, кожного місяця приносячи плід свій. А листя дерев на вздоровлення народів.
І жадного прокляття більше не буде. І буде в ньому Престол Бога та Агнця, а раби Його будуть служити Йому…

Так. Престол у Бога і Агнця один. На престолі може перебувати лише одна Істота. І Ісус Христос сидить праворуч Отця на престолі.

+1
(2-1)

URL Догори
Відсутній

34219
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 21:41 

Востаннє тут були:
початківець написав:
Цікаво,а яким чином це місце є на користь даної теми??Як на мене,то тут навпаки зображенно агнця не яко Бога одного,а як окрему істоту від Бога.Невже вам панове це не видно.Мабуть ота субєктивна користь повністю позбавляє вас здорового глузду. :) Ой біда хлопці з вами)))

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34220
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 22:00 

Востаннє тут були:
sss написав:
початківець написав:
Цікаво,а яким чином це місце є на користь даної теми??Як на мене,то тут навпаки зображенно агнця не яко Бога одного,а як окрему істоту від Бога.Невже вам панове це не видно.Мабуть ота субєктивна користь повністю позбавляє вас здорового глузду. :) Ой біда хлопці з вами)))

Взагалі тут про один престол говоритьс. А Бога і Агнця - вказує, що дві особи Божі. (Третя, зауважте, якраз про це в той момент через Івана пише!, прославляючи Сина, а через Нього Отця. Святий Дух скромний і себе не вивищує. Коли говорить Христос, то говорить Він скромно, возвеличуючи Духа Святог - Іншого Утішителя. Коли говорить Отцець, то він чітко Вказує на Сина! (Преображеня, Хрещення Ісуса Христа. Один лиш Отець, як "Председатель" Тройці говорить голосно, чітко. Він же Председатель Трійці!).

А що це за
Цитата:
"ота субєктивна користь"
?

Мені (як грішній людині) корисніше було б, якби був лише один Бог, як одна особа... Чесно. Так легше було б пояснювати. І не треба було перед СЄ свою віру апологувати.
Ніякої користі... Лише благодать Божа.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34221
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 22:03 

Востаннє тут були:
Ну а на користь теми в повній і величезній мірі ще й це місце:
Цитата:
Рим. 8, 9 "А ви не в тілі, але в дусі, бо Дух Божий живе в вас. А коли хто не має Христового Духа, той не Його. "

І в контексті глави ніяк не опровергається. Розуміється лише в контексті речення і дуже чітко, що це Одни Дух. Святий Дух був з самого почакту явний (лише Христос прихований - але пророкаваний).

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34222
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 22:26 

Востаннє редаговано sss 22 грудня 2011, 22:27 (всього 1 раз).

Востаннє тут були:
Michail написав:
Цитата:
Отож ви ставите під сумнів працю католика який його робив з дозволу під пильним наглядом католицької церкви.Тож недарма вас Юр підозрював у антикатолицькії діяльності.от вона і вчергове виявилась :) .Тож чому лицемірите??а текст у вас грец явно не той з якого перекладав Хом.Можете про це запитати в себе у семінарії.Чому у Хом немає слова "христос".Сподіваюсь це вам під силу зробити))))Ох Михайле,Михайле,лихо мені з вами))) :)

Це Ви так від теми відходите. Хоменко людина, а не Церква. Він може помилятись
То ви гадаєте,що ви зі своїм підрядковим грец текстом є розумнішими за професора??Для мільонів справжніх католиків цей професор є великим авторитетом.Як ви можете отак зневажати того професора в очах тих мільонів,говорячи що він тут помилився???Невже та користь є вагомішою ніж його авторитет??Михайле,Михайле :( ))) Не осоромлюйте так католицьких професорів.
Цитата:
Або взяв інший пергамент...
Це вже інша справа.Так помилився чи взяв інш пергамент.Щось ніц вас там у тий семінарії ненавчають.І ви ще себе тут представляєте яко катехита.Сумно насправдя від такого явища яке спостерігається у вашій церкві)))
Цитата:
А про пильний нагляд Церкви, це Ви переборщили. Хоменко не в середньовіччі це перекладав.
Тобто ви хочете сказати що Хом видав цей переклад не з дозволу церкви???Вихочете натякнути що церква жодним чином не впливала на текст цього перекладу??
Цитата:
А під сумнів треба ставити те, що в процесі пізнання "Все перевіряйтесь". Сумнів не може бути лише у вірі та довірі Ісусу Христу.
Але не таким чином Михайле.Це примітивно та зневажливо))).Як ви так можете себе вести.Ваші старші хоч знають що ви тут видумуєте??

Цитата:
"Тож чому лицемірите??а текст у вас грец явно не той з якого перекладав Хом. Можете про це запитати в себе у семінарії."

Цитата:
Я не лицемірю. Навряд чи в семінарії докопаються до такої деталі. Але є один викладач професор по питанням Біблії (казав, що навіть свідкиню з ваших наверну і охрестив). Так що зараз йому напишу на імейл, може відповість, як не буде зайнятий. У мене є грецький текст. Іншого такого з підстрочним перекладом не знайшов...Може в якомусь з інших пергаментів і не слово "Христос" написано. Але це не міняє інших важливих текстів, наприклад 1 Ів, 5, 20 (яке дуже хочуть викрутити СЄ). Або, наприклад це
Дивно,що то у вас за така семінарія,коли до такої простої речі докопатись неможливо.Якась певно для новонавернених початківців :) .Ну і щодо 1Ів5:20 то мені незрозумілий ваш натяк.Як саме сЄ хочуть викрутити цей вірш??
Цитата:
Рим. 8, 9 "А ви не в тілі, але в дусі, бо Дух Божий живе в вас. А коли хто не має Христового Духа, той не Його. "Дух Божий і Дух Христовий - це один і той же! Дві особи, чиїм спільним є один Дух - Дух Святий - це один Бог. Тому Христос Бог! І не пишіть, що тут нема слова Христос!
Михайле,вчергове ви приходите до абсурдних висновків.Що таке дух Христа?-Це отой Св дух,треття особа Тройці??Так чому її названно дух Христа -другої особи??Це ж Св дух третя особа ,самі ж кажете що це не син.А от зараз ви прийшли до висновку що Св дух це Христос,або його дух :shock: .Так начебто Христос і його дух це щось різне.Михайле чому ви не звертаєте увагу на подібний вислів "дух людини","дух скотини" тощо.Невже ви гадаєте що слово "дух" вказує на якусь іншу істоту окрему від людини??Дивно,як ви, будучи розумними людьми докочуєтесь до такий нісенітниць.

Цитата:
До речі де Юр подівся? Хтось знає? Може треба за нього молитсиья, чи не сталось що?
Не витримав лихої долі :) коло вас.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34223
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 22:26 

Востаннє тут були:
Цитата:
При чому тут пізнання істинни до отих ваших ссилок які мені не відкриваються?7Ви мене просто намагаєтесь так образити??

Так, пізнання істини обовязково включає пункт "образити ссс" :)

А серйозно, якщо Ви не боїтесь прочитати правдиву книгу ( з якої були ті посилання), то дайте в приватку адрес Вашого імейлу. Інакше її тут не виставлю. А сканування Ви відкрити не можете...

У тій книзі все є. І особливо про те, що Ісус не архангел, і багато чого іншого цікавого.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

34224
UNREAD_POSTДодано: 22 грудня 2011, 22:36 

Востаннє тут були:
Michail написав:
На рахунок посилань Я попросив їх видалити, бо прочитав, що без згоди атора їх, не мождна виставляти в Інтернет.Але Вам ссс, книгу перешлю в приват, може задумаєтесь хоча б у помилках СЄ.
Хай буде, що в тому місці, де Хоменко не написав, нема слова "Христос" (про це запитання біблісту вже вислав, якщо буде мати час, відповість), це не міняє 1 глави Євангелія від Івана, це не міняє 1, Ів 5,20...
Це не міяняє багатьох інших місць, які СЄ хочуть перекрутити. Якщо будете читати книгу Ігора Скерцо і дивуйтесь. Але нажаль Вам в приват не можу вислати, бо вона в ПДФ форматі.
Дайте імейл, то вишлю. Від пізнання істини відмовляюється лиш той, хто не хоче знати.
Михайле за що б ви не брались тут,завжди закінчується однаково.Ви вчергове намагаєтесь якось оправдатись.то ви помилились,то не запитали автора дозволу,то може і нема слова Христа,то щось з семінарією не те ну і так далі.гадаю вам пора уже задуматись над цим.Спершу добре вникніть в тему а тоді пишіть.А то ви вже стільки тут напомилялись)))Добре що я тут це виявляю.А то б ті хто вам плюсики ставить так би і прийняли ту оману.Отож ще раз щодо ваших закидів-Що там з тим 1Ів5:20 та Ів1 розд??Щодо тої книги, писав же вам викладіть тут коротко по сутті зміст який щось заперечує щодо вірувань сЄ .Чому не можете це зробити??Ну і щодо багатьох інш місць,то я незнаю про що ви.кожен ваш закид я спростував,тому не подавайте бажанного за дійсне.апелюйте до фактів.

«Vat shrift,blifft»
0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 1531 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 103  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>