sss написав:
Цитата:
Очевидно той, хто не діждавшись відповіді опонента, уже починає себе вигорожувати.Тепер по-суті запитання. Бог ДОСКОНАЛИЙ, а отже й ДОСКОНАЛОЮ є Його Божа воля. Якою б вона не була..??
Юро та ніхто себе не вигорожує,я роблю висновок з сказаних вами слів.От зараз знову будете говорити про якусь зачіпку яку я помітив.Ви кажете що ДОСКОНАЛОЮ є Його Божа воля з якої все повстало.А отже все що повстало,навіть тварини,в тому числі і мавпи теж є досконалі по мавпячи,бо є результатом досконалої волі.Тай взагалі все інше є досконалим по своєму,до певної міри,так як ангели,по ангельськи.Так??Наприклад планета земля будучи творивом згідно з божої волі є теж досконалою.,в тому числі і людина яка їїзаселяє.Тож якщо,через те що Бог досконалий,а людина покликана до досконалості свідчить про те що людина покликана стати досконалою,себто Богом,то й все інше що ви називаєте досконалим,бо повстало з досконалої Божої волі, теж покликане стати Богом,втому числі і ваші предки мавпи?!Прости Господи що роблю такий висновок коло цього пана.Так??
Цитата:
З волі Божої сотворена людина і для неї увесь світ видимий і невидимий. Усе сотворене не є Богом, бо має свій початок і є змінним,.??
В тому числі пане і людина є сотворенна Богом та має свій початок,хоча ви стверджуєте що це відбувалось шляхом еволюції.Тож якщо усе створенне не є Богом,бо має свій початок,то в тому числі і людина не є Богом тай неможе бути,адже є подібною до усього що створенно з Божої волі та має свій початок ,подібно до цих приматів яких я неодноразово згадував.Висновок другий.-протилежний першому.Людина подібно до усього що створенне та має початок і є змінним не може бути Богом,бо як ви пишете "Усе створенне не є Богом".Тож те що не є Богом неможе в принципі ним бути,бо ним не є,як ви повторюю виразились,а Бог як ви казали звершенний ,що свідчить що неможе змінюватись,а отже людина яка стане Богом внесе певні зміни у це тайне та сліпосприймаюче Божество,чого теж в принципі не може бути бо це б суперечило звершенності і вказувалоб на Божу недосконалість.Тож де правда пане ??-упершому випадку чи у другому.Прошу пояснити де ви допустили помилку,з сказаних вами слів можна зробити два зовсім протилежні висновки,що теж в принципі неузгоджується з логікою,якою обдарував Бог,коли творив людину,правда мені важко погодитись що це відбувалось шляхом видозмінювання одного виду іншим.Також нетреба знову мене в чомусь звинувачувати,та оправдовувати себе.Прошу чітко зрозумілих пояснень.
Цитата:
Чим далі людина віддаляється від Бога, тим далі відходить з усим для неї сотвореним, від Божої досконалости у зовнішнє (від Бога) видимо/просторове середовище зовнішнє (від Бога) видимо/просторове середовище,.??
отже згідно з таким висловлюванням напрошується висновок що людина до того як почала віддалятись від Бога у зовнішнє видимо/просторове середовище,існувала у невидимо,просторовому середовищі.Чи я правильно вас зрозумів.Неподумайте пане що то я кудись пересмикую,я просто уточнюю сказанні вами слова для кращого переосмислення та повнішого розуміння ,щоб потім використати їх проти тих же ваших висловлювань,які зазвичай суперечать одні одним ,що я вже неодноразово підтверджував писанними буквами,які вийшли зпід ваших же рук,тому спростовувати їх це означає дуже лукавити,що на мою думку недопустимо такій людині з якою ви себе позиціюєте.Тож ваша відповідь,та без сарказму.
Цитата:
З відродженням людини душевно/тілесної у Дусі Святому тварини теж зміняться.
Що ви маєте на увазі говорячи про якесь відродження людини.??Коли воно почалось та що про це свідчить??
,
Цитата:
Підсумовуючи можемо сказати, що досконалість усього сотвореного полягає в призначені служити людині у її поступі до Божої ДОСКОНАЛОСТИ
Говорячи "Усього сотвореного" пане ,то ви цим підсвідомо стверджуєте що людина яка теж є сотворенною,належить до усього сотворенного та її досконалість теж є тою досконалістю про яку ви пишете як про досконалість усього сотворенного і вона полягає у призначенні служити самій собі у своєму поступі до Божої досконалості.Проте ви не берете до уваги свою теорію про походження видів де сказанно що людина це давній мавпоподібний примат,цим стверджуєте що цей давній мавпоподібний примат,тобто людина покликаний стати Богом з одного боку ,з іншого цей примат призначений служити ,а той хто служить є прислугою а не тим кому прислуговують,то він ніяк неможе бути тим кому прислуговують бо він сам прислуговує.Проте не зрозумілим є те, кому він прислуговувати призначений?Ви пишете акуратно що людині,проте ми бачимо що перед тим ви говорите що людина належучи до досконалості усього сотворенного є призначенною щоб служити,але як це можливо якщо потім ви говорите що щось навпаки має її служити у чомусь.Ви таким чином знову припускаєтесь незрозумілої для вас помилки,адже слуга неможе за законами які тут встановленні одночасно бути паном тому ж слузі.Бо це викликало б просту усмішку у тих до кого направлялись ці висловлювання.Тож щоб у мене такої природньої реакції невиникало адже ці слова направленні найперш до мене ,поясніть зрозуміло,де і чому ви допустились такої помилки.Я знетерпінням чекатиму ваших пояснень.
Цитата:
В Саме такий світ, яким він є на даний момент для кожної людини, -- є досконалим місцем для її навернення до Бога.
Саме такий світ,тобто матеріальний?так?.Чому Бог вибрав саме такий світ??Такий світ є досконалим наверненням людини до Бога??-цікаво,а що свідчить проте що людина в такому досконаломиу світі дійсно досконало навертається до того хто досконалий та є Ємоцією яка зароджується там,де та емоція зароджується,себто у простій матерії,яка притаманна тому що є сотворене.Як може таке бути щоб той хто є творцем,зароджувався утому що є створінням,та щей вибирав середовище для навернення тих де він зароджується.Це якась нісинітниця ,яка знову ж таки народжується внаслідок написаних вами букв які ви складаєте докупи аби показати себе та свою цікаву вдачу.Думаю що це результат якщо не пізніх сидінь то певної своєї неусвідомленості яка вже існує довгий час,та є результатом злагодженних дії того хто є тим ким він є.Прошу пояснити в чому справа що ви допускаєтесь стількох непритаманних помилок людям з якими ви себе ототожнюєте,а можливо лише думаєте.Я чекаю.