Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 22 листопада 2024, 01:16

Створити нову тему Відповісти  [ 198 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Далі

Піратським софтом
користуюся, совість мовчить 65%  65%  [ 15 ]
користуюся, совість мучить 4%  4%  [ 1 ]
не користуюсь 30%  30%  [ 7 ]
Всього голосів : 23
Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Re: Скачування пиратських музики та фільмів
19631
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 15:34 

Стать: Він
Востаннє тут були:
03 жовтня 2016, 20:05
Написано: 213
Віровизнання: адвентист
Тат, так. Стоп! Щось не туди вже тема завернула, було питання від Надії такого змісту:
Надія написав:
Мир вам!
На одному з форумів я підняла таке питання, закінчилось усе тим, що мене підняли на сміх.
Я вважаю, що скачування пиратських музики, фільмів та іншого софта (eMule та інші схожі ресурси) - це крадіжка, так ж сама, якщо пійти і вкрасти диск у магазині.
А яка ваша думка?
Дякую за відповіді.

Моя думка - це крадіжка чинити подібні речі.
А ви вже почали вести розмову про зовсім інше, що мовляв недобре, коли той музикант заробляє на Божій справі. Переводите розмову з себе на когось.
Це його справа як він чинить, він має право вибору.
А от який вибір зроблю я?
Якщо хтось захищає свої права - нехай (це його відносини з Богом), але чому я маю їх порушувати, навіть з хорошими здавалося б думками.
Так ми можемо комусь підказати як би було правильно робити, можемо помолитися за ту людину, але порушувати її права ... Вибачте, це мені не вкладується в голову.

"І зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну і зодягнув їх." (Бут.3:21)
+1
(1-0)

URL Догори
Відсутній

19633
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 15:44 

Востаннє тут були:
Leri написав:
скажіть де я можу купити якісну християнську музику, по нормальнім цінам тут в Україні?

Є як на мене досить хороші диски, якісні і музика, яка мені подобається по ціні 20-30 грн. Вони мають бути і у Львові! Правда, незнаю що кому подобається, але явно ці диски не харизматичного спрямування.
Можна і мені щось запитати?
За скільки хто має можливість купити Біблію? Звичайну просту Біблію (маленього, середнього і великого розміру) в перекладі Огієнка?

"І зробив Господь Бог Адамові та жінці його одежу шкуряну і зодягнув їх." (Бут.3:21)
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19639
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 17:53 

Востаннє тут були:
18 лютого 2010, 00:35
Написано: 358
Сонячник написав:
Важко уявити, якби проповідник свої проповіді продавав за гроші. То чому ж співаки служать своїм даром за гроші? Виходить, що співакам гроші потрібні для їх служби, а молитовники і проповідники не потребують грошей?

Насправді, є і проповідники, що продають свої проповіді. Не безпосередньо, диски з їх проповідями можна купити у відділі "аудіо служіння" спілок чи церков.

Цитата:
Я вважаю, що ті музиканти і співаки, які беруть гроші за свої диски, нехай краще взагалі не співають. А якщо мають потребу в грошах, то на то є добровільні пожертвування. А Слово Боже повинно поширюватися безкоштовно, щоб у всьому прославлявся Бог!

Ну ти ж бачиш, Америка диктує свої правила та звичаї, і багатьом вони настільки довподоби, що вони їх з радістю приймають.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19649
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 18:24 

Востаннє тут були:
NiXy написав:
Насправді, є і проповідники, що продають свої проповіді. Не безпосередньо, диски з їх проповідями можна купити у відділі "аудіо служіння" спілок чи церков.

Ну нехай! Нехай це тебе не спокушає.
Якщо тобі так потрібні проповіді, то можу надіслати скільки захочеш, тільки щоб час був слухати. Дуже хороші! Ти їх ні за які гроші не купиш.
А якщо тобі непотрібно цих проповідей, то навіщо про це говорити.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19653
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 18:42 

Востаннє тут були:
Юліан написав:
Ну нехай! Нехай це тебе не спокушає.

Мене не спокушає, ми говоримо про відповідність ціни до наших заробітків. Я, як і Соняшник, взагалі кажу, що зароблення грошей на справі Божій не є євангельською справою.

Цитата:
Якщо тобі так потрібні проповіді, то можу надіслати скільки захочеш, тільки щоб час був слухати. Дуже хороші! Ти їх ні за які гроші не купиш.

Я не казав що вони мені потрібні.

Цитата:
А якщо тобі непотрібно цих проповідей, то навіщо про це говорити.

Розмова не про проповіді, а про заробляння на них грошей.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19663
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 19:41 

Востаннє тут були:
14 жовтня 2010, 13:33
Написано: 462
Братик написав:
NiXy написав:
Братик написав:
Одна справа піти до сусіда і попросити у нього бульби, а інша справа поцупити.

Ти плутаєш поняття, бо якщо я скопіюю диск у музиканта, то в нього нічого не пропаде, його диск з його записами залишиться у нього.

Та ні, це якраз рівносильне кражі, бо замість того щоб купити той диск, ти просто поцупив його скопіювавши безкоштовно, тобто іншими словами присвоїв його гроші собі. Тобі не подобаються ціни? Так не купляй, хто тебе заставляє?! Напиши сам якусь програму чи пісні і продавай чи роздавай їх безкоштовно на свій розсуд. Ти уподоблюєшся дрібному злодюжці, який украв на базарі апельсина, виправдовуючи свій вчинок тим, що апельсини були занадто дорогими. Вибач, але не тобі диктувати ціни на чужу продукцію!

Думаю істина десь посередині :D
як на вашу думку-
1)чоловік купив відро бульби, скопав свій город і висадив (як попало) урожай -це піратство?
2)чоловік купив відро бульби, скопав свій город поміряв відстань між рядками і висадив (вже в рядках) і отримав трохи більший урожай урожай -це піратство і крадіжка технології?
3)чоловік купив відро бульби, скопав свій город і почав садити (як попало), побачив це газда, той в кого купив бульбу і каже то не так треба пороби рядки (я покажу які) підсип добрива (такі і такі) -це газда повний "баран" нічого незнає про копірайт і патенти?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19670
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 20:06 

Востаннє тут були:
prostak написав:
1)чоловік купив відро бульби, скопав свій город і висадив (як попало) урожай -це піратство?

Ні, це плоди його праці.

Цитата:
2)чоловік купив відро бульби, скопав свій город поміряв відстань між рядками і висадив (вже в рядках) і отримав трохи більший урожай урожай -це піратство і крадіжка технології?

Ні, це технічна безграмотність та безглузде аматорство.

Цитата:
3)чоловік купив відро бульби, скопав свій город і почав садити (як попало), побачив це газда, той в кого купив бульбу і каже то не так треба пороби рядки (я покажу які) підсип добрива (такі і такі) -це газда повний "баран" нічого незнає про копірайт і патенти?

Копірайт та патенти протирічать свободі розповсюдження інформації та гальмують технічний і економічний розвиток країни, тому у деяких країнах вирішили не йти за американськими видумками, а використати певні знання для власного розвитку не дивлячись ні на які копірайти. Наприклад, Китай :-) І вони вірно зробили, бо їх економіка та рівень життя покращились завдяки прибуткам та новим місцям праці.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19676
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 20:20 

Востаннє тут були:
NiXy написав:
Копірайт та патенти протирічать свободі розповсюдження інформації та гальмують технічний і економічний розвиток

Дуже важко з тобою не погодитись, думаю Україна дуже б сильно відстала як би використовувала тіки легальний софт. Мішав і копірайт в самій америці там змушені були ввести таке понятіє як копілефт Концепція копілефт була створена на противагу концепції копірайт, тобто традиційному розумінню прав інтелектуальної власності. У той час як існуючі у національних законодавствах положення про захист авторських прав розглядається прихильниками копілефт як спосіб обмеження прав на копіювання або розповсюдження об'єктів інтелектуальної власності, ліцензування за допомогою механізму копілефт дозволяє забезпечити якомога ширший доступ до цих об'єктів.
мозілла - краща за експлоер!!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19681
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 20:37 

Востаннє тут були:
prostak написав:
Дуже важко з тобою не погодитись, думаю Україна дуже б сильно відстала як би використовувала тіки легальний софт.

А тепер уяви собі наскільки духовно гальмує той "копірайт" християнство!
Замість того, щоби розповсюджувати проповіді, вірші, псалми, усі скрізь повинні сплачувати гроші за вістку Євангелія! Кому потрібна вістка спасіння, якщо за неї треба платити??? Невже невіруюча людина обере якісь там проповіді на диску за 20-50 грн??? Невже не зрозуміло що невіруючий купить за таку ж ціну (або меншу!) диск із гарненькою сучасною музикою??? І ще питання, чи за гроші ми отримали спасіння, що повинні платити за духовну їжу у вигляді музики, проповідей, відео та ще чогось платного? Я не кажу щоб усе було скрізь безкоштовно, я кажу за _розумну_ вартість, яка сприяє ще більшому розповсюдженню Євангелія, а не збагаченню музикантів та служителів.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19686
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 20:57 

Востаннє тут були:
NiXy написав:
prostak написав:
Дуже важко з тобою не погодитись, думаю Україна дуже б сильно відстала як би використовувала тіки легальний софт.

А тепер уяви собі наскільки духовно гальмує той "копірайт" християнство!
Замість того, щоби розповсюджувати проповіді, вірші, псалми, усі скрізь повинні сплачувати гроші за вістку Євангелія! Кому потрібна вістка спасіння, якщо за неї треба платити??? Невже невіруюча людина обере якісь там проповіді на диску за 20-50 грн??? Невже не зрозуміло що невіруючий купить за таку ж ціну (або меншу!) диск із гарненькою сучасною музикою??? І ще питання, чи за гроші ми отримали спасіння, що повинні платити за духовну їжу у вигляді музики, проповідей, відео та ще чогось платного? Я не кажу щоб усе було скрізь безкоштовно, я кажу за _розумну_ вартість, яка сприяє ще більшому розповсюдженню Євангелія, а не збагаченню музикантів та служителів.

Я уявляю, думаю потрібно якогось свого в християнстві Річарда Столмена(http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 1%80%D0%B4) щоб зробив щось но зразок копілефт-а.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19687
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 21:02 

Востаннє тут були:
prostak написав:
Я уявляю, думаю потрібно якогось свого в християнстві Річарда Столмена(http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 1%80%D0%B4) щоб зробив щось но зразок копілефт-а.

Та хто ж це зробить, особливо у останній час, коли з церкви зробили гарний прибуток? З цим вже виросло нове молоде покоління, яке не знає служіння без прибутку.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19697
UNREAD_POSTДодано: 10 січня 2010, 21:49 

Востаннє тут були:
NiXy написав:
prostak написав:

Та хто ж це зробить, особливо у останній час, коли з церкви зробили гарний прибуток? З цим вже виросло нове молоде покоління, яке не знає служіння без прибутку.

:( Особливо коли церкви "охаризмачуються". Треба присікати в своїх церквах таких "Євангилізаторів" і в ніякому разі не купувати їхні диски.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19716
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2010, 02:26 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
prostak написав:
NiXy написав:
Копірайт та патенти протирічать свободі розповсюдження інформації та гальмують технічний і економічний розвиток

Дуже важко з тобою не погодитись, думаю Україна дуже б сильно відстала як би використовувала тіки легальний софт. Мішав і копірайт в самій америці там змушені були ввести таке понятіє як копілефт Концепція копілефт була створена на противагу концепції копірайт, тобто традиційному розумінню прав інтелектуальної власності. У той час як існуючі у національних законодавствах положення про захист авторських прав розглядається прихильниками копілефт як спосіб обмеження прав на копіювання або розповсюдження об'єктів інтелектуальної власності, ліцензування за допомогою механізму копілефт дозволяє забезпечити якомога ширший доступ до цих об'єктів.
мозілла - краща за експлоер!!

Копірайт та патенти якраз навпаки, не протирічать свободі розповсюдження інформації, а захитщають цю свободу, хоча людині з українською ментальністю це важко зрозуміти. І гальмують технічний прогрес якраз пірати, бо обкрадують інтелектуалів-програмістів - двигунів науково-технічного прогресу. Якщо хочеш приклад, порівняй науково-технічний прогрес країн третього світу, де розвинуте піратство (Україна, Сомалі, Афганістан тощо) і розвинутих країн, де інтелектуальна власність охороняється законом. На прикладі видно, що навпаки, піратство не заохочує інтелектуалів до НТП. Тому що ці інтелектуали давно переїхали в країни, де піратство карається законом і там нормально працюють на благо тих країн. Поки в Україні можна буде красти інтелектуальну продукцію, доти країна не матиме своїх розробників софту, і тому країна ніколи не зможе конкурувати з передовими країнами. Захищати кражу, тим більше християнам аж ніяк не личить. Навіть якщо ви вкрали Біблію чи християнські пісні.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19717
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2010, 02:43 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
NiXy написав:
Братик написав:
Та ні, це якраз рівносильне кражі, бо замість того щоб купити той диск, ти просто поцупив його скопіювавши безкоштовно,

Кража це коли хтось привласнює чужу річ. Якщо я скопіював диск, то нічого у музиканта не зникло. Він як був із своїми піснями, так і залишився.

Ти привласнив собі гроші за музикальну продукцію, які по праві повинні були належати йому. Якщо б ніхто не купував диски, а всі б їх крали, то музикальних дисків не було б взагалі, як і музикальної продукції на піратських сайтах.
"8. Хіба годиться людині обкрадати Бога? Ви ж мене обкрадаєте й питаєте: В чім ми тебе обікрали? - Десятинами й приносами!" Зах.3:8

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

19728
UNREAD_POSTДодано: 11 січня 2010, 09:19 

Востаннє тут були:
Братик написав:
Копірайт та патенти якраз навпаки, не протирічать свободі розповсюдження інформації, а захитщають цю свободу,

Не захищають, а обмежують, бо копірайт та патенти забороняють без дозволу використовувати технології або "інтелектуальну власність".

Цитата:
хоча людині з українською ментальністю це важко зрозуміти.

Ця фраза не була би така смішна, якщо її сказав би українец. Але вибач, тебе таким вважати не можна, тому не говори за те, про що не маєшь уяви.

Цитата:
І гальмують технічний прогрес якраз пірати, бо обкрадують інтелектуалів-програмістів - двигунів науково-технічного прогресу.

Навпаки, не обкрадають, а в деякій мірі збагачують, бо сприяють зростанню популярності продукта. І кожна корпорація розуміє, що без пиратів не було би такого розповсюдження її продукції.

Цитата:
Якщо хочеш приклад, порівняй науково-технічний прогрес країн третього світу, де розвинуте піратство (Україна, Сомалі, Афганістан тощо) і розвинутих країн, де інтелектуальна власність охороняється законом. На прикладі видно, що навпаки, піратство не заохочує інтелектуалів до НТП.

Науково-технічний прогрес країн третього світу тримається на рівні прогресу країн другого та першого світу, бо якщо би не пиратство, того прогресу взагалі би не було.

Цитата:
Тому що ці інтелектуали давно переїхали в країни, де піратство карається законом і там нормально працюють на благо тих країн.

Вони туди переїхали не через закони, а через інший рівень життя. Ти сам що в америці робишь? Невже ти туди переїхав через їхні закони? Може давай навернешься та спробуєшь як воно тут?

Цитата:
Поки в Україні можна буде красти інтелектуальну продукцію, доти країна не матиме своїх розробників софту, і тому країна ніколи не зможе конкурувати з передовими країнами.

Україна має і своїх розробників софту і таке інше, але де ж вони зможуть отримувати нормальну заробітну плату, якщо у нас пенсія та мінімальний прожитковий рівень складає менш ніж 100$ ??
Може давай навернешся, бо без тебе "пиратство", економіка на рівні Африки... Давай вертайся та підіймай рідну Україну, якщо ти такий розумний ;-)

Цитата:
Захищати кражу, тим більше християнам аж ніяк не личить. Навіть якщо ви вкрали Біблію чи християнські пісні.

Тобі вже було сказано, що у музиканта ніщо не зникло, окрім якоїсь ним вигаданої купи грошей, яку нібито він міг отримати, а принаймні не отримав.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 198 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 2 гостей

©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>