Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 28 березня 2024, 10:10




Створити нову тему Відповісти  [ 31 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3

Автор Повідомлення
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: Чи можна у неділю працювати?
44176
UNREAD_POSTДодано: 31 березня 2013, 04:52 

Стать: Він
Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Звідки: MA-USA
Цитата:
Хоча Господь нікого не заставляє шанувати день суботній (день відпочинку), але у цьому виявляється любов до Бога, і блаженний той, хто любить Бога понад усе і святкує неділю як день Господній:
Якщо ради суботи ти стримаєш ногу свою, щоб не чинити своїх забаганок у день Мій святий, і будеш звати суботу приємністю, днем Господнім святим та шанованим, і її пошануєш, не підеш своїми дорогами, діла свого не шукатимеш та не будеш казати даремні слова, тоді в Господі розкошувати ти будеш, і Він посадовить тебе на висотах землі, та зробить, що будеш ти споживати спадщину Якова, батька твого, бо уста Господні сказали оце! (Iс.58:13-14)

Як бачимо, важливо не ходити своїми дорогами, не чинити своїх забаганок, а робити лише те, що приємне для Господа. Звичайно, добре, коли б ми щодня так жили, але хоча б один день в тиждень - субота (відпочинок) для Господа. У старозавітні часи святкували в суботу - сьомого дня, а сьогодні християни святкують першого дня - у день воскресіння нашого Господа - у неділю.

Хіба ти не знаєш, що субота для нас це Христос? Бо у Ньому ми маємо спокій, у Ньому наш відпочинок! У наведеному тобою місці написано про суботу, а не про неділю, якщо вже на то пішло... Якщо хочеш жити по Закону, то соблюдай суботу! Бог не замінив суботу неділею...
А ходити Божими а не своїми дорогами ми повинні завжди, а не тільки по суботам чи неділям! Бо для нас субота - це кожен день!




Хай благословить тебе Господь!
+1
(1-0)
 
 URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 31 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 1 гість


©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>