Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 16 жовтня 2025, 23:55

Створити нову тему Відповісти  [ 34 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3  Далі

Автор Повідомлення
Відсутній

Тема повідомлення: Влада Китаю переслідує та знищує духовних людей
8747
UNREAD_POSTДодано: 03 травня 2007, 09:50 

Стать: Він
Востаннє тут були:
07 лютого 2011, 10:23
Написано: 445
Віровизнання: просто вірю в Бога
Люди, які практикують систему самовдосконалення Фалуньгун (Фалунь Дафа) та сповідують одвічні принципи Всесвіту - Істина Доброта Терпіння - розплачуються за це своїми органами та життям...

Чим ми можемо допомогти?

далі >>>

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8751
UNREAD_POSTДодано: 03 травня 2007, 15:49 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
А навіщо? В світі чимало переслідовань на християн, а ми будемо помагати якимось йогам. Якщо дійсно комусь там загрожує життя, то ми нічим не можемо допомогти, тим більше якщо ці люди невіруючі (за віруючих ми можемо молитися), таким допомагає США, хай вони тим і займаються.

Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8757
UNREAD_POSTДодано: 03 травня 2007, 22:34 

Востаннє тут були:
12 жовтня 2025, 23:46
Написано: 4690
Віровизнання: християнин
LMax, навіщо ти даєш лінки на такі об'ємні сторінки (одна сторінка важить понад 5Mb) і без попередження (у мене трафік то платний). Та й ще без коментарів і на англійській мові - нічого й так не розумію.

А з коментара Братика зрозумів, що йдеться про переслідування безбожників. Якщо так, то навіщо допомагати безбожникам? А якщо хтось має співчуття до невіруючих, то нехай молиться за них... але нехай і пильнує щоб самому не стати негідним.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8761
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 00:48 
НЕСЛУХНЯНИЙ (заблоковано)

Стать: Не знати хто
Востаннє тут були:
02 вересня 2007, 12:49
Написано: 368
Сонячник написав:
навіщо допомагати безбожникам? .

У цьому питанні суть сучасного християнства. А навіщо ви безбожників
до себе всіма силами тягнете? Хіба не для допомоги, а іно з метою показати свої снопи? :wink:
Навіщо ти користуєшся здобутками безбожників як своїм і так іх за це любиш? А Братик у іньшому місці дуже сердечно пише про любов до ближніх.... Вам хоть перед собою соромно буває за власну брехню, чи це вже невиліковне? :cry:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8762
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 08:49 

Востаннє тут були:
Сонячник написав:
LMax, навіщо ти даєш лінки на такі об'ємні сторінки (одна сторінка важить понад 5Mb) і без попередження (у мене трафік то платний). Та й ще без коментарів і на англійській мові - нічого й так не розумію.

друге посилання українською

Цитата:
А з коментара Братика зрозумів, що йдеться про переслідування безбожників. Якщо так, то навіщо допомагати безбожникам?

Ні неправильно. Йдеться про переслідування сильно віруючих людей.

Цитата:
А якщо хтось має співчуття до невіруючих, то нехай молиться за них... але нехай і пильнує щоб самому не стати негідним.

Що це за дурня, хіба Христос казав таке що молячись за безбожників можна стати негідним? І негідним до чого?

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8769
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 12:46 

Востаннє тут були:
LMax написав:
...хіба Христос казав таке що молячись за безбожників можна стати негідним? І негідним до чого?

Ап.Павло писав:
Але вмертвляю й неволю я тіло своє, щоб, звіщаючи іншим, не стати самому негідним. (1Кор.9:27) Негідним Царства Божого.
Тобто перш за все слід пам'ятати за власне очищення, а тоді молитися й за інших.

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8770
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 12:54 

Стать: Вона
Востаннє тут були:
05 грудня 2019, 11:37
Написано: 1116
Віровизнання: п'ятидесятник
Думаю, якщо ми за них будемо молитися, то нам аж ніяк не стане гірше, тільки молитися за те, щоб вони знайшли справжнього Бога і стали послідовниками саме Його вчення, а не вчення якоїсь людини.

Я бачив усі справи, що чинились під сонцем: й ось усе це марнота та ловлення вітру!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8771
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 14:42 

Востаннє тут були:
10 травня 2025, 03:31
Написано: 904
LMax написав:
Йдеться про переслідування сильно віруючих людей.
Я не зрозумів - це що, ці йоги сильно віруючі люди? :shock: :shock: Це їхні особисті проблеми, якщо вони через небажання пізнати істину (яка лише у Христі, а не у якійсь філософії) наражаються на якісь, на їхню думку, переслідування. Тут правильно сказала Winslet, що ми можемо лише молитися за них, як і за всіх безбожників.

ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8772
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 14:52 

Востаннє тут були:
10 травня 2025, 03:31
Написано: 904
ЮРА написав:
Сонячник написав:
навіщо допомагати безбожникам? .

У цьому питанні суть сучасного християнства. А навіщо ви безбожників
до себе всіма силами тягнете? Хіба не для допомоги, а іно з метою показати свої снопи? :wink:
Навіщо ти користуєшся здобутками безбожників як своїм і так іх за це любиш? А Братик у іньшому місці дуже сердечно пише про любов до ближніх.... Вам хоть перед собою соромно буває за власну брехню, чи це вже невиліковне? :cry:

ЮРА, я ніяк не можу зрозуміти твоїх цинічних нападок на християнство. Твої погляди - це повністю сектантський світогляд, тому твої репліки просто недоречні, на які просто, я так бачу, ніхто не хоче й реагувати. Якщо ти зустрічався з такими людьми, з яких сформував свій хибний стереотип про християн, то звичайно, мені соромно за таких людей. Але християнство - це абсолютно інша річ, аніж ти собі це уявляєш. Та ж ніхто безбожників не тягне до себе - це світогляд забитого сектанта, якому комуністи-католики навязали страшилку, щоби не пустити людей до Бога. Ти плутаєшся у таких простих речах, що просто стає дивно і незрозуміло, як це пояснювати.
Взагалі-то, розяснити можна би було, як було у тебе бажання взагалі щось зрозуміти.

ЛіТай, моя пташко, угору зліТай,
Спіткнутись, упасти нікому не дай
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8773
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 15:37 

Востаннє тут були:
Taj написав:
LMax написав:
Йдеться про переслідування сильно віруючих людей.
Я не зрозумів - це що, ці йоги сильно віруючі люди? :shock: :shock:

Як видно, це так.
http://www.fofg.org.ua/index.php?option ... 2&Itemid=1
http://www.fofg.org.ua/index.php?option ... 6&Itemid=1
У що вони вірять теж видно:
http://www.fofg.org.ua/index.php?option ... &Itemid=74
Який це рівень - теж видно:
http://www.fofg.org.ua/index.php?option ... &Itemid=80

Якщо це хтось використовує для зведення, це його проблема.

Цитата:
Це їхні особисті проблеми, якщо вони через небажання пізнати істину (яка лише у Христі, а не у якійсь філософії)

Ісус сказав до кого він прийшов, а Ваш вибір за Вами, але Ви не можете судити і звинувачувати когось за те що він не вибирає те що ви, чи в тому що він робить "неправильний" на Вашу думку вибір.

Цитата:
наражаються на якісь, на їхню думку, переслідування.

комуністичні репресії це "якісь, на їх думку переслідування"?

Цитата:
Тут правильно сказала Winslet, що ми можемо лише молитися за них, як і за всіх безбожників.
Можемо.

Сонячник написав:
LMax написав:
...хіба Христос казав таке що молячись за безбожників можна стати негідним? І негідним до чого?

Ап.Павло писав:
Але вмертвляю й неволю я тіло своє, щоб, звіщаючи іншим, не стати самому негідним. (1Кор.9:27) Негідним Царства Божого.
Тобто перш за все слід пам'ятати за власне очищення, а тоді молитися й за інших.
Хм, не помагаючи ближньому (навіть не маючи бажання) як можна очиститись. Якраз від цього й треба очищуватись - від власне печаті звіра, яку всі носять ким би себе не вважали і яка заважає не те що допомагати, а навіть допускати готовність до допомоги при можливості.
Нажаль зараз ти яскраво це показуєш... що відчулося ще в твому першому дописі...

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8775
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 17:52 

Востаннє тут були:
Taj написав:
ЮРА, я ніяк не можу зрозуміти твоїх цинічних нападок на християнство. Твої погляди - це повністю сектантський світогляд, тому твої репліки просто недоречні, на які просто, я так бачу, ніхто не хоче й реагувати. Якщо ти зустрічався з такими людьми, з яких сформував свій хибний стереотип про християн, то звичайно, мені соромно за таких людей.

Ти справді вважаєш що від нападок ЮРА християнство стає гірше?
Є таке оповідання про єврея, якого його друг християнин хотів навернути в християнство. Єврей схилявся до прийняття християнства,
но для кінцевого рішення хотів зїздити у Рим і там подивитися на поведінку папи і кардиналів, побачити життя людей, що стоять на чолі церкви. Християнин, який навертав єврея, перестрашився, що всі його старання марні, так як єврей побачивши всі неподобства , що творяться у Римі , не захоче хреститися.
Єврей поїхав і побачив лицемірство, розтління, обжерливість, користолюбство що у ті часи панували при папському дворі серед римського духовенства. Єврей повернувся і його друг християнин з острахом запитав про враження від Риму.
Відровідь вийшла сама несподіванка, і дуже глибока за за своїм змістом. Якщо християнська віра змогла витримати всі неподобства, які він побачив у Римі, якщо не дивлячись на все, вона укріпла та поширилась, то значить це істинна віра.
Єврей остаточно став християнином.
Taj написав:
Але християнство - це абсолютно інша річ, аніж ти собі це уявляєш. Та ж ніхто безбожників не тягне до себе - це світогляд забитого сектанта, якому комуністи-католики навязали страшилку, щоби не пустити людей до Бога. Ти плутаєшся у таких простих речах, що просто стає дивно і незрозуміло, як це пояснювати.
Взагалі-то, розяснити можна би було, як було у тебе бажання взагалі щось зрозуміти.

Щоб не мав на меті автор оповідання, но в ньому справжній шлях до захисту християнства.
Саме велике заперечення проти християнства - самі християни.
Християни спокушають тих, хто хоче повернутися до християнської віри.
У попередні віки про християнство судили перш за все по його вічній істині, по його вчанню, по його заповідям. Наше століття занадто поглинене людиною й людським. Погані християни заслоняють собою християнство. Дурні справи християн, їхнє перекручування християнства більше цікавлять, чим саме християнство, більше кидаються у очі, чим велика істина християнства.
Християнство є релігія любові, но судять про нього по злобі і ненависті
християнських деномінацій між собою. Християнство є релігія свободи, но судять про нього по насильству, яке творили християни у історії.
Християнство не винне що правду його не виконують і не здійснюють в житті.
В наш час людина стомилася від брехні, від умовностей, від зовнішніх знаків і форм, того, що підмінило справжні реальності життя.
І спілкуясь з християнами, які сповнені снобізму і зарозумілості, що граничать з їхнім примітивізмом, душа потребує реального Слова.
Не треба мені розказувати, покажи мені християнство!

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8779
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 18:49 

Востаннє тут були:
13 жовтня 2017, 04:39
Написано: 4006
Сонячник написав:
Ап.Павло писав:

А де написано що це пріорітетне? З вищенаведеної цитати якраз випливає що власне очищення також важливо, не тільки проповідування іншим, що якраз і є пріорітетом для християн. А власне очищення це просто річ про яку не потрібно забувати роблячи те що наказував нам Христос.
Юра, християнська віра збереглася не через те що в Римі стільки неправди було і т.д., а через те що це Істина. А істину як не вбивай - вона всеодно житеме і поширюватиметься.
Допомагати потрібно безбожникам, просто неможливо допомогти всіх людям, тому потрібно піклуватися в першу чергу за ближніх та за одновірців. А безбожникам помагають християни не для того щоб їх задобрити і щоб вони "записалися" в нашу віру.

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8783
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 20:48 

Востаннє тут були:
Братик написав:
Юра, християнська віра збереглася не через те що в Римі стільки неправди було і т.д., а через те що це Істина. А істину як не вбивай - вона всеодно житеме і поширюватиметься.

Сильний і розумний аргумент! Саме це я називаю примітивізмом у християнців.
Разом з тим збереглася віра іудейська, і теж з тої причини, шо це Істина. Разом з тим збереглася віра ісламська, з тої самої причини.
А ще індуізм зберігся, збереглися даосизм, релігія Зоратустри, синтоізм, джайнизм, сікхи, і т.д. і т.п.
Так, істину як не вбивай - вона всеодно житиме і поширюватиметься.
Чи не забагато істин як основ для зберігання?
:cry:

0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8785
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 21:45 

Востаннє тут були:
05 грудня 2010, 21:29
Написано: 1290
Віровизнання: п'ятидесятник
Я згідний з ЮРОЮ, варто спочатку думати а потім писати.
А щодо теми, то думаю, що не варто підтримувати людей, котрі страждають за свої єретичні переконання, адже вони можуть залишити їх і не будуть страждати (наскільки я зрозумів). Бо коли ми їм будемо помагати, як пишеться вище, то ми будемо утверджувати їх в тому, що вони на правильному шляху, і тим самим підтримувати їх на дорозі в ад.
Щодо закликів молитися, то тут теж треба розібратися за що молитися. Якщо молитися, щоб Бог врятував їх, просвітив їх, дав їм зрозуміти істину, то так. Але думаю, що молитви, щоб Бог їх підтримав, будуть Йому невгодні.

Бо Господь дає мудрість, з Його уст - знання й розум! Господи дай нам мудрості!
0
(0-0)

URL Догори
Відсутній

Тема повідомлення:
8788
UNREAD_POSTДодано: 04 травня 2007, 23:00 

Востаннє тут були:
Абсолютно згоден з Тарасом!
А ще хочу запевнити, що я щиро бажаю, щоб всі люди спаслися і прийшли до пізнання правди (хоча з Писання ми знаємо, що спасуться мало хто), але найбільше я бажаю спасіння своїм ближнім та рідним. І молюся за всіх тих, за кого найбільше вболіває душа моя.
Але погодьтеся, що важко (бо це нещиро, це подібне на лицемірство) молитися за людей, яких не знаєш, в той час, коли ти бачиш своїх рідних та близьких, які йдуть шляхом загибелі.
І звичайно, якщо молитися, то не за те, щоб хтось уник переслідування, а лише за те, як пише Winslet, щоб вони знайшли справжнього Бога і стали послідовниками саме Його вчення, а не вчення якоїсь людини.
Крім того, слід зазначити, що у період комуністичного переслідування у СССР, Церква Христова переживала найблагословенніші часи. Тоді християни дорожили кожною годиною, коли мали можливість бути у спільності з Господом, навіть перебуваючи у в'язницях.

0
(0-0)

URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 34 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3  Далі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 0 гостей

©2006-2025 "Джерело"
Джерело