Джерело Християнський форум «Джерело»
Праведний, як пальмове дерево, розпустить гіллє своє...
(Пс.92:12)
Джерело Поезія Рейтинг Форум
Сьогодні: 28 березня 2024, 19:34




Створити нову тему Відповісти  [ 27 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Автор Повідомлення
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46064
UNREAD_POSTДодано: 23 січня 2014, 09:54 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Об.12:18) І я (в ориг.він) (тобто дракон доб.мною) став на морському піску.
Дракон або змій, одним словом диявол, в часі боротьби з останком церкви скорботи, свою ставку зробить на тілесно – душевних людей (на пісок моря), щоб не допустити Ізраїля до ввірування в Ісуса Христа.
(Нав.11:4) І вийшли вони (десять царів доб.мною) та всі їхні табори з ними, народ, численний кількістю, як пісок, що на березі моря, і коней та колесниць дуже багато.
(Нав.11:5) І змовилися всі ці царі, і прийшли й таборували разом при озері Мером, щоб воювати з Ізраїлем.
(Об.13:1) І (я в ориг.нема) побачив (дракон доб.мною) звірину, що виходила з моря, яка мала десять рогів та сім голів, а на рогах її було десять вінців, а на її головах богозневажні імена.
У звірини на першому місці десять рогів з вінцями, на другому сім голів, а у змія на пешому місці сім голів з вінцями, а на другому десять рогів (Об.12:3). Для боротьби з останком жінки (церкви скорботи), сатані необхідно вибрати відповідну доктрину, яку будуть сповідувати люди світу і використати її в цій боротьбі. Споглядаючи на душевний стан людства (море) часу скорботи, змій побачить в ньому певну частину людей, які готові будуть прийняти його тактику і вони стануть цією звіриною, що виходила з моря. Ця його доктрина буде тілесно – душевною, основою якої будуть десять заповідей (десять рогів з вінцями). Сім голів це сім гір, сім богозневажних характеристик його доктрини, бо тілесно – душевне сприйняття Писання призводить до його зневаги.
(Об.17:9) Тут розум, що має він мудрість. Сім голів це сім гір, що на них сидить жінка…
(Об.13:2) Звір, якого (я бачив в ориг.побачив) (дракон доб.мною), був подібний до рися; ноги в нього – як у ведмедя, а паща в нього – як паща у лева; і дав йому дракон силу свою і престіл свій, і велику владу.
Характеристика семи голів:
I. РИСЬ:
1.Перша голова – кровожадність;
2.Друга голова – хитрість;
3.Третя голова – швидкість:
4. Четверта голова – темні плями.
II.ВЕДМІДЬ:
1.П’ята голова – похіть тіла.
III.ЛЕВ:
1.Шоста голова – душевна влада.
IV. ДРАКОН (диявол, сатана).
1.Сьома голова – сила, престіл, і влада велика.
Більш детальна характеристика складових звіра, подається в 7 розділі книги Даниїла.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46075
UNREAD_POSTДодано: 26 січня 2014, 15:38 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Дан.7:2) Даниїл заговорив та й сказав: Бачив я в своєму видінні вночі, аж ось чотири небесні вітри вдарили на Велике море.
(Дан.7:3) І чотири великі звірі піднялися з моря, різні один від одного.
(Дан.7:4) Передній був, як лев, а крила в нього орлині. Я бачив, аж ось були вирвані йому крила, і він був піднятий від землі, і поставлений на ноги, як людина, і серце людське було йому дане.
Лев символізує цар’я, владу, орел символ духа. Тому у звірини, що вийшла з мор’я (виходець з душевного не може бути духовним, необхідно народитись з гори), вирвані орлині крила, а далі говориться про характер доктрини: піднятий від землі – з тілесного, поставлений на людське, на душевне.
Перша голова, голова лева - душевна влада.
(Дан.7: 5) А ось звір інший, другий, подібний до ведмедя, і був поставлений на одному боці, і було три ребрі (в деяких перекладах три клики) в його пащі між зубами його. І йому сказали так: Уставай, їж багато м'яса!
Ведмідь досить повільний звір, але сказано, що між зубами його є три клики, у хижого звіра між зубами є чотири клики і вони є для того, щоб жертву спочатку вбити, а потім їсти. А тут говориться про три клики.
(Ів.10:10) Злодій тільки на те закрадається, щоб вкрасти й вбити та погубити. Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали.
В цій цитаті бачимо «три клики» – вкрасти, вбити, погубити.
(Мт.13:19) До кожного, хто слухає слово про Царство, але не розуміє, приходить лукавий, і краде посіяне в серці його; це те, що посіяне понад дорогою.
(Мт.13:20) А посіяне на кам'янистому грунті, це той, хто слухає слово, і з радістю зараз приймає його;
(Мт.13:21) але кореня в ньому нема, тому він непостійний; коли ж утиск або переслідування настають за слово, то він зараз спокушується.
(Мт.13:22) А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду.
І в цій притчі «три клики»повидзьобували (вкрали), посохли (переслідування настають за слово – вбили), поглушив (клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово – погубив).
Друга голова, голова ведмедя – похіть тіла.
Коли Слово вкрали, коли сухачі не виконавці Слова, коли клопоти і багатство заглушили Слово, тоді ця душа тілесна і звір «їсть багато м’яса» (тілесного).




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46103
UNREAD_POSTДодано: 30 січня 2014, 10:14 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Дан.7:6) Потому я бачив, аж ось звір інший, мов пантера (рись доб.мною), а в нього на спині чотири пташині крила. Цей звір мав чотири голові, і була йому дана влада.
Третя голова, перша голова пантери – кровожадність, жорстокість.
Четверта голова, друга голова пантари – хитрість, підстерігання жертви (Єр.5:6).
П’ята голова, третя голова пантери –швидкість (Авв.1:8)
Шоста голова, четверта голова пантери – темні плями на тілі (Єр.13:23).
Досить вдало охарактеризував цей час Апостол Павло:
(Дії 20:29) Бо я знаю, що як я відійду, то ввійдуть між вас вовки люті, що отари щадити не будуть...
(Дії 20:30) Із вас самих навіть мужі постануть, що будуть казати перекручене, аби тільки учнів тягнути за собою...
Крила пташині – птахи крали посіяне крий дороги, чотири крила – дві тисячі років, як сатана спав з неба.
(Лк.10:18) Він (Ісус) же промовив до них: Я бачив того сатану, що з неба спадав, немов блискавка.
(Дан.7:7) Потому я бачив у видіннях тієї ночі, аж ось четвертий звір, страшний і грізний, та надмірно міцний, і в нього великі залізні зуби. Він жер та торощив, а решту ногами своїми топтав, і він різнився від усіх звірів, що були перед ним, і мав десять рогів.
Сьома голова, голова четвертого звіра – страшного, грізного і надзвичайно міцного, зуби його залізні, пазурі мідні (Дан7:19) і мав десять рогів .
Зілізні зуби, зуби закону, якими все буде трощитись і золото, і срібло, тобто і духовне, і душевне.
(Дан.2:40) А царство четверте буде сильне, як залізо, бо залізо товче й розбиває все, так і воно стовче й розіб'є, як залізо, що все розбиває.
Пазурі мідні – це слово Писання, яке четвертий звір буде використовувати в своїх цілях. Слово Писання сповідує майже все людство.
(Дан.2:39) А по тобі постане інше царство, нижче від тебе, і царство третє, інше, що з міді, яке буде панувати над усією землею.
Десять рогів, це десять Заповідей, якими звір озброїться в цей особливий час, коли релігії світу об’єднаються на Законі.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46117
UNREAD_POSTДодано: 02 лютого 2014, 15:57 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Дан.7:8) Я приглядався до тих рогів, аж ось поміж ними піднісся ріг інший, малий, а три з тих передніх рогів були вирвані з коренем перед ним. І ось у того рога очі, як очі людські, і уста, що говорили про великі речі (в оригіналі - зарозуміло).
Серед тих, що сповідують Закон зародиться доктрина заміщення, цей ріг з очима людськими, мовою зарозумілою, гордою (характеристика певної групи людей), забажає зробити себе намісником Бога на землі, вирвавши з коренем три перші заповіді, а саме:
I. Я Господь, Бог твій, Який вивів тебе з землі Єгипетської, з дому рабства; нехай не буде в тебе інших богів перед лицем Моїм.
II. Не роби собі кумира і ніякого зображення того, що на небі вгорі, і що на землі внизу, і що у воді нижче землі; не поклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог ревнивий…
III. Не вимовляй імені Господа, Бога твого, марно…
(Дан.7:25) і проти Всевишнього буде говорити слова і пригнічувати святих Всевишнього; навіть мріятиме відмінити у них святкові часи і закон, і вони віддані будуть у руку його до часу і часів і напівчасу.
Згідно цього вірша, ріг превознесеться та надумає відмінити четверту заповідь і Закон. Панування його і пригнічування святих Всевишнього, буде відбуватися в час, часи і напівчасу (три з половиною роки, 42 місяці, або 1260 днів), тобто у другу половину часу скорботи.
(Дан.7:9) Я бачив, аж ось поставили престоли, і всівся Старий днями (Давний днями доб.мною). Одежа Його біла, як сніг, а волосся голови Його немов чиста вовна, а престол Його огняне полум'я, колеса Його палахкотючий огонь.
(Дан.7:10) Огненна річка пливла й виходила з-перед Нього; тисяча тисяч служили Йому, і десять тисяч десятків тисяч стояли перед Ним; суд усівся, і розгорнулися книги.
Сидячий на престолі - Вічний, а назва Давний днями, дана по відношенню до тимчасового земного буття. Престол Його огняне полум’я – влада духовна, колеса Його палахкотючий огонь – вічність духовного життя і руху, огненна річка пливла й виходила з-перед Нього – Дух Святий виходячий від Нього.
(Ів.7:38) Хто вірує в Мене, як каже Писання, то ріки живої води потечуть із утроби його.
(Ів.7:39) Це ж сказав Він про Духа, що мали прийняти Його, хто ввірував у Нього.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46185
UNREAD_POSTДодано: 06 лютого 2014, 11:06 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Дан.7:11) Я бачив того часу, що від голосу великих (зарозумілих доб.мною) слів, які цей ріг говорив, я бачив, аж ось був забитий той звір, і було погублене тіло його, і було віддане на спалення огню.
Четвертий звір (сьома голова) забитий, через зарозумілість малого рогу і говорення слів проти Всевишнього. Сатана вирішив прискорити час скорботи і задіяти свою доктрину заміщення, через малого рога (антихриста). Бог свавільля сатани зупинив до встановленого Ним часу.
(Дан.7:12) А решті тих звірів відняли їхнє панування, а довгота в житті була їм дана аж до усталеного часу та години.
Дія трьох звірів з шістьма головами призупинена до часу настання скорботи, визначеного Творцем.
(Об.13:3) А одна з її голів була ніби забита на смерть, але рана смертельна її вздоровилась. І вся земля дивувалась, слідкуючи за звіриною!
Про смертельну рани говорилося вище, а вздоровлення цієї рани станеться тоді, коли прийде час скорботи і змій (сатана), як образ четвертого звіра, дасть звірині з моря (антихристові) «свою силу, і престола свого, і владу велику» (Об.13:2).
(Об.13:4) І вклонилися змієві, що дав владу звірині. І вклонились звірині, говорячи: Хто до звірини подібний, і хто воювати з нею може?
Поклоніння звірині з моря (антихристові) рівнозначне поклонінню змієві (сатані).
(Об.13:5) І їй дано уста, що говорили зухвале та богозневажне. І їй дано владу діяти сорок два місяці.
Згідно цього вірша час дії звірини (антихриста) сорок два місяці, друга половина скорботи.
(Об.13:6) І розкрив він уста свої для хули на Бога, щоб хулити ім’я Його й оселю Його, і тих, що живуть на небі (в ориг.в небі).
(Об.13:7) І дано було йому вести війну зі святими і перемогти їх; і дана була йому влада над усяким коліном і народом, і людьми, і племенем.
Сім голів з богозневажними іменами, це складові тілесно – душевної доктрини людства другої половини часу скорботи, і звірина переможе святих, які зберігають Ісусову віру, або духовну доктрину.
(Об.13:8) І їй вклоняться всі, хто живе на землі, що їхні імена не написані в книгах (в оригіналі книзі) життя Агнця, заколеного від закладин світу.
В часі скорботи на землі будуть ті, що зписані в книгу життя Агнця і які не записані. В слідуючому дописі говориться про важливість розуміння і умову записання в книгу життя Агнця.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46199
UNREAD_POSTДодано: 09 лютого 2014, 19:42 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Об.13:9) Коли має хто вухо, нехай слухає:
(Об.13:10) Коли хто до полону веде, сам піде в полон. Коли хто мечем убиває, такий мусить сам бути вбитий мечем! Отут терпеливість та віра святих!
Переклад даного вірша невдалий, в оригіналі звучить так:
«Коли хто в полон, в полон йде, коли хто в мечі бути вбитому, йому в мечі бути вбитому. Отут є стійкість і віра святих.»
Подібний вислів є в деяких місцях книги пророка Єремії:
(Єр.21:8) …Так говорить Господь: Ось Я даю перед вами дорогу життя й дорогу смерти.
(Єр.21:9) Хто сидітиме в цьому місті, той помре від меча, і від голоду та від моровиці; а той, хто перейде і прийде до халдеїв (в полон доб.мною), що вас облягають, буде жити, і стане йому душа його за здобич. Ще в (Єр.15:2), (Єр.43:11).
Для того, щоб бути записаним в книгу життя Агнця необхідно піти до Нього (до Слова) в полон, якщо ні, то вклоняться звірині і будуть вбиті в мечі (в Слові), який виходить з уст Агнця.
(Об.19:21) А решта побита була мечем (в оригіналі в мечі) Того, Хто сидів на коні, що виходив із уст Його...
До скорботи Ізраїль знаходивсь в полоні Закону, а в час скорботи йому необхідно перейти в полон до Месії на Якого вони чекають, на Кого вказував Закон, щоб бути записаними у книгу життя.
(Гал.3:24) Тому то Закон виховником був до Христа, щоб нам виправдатися вiрою;
(Рим.10:4) бо кiнець закону – Христос, на праведність кожного‚ хто вiрує.
Псалом 125
1 Коли повертав Господь з полону Сіон, нам здавалося, що то був сон.
2 Тоді були душі наші повні радости, і з уст наших лилася пісня. Тоді між народами говорили: "Велике сотворив Господь над ними".
5 Ті, що сіють зі сльозами, пожнуть з радістю.
6 Хто з плачем ніс сіяти зерно своє, той повернеться веселий, несучи снопи свої.

П’ятий і шостий вірші, цього псалму говорять про тих, хто буде працювати в часі скорботи.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46206
UNREAD_POSTДодано: 11 лютого 2014, 12:21 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
15 листопада 2023, 22:17
Написано: 478
Звідки: Тернопіль
Віровизнання: християнин
вибач Богуслав, що перериваю, в мене є питання.
Богуслав написав:
В часі скорботи на землі будуть ті, що зписані в книгу життя Агнця і які не записані. В слідуючому дописі говориться про важливість розуміння і умову записання в книгу життя Агнця.

це говориться про Ізраїль? тобто записані до книги життя і умова записання до цієї книги - це все для євреїв, чи і для інших мешканців землі.
Далі, вище пише, що антихрист буде вести війну зі святими і переможе їх. Це про фізичну смерть говориться? тоді, виходить, що на землі залишаться ті, які поклоняться звірині і Ізраїль. І що це за святі, це Церква, чи вона буде забрана на той час? (вибач що багато питань закручених)




«... може змилується Господь...» (Ам.5:15)
«А коли хто не має Христового Духа, той не Його.» (Рим.8:9)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46210
UNREAD_POSTДодано: 11 лютого 2014, 17:33 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
taras15 написав:
вибач Богуслав, що перериваю, в мене є питання.
Богуслав написав:
В часі скорботи на землі будуть ті, що зписані в книгу життя Агнця і які не записані. В слідуючому дописі говориться про важливість розуміння і умову записання в книгу життя Агнця.

це говориться про Ізраїль? тобто записані до книги життя і умова записання до цієї книги - це все для євреїв, чи і для інших мешканців землі.
Далі, вище пише, що антихрист буде вести війну зі святими і переможе їх. Це про фізичну смерть говориться? тоді, виходить, що на землі залишаться ті, які поклоняться звірині і Ізраїль. І що це за святі, це Церква, чи вона буде забрана на той час? (вибач що багато питань закручених)

Дякую брат taras15 за запитання, почну попорядку:
1. Час скорботи призначений Ізраїлю для ввірування його в Ісуса Христа, розуміння і умова записання в книгу життя Агнця відноситься до них (повідомлення від 09.02.2014).
2. В цьому часі і інші мешканці землі змогли б осягнути спасіння для своїх душ, коли б побажали.
3. Віруючих, за Ім’я Ісуса Христа, у всі часи зневажали і піддавали фізичній смерті і в цей час такі випадки будуть мати місце.
4. Святі, це віруючі періоду благодаті (слуги Мт.24:45) залишені на час скорботи і доктрина антихриста (666) переможе доктрину святих, бо все людство прийме його доктрину (крім попечатаного Ізраїля і святих).
5. Церква благодаті, свою місію виконала, і в певному часі скорботи вона припинеться.

P.S. Брат, не вибачайся, ти мене нічим не обтяжуєш, це мій обов’язок відповідати в міру дару Господнього.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
+1
(1-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46212
UNREAD_POSTДодано: 13 лютого 2014, 00:20 
Аватар учасника

Стать: Він
Востаннє тут були:
15 листопада 2023, 22:17
Написано: 478
Звідки: Тернопіль
Віровизнання: християнин
Богуслав написав:
2. В цьому часі і інші мешканці землі змогли б осягнути спасіння для своїх душ, коли б побажали.

а чи будуть такі, що забажають (звичайно, що Писання каже, бо ми люди, не можемо цього знати) чи як пише, що вони "не покаялися у своїх гріхах" ?..
Богуслав написав:
4. Святі, це віруючі періоду благодаті (слуги Мт.24:45) залишені на час скорботи і доктрина антихриста (666) переможе доктрину святих, бо все людство прийме його доктрину (крім попечатаного Ізраїля і святих).

Святі будуть з євреїв чи з поган?
Богуслав написав:
5. Церква благодаті, свою місію виконала, і в певному часі скорботи вона припинеться.

тобто ти вважаєш, що Церква не буде забрана до скорботи, а ще деякий час (3,5 р) буде пробувати в ній і вона побаче всі ці випробування, що впадуть на світ?
Богуслав написав:
P.S. Брат, не вибачайся, ти мене нічим не обтяжуєш, це мій обов’язок відповідати в міру дару Господнього.

добре не буду :) дякую за відповіді. Хай Бог благословить тебе в цьому дослідженні Слова.




«... може змилується Господь...» (Ам.5:15)
«А коли хто не має Христового Духа, той не Його.» (Рим.8:9)
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46213
UNREAD_POSTДодано: 13 лютого 2014, 10:30 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
taras15 написав:
а чи будуть такі, що забажають (звичайно, що Писання каже, бо ми люди, не можемо цього знати) чи як пише, що вони "не покаялися у своїх гріхах" ?..

1. На перше питання ти сам дав відповідь: «вони "не покаялися у своїх гріхах"».

taras15 написав:
Святі будуть з євреїв чи з поган?

2. Святі (слуги) будуть і з євреїв, і з поган.
(Допис за 05.01.2014) «Членам Церкви благодаті, введеним в час скорботи, Духом Святим буде відкрито пророче слово про увірування Ізраїля в Ісуса Христа, як Месію. Вони це відкриття спочатку одержать в середину своєї душі (утробу), а розродитись цим відкриттям буде складно і болісно. Складно буде сповідувати своїми устами це відкриття, бо буде йти супротив від общин з яких вони, як співробітники на час скорботи вийшли, а віруючим євреям, благовістити ортодоксальному Ізраїлю Ісуса Христа як Месію, буде ще складніше, одним словом мучитись будуть щоб вродити, як одні, так і другі.
(2Кор.7:5) …тiло наше не мало нiякого спокою, але ми пригнiченi були звiдусiль: назовнi – боротьба, всерединi – страхи.»

taras15 написав:
тобто ти вважаєш, що Церква не буде забрана до скорботи, а ще деякий час (3,5 р) буде пробувати в ній і вона побаче всі ці випробування, що впадуть на світ?

3. (Мт.24:31) І пошле Анголів Своїх Він із голосним сурмовим гуком, і зберуть Його вибраних від вітрів чотирьох, від кінців неба аж до кінців його.
(1Кор.15:51) Ось кажу я вам таємницю: не всі ми заснемо, та всі перемінимось,
(1Кор.15:52) раптом, як оком змигнути, при останній сурмі: бо засурмить вона і мертві воскреснуть, а ми перемінимось!...
(1Сол.4:16) Сам бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі,
(1Сол.4:17) потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом.
Церква буде забрана при останній сурмі.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
+1
(1-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46214
UNREAD_POSTДодано: 13 лютого 2014, 10:43 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(Мт.22:36) Учителю, котра заповідь найбільша в Законі?
(Мт.22:37) Він же промовив йому: Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою.
(Мт.22:38) Це найбільша й найперша заповідь.
(Мт.22:39) А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе.
В Ісуса Христа на першому місці любов до Господа Бога, а на другому – любов до ближнього.
(Ів.1: 29) Наступного дня Іван бачить Ісуса, що до нього йде, та й каже: Оце Агнець Божий, що на Себе гріх світу бере!
(Об.13:11) І бачив я іншу звірину, що виходила з землі. І вона мала два роги, подібні ягнячим, та говорила, як змій.
Звірина з землі (з тілесного) поміняє місцями дві згруповані заповіді Господа, щоб зробити підготовку для дії першої звірини, що вийшла з моря (з душевного). На перше місце будуть поставлені душевні цінності, а на друге духовні.
Подібно:
І Люби свого ближнього, як самого себе!
ІІ Люби Господа Бога свого, всім серцем своїм …
(Об.13:12) І вона виконувала всю владу першої звірини перед нею, і робила, щоб земля та ті, хто живе на ній, вклонилися першій звірині, що в неї вздоровлена була її рана смертельна.
(Об.13:13) І чинить вона великі ознаки, так що й огонь зводить з неба на землю перед людьми.
(Об.13:14) І зводить (в ориг.обманює) вона мешканців землі через ознаки, що їх дано їй чинити перед звіриною, намовляючи мешканців землі зробити образа звірини, що має рану від меча, та живе.
Сьогодні багато екстрасенсів, ворожбитів, астрологів займаються лікуванням, прогнозуванням в бізнесі, економіці, політиці і т.д., намовляючи людей поклонитись матеріальним і душевним цінностям.
(Дії 8:9) Був один чоловік, на ім'я йому Симон, що до того в цім місті займавсь ворожбитством та дурив самарійський народ, видаючи себе за якогось великого.
(Дії 8:10) Його слухали всі, від найменшого аж до найбільшого, кажучи: Він сила Божа, що зветься велика!




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Відсутній
 
 Тема повідомлення: Re: ОБ’ЯВЛЕННЯ ІВАНА 10-13 розділи
46229
UNREAD_POSTДодано: 16 лютого 2014, 15:35 

Стать: Він
Востаннє тут були:
Вчора, 11:23
Написано: 239
Звідки: Львів
Віровизнання: п'ятидесятник
ПРОДОВЖЕННЯ
(5М.32:46) …Приложіть свої серця до всіх тих слів, які я (Мойсей доб.мною) сьогодні чинив свідками проти вас, що ви накажете їх своїм синам, щоб додержували виконувати всі слова цього Закону (5 книг доб.мною).
Законовчення, дане Богом через Мойсея для народу Ізраїля, повинно було хоронити їх від поклоніння ідолам народів, які жили кругом них, і привести їх до Ісуса Христа, до Месії. На початку, Закон був покликаний хоронити Ізраїля від тілесних і душевних гріхів.
(Рим.8:8) І ті, хто ходить за тілом, не можуть догодити Богові.
(1Кор.2:14) Душевна (6 доб.мною) людина не приймає того, що вiд Духа Божого (7 доб.мною), бо вона вважає це глупотою; i не може зрозумiти, тому що про це треба судити духовно (7 доб.мною).
Приведені цитати, говорять про те, що тілесний і душевний чоловік не можуть догодити Богові, тому ціль сатани недопустити Ізраїля до ввірування в Ісуса Христа, як очікуваного Месію, а всі народи привести до тілесного і душевного стану.
(Об.13:16) І зробить вона, щоб усім малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам було дано знамено на їхню правицю або на їхні чола,
Духовний спирається (правиця) на науку Господню і думкою (чоло) приймає Його науку. Тому ціль звірини з землі (тілесної доктрини) намовити мешканців Землі прийняти ознаку імені звірини з моря, одним словом спертись (правицею) на її науку (душевну доктрину), а також прийняти цю науку в свою думку (чоло).
(Об.13:17) щоб ніхто не міг ані купити, ані продати, якщо він не має знамена ймення звірини, або числа ймення його...
Проповідник продає слухачам знання і відкриття, дані йому Богом, за нагороду в небесах, а слухачі купують ці цінності. Коли проповіник продає духовне, а слухачі душевні, він не зможе продати, бо слухачі не схочуть купити, або наоборот.
(Об.13:18) Тут мудрість! Хто має розум, нехай порахує число звірини, бо воно число людське (душевне доб.мною). А число її шістсот шістдесят шість.
Ціль звірини з моря привести поклоніння людини Богові не в Слові (5), в душевних роздумах (6) і духовних відкриттях (7), а в 666 (душевне, душевне, душевне). Бог поклоніння Собі в 666 не прийме.




А ми перебуватимемо завжди в молитві та в служінні Слову. (Дiї 6:4)
Хай благословить тебе Господь!
0
(0-0)
 
 URL Догори
Поділитися: 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за   
Вперед:  
Створити нову тему Відповісти  [ 27 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: - і 11 гостей


©2006-2024 "Джерело"
Джерело
Каталог християнських ресурсiв <Для ТЕБЯ>