Джерело
https://forum.jerelo.info/

Чому не буде "Кінця світу" 21 грудня 2012 року
https://forum.jerelo.info/viewtopic.php?t=1340
Сторінка 1 з 1

Діна [ 17 грудня 2012, 17:55 ]  Чому не буде "Кінця світу" 21 грудня 2012 року

Як на вашу думку повинні реагувати християни на "Кінець світу", сміятись чи жаліти тих, хто вірить?
Цікаво почути різні думки :) :)

Апостол1 [ 18 грудня 2012, 16:29 ]  Re: Будьмо готові кожного часу!

Думок може бути багато, але єдино правильною є та, що записана в Біблії: А про день той і годинну незнає ніхто. Ніхто- значить ніхто: ні Ванга, ні цивилізація Мая, ні НАСА, ні анголи, ні сам Божий Син. Так що християнам немає підстав хвилюватись. Якщо вченим і вдасця передбачити черговий катаклізм, то це ніяк не кінець, а лише один з його предвісників, Бо цьому належить статися. однак існує ще одна небезпека- бути неготовим коли Ісус дійсно прийде Тому будьте готові й ви,- бо прийде Син Людський тієї години, коли ви не думаєтє!

Сонячник [ 20 грудня 2012, 15:43 ]  Re: Готуємось до 21?

Діна написав:
Як на вашу думку повинні реагувати християни на "Кінець світу", сміятись чи жаліти тих, хто вірить?
Цього понеділка слухав проповідь по радіо на тему "Останні дні". Не буду казати хто проповідував (відома людина), але цікаво, що проповідь власне про те, що ми живемо в останні дні, про перших християн, які все продавали і приносили до ніг апостолів, про розлучення в останні дні, які начебто дозволені через жорстокість, тощо. Але жодного слова про 21 грудня. Добре, що той хто вірить Богу, не повірить у кінець 21-го, але ж люди невіруючі, особливо хто боїться того дня, послухають такі проповіді про останні дні напередодні 21-го, то що подумають? Чи не поспішать продавати маєтки, готуючись до 21-го? :)

Хотілось би проповідникам побажати Божої мудрості. І взагалі, проповідь не повинна бути однобокою. Якщо вже говорити про останні дні, то принаймні ж треба сказати й про те, що ніхто не може знати, коли настане кінець для життя на землі, і що для кожної людини обов'язково прийде свій кінець.

Сторінка 1 з 1 Часовий пояс UTC + 2 годин